Vinkula
Pappi
Joined: 2:35 PM - Mar 05, 2008

1:11 PM - Mar 26, 2008 #41

O_O Enpäs olekkaan huomannut tätä ennen. Hm? Vaikea valinta minulla... Kun omistan TR2-3 ja 6,7 ja Annin.. Legendin ja Annin Larat ovat parhaimpia, mutta vastaan Legendin Lara. Minua ei haittaa vaikka Laralla ei ole lettiä tässä pelissä. Ehkä Lara on välillä halunnut vaihtaa hiustyyliään :e009: . Legend- Laran kasvot ovat hieman lapselliset minusta, mutta todella vähän. Eipä se paljoa haittaa. Vaatteetkin ovat upeita, kuten Biker, No jacket (ÄRSYTTÄÄ SE REIKÄ NISKASSA MIKÄ MULLA ON >.<), Evening, ripped, Classic, Snowsuit, Wintterit jne... Ja kaikki luut ym. sellaset! Toki Annissakin on nämä... Angral: Minulla pään sisälle näkeminen tapahtuu legendissä: Otan Biker, No jacket asun, menen vaikkapa Zipin luo ja Lara laskee päänsä. Niskaan tulee reikä ja nään pään sisälle ja pään Läpi... Yhyy (Sori vähän Offia XD).
Quote
Like
Share

Lumikeiju
Raidaaja
Joined: 2:47 PM - Jan 13, 2008

2:44 PM - Jan 30, 2009 #42

... Olen aina elänyt siinä uskossa, että olen joskus kirjoittanut tähän topiciin, mutta ilmeisesti sekotan johonkin muuhun ;D

Minusta paras Lara on ehdottomasti Last Revelationin Lara! Kun sain pelin ensi kertaa käsiini saatoin armottoman raidauksen sijaan vain pysähtyä ihastelemaan Laraa. Vaikka Lastiksen Playstation-version grafiikka on nyttemmin katsottuna ja etenkin PC-versioon verrattuna ihan arsesta, niin silloin pidin sitä vain uskomattoman kauniina. Tomb Raider 2:n Larassa on toki minulle enemmän nostalgiaa kuin Lastis-Larassa, sillä kakkosessahan Laran ensimmäistä kertaa näin, mutta Lastiksen Lara on silti silmissäni parempi. Lettikin on upeasti pitempi kuin aiemmissa osissa ja Laran kasvot ovat nätimmät kuin ikinä aiemmin. Mutta paitsi ulkonäöstä, pidän myös Lastiksen Laran luonteesta ja persoonasta. Hän on juuri sellainen utelias, rohkea, nerokas ja kova kuin Laran kuuluu ollakin. Lastiksen Lara on vain minulle yksinkertaisesti täydellinen.

Mutta jos katsotaan pelkkää graafista puolta, niin Anniversaryn Lara on myös mielettömän kaunis. Legendin Lara ei näytä siltä Laralta, mikä hän oli ennen ja Undiksen Larassakin on jotain, mitä vierastan. Toki Annin Larakin on tietyllä tavalla liian lempeän näköinen Laraksi, mutta minusta hän on visuaalisesti kaunis. Letti on turhan lyhyt, mutta se annettakoon anteeksi. Jos totta puhutaan, niin en olisi välttämättä hankkinut Anniversaryä ennen kuin sen olisi saanut tarpeeksi halvalla (sillä se on kuitenkin remake eikä varsinainen uusi peli), mutta nähtyäni nätin kannen ja vieläkin nätimmän Laran ja kokeiltuani pelata vähän matkaa kaupassa tällä Laralla, minun oli pakko pulittaa siitä mukisematta se reilut 50 euroa samantien hinnan alentumisen odottelun sijaan ;D
Quote
Like
Share

Lara<3
Jäsen
Lara<3
Jäsen
Joined: 2:52 PM - Jun 08, 2009

10:13 PM - Jul 27, 2009 #43

Minusta ehdottomasti Legendin Lara on ihanin :e010: Annin tulee tokaksi ja kolmanneksi... ehkäpä Lastis :e035: ja kaikki muut sitten. Enisimmäinen Lara jonka näin oli TR1:en Lara ja silloin rakastuin ihan hirmuisesti noihin peleihin ja Laraan kun en vielä tiennyt mitään uusista Laroista :050:
Lollol lollipop lollol lollipop, lollol lollipop lollol lollipop^^ Mun lempinimi o KiTTy:D
Quote
Like
Share

ariel
Jäsen
ariel
Jäsen
Joined: 7:14 PM - Nov 17, 2009

5:11 PM - Dec 30, 2009 #44

Hmm... Sanoisin, että Anniversaryn Lara. Hän näyttää kyllä hiukan liian kiltiltä, mutta siinä on jotain kaunista. :)
<a href="http://tinypic.com" target="_blank"><img src="http://i50.tinypic.com/ifx2mf.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>
Quote
Like
Share

LC Famous
Uusi jäsen
LC Famous
Uusi jäsen
Joined: 12:00 PM - Jan 09, 2010

12:19 PM - Jan 09, 2010 #45

Mielestäni parhain Lara on TR Legend, tai Anniversary. Niissä Lara näyttää reaalistisemmalta, ja aidommalta. Myös liikkeet ja liikkuvuus näyttää sulavalta.
Quote
Like
Share

Croft
Pappi
Joined: 3:34 PM - Apr 14, 2010

4:21 PM - Apr 15, 2010 #46

En osaa sanoa. Ykkösessa ehkä liian kulmikas, 2-5 aika pikseliä mutta videoissa (kutan Chroniklesin videoissa) On upee Lara :D Olen hyvin kiintynyt tähän classik asuun joten ehkä Anniversaryn koska siinä on hyvä krafiikka ja se classik asu. Legendissä ja Underworldissa sil on ponnari eikä letti nii se on minulle miinusta. AoD taassen Lara näyttää nukelta
Quote
Like
Share

gyporgininja
Jäsen
Joined: 5:07 PM - Jul 28, 2011

8:15 PM - Oct 17, 2012 #47

Tulilintu @ Jul 31 2004, 11:14 AM wrote: Tämä on hassu kysymys, mutta missä Tomb Raiderissa on teidän mielestänne paras Lara?

Minulla on valmis vastaus: kakkosessa ja AoDissa. Kakkosessa Lara näyttää jotenkin niin itseltään kaikin puolin... Sen Larampi ei voisi Lara olla! *palvoo* AoDissa Laraa on muuteltu aika tavalla, mutta hän on siinä niin hiiskatin KAUNIS. Hänestä ei saa silmiään irti. Laraan on muutenkin AoDissa panostettu niin paljon, että häntä ei voi olla ihailematta sydämen pohjasta.

Teenpä vielä pientä tutkistelua muista Laroista... Ykkösessä Lara on aika kulmikas, ja hänellä ei ole lettiäkään. Tämähän tietysti johtui siitä, ettei pelientekotekniikka ollut kovin kehittynyttä vuonna 1996, mutta joka tapauksessa nyt. Ykkösessäkin (varsinkin FMV:issä!) Lara on ihana, mutta, sanotaanko näin, aikansa vankina ollakseen paras mahdollinen.

Kolmosen Lara on aika samanlainen kuin kakkosenkin, lähinnä vaatteet vain ovat erit. En oikein tiedä, mitä sanoa kolmosen Larasta... Kaunis hän on siinäkin, ehdottomasti! Mutta mutta... Kakkosen Lara on silti parempi. :rolleyes:

TLR ja Chronicles. Niissä Laran animointia on kehitetty hurjasti, ja Lara muutenkin näyttää paremmalta kuin koskaan (aikaisempiin osiin suhteutettuna). Lara on kaunis, hyvin kaunis, ja erityisesti TLR:n lettiä rakastan, mutta... Kakkosen Lara on silti parempi. :D

Sellaista. Annanpa nyt suunvuoron teille muillekin.
olen semmoista mieltä että kyllä Tomb Raider 2 lara on paras,koska se on elävän ja iloisen näkönen :e001:
Quote
Like
Share

Survivor
Jäsen
Joined: 3:53 PM - May 06, 2013

7:54 PM - Jun 18, 2013 #48

Kun ajattelen nimeä Lara Croft, mieleeni tulevat AOD- Lara, Underworld- Lara tai Anniversaryn Lara.

AODin Lara on luonteeltaan paras, hän on ihanan sarkastinen, mutta samalla kohtelias. Ja sellainen ihanan viileä. :e036: :e010:
A famous explorer once said.. that the extraordinary is in what we do.. not who we are.
Quote
Like
Share

Talion
Jäsen
Talion
Jäsen
Joined: 12:43 PM - Aug 25, 2013

2:55 PM - Aug 25, 2013 #49

Tykkään kaikista Laran versioista suunnilleen yhtä paljon. Jokaisessa on vikansa ja plunssansa. Mutta jos pitää nyt joku valita, vaikka kyseinen peli ei ole lempparini, AoD:sta löytyy paras Lara. Juuri sellainen sarkastinen ja suorasanainen. Chronicles and Legend veti tätä luonnetta hyvin pelien läpi myöskin, täytyy myöntää.
"Your perception of good timing is... bad!" - Lara
Quote
Like
Share