Caer En Tentacion (CET)

Itthon még nem vetített telenovellák fórumai
suxel
Joined: 12 May 2014, 17:45

24 Oct 2017, 22:09 #61

22: Majd később lesznek képek is az ÖF-hoz, de egyelőre anélkül. Egy DAMINA és egy SANTIEL jelenetet kiemeltem más színnel, nagyon tetszett. Végre DAMINA-éktól kaptunk valami olyasmit is, amiben nem csak szeretkezni akarnak egymással. 

JELEN:
 
Raquel követeli Santiagotól, hogy nézzen rá. Santiago szerint meg fogják bánni azt, amit tenni akar Raquel. Vicente zajt csap, Santiago felfigyel rá. Raquel egyre csak közelít, és elkezdi kigombolni Santiago nadrágját, csókolóznak, ám abbahagyják, mert jön valaki.
ImageVicente: Mi folyik itt?
Santiago: Azt hiszem van kinn valaki.
 
Juan megjelenik Lolánál, tudni akarja, hogy ki az a nő, és milyen hülyeségekkel tömte a fejét. Juan azzal fenyegetőzik, hogy megöli magát, ha nem engedi be Lola.
ImageJuan: Esküszöm, hogy végzek magammal, ha elhagysz, Lola. Megölöm magam.
 
Rosa a zöldségesnő az, aki a pihenőházhoz érkezett. Fényt látott és idejött. Rosa felajánlja a segítségét, ha valamire szüksége lenne. A kérdésre, hogy magában van-e itt, Santiago nem felel. Rosa óva inti a férfit Vicentétől, szerinte ittasan nagyon veszélyes a férfi.
 
Vicente már Lisa házánál ordibál, hogy itt vannak Santiagoék a faluban, és be akar jutni az exéhez. Lisa magában van a házban bezárkózva, retteg a volt férje haragjától. Elmondja Vicente az ajtó előtt neki, hogy Santiago és Raquel összeszűrték a levet.
ImageVicente: Nyisd ki az ajtót! El kell mondani az igazat a rendőrségnek. Santiago összeszűrte a levet azzal a ribanccal.
 
Lola beengedi Juant. Juan arra kéri, hogy nem féljen tőle, soha többé nem fogja bántani. Lola szerint mindig ugyanaz a szöveg, ő nem képes így folytatni tovább. Juan hatni próbál rá, nem bír nélküle élni, boldoggá akarja tenni, vele akar élni kettesben, ő nélküle nincs értelme az életének. Ismét megígéri, hogy minden rendben lesz, ha csak ketten lesznek, mindössze egy lehetőséget kér. Lolának idő kell, el akarja küldeni, de Juan nem akar elmenni. Juan ismét látni akarja majd a lányt, de úgy véli, hogy a lány hazudik neki, amikor időt kér tőle. Juan megcsókolja a lányt.
ImageLola: Miért nézel így rám? Juan, ismét megrémisztesz.
Juan: Csak a szörnyet látod bennem. Miért nem tudsz rám úgy nézni, mint valakire, akit szeretsz?
 
Nico és Mia szeretkeztek. Mia nagyon boldoggá tette Nicót. Nico nemsokára indul az állásinterjúra. Nacho ajánlotta neki az állást, az ügyvédnő a fia ügyében segítkezett. Mia szerint már késő van az interjúhoz, de a nő csak most tudja fogadni. Mia azt akarja, hogy Nico jöjjön el hozzá utána, és próbál a fiúra hatni, hogy ne hagyja magára éjszakára, meg akarja ismételni ezt a fantasztikus együttlétet.
Image
 
Santiago bekopog Raquelhez, aki már felöltözött. Santiago szól, hogy a zöldségesnő volt az. Raquel nem akarja beengedni, megalázottul érzi magát, értéktelennek, már Santiago miatt is, amiért így viselkedett vele. Nem hiszi el Santiago szavait, hogy szép, és hogy ne szégyenkezzen. Nem akarja kinyitni az ajtót, majd meghal amiatt, ahogy viselkedett. Santiago azt akarja, hogy beszéljék meg, a szemeibe akar nézni, és gondoskodni akar róla. Raquel azzal jön, hogy de visszautasította a férfi. Santiago emlékezteti, hogy korábban ő is visszautasította, és azt mondta neki, hogy ők nem ilyenek, nekik ezt nem szabad. Raquel szerint Santiagot azért csalták meg, mert mindig mindent elhitt a feleségének, nem kételkedett benne.
 
