Y mañana será otro día

Joined: 8:45 PM - May 12, 2014

10:24 PM - May 18, 2018 #1

A poszter:

Quote
Like
Share

Joined: 8:45 PM - May 12, 2014

11:01 PM - May 18, 2018 #2

A történet: 

Diana Alcantara Lazcano és Camilo Sarmiento már 25 éve élnek boldog házasságban, és négy gyermekük is született ez idő alatt. A boldogság egészen addig tart, amíg Diananál mellrákot nem diagnosztizálnak. Diana miután megkapja a tragikus hírt fejébe veszi, hogy utódot keres a helyébe, hogy miután ő meghalt Camilo ne maradjon magára, és legyen a gyermekeinek egy olyan mostohája, akiktől megkapják az anyai szeretetet. Ehhez pedig Monica Rojasnak, Camilo titkárnőjének a segítségét kéri, hogy megtalálják a potenciális jelöltet. Monica "Moni" a negyvenes éveihez közeledik, és már húsz éve dolgozik Camilo személyi asszisztenseként, meghatározó alakja a Media Linknek is, és nem csak a szakmai dolgokért felel, hanem hogy minden tökéletes legyen Camilo életében. Diana eközben rájön Moni nagy titkára, miszerint amióta csak belépett a céghez, azóta szerelmes Camiloban, és Diana úgy érzi az ő méltó utódja nem lehet más, mint Moni. Diana ezért egyezséget köz Monival, el kell érniük, hogy Camilo beleszeressen Moniba, és a Sarmiento család ne maradjon anya és feleség nélkül. Diana nagy terhet rak ezzel Moni vállára, aki nem is tudja, hogyan léphetne majd Diana helyébe, ha bekövetkezne a legrosszabb forgatókönyv.

Camilo meghódításában Moni számíthat egy szövetségesre a lakótársa, Ximena személyében. Diana és Camilo életét mindeközben további problémák nehezítik meg. A gyerekeik közül Barbara, aki a legidősebb lány a családban, semmi másra nem gondol csak a közelgő esküvőjére álmai férfijával, Mauricioval. Barbie szemellenzőt viselve csak azt nem veszi észre, hogy Mauricionak nem ő a legfontosabb, hanem az hogy bekerüljön a családba, és a Media Link vezetésébe.  Cristobal, aki 18 éves, bármilyen probléma is merüljön fel az életében, az alkoholhoz menekül, hogy elfeledje a bánatát, és egyre nagyobb kihatással van rá, hogy Diana és Camilo kapcsolata válságba kerül. Regina, aki még csak a 17 évet töltötte be, állapotos marad egy románcot követően, és eltökélt szándéka, hogy a születendő gyereket örökbe adja. Nico a legkisebb, aki már későn született, nagyon intelligens, szereti hallgatni az édesanyja meséit, de ugyanakkor természetében ott rejlik a zsarolás is. 

Moni számára nagy kihívást jelent Camilo meghódítása, hogyan is közeledhetne hozzá, amikor húsz év alatt egyetlenegyszer sem vette észre Camilo mint nőt. Az pedig egyáltalán nincs kőbe vésve, hogy Diana meghal, ha nem hal meg a felesége, akkor mégis hogyan tovább? A nagy feladat ellenére Monit mindig az viszi előre az életben, mint az eddigi húsz évben, a pozitív életszemlélete, hogy másnap egy jobb nap virrad. 

