Los Miserables - Lucia - A sors üldözöttje

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

March 15th, 2015, 1:03 am #1

Mióta megtudtam, hogy jön a magyar premier, elkezdtem a sorozatot tekerni, hogy képben legyek nagyjából mindennel, de majd magyarul nézem meg rendesen, ennek ellenére úgy látszik sokat tekertem benne. Aki nézi segítsen ki, legyen szíves:

1, Adriana és Rodriguez (Evaristo)hogyan maradtak el egymástól? Sosem voltak az a tökéletes páros, inkább csak egy fellángolás volt, de én mégis azt hittem, ha megszületik a kisfiú, akkor egy pár lesznek, és nem. Úgy emlékszem, mintha a szülést követően lett volna valami vita.

2, Abelnek a szülei tudják már, hogy meleg? Azt tudom, hogy Fernanda sejti, mert volt egy-két látogatása Gonzalo dokinál, s elmondta a véleményét az egészről, meg hogy tartsa távol magát a fiától. És Ignacio? Miután Abel öngyilkos akart lenni, volt egy beszélgetésük, de azt is átugrottam, és már nem emlékszem melyik részben volt, hogy visszahallgassam. :(

Köszönöm a választ előre is, ha követi valaki rajtam és Rileyn kívül eredetiben.
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

March 15th, 2015, 1:32 pm #2

Időközben a második kérdésemre megleltem a választ, mert az a rész még rajta van a gépemen. És igen, Ignacio tudja, csak az egész olyan virágnyelves megfogalmazásban lett a fiú tudtára adva az apa által.
- Mi lesz anyával, ő nem akarja megérteni? --> Ne foglalkozz vele! Szabad vagy, felnőtt vagy, járd a saját utadat!
Utána meg a Carlossal való beszélgetés teszi egyértelművé, hogy: az apám bejött, beszélgettünk, mint ezelőtt még soha, tudja az igazat, szeret, ahogy vagyok, s ez számomra csodálatos.

Viszont az első kérdésre még mindig nem tudom a választ. Elég lenne egy epizódszám is, hogy hol keressem a megoldást :D :D
Quote
Like
Share

Joined: May 13th, 2014, 9:34 am

March 19th, 2015, 5:28 pm #3

Ki Elena gyerekének az apja Pablo vagy Radames? Hogyan hal meg Vicky? Kinek lesz gyereke a sorozatba?
Quote
Like
Share

Joined: May 13th, 2014, 9:34 am

March 24th, 2015, 6:38 pm #4

Lenne még néhány kérdésem: Mi lesz Radamessel és Gastonnal és Deborával? Őket nem láttom a mostani részekbe. Ki az a lány akivel Octavio Vicky után összejön? Hogy ismerkednek meg? Luciánál van egy kisbaba az ővé a gyerek vagy mássé? Én a 118. rész alapján arra következtettem hogy a gyerek Octavio-é de lehet hogy rosszul értettem a történéseket. Liliana megölte a saját anyját. Én gondoltam hogy Evaristo végül Mariselával jön össze. Ha jól tudom akkor ma lesz végen kint a sorozatnak a 119. résszel.
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

March 25th, 2015, 2:47 pm #5

Ki Elena gyerekének az apja Pablo vagy Radames?
Radames Echeverria.
Hogyan hal meg Vicky?
Miután hozzákerül a pendrive, megnézi a tartalmát. Majd a kórházban összetűz Lilianaval, a fejére olvassa a látottakat. A vita hevében Vicky legurul a lépcsőn. Nem mondanám, hogy Liliana lökte, inkább volt egy baleset.
Kinek lesz gyereke a sorozatba?
Octavionak és Vickynek, illetve Adriananak és Rodrigiueznek.
Mi lesz Radamessel és Gastonnal és Deborával?
Radames: Helena és Pablo készülődnek az esküvőjükre, ekkor elrabolja Radames Helenat. Megerőszakolja, összeveri, de a nőnek sikerül elszöknie. Ezután lesittelik Radamest. A börtönben ugyanilyen bánásmódban részesül, s a kórházi gyengélkedőre kerül, ott befecskendeznek neki valami szert, amitől még rosszabbul lesz. Próbál egy utolsó kísérletet tenni a gyengélkedőről, hogy szétválassza Helenat és Pablot, de nem jön össze, majd amikor bemennek hozzá és közlik, hogy ez sem jött össze, Radames szíve felmondja a szolgálatot. A halála olyan 107-112 rész környékén van

Gaston: 45. rész környékén Diabloék kivégzik. Hasonló módon, mint Millant vagy Miguelt, mivel nála is megfordul a pendrive.

