X'Nedra
Yliraidaaja
X'Nedra
Yliraidaaja
Joined: 4:23 PM - Jun 04, 2004

2:03 AM - Feb 19, 2015 #21

Tyypillistä. :D Ja haa, taas käydään Venäjällä. Kiva saada lumisia maisemia, gameinformerin sivulla oleva kuva on upea.
DON'T DREAM IT, BE IT
Quote
Like
Share

gowiththeflow
Raidaaja
Joined: 4:32 PM - Jun 03, 2004

8:55 PM - Feb 20, 2015 #22

TÄMÄ pulpahti jokin aika sitten facebookkini news feediin, ei voi sanoa muutako järrrrkyttävää ja en ainakaan tämän artikkelin perusteella odota tätä peliä! :'D Ihan vaan, jos haluatte jo valmiiksi muodostaa jonkinlaista mielikuvaa juonesta...
Where we're from, the birds sing a pretty song and there's always music in the air.

¡Madre de Dios! ¡Es el Pollo Diablo!
Quote
Like
Share

Rayne
Arkeologi
Rayne
Arkeologi
Joined: 4:19 PM - Jan 12, 2007

5:56 PM - Feb 24, 2015 #23

Minulla meni tämän pelin suhteen innostus ohi kun selkeni, ettei se ole tulossa ihan heti PS4:lle.
Heh, olen AGENTTTIn kanssa samaa mieltä siitä, että spoilaavat koko pelin taas ennen sen julkaisua ;D Itse olen päättänyt olla sitten katselematta pelivideoita, kunnes olen pelannut itse pelin. Yleensä kun niissä spoilataan jotkut ongelma kohdat ja jos ne sattuu katsomaan, menee oma ilo niiden ratkaisemisessa.
Ja puzzleja saisi kyllä tosiaan olla enemmän..! Voi niitä aikoja kun jumitti Tomb Raideria pelatessa, kun ei tiennyt mitä piti tehdä, eikä silloin ollut nettiä josta olisi päässyt urkkimaan läpäreitä :e036:
Quote
Like
Share

gowiththeflow
Raidaaja
Joined: 4:32 PM - Jun 03, 2004

3:43 PM - Feb 25, 2015 #24

Rayne @ Feb 24 2015, 08:56 PM wrote: Minulla meni tämän pelin suhteen innostus ohi kun selkeni, ettei se ole tulossa ihan heti PS4:lle.
Sama juttu! Kiinnosti hieman (viime vuosina nämä uudet TR:t ei ole oikein herättäneet meikässä mitään kummempia fiiliksiä) aluksi, mutta kun kävi ilmi, ettei tätä ihan heti PS4:lla nähdä niin kiinnostus loppui aikalailla seinään. Välillä olen vaivautunut jonkin verran uutisia aiheeseen liittyen lueskelemaan, sekin loppui siihen kun luin tuon vasta linkittämäni uutisen. Ei oikein kiinnosta peli, johon on vaikuttanut niin moni kakkalehva. ;Z
Where we're from, the birds sing a pretty song and there's always music in the air.

¡Madre de Dios! ¡Es el Pollo Diablo!
Quote
Like
Share

TRW
Jumala
TRW
Jumala
Joined: 6:55 AM - Nov 30, 2006

11:16 AM - Jun 01, 2015 #25

Uusi teaser traileri julkaistu ennen tulevia E3 messuja jossa Tomb Raider: The rise of the tomb raider on esittelyssä.

http://www.melty.fr/rise-of-the-tomb-ra ... 15981.html
This is the end
Quote
Like
Share

Hakkis
Uusi jäsen
Hakkis
Uusi jäsen
Joined: 2:35 PM - Jul 13, 2014

9:58 PM - Jul 30, 2015 #26

No joo,taas se gameplay näytti joltain CoD 3rd person modilta,paitsi että olihan siinä karhu.En usko että tätä nyt voidaan mitenkään "kusta",mutta en nyt odota mitään game of the yearia mutta ei tätä saisi pilata jollain Rambo meiningillä.Voisivat sekoittaa klassista Tomppaa uuteen Tomppaan ja ne kaksi pistoolia olisi parasta olla vähintään 5 vuoden päästä edes DLC sälää.

Paluuni TRAtlantiksell oli kömpelö.
~Outsmart anyone you can't beat,beat anyone you can't outsmart~
Quote
Like
Share

Rayne
Arkeologi
Rayne
Arkeologi
Joined: 4:19 PM - Jan 12, 2007

4:10 PM - Dec 16, 2015 #27

Ennätysmäisen hiljaista TR-pelin julkaisun jälkeen täällä :e001:

Itse ostan tämän sitten tulevaisuudessa PS4:lle, mutta voi olla, että päädyn pelaamaan sen ensin PC:llä, kerta se erään lähteen mukaan julkaistaisiin ensi kuussa -> uutinen
Edelleenkään ei ole ollut pahemmin mielenkiintoa tähän, ja niiden parin minuutin verran mitä pelivideoita on tullut katsottua, 'Rises' näyttää aivan samanlaiselta kuin edellinen (en jaksanut kirjoittaa koko nimeä). Tuli siis tässä mieleen kysellä, onko kukaan täällä pelannut sitä? Onko siinä mitään uutta, vai onko se periaatteessa vain edellinen TR eri mestoilla?
Minnekkään ei oikein uskalla mennä lueskelemaan, koska yritän kovasti välttää spoilereita ;Z
Quote
Like
Share

Ligufaca
Raidaaja
Joined: 3:42 PM - Feb 13, 2007

8:47 AM - Mar 22, 2016 #28

Onpas kyllä tosiaan hiljaista täällä!

Onko kukaan vielä pelannut tätä? Millaiset on ollut fiilikset pelistä? Itse odottelen PS4 julkaisua, oon kyllä jo katsonut YouTubesta läpipeluu videon ja nähnyt lopun, mutta en sen kummemmin arvostele ennen kun olen itse pelannut. :ph43r:
Quote
Like
Share

Lumikeiju
Raidaaja
Joined: 2:47 PM - Jan 13, 2008

10:25 AM - Mar 23, 2016 #29

Minulla tuli pelattua tämä jokin aikaa sitten. Pleikkari-ihmisiä olen itsekin, mutta en sitten kuitenkaan pystynyt odottamaan uutta Tomb Raideria vuoden loppuun asti, kun olen aina hankkinut uuden TR:n heti ilmestyessä. Onneksi sain kaveriltani Xbox 360:n lainaan tammikuun alussa, joten tarvitsi sijoittaa roposensa ainoastaan itse peliin (no, en nyt sentään olisi alkanut boxia yhden pelin takia ostamaan. Varsinkaan periaattesta, koska suutuin niin pahasti Microsoftin raivostuttavasta yksinoikeusvedosta). PC:llehän tuo ilmestyikin tammikuun lopussa, muttei minun koneeni olisi sitä pyörittänyt kuitenkaan.

Olisi ollut mahtavaa päästä kokemaan Rise of the Tomb Raider uuden polven konsolilla (Xbox One tai PS4), mutta yllätyksekseni peli oli tosi nätti Xbox 360:lläkin. Siis tosi, tosi nätti - erityisesti luonnonmaisemat oli toteutettu upeasti, ihan tuli kylmiä väreitä, kun Lara kahlasi kimaltavassa vedessä jäisissä luolissa. Nyt odotan vain, että pääsen joskus näkemään kuinka hyvältä maisemat näyttää PS4:llä... ;D

Pelillisesti pidin tästä enemmän kuin edellisestä osasta. Tässä oli enemmän sitä tombraidausmeininkiä eli rauhassa tutkimista ja pohtimista kuin pelkkää juoksentelua, piileskelyä ja ampumista. Toki sitä actioniakin oli, mutta omaan makuuni juuri tasapainoisesti. Vapaaehtoiset challenge tombit olivat välillä jopa kimurantteja. Pick-uppeja oli tosin mielestäni liikaa - ei taisteluissa ollut kauheasti haastetta, kun taskut pullisteli aina ammuksia ja nuolia, pommintekovälineitä ja muuta. Itseään pystyy nyt parantamaankin kesken taistelun, mikä tosin oli ihan jees vaativimmissa nujakoissa (NE KARHUT!).

Mutta tuota... juoni oli ehkä paikoin vähän pöhkö :--D Tai siis, osittain tarina oli jopa todella koskettava (varsinkin, jos otti asiakseen keräillä dokumentteja, joissa yksityiskohtia valotettiin), mutta aina välillä vain facepalmasin, että miten tämä on voitu käsikirjoittaa näin. Siitä tuli vähän mieleen sellainen naiivi vanhan ajan seikkailukertomus välistä ja pari uutta hahmoa oli vähän... eeeeh... Ensimmäisten trailereiden perusteella odotin, että tässä pelissä olisi menty syvemmälle Laran psyykeen ja tässä olisi ollut enemmän kasvutarinaa mukana. Eipä kyllä.

Mutta all in all mie pidin tästä kyllä. Myyn tuon Xbox 360-version nyt pois, kun en sillä mitään tee ilman konsolia (vink vink, jos jotakuta kiinnostaa ostaa se!) ja tulen varmasti hankkimaan tämän joskus pleikalle.
Quote
Like
Share