Tomb Raider the Last Revelation -apua

Jos on ongelmia peleissä, kirjoita tänne.
(Tomb Raider Gamehelp)

Tomb Raider the Last Revelation -apua

Tulilintu
Raidaaja
Joined: Jun 3 2004, 06:30 PM

Jun 4 2004, 10:01 AM #1

Täällä voit kysellä apua Tomb Raider the Last Revelationiin.

Tomb Raider TLR:in koodit PC:

Ennen kuin teet koodin, sinun tulee kääntää Lara niin, että hän katsoo täsmälleen pohjoiseen päin (Inventoryn kompassin punainen nuoli osoittaa ylöspäin). Parhaiten teet sen niin, että menet jonkin laatikon kylkeen roikkumaan kasvot pohjoiseen päin ja nouset sitten laatikon päälle. Katso taas kompassia; nuolen tulisi olla läpikuultava. Kun se on läpikuultava, voit suorittaa koodin.

Rajoittamattomat medipackit, kaikki aseet ja rajoittamattomat ammuksia:

Mene Inventoryyn ja siellä Small Medipackin kohdalle. Paina hetkeksi pohjaan näppäimet G + U + N + S. Vapauta näppäimet ja sulje Inventory.

Hyppy seuraavalle tasolle:

Mene Inventoryyn ja siellä Load Gamen kohdalle (älä valitse Load Game -valikkoa). Paina hetkeksi pohjaan näppäimet H + E + L + P. Vapauta näppäimet ja sulje Inventory.

-----------------

HUOM! Kun kysyt apua, kerro selvästi

1) kentän nimi

2) tarkka kuvaus ongelmasta ja siitä, mitä et ongelmassa ymmärrä.

Me emme voi auttaa teitä, jos laitatte tänne kysymyksiä tyyliin: "Hei miten siinä kakkoses pääsee sen yhen kulun yli mä oon yrittäny miljoona kertaa mennä mut ku ei..." Tomb Raider kakkosessahan on aika monta rotkoa, eikö? ;)

-----------------
Ole varovainen apupalstalla liikkuessasi, jos et ole mennyt Tomb Raider TLR -peliä läpi. Täällä et voi välttyä spoilereilta, joista me emme voi teitä täällä varoittaa.
"Practically perfect people never permit sentiment to muddle their thinking." - Mary Poppins
Quote
Like
Share

Tulilintu
Raidaaja
Joined: Jun 3 2004, 06:30 PM

Jun 20 2004, 10:46 AM #2

Advis, viitsisitkö vielä kerran selittää sen, minkä selitit vanhemmalla forumillakin? Eli siis sen, mitä The Lost Library -kentässä pitää tehdä, että saa ne kaikki tähdet sinne planeettahuoneeseen.

Eli siis...

Kenttä: The Lost Library

Ongelma: Miten saan käyttööni kaikki tähdet, jotka tulevat tähtitiede-huoneessa oleviin lukkoihin, jotka avaavat planeettoja kätkevät ovet?
"Practically perfect people never permit sentiment to muddle their thinking." - Mary Poppins
Quote
Like
Share

adventuregirl
Raidaaja
Joined: Jun 3 2004, 04:31 PM

Jun 21 2004, 01:29 AM #3

Hmm ja hmm... :lol: :ph43r: :lol: Juu..tottakai! *vilkaisee kelloa* Koitan muistaa sen vaikka aivoni ovat tällä hetkellä kyllästetyt AoD:lla ja kello on neljä aamulla..

Elikkä.

Ensinnäkin mene pääkirjaston vasemmalla puolella olevasta ovesta sinne ärsyttävään koloon, missä pyörii niitä teriä sen tangon ympärillä. Laskeudu ja mene eteenpäin ja nouse toinen tanko ylös..(RAAAAH!!!) Sitten tulet ensimmäisen *tähden* luo. Sivuilla on isoja pyöriviä rattaita ja edestäpäin hyökkää metallimies. Listi se ja ota tähti. Huomaa, että täältä alakerrasta pääsee kahta reittiä ketjuhuoneiden (pieniä huoneita, joissa heiluu isoja vaarallisia ketjuja) läpi ja ne päättyvät kumpikin huoneeseen, jossa on lattialuukku ja vieressä pyöreä ratas.ÄLÄ MENE VIELÄ NÄIHIN HUONEISIIN.

Sen sijaan lähellä ensimmäistä tähteä, kiipeä korkean kivirakennelman päälle tikkaita pitkin. Jatka pieneen käytävään ja liu-u alas tankoa pitkin. Tulet valtavaan RUOSTEISEEN HALLIIN.