Szereplők:
 • Angélica Vale - Mónica Rojas Araiza
 • Diego Olivera - Camilo Sarmiento Bedolla
 • Alejandra Barros - Diana Alcántara Lazcano de Sarmiento
 • Nuria Bages - Eugenia "Tita" Lazcano : Diana és Laura édesanyja, konzervatív jellem.
 • Ana Layevska - Margarita de González: Manuel felesége, Regina Gonzalezéket szemeli a születendő gyermeke szüleinek
 • Fabián Robles - Adrián Sarmiento Bedolla: Camilo testvére
 • Diego de Erice - Manuel González : Margarita felesége
 • Fernanda Borches - Laura Alcántara Lazcano: Diana testvére, szabados életmódot folytat, emiatt összetűzésbe keveredik gyakran az anyjával
 • Emmanuel Palomares - Rafael de la Maza Cervantes / Rafael Sarmiento Cervantes: Camilo fia, aki még Dianaval kötött házassága előtt született
 • Florencia de Saracho - Ximena Carrera: Moni lakótársa és legjobb barátnője
 • Mauricio Abularach - Mauricio Romero: Barbie kedvese, érdekember
 • Socorro Bonilla - Isabela "Chabe" Castelar: Eugenia szolgálónője és egyben barátnője, Diana és Laura dadája, 
 • Estefanía Villarreal - Nora Solé Moreira: a Media Link alkalmazottja, tetszik neki Luis
 • Andrea Escalona - Lidia Peña Flores: Luis testvére, birkózó vagy olyasmi
 • Miranda Kay - Regina Sarmiento Alcántara
 • Lizy Martínez - Bárbara "Barbie" Sarmiento Alcántara
 • Chío Padilla - Paloma Valenzuela Alcántara: Laura lánya, örökölte anyja jellemét, férfifaló. Nehezen jön ki a nagymamájával, Eugeniaval
 • Oliver Nava - Cristóbal Sarmiento Alcántara
 • Ari Placera - Nicolás "Nico" Sarmiento Alcántara
 • Chris Pascal - Pablo Yáñez Elizondo: a Media Link munkatársa, jó ötletei vannak, vonzódik Palomához
 • Luis José Sevilla - Luis Peña Flores: a Media Link alkalmazottja, az archiválásért, fénymásolásért felelős
 • Sergio Saldívar - Dr. Juan San Martín Pérez: Diana orvosa
 • Miguel Díaz-Morlet - Armando
 • Alejandro Cervantes - Fernando "Ferchi"
 • Sergio Madrigal - Damián
 • Ana La Salvia - Almudena Cervantes: Rafael anyja, Camilonak sok-sok évvel ezelőtt kapcsolata volt vele.
 • Latin Lover - Entrenador: Lidia edzője
 • Luis Hacha - Iñaki
Quote
Like
Share

Joined: 8:45 PM - May 12, 2014

12:33 AM - May 26, 2018 #3

Pár kép, amit egy-két epizódhoz készítettem:


Miután Cristobal autóbalesetet szenvedett ittas vezetés miatt az apja utána megy a kórházba. Diana nem tart vele, mert nem érzi jól magát, és mivel azt akarja, hogy Moni és Camilo közel kerüljenek egymáshoz, megkéri Monit tartson a férjével. A sorsnak is hasonló szándékai lehetnek Monival és Camiloval, mert a szálláshelyen már csak egy darab egy ágyas szoba van kiadó. Diana eközben a gyerekei körében várja a híreket Cristobalról.


Diana nem ellenkezhet el kell mennie egy romantikus vacsorára Camiloval, mert olyan régen voltak már csak ketten együtt.


Moni egyfolytában azzal a gondolattal küzd meg fejben, hogy ő sehogy sem illik a Sarmiento családba bele, mégha igaza lesz Diananak, és meg is hal a betegsége következtében, ezt a boldogságot ő nem kaphatja meg, amiben most Diana és Camilo él a népes családjával.


A boldog pillanatokat drámaiak váltják Sarmientoéknál: Diana a kerti party közben, miközben táncolnak egy régi dallamra, a férje fülébe súgja, hogy rákos beteg.
Quote
Like
Share

Joined: 8:45 PM - May 12, 2014

12:35 AM - May 28, 2018 #4

Itt a sorozat entradajat találjátok meg a salidaval egybefűzve:

 


Miután Camilo megtudja, hogy a felesége súlyos beteg, nehezen viseli ő is a helyzetet, és egy este nem sokkal a hírt követően italba fojtja a bánatát. Moni és Ximena találják meg a férfit, majd Ximena nem győzi kifigurázni a férfit, amikor olyanokat mond Moninak, hogy nem tudja, hogy mi lenne vele nélküle, hisz a nő mindig megoldja az életében felmerülő problémákat.


Miután Camilo egyre több időt tölt Monival, mert otthon nem érzi jól magát Diana ellenséges viselkedése miatt, megajándékozza Monit egy zenei válogatással. Moni azonnal hallgatni kezdi, majd eszébe jut, amikor Camilo először fogta meg a kezét, és a pillanat, amikor csókközeli helyzetbe kerültek.


Palomát, Diana gyermekeinek unokatestvérét a sorozat nagy csábítójaként lehet számontartani. Eugenia, a nagymamája elzavarta a lakásából, miután felvitte Pablot, és lefeküdtek egymással. Aki azonban valójában tetszik Palomának, az Mauricio, Barbie vőlegénye, először csak játékszerként tekint rá, ám később rájön, hogy neki ez a férfi kell. Paloma attól sem jön zavarba, ha meztelenül kell mutatkoznia az unokatestvére, Cristobal előtt, akivel el akart szökni Brazíliába, ám meggondolja magát, mert beleszeret Mauricioba. Pablot emiatt le is fokozza Mauricio miatt egy jó baráttá. Paloma ettől függetlenül észreveszi, ha egy férfi sármos, ápolt, igényes vagy szexi, és így van a bácsikájával, Camiloval is, akinek az illata mellett nem tud elmenni egy jókora szippantás nélkül.
Quote
Like
Share

Joined: 8:45 PM - May 12, 2014

11:45 PM - Jun 01, 2018 #5

Pár kép a sorozatból:


Miután Rafael tudomást szerez arról, hogy Moni szerelmes a főnökébe, minden tőle telhetőt megtesz, hogy Monit jobb belátásra bírja, és észrevegyen más férfiakat is. Rafael azt is látja, hogy Camilo egyre közelebb kerül Monihoz, és hogy ezt megakadályozza hirtelenül megcsókolja az apja szeme láttára Monit. Rafael azzal nem számol, hogy Laura is meglátja őket. Laurából nagyfokú féltékenységet vált ki a jelenet, mert neki nagyon bejön a fiú, és ezt korábban a tudtára is adta, amikor megcsókolta.


Nico készít egy nyakláncot az anyukájának, aki megajándékozza egy pillangóval, és azt akarja, hogyha ránéz a pillangóra, és játszik vele, akkor mindig ő rá gondoljon majd a kissrác. Nico nem akarja, hogy az anyja meghaljon, és megkérdezi tőle, hogy mint a mesékben, ha majd ő megcsókolja, akkor attól felébred-e. Diana teljesen elérzékenyül ettől.


A múltkor megnéztük Paloma hódításait, nézzük most meg Rafael. Rafael egyébként nem egy hódító, nem egy nőfaló, de három nővel is került már közelebbi kapcsolatba. Az első volt Laura, akinek a csókját nem utasította vissza a fiú. Ximena rátapadt a srácra, ám Rafael szólt, hogy inkább legyenek jó barátok, bár már úgy nézett ki, hogy talán még alakul is valami. Illetve, amikor a Media Link előtt lesmárolta Monit Camilo és Laura szeme láttára, na ez volt a harmadik "hódítás" vagyis inkább intim helyzet. 
Quote
Like
Share

Joined: 8:45 PM - May 12, 2014

11:13 PM - Jun 11, 2018 #6


Diana sikeresen alakítja a tervét, és a durva bánásmódja a férjével, azt eredményezi, hogy egyfolytában Moninál keres menedéket. Úgy érzi, ő az egyetlen, aki megérti ebben a helyzetben, miközben nem is sejti, hogy Moni fülig bele van zúgva. Moni nem engedi, hogy egy hotelben aludjon a főnöke, felajánlja neki, hogy ott aludhat a szobájában, ő pedig éjszakára átköltözik Ximenához. Moni visz neki egy pohár vizet, de úgy látja, hogy a főnöke már alszik, majd megsimítja az arcát, ad egy puszit neki és kimegy. Camilo azonban még nem aludt.Camilo maga sem érti a szituációt, amibe csöppent, a felesége elmarja magától, ő pedig eközben egyre inkább egy másik nő társaságában érzi jól magát, akit húsz évig észre sem vett.Ők a Gonzalez házaspár. Manuel és Margarita Gonzalez. Boldogok egymás mellett, de egy valami hiányzik az életükből, egy kisbaba.  Már régóta várnak arra, hogy örökbe fogadhassanak egy gyereket, de egyelőre nem adatott meg nekik. Reginának viszont első látásra megtetszik a házaspár, és úgy dönt szembemegy a családja akaratával, és bizony ő rájuk bízza a babája sorsát. Regina azonban, hogy lehet elhamarkodott döntést hoz ezzel, és mintha kezdené megszeretni a gyermeket a pocakjában. Veszélyes dolog az ígérgetés, mert míg Manuel a helyén tudja kezelni a dolgokat, Margarita egyre kevésbé, és Regina illetve a születendő babájának megszállottja lesz, ijesztő viselkedésformát magára öltve. 


Camilo megtudja Rafaeltől, hogy Moni szerelmes belé, ám nem igazán hisz a nagyfia szavainak. Moni egyre inkább beleun a szituációba, amibe került, és sokszor úgy érzi, hogy nem cselekszik helyesen, ám neki is vannak vágyai, plusz azt érzi, hogy Diana, mint egy báb rángatja. Moni úgy dönt, hogy kivesz egy hónap szabadságot, és azalatt átgondolja, hogy mi legyen. Az utazás előtt ad egy csókot Camilo szájára, ezzel felfedva valós érzelmeit. A meglepetés csóknak azonban van egy szemtanúja, az alkoholproblémákkal küzdő Cristobal. Cristobal miután meglátta az apját, és Monit csókolózni, a sárga földig leissza magát. Otthon kérdések sorával kell szembenéznie, hogy miért iszik folyamatosan. Cristobal úgy érzi, hogy nem hallgathat, így felfedi Barbie, és Adrian bácsikája előtt, hogy mit látott. Barbiet sokkolják a hallottak, Adrian sem tudott róla, de lehet nem ez lett volna a megoldás, hogy világgá kürtöljük azt, amit nem is tudunk, hogyan történt.
Quote
Like
Share