Tomb Raider the Last Revelation -apua

Jos on ongelmia peleissä, kirjoita tänne.
(Tomb Raider Gamehelp)
TRAdventurer
Jumala
Joined: 08 Jan 2012, 22:03

13 Nov 2012, 13:41 #141

Eli kyselisin asiasta, mihin jo Raidauspäiväkirja -topicissa viittasin.

Eli pelaan Playstation 1:llä Tomb Raider Last Revelation demoa. En tiedä kentän nimeä, mutta yritän selittää tilanteen tarkkaan.

Eli demo alkaa pienestä huoneesta, jossa ammun ensiksi hajalle yhden ruukun. Ruukun sisältä paljastuu panoksia ja skorpioni. Seinässä avautuu automaattisesti portti. Hoitelen skorpionin, poimin panokset ja menen portista sisään, jossa on pieni pätkä käytävää. Tämän jälkeen tulen avonaiseen tilaan, jonka päällä on sellaisia vähän niin kuin kivisiltoja ja minä olen siis siellä ylhäällä kivisillan päällä. Menen alas ja alhaalla on joku mies, joka sytyttää soihdullaan muut soihdut palamaan. Avaan portin ratasta kääntämällä ja tulen huoneeseen, jossa on seinässä tikapuut, joita pitkin kiipeän ylös. Ylhäältä jatkan hiukan eteenpäin ja tulen suureen saliin, jossa on suoraan edessä isot harmaat ovet. Ympärillä on pienempiä harmaita ovia. Hoitelen pari skorpionia ja nousen sitten ylös parvelle, siihen koloon, mikä on oven vieressä ja isot harmaat ovet avautuvat. Ovien takana ei ole kuitenkaan kuin pieni tila ja heti vastassa seinä. Miten tuosta pääsee eteenpäin? Vai loppuiko demo siihen niin, ettei eteenpäin enään pääse? Pieniä harmaita ovia en saa avattua.
Reply
Like

Ligufaca
Raidaaja
Joined: 13 Feb 2007, 15:42

13 Nov 2012, 15:03 #142

En ole varma että onko tämä oikea kenttä, mutta jos on niin silloin demo päättyy siihen pieneen tilaan (julkaistussa versiossa siittä pääsee seuraavaan kenttään).

Demo Video. Tuossa on vielä video siittä kentästä josta puhun, tietääkseni tuo on ainut kenttä josta on tehty demo. :)
Reply
Like

Hanna
Ylijumala
Hanna
Ylijumala
Joined: 13 Jan 2007, 18:24

23 Nov 2012, 20:26 #143

Tuosta lastiksen demosta on myös toinen versio. En vaan tarkkaan muista miten se menee. Aikolinaan meillä oli se ja se tuli kotimikron cd:ltä. Voisin vielä sen löytää iskän laatikoista. Mielestäni se video loppuu myöhemmin, kun on löytänyt tuon kuparisen ympyrän, mikä se onkaan osat. Viimeinen löytyy muistaakseni siitä isosta salista. Eikö niistä ylhäällä olevista ovista aukea kaksi ja alaalla olevista ovista yksi?
Reply
Like

TRAdventurer
Jumala
Joined: 08 Jan 2012, 22:03

04 Dec 2012, 13:29 #144

Kiitos Ligulle avusta ja Hannalle myös! :e023:

Joo, se minun demoni on juuri tuosta kentästä, mutta se on hieman erilainen. Minun demossani tuolta nurkasta puuttuu tuo käytävä :huh:

Pitää varmaan jossain välissä testata, pääsenkö noiden ovien "läpi", niin kuin tuossa videossa...
Reply
Like

Ligufaca
Raidaaja
Joined: 13 Feb 2007, 15:42

17 Jul 2013, 19:08 #145

Okei, eli oon Temple of Poseidonissa ja asettanut kaikki ne "Tribent" esineet niihin patsaisiin ja nyt kaikista virtaa vesi sinne kuoppaan mutta ongelmana on vain se, ettei se täyttyny vedestä = En pääse etenemään.


Tuossa on kuva siittä kohdasta..

Eli onko kellään mitään ideoita mitä pitäs tehdä ? Pelaan Ps1:lla.

EDIT://

Jostain syystä tuo kuoppa täytty vedestä kun ammuin yhden luurangon. Eli ongelma selvitetty ja voin jatkaa iloisena pelaamista. Oh yay.
Reply
Like