MÚLT:
 
Nacho és Santiago találkoznak. Nacho elmondja, hogy szerinte Andres egy nagyon simlis alak. Andres nem tudta, hogy Nachoék benn vannak, amikor Nachoék arra lettek figyelmesek, hogy Andres éjjelente meglopja a vállalatot, alapanyagokat tüntetett el egy furgonnal. Nacho biztos abban, amit látott száz százalékig.
ImageNacho: Láttuk, hogy Andres egy másik alakkal felügyelte, amikor néhány ember liszttel teli zsákokat pakolt egy furgonba.
Santiago: Micsoda?
Nacho: Andres meglopja az alapanyagokkal a saját családi vállalkozását.
 
Mia haza akar menni. Nico beküldte Lolát a szobájába. Mia el is megy. Nico mérges Lolára, de Lola szól, hogy vér van a fürdőszobában.
 
Raquel imádja az új konyháját, amit Santiagoék csináltak meg neki. A barátnői is imádni fogják. Látja Raquel, hogy Santiagot valami nyomasztja. Santiago elmondja neki, hogy mit látott Nacho, és lehet tudni kellene róla Damiannak.
 
Carolina és Damian egy függőágyban pihennek. Carolinát zavarja, hogy Damian fényképezi magukat. Fél, hogy valaki megláthatja őket. Damian szerint tökéletesek együtt, Carolina is így vélekedik róla, megengedik maguknak a tökéletességet. Carolinának szabályokra van szüksége, de Damiannak szerint a szabályok azért vannak, hogy megszeghessék őket. Papírt és tollat ragadnak, és Carolina szerint ezek most nem lesznek megszegve, mert a közös szabályaik lesznek. Első szabály: hát sok értelme szerintem nincsen, de itt és most ismertük meg egymást (Aqui y ahora nos acabamos de conocer) Második szabály: hinni kell ebben a szerelemben. Harmadik szabály: ebben a pihenőházban még a leggiccsesebb, legnyálasabb dolgok is meg vannak engedve. Negyedik szabály: a pihenőházban csak ők ketten léteznek, kizárnak minden és mindenki mást, nem foglalkoznak senkivel, nem beszélnek senkiről. És akkor lépésről lépésre haladnak majd a kapcsolatukban.
 
JELEN:
 
Santiago tovább dörömböl Raquelnek, hogy nyissa már ki végre azt az ajtót. Igen, igaza van, mindvégig egy bolond volt, amiért elhitte Carolina hazugságait. Raquel bocsánatot kér tőle, és inkább ő volt a hülye, hogy hitt Damiannak. Raquel ajtót nyit, amikor Santiago megkérdezi, hogy mit szeretne tenni. Raquel odabújik Santiagohoz, aki magához öleli.
 
Cynthia ismét készül valahová. Megkérdezi Miát, hogy van. Cynthia tudja, hogy Nico a szobájában volt, Mia nem akarja, hogy megtudja az anyja. Nem fog beszélni Cynthia, és úgy gondolja tudna segíteni Miának a problémáiban, többet akár, mint a saját anyja. Mia leül a nénikéjével. Nicoval szeretne lenni, de furcsán érzi magát. Cynthia azt kérdezi, hogy ez volt-e az első, Mia annyit mond, hogy nem tudja, ezután hogyan tovább. Cynthia pozitív gondolkodásra biztatja, de Mia nem tudja, hogy Niconak nem csak szexre kellett-e. Mia nem tudja, hogyan kezdődik a szerelem. Szexxel?
ImageMia: Nicolásszal szeretnék lenni, de olyan furcsán érzem magam.
Cynthia: Folytasd. Te szerelmes vagy.
Mia: És ha, ami köztünk van csak a szexről szól?
 
Juan és Lola szeretkeztek. Juan azt mondja, hogy soha nem hagyja magára. Nem kell dolgoznia a lánynak, majd ő segít neki. Lola attól fél, hogy az apja haza fog jönni, és nem akarja, hogy így lássa. Juan nem akarja, hogy Lola elküldje, és a szerelméről biztosítja Lolát.
 
Godoy Lisánál van. Lisa mesél Vicente látogatásáról, és elmondja, hogy Raquelt és Santiagot félti tőlük. Itt vannak ugyanis, Vicentétől tudta ezt meg. A pihenőházban keresse őket Godoy, ha Vicente visszatérne, akkor Lisa értesítse, addig pedig zárkózzon be.
ImageLisa: Vicente úgy viselkedett, mint egy őrült. Azt ordítozta, hogy Raquel és Santiago ölték meg Carolinát. Önmagán kívül volt...Látnia kellett őket.
 