Deborah: Kirabolja az apját, s majdnem megöli, amikor leüti. Pablora keni a gyilkossági kísérletet, ő meg elmenekül az országból, talán Spanyolországba megy, de tartózkodási helye ismeretlen Octavionak sem jelentkezik. Kb az 50-es részek végén láthatjuk utoljára, a helyére viszont érkezik Ivana, Radames unokahúga, aki antagonistaként lesz jelen Helena és Pablo életében, az ő kapcsolatukba kavar be.
Ki az a lány akivel Octavio Vicky után összejön? Hogy ismerkednek meg?
Ő Soraya. Nuria és Liliana bérence, akinek az a feladata, hogy kémkedjen Daniel után, jelentse róla az infókat, mert íg akarják tőrbe csalni. Hogy ne legyen feltűnő, összeismerkedik a suliban Octavioval és elcsábítja. Teljesen megbolondítja a fiút, viszont a fináléban lebuktatják, és Soraya a börtönben végzi Nuriaval együtt.
Luciánál van egy kisbaba az ővé a gyerek vagy mássé?
Lucianak nem lehet saját gyereke, mert hasba lőtték 11 éve terhesen. A gyerek, akit nála láttál az a Vickyé.
Quote
Like
Share

Joined: May 13th, 2014, 9:34 am

March 25th, 2015, 7:43 pm #6

Köszönöm suxel a segítséget. Most láttam a finálét. Liliana, az ördög és az áruló rendőr elégnek a tűzbe. Sajnálom hogy Octavio és Consuelo pár nélkül maradt. Izgalmas volt a vége.
Quote
Like
Share

Joined: May 13th, 2014, 9:34 am

March 25th, 2015, 7:49 pm #7

Lenne még egy kérdésem ki az új nővér a kórházba? Danielel láttam sokszor.
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

March 25th, 2015, 8:05 pm #8

Liliana, az ördög és az áruló rendőr elégnek a tűzbe
Engedd meg, hogy pontosítsak: Genaro nem ég el a tűzben, ez a mocsok áruló zsaru golyó által hal meg. Diablo lőtte le, mert Lilianara fogta Diablo a fegyvert és Genaro nem engedhette, hogy lelője Diablo Lilianat. Csak éppenséggel Diablo volt a gyorsabb, bár Genaro is leadott kettő lövést: az egyik a kezén, a másik meg hátulról a combján kapta el Diablot.
Sajnálom hogy Octavio és Consuelo pár nélkül maradt.
Egy időben úgy nézett ki, pár résszel ezelőtt, hogy Adriana és Octavio összejönnek, a két egyedülálló szülő. Olyan jól elbeszélgettek és még volt egy szájrapuszi is. Aztán megjött Soraya és Adriana eltűnt. Most a végén bukkant fel csak egy pillanatra, amikor láthattuk, hogy nagyon összenézett azzal az ismeretlen fickóval.

Consuelonak volt egy rendes taxis hódolója, viszont nem illett Consuleohoz szerintem. Ő menetközben szépen nyomtalanul eltűnt a sorozatból, pedig nagyon szerette volna a nőt, és még Vickynek is szimpatikus volt.
Lenne még egy kérdésem ki az új nővér a kórházba? Danielel láttam sokszor.
Csak sejtem, hogy Marinára célozhatsz. Danielt az agresszivitása miatt egy időre kivonják a forgalomból, s terápiára kell járnia. Carloshoz a barátjához nem járhat, ő javasolja neki Marinát. Marinának közben megtetszik, és amolyan B-szeretővé válik majd a nő. Lesz szex közte és Daniel között, de Daniel valójában Luchat szereti. Majd neki is és Danielnek is bujkálnia kell Diabloék és bandája elől, s apácának öltöztetik be a nőt, és ott lesz inkognitóban Sor Querida (Kedves nővér) néven. És szépen lassan rá fog jönni, hogy el kell engednie Danielt.
Quote
Like
Share

Joined: May 13th, 2014, 9:34 am

March 26th, 2015, 6:40 pm #9

Köszönöm a segítséget suxel. Most már nincs több kérdésem.
Quote
Like
Share