Ammu vastaan tuleva metallimies. HUOMAA sisääntulosta katsottuna vasemmalla ovi ja sen vieressä lukko, johon tarvitaan sininen jalokivi (samanlainen kuin metallimiesten rinnassa). TÄMÄN OVEN TAKAA LÖYTYY VEDETTÄVÄ KETJU,joka avaa vedenalaisen oven, jonka takaa saat loput *3 tähteä*.

Mutta ensin on saatava sininen jalokivi. Jatka eteenpäin ruostunutta hallia, tee selvää toisesta metallimiehestä ja laskeudu alas lattiassa olevasta aukosta. Seuraavaksi täytyykin taistella se jalokivi itselleen...enpäs paljasta liikaa..nieh nieh..Se sitten syö panoksia ja Coming at you voisi soida tuplasti..

Kun saat jalokiven, vie se siihen oveen, joka on ruosteisessa hallissa. Kisko ketjua (vedenalainen ovi aukeaa) ja palaa huoneeseen, josta sait ensimmäisen tähden. Kiipeä alas kivirakennelman päältä ja mene nyt jompaankumpaan alhaallaolevista ketjuhuoneista. Ohitettuasi ketjut, laskeudu veteen lattialukusta ja sukella altaassa sisään ovesta, jonka äsken aukaisit. Poimi seinästä sorkkaraudalla kolme tähteä.

Nyt voitkin sitten valmistautua henkisesti palaamaan takaisin koko matkan ja ylös tankoa pitkin niiden pyörivien terien ohi pääkirjastoon ja planetaarioon...

*kiittää..kumartaa...ja nukaht..ZzzzZzzZZzzzzz....*^^
Quote
Like
Share

Tulilintu
Raidaaja
Joined: Jun 3 2004, 06:30 PM

Jun 21 2004, 07:06 PM #4

Kiitos kaunis avusta, Advis! :D Voih, kunpa pääsisin äkkiä pelaamaan Last Revelationia... Olen päättänyt mennä sen läpi ensimmäisenä, kun aloitan TR-maratoonini. Sitten Chronicles... Sitten ykkönen, sitten kakkonen ja lopuksi kolmonen. Ja vikana Aod. :)
"Practically perfect people never permit sentiment to muddle their thinking." - Mary Poppins
Quote
Like
Share

Nixon
Nixon

Jul 3 2004, 04:33 PM #5

No heipsansaa.

Minulla on TLR:stä demoversio.
Demo alkaa jonkunlaisesta kammiosta, jossa joku mies sytyttää sellaset lyhdyt ja jää möllistelemään siihen.
Siinä on sellainen ratas (tai mikälie), jota kääntämällä aukeaa/nousee ylös ovi.

Kysymys 1. Onko väliä, jääkö mies tämän edellä mainitun oven ulkopuolelle (siis eri puolelle kuin Lara, kun Lara on mennyt siitä ovesta) vai pitääkö hänen tulla sinne toiselle puolelle.

Tämän oven toisella puolella on tikkaat, joita kiipeämällä pääsee avaraan saliin. Salissa on yksi iso, sininen ovi, ja seinillä on pienempiä ovia.
Ison oven saa aukia kiipeämällä sen vasemmalla puolella olevalle parvelle.

Kysymys 2. Miten muut ovet saa aukaistua?

En tiedä, oliko selostukseni riittävän selkeä. Itselläni ei ole mitään hajua mikä on tuon paikan nimi, josta demo alkaa.

Kiitos (mahdollisesta) avusta. :)
Quote
Share

adventuregirl
Raidaaja
Joined: Jun 3 2004, 04:31 PM

Jul 4 2004, 12:32 AM #6

Ööh...kuulostaisi Tomb of Sethiltä..ainakin tuo lyhtyjä sytyttelevä mies..ja rattaalla aukeava ovi. Mies kyllä tulee perässä..hänestä ei tarvitse huolehtia.

Mutta tuo sali jossa on tikkaat ja ovia. Jostain syystä se ei kuulosta tutulta...O_O
Tomb of Sethissähän on yksi iso sali, jossa on keskellä sfinksin tapainen massiivinen patsas, jonka ympärillä on hiekkaa..*kelaa* Ja ennen sinne tulemista on tapettava kaksi temppelikoiraa. Rakennelman päältä on tultava varoen alaspäin ovelta sfinksiin päin katsottuna vasemmalle..siellä on liekkikuviopuzzle kun on kulkenut läpi hämärien kammioiden ja huoneen, jonka öljyn soihtumies sytyttää palamaan..

Onko tason alkupuolella myös huone, jossa on isoja teriä, jotka viuhuvat kun soihtumies laukaisee ansan mekanismin? Sen huoneen perältä saa EYE PIECEN eli kultaisen silmän puolikkaan. Toisen saa huoneesta, johon saa hiekkaa seinäkolosta montun täytteeksi ja ne yhdistämällä ja asettamalla eye of horuksen paikalleen seinään aukeaa jännä ovi eteenpäin. Sen jälkeen siis sfinksisali.

Kuulostaako yhtään tutulta? Jotenkin minulle ei muistu mieleen tomb of setistä tuollaista salia missä on ovia ja tikkaat..kerro vähän lisää..:huh: Ettei demoversio olisi jotenkin erilainen...hmm.

TAI HEI....onko kyseessä NUORI LARA? Ja Von Croy? Hmmhmm...
Quote
Like
Share

Nixon
Nixon

Jul 4 2004, 12:06 PM #7

Tuota.
Siinä salissa mihin pääsee niitä tikkaita kiipeämällä ei ole mitään siinä lattialla, siis mitään patsaita tms.
Suoraan edessä (siis kun on kiivennyt ne tikkaat) siellä salin toisella puolella on vaan se iso sininen ovi, johon johtaa sellaset pari porrasta.
Sen oven molemmilla puolilla on sellaset iiisot maljakot, mut niillä ei taida olla mitään merkitystä minkään kannalta.

Siinä salissa on sellanen suunnilleen koko salin kiertävä parvi, ja siellä parvella on myös lisää ovia.

Siinä alkupuolella on tosiaankin vaan se mies, joka sytyttää ne lyhdyt, se iso ratas ja sitten siinä pitää tappaa kaks luurankoa, jotka kuikuilee jossain siellä ylhäällä.
Sinne ylös missä ne skeletonit on, menee sellanen köysi taijoku.

Ääääh. En osaa yhtään sekavammin selittää. :unsure:
Mut demon mukaan kyse on The Last Revelationista, suattaapi olla että tota hommelia ei sitten ole lopulliseen peliin otettu. <_<
Quote
Share

Lunatic
Jumala
Joined: Jun 3 2004, 02:24 PM

Jul 4 2004, 12:31 PM #8

Kuulostaa aivan Lost Library:lle tuo paikka jossa on iso sininen ovi ja onko siellä siis monta pientä sinistä ovea? Mutta että pääsit siitä isosta sinisestä ovesta ennen kuin olit käynyt niissä pienemmissä ovissa? Siinä tapauksessa en osaa auttaa koska tuo versio vaikuttaa aivan erilaiselta.

Etkö sää niitä pieniä ovia aukaistua painamalla action?
Quote
Like
Share

Juripa
Raidaaja
Juripa
Raidaaja
Joined: Jun 3 2004, 02:20 PM

Jul 4 2004, 12:31 PM #9

En ole ikinä hännyt tuollaista maata Lastiksessa. Tietääkseni siinä ei ole maita, jossa on luurankoja- ja sitä tyyppiä samaan aikaan. Ainakaan tuo kenttä ei ole Tomb of Seth. En kyllä osaa auttaa :(
<center></center>
Quote
Like
Share

Guest
Guest

Jul 4 2004, 01:08 PM #10

Sen ison sinisen oven toisella puolella ei ole mittää. Vaan sellanen pieni tila.

Ei ne pikkuovet kyllä aukea millään.

Möö. Ihan sama.
Se vaan on joku JUTTU.
Quote
Share

Juripa
Raidaaja
Juripa
Raidaaja
Joined: Jun 3 2004, 02:20 PM

Jul 4 2004, 02:14 PM #11

Guest @ Jul 4 2004, 01:08 PM wrote: Sen ison sinisen oven toisella puolella ei ole mittää. Vaan sellanen pieni tila.

Ei ne pikkuovet kyllä aukea millään.

Möö. Ihan sama.
Se vaan on joku JUTTU.
Noh, kokeiles näin. Tallenna peli, sitten valitset Load Gamen ja poimit radan nimen talteen. Se helpottaisi kummasti asiaa :)
<center></center>
Quote
Like
Share

adventuregirl
Raidaaja
Joined: Jun 3 2004, 04:31 PM

Jul 4 2004, 02:15 PM #12

Todella outoa, koska tuo ei kuulosta oikein..miltään!O_O Tulee kyllä myös Lost Library mieleen..eikö sinulla olisi tason nimeä? Ei luurankoa ja sitä soihtutyyppiä ole kyllä samassa paikassa..aaargh...

Hei, osaisitko ottaa screenshotin?