Alina, az ügyvédnő Nico munkatapasztalatairól érdeklődik, de Niconak még ez lenne csak az első munkája. Vagyis az apjával dolgozott, aki amolyan építészféle, na neki segédkezett. Meg szeretné keresni a saját pénzét. Alina hallott Nachotól Carolina esetéről, meg amúgy is felkapott a médiában az ügy, kíváncsi a fiú érzéseire. Nico az igazságra kíváncsi ki ölte meg az anyját. Majd szól, hogy nem akarta felzaklatni ezzel. Alinánál vannak Nico elérhetőségei, és majd keresni fogja, hogy sikeres volt az elbeszélgetés vagy sem.
ImageAlina: Add mega telefonszámod és...
Nico: Nem fog visszahívni, igaz? Már más interjún is jártam így.
Alina: Írd csak le a telefonszámod, és meglátod, visszahívlak.
 
Santiago kávét készít Raquelnek. Na Raquel, mire gondolsz? Annyi dolog jár a fejében a hellyel kapcsolatban. Nem tudja, hogyan tovább: nincs pénze ennivalóra, nincs pénze gyógyszerekre, az egyetemre meg pláne nincs pénze. Santiago felajánlja a segítségét, de Raquel úgy gondolja, hogy neki kell valamihez kezdeni. Santiago szerint elsőnek egy ügyvéd kell, visszaszerzik a pénzét, visszaszerzik a vállalatot, mindent ami Raquelt és a gyerekeit illeti meg. Minden rendben lesz, és megcsókolja Raquelt, aki természetesen viszonozza. Bár nem tudja, hogy mit is csinálnak, Santiago sem, nem is tudja, miért kell itt lenniük. Santiago szeretne sétálni, és menjenek jó messzire ettől a helytől. Raquel azt mondja éhes, akkor elmennek vacsorázni.
Image
 
Godoy a környéken jár, Vicentét keresi, aki előbújik, de nem akarja, hogy Godoy börtönbe csukja, Godoy elteszi a fegyvert, tudni akarja mit mondott Lisának Santiagoékról. Vicente elmondja, hogy mit látott a pihenőházben: ők ölték meg Carolinát bosszúból. Raquel szerinte veszélyes nő, mint egy alvó oroszlán, ők terveltek ki mindent.
 
Santiago és Raquel sétálgatnak, Raquel mély levegőket vesz. Santiago hátulról átöleli, szeret a nővel lenni. Ismét megcsókolják egymást. Santiago próbálja Raquel önértékelését erősíteni. Raquelnek ugyanakkor csak az jár az eszében, hogy Carolina a második közös hétvégéjükön esett teherbe.
ImageImage
 
MÚLT:
 
Kezdetét veszi a második közös hétvége. Tilos a munkáról beszélni, csak a szórakozás a megengedett. Raquel gyorsan elmondja, mit hol találnak, megmutatja a szobákat. Carolinát és Santiagot máris magukra hagyja. Carolina nem akar szeretkezni a férjével, aki nem érti, hogy mi van a feleségével. Raquel nem tudja, hogy mihez kezdjen azzal a sok mindennel, amit hoztak, Damian azt mondja, hogy majd Carolina segít neki főzni. Carolina hamar ott hagyta Santiagot, és megy segíteni Raquelnek. Damian tudni akarja minden rendben van-e, hát persze.
 
Nico Miához próbál közeledni. Mia nem akarja, hogy a szülők meglássák, Fede zavarja meg őket, de Mia azt mondja, hogy megmentette Nicotól.  Fede szerint továbbra sem jó ötlet, hogy Nico Miára hajt.
 
Raquel és Lola sétálnak, de Mia nem akar hozzájuk csatlakozni. Santiago fát vágott, és megkéri, hogy segítsen neki a tűzgyújtásban.
 
Damian és Carolina kettesben maradnak, Damian tudni akarja, hogy mi történt. Carolina szerint szörnyű, hogy így együtt a két család, nehezen viseli, mert csak egy ledér nőnek érzi magát. Damian azt mondja, hogy ő benne pedig féltékenységet kelt az, hogy Carolina és Santiago együtt lehetnek, és meg akarja csókolni. Carolina egyelőre nem akar egyik férfival sem lenni, de Damian ismét együtt akar lenni vele, megélni a szerelmüket. Damian felviszi az emeletre Carolinát, és a tetőtérben esnek egymásnak.
Image
 
Lola és Raquel hazaért a vásárlásból, Santiago segít Raquelnek cipekedni. Lola bemegy a házba, és zajokat hall az emeletről, és elindul Damianék  felé.
 
