FS: Rolex Deepsea Sea-Dweller ref 116660 full set inkl Rubber B

FS: Rolex Deepsea Sea-Dweller ref 116660 full set inkl Rubber B

Joined: September 30th, 2008, 2:03 pm

August 11th, 2012, 8:56 am #1

Favorit i repris, kom och köp!


Till försäljning erbjuds härmed min fina Rolex Deepsea Sea-Dweller ref 116660.

Klockan är uttagen från den svenske auktoriserade Rolex-handlaren Lars Carlsson Ur i Helsingborg 1/9 2008 och är i utmärkt skick. Allt som fanns vid nyköp medföljer. Klockan har varit i min ägo i ett knappt år och har burits i rotation med min övriga samling.

Skicket är mycket gott men små "desk diving"-märken finns – lätta att polera bort för den som så önskar. Klockan har också en liten repa på uppskattningsvis knappt 1 mm i safirglaset, ungefär placerad mellan Rolex-kronan och indexet vid kl 1. Denna repa är som sagt minimal och jag lyckas tyvärr inte fånga den på något foto. Jag kan garantera att den inte på långa vägar syns vid användande men har du god belysning och skarpa ögon eller tillgång till lupp så går den att finna.

Klockan går utmärkt håller med lätthet tiden inom COSC. Power reserven är mycket bra, den byter datum precis vid midnatt och den känns lätt och fin i uppdraget. Ingenting indikerar servicebehov, med andra ord.

Så till fotografierna. Vi börjar med några härliga action-foton tagna vid tidigare tillfällen:Bilderna nedan är tagna idag, söndag 29 juli 2012:

Pris inklusive rött eller grått Rubber B och handgjort custom-strap av Nordgren: 57 000 kr.


Jag har köpt och sålt dyra klockor på TTT sedan 2008 nu och det finns många här på forumet som skulle kunna gå i god för att jag är att lita på i affärer. Fråga gärna på forumet om referenser om du är osäker! Betalning till bankkonto i Swedbank. Klockan kan levereras face-to-face i Göteborg eller skickas som värdepost, köparen betalar. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller vill se fler bilder!
Quote
Like
Share

Joined: March 10th, 2006, 12:35 am

August 12th, 2012, 6:05 pm #2

trots allt

_______________________________________________

http://automobiliana.blogspot.com
Quote
Like
Share