Meinaan..nuo ovet saivat minutkin ajattelemaan Lost Librarya..mutta ei siellä ole tikkaita! Siis ainakaan siinä pääaulassa..O___O
Quote
Like
Share

Tulilintu
Raidaaja
Joined: Jun 3 2004, 06:30 PM

Jul 4 2004, 02:54 PM #13

Tuo tosiaankin kuulostaa aivan Lost Librarylta aluksi... Mutta seuraavaa kuvailua ei meinaa tunnistaa millään. O_o Joko tuo ei ole Last Revelation tai sitten se on joku Level Editor -kenttä tai EN MINÄ TIEDÄ. :blink:
"Practically perfect people never permit sentiment to muddle their thinking." - Mary Poppins
Quote
Like
Share

adventuregirl
Raidaaja
Joined: Jun 3 2004, 04:31 PM

Jul 4 2004, 03:32 PM #14

Joo..ihan outoa..sotii vastaan kaikkia mielikuviani..O_O Nyt herää uteliaisuus..
Quote
Like
Share

GunGirl
GunGirl

Jul 6 2004, 09:44 PM #15

tuo kyllä menee minunkin ymmärryksen yli... :blink:

mutta tietääkö kukaan mitä tapahtui kun keräsi tombbi4 kaikki salaisuudet..??
ja jos se on joku bonus kenttä niin mitenkähän sen pääsisi läpi... :rolleyes:
mä varmaan meen lukkoon heti kun siihen pääsen että oksat pois!
Quote
Share

adventuregirl
Raidaaja
Joined: Jun 3 2004, 04:31 PM

Jul 6 2004, 10:43 PM #16

Eli siis Gun Girl...tarkoitat varmaan niitä kultaisia pääkalloja TLR:n alussa Kambodjassa? Ne jos kerää kaikki niin se Race for the Iris on sitten hankalampi.
Quote
Like
Share

GunGirl
GunGirl

Jul 7 2004, 10:10 AM #17

nooh.. sen mä kyllä tiesin... :P mut siis AIVAN KAIKKI salaisuudet jos löytää niin mitä siitä tapahtuu..?joku bonus-kenttä vai mitä..? :blink: en oo koskaan löytäny kaikkia mutta koitan tällä kertaa edes yrittää...
ja JOS siellä on joku bonus kenttä niin millanen se on..? :ph43r:
Quote
Share

adventuregirl
Raidaaja
Joined: Jun 3 2004, 04:31 PM

Jul 7 2004, 11:39 AM #18

Hmm..minusta TLR-salaisuudet on vaan medipackeja,soihtuja,aseita ja ammuksia. Chroniclesissa on ne ruusut ja ne jos kerää kaikki niin tulee niitä special featureita. TLR ei jatku sen pidemmälle..( kuinka voisikaan..Larahan tipahtaa pyramidin kuilun syvyyksiin.. :( )
Quote
Like
Share

Lunatic
Jumala
Joined: Jun 3 2004, 02:24 PM

Jul 7 2004, 12:39 PM #19

Juu ei ole mitään bonus kenttää nelosessa, mutta stellan sivuilta löysin tälläisen: "The times exclusive Tomb Raider level"

Stellan sivulta:

"Bonus Levels: There are no bonus levels and so far no expansion packs. However, the London Times has teamed up with Eidos to released a special exclusive level built using the TR4 engine. In this mini-adventure, Lara explores a newly discovered area of Tutankhamun's tomb."

Ja täältä voit ladata tuon kentän: http://www.fileplanet.com/files/30000/35247.shtml
Quote
Like
Share

Kaizu
Pappi
Joined: Jul 7 2004, 04:42 PM

Jul 14 2004, 07:19 AM #20

tuosta demosta... Minulla on ollut juuri samanlainen demo-versio muutama vuosi sitten!!!

Eli kenttä alkaa siitä kun ovi avautuu Laran edessä ja sitten Lara taiteilee "kattoparruilla" missä on myös kaksi luurankoa...Tilan toisella puolella on köysi alas ja maahan päästyään opas ilmestyy kuin tyhjästä sytyttelemään huoneeseen soihtuja... Sitten siinä on juuri se ratas ja päästään tikkaita pitkin huoneeseen missä on koko tilan kiertävä parvi ja paljon sinisiä ovia...

En kyllä muista mistä ovesta pitäisi mennä ensin, mutta tilan molempien nurkkien ovet pitäisi saada auki...ainakin näin muistelisin...Tilan keskellä kahden ison ruukun välissä olevasta isosta ovesta en ole koskaan päässyt menemään...
Mutta niistä pienistä pitäisi päästä huoneeseen missä on taas kaksi luurankoa ja se on semmonen avara huone missä on vipu ja jotain...

Sit myöhemmin demossa pitäs tulla lentäviä mustia "haamuja"...Vähän niiku semmosia savupilviä... :rolleyes: Mutta ikinä en kyllä tiennyt mikä kenttä se on...Olen kyllä vasta TLR:n täydellisen version alussa joten en voi sanoa onko kyseinen kenttä mikä.... :unsure:
Quote
Like
Share