JELEN:
 
Raquel és Santiago kéz a kézben sétálnak, ám elengedik,  amikor meglátják, hogy közeledik egy autó. Godoy az, és elmondja nekik, hogy mivel vádolja őket Vicente: ők Carolina gyilkosai.
ImageGodoy: Vicente feljelentést fog tenni maguk ellen.
Santiago: Miféle feljelentést?
Godoy: A húga meggyilkolásával vádolja önöket.
Last edited by suxel on 25 Oct 2017, 18:11, edited 1 time in total.
Image
Reply

suxel
Joined: 12 May 2014, 17:45

24 Oct 2017, 22:36 #62

22: Az összefoglalóban kiemelt jelenetek itt megtekinthetőek:

Image
Reply

suxel
Joined: 12 May 2014, 17:45

25 Oct 2017, 21:41 #63

23: Silvia Navarro nagyot alakított az epizódban, erről van egy összefoglaló videó is, miszerint Raquel elveszíti az önkontrollját.

JELEN:
 
Santiago nem akarja elhinni, hogy Vicente akarja feljelenteni, és nem akarja elhinni, hogy Godoy hisz neki. Godoy ismeri a férfit, de a bíró nyomozást fog elrendelni. Tudni akarják, hogy Vicente mit mondott. Ti terveltétek ki a gyilkosságot, és a pihenőházban kompromittáló helyzetben látott benneteket. Santiago szerint Vicente annyi mindenről tudott, és annyit hazudott, akkor mégis miért szavahihető. Godoy arra kéri, hogy vigyázzanak Vicentével, a sajtóval. Jah igen, Godoy felesége remek showt tudna csinálni belőle Santiago szerint. Godoy azt mondja, hogy ők nem szivárogtattak ki semmit sem, Santiago majd beszél Antonioval. Santiago azt mondja Godoynak, hogy menjen be nyugodtan és nézzen körbe a pihenőházban. Nincs rá engedélye, de Santiago szeretné, ha benézne. Godoy inkább elmegy, és további szép estét kíván.
ImageGodoy: Azt mondta, hogy önök terveltek ki mindent, hogy együtt lehessenek. Azt állította, hogy látta magukat a pihenőházban meztelenül.
 
Cynthia virágot kap, kártya úgy néz ki, hogy nincs benne. De kap egy telefonhívást: Rafael az Cynthia akarta hívni a drogárusítás miatt, mikor ütheti nyélbe. A virágot Rafa küldte, és az anyag a vázában van. Cynthia megtalálja.
ImageCynthia: És mikor kapom már meg az árut?
Rafael: Hisz már ott van a kezedben. Nézd meg a virágnak a vázájában. Ne feledd, hogy már nem szállhatsz ki a bizniszből, Cynthia.
 
Nico bemegy a gyárba Fedehez, aki kilóg hozzá, miután azt hazudta a felettesének a gyártósoron, hogy mosdóban kell mennie. Nico mesél az állásinterjúról, és reménykedik benne, szerinte jól sikerült. Nico üzenetet kap Miától. Fede tudni akarja, hogy mi van köztük. Nico azt hiszi, hogy járnak, de Miánál ezt nem tudni. Végülis igent mond. Fede megkéri, hogy vigyázzon rá.
 
Laura megjelenik a rendőrörsön, de nincs ott Godoy. Antonio tudni akarja, hogy mire kíváncsi a nő: Godoy történetére (a megcsalás, ugye) vagy Carolina története érdekli. Laurát mind a kettő. Laura megtudja, hogy Juant nem tartóztatták le bizonyíték és feljelentés hiányában, de Antonio elbeszélgetett vele. Laura továbbra is fenntartja, hogy nagyon veszélyes. Antonio megkéri Laurát, hogy ne gyötörje a férjét, Laura szerint végig kellene gondolnia Antonionak az ő helyzetét is, és mérlegelnie kellene, hogy ki az, akire nagy nyomás helyeződik.
Image
 
Raquel nem akarja, hogy vele és Santiagoval legyen tele minden, és hibásnak érzi magát miatta. Aggódik, hogy a világ mit fog gondolni. Santiago szerint csak Vicente gondol róluk rosszat, ám Raquel nincs meggyőződve Godoyjal kapcsolatban sem, hallotta a beszédstílusán. Retteg, hogy mit fognak gondolni a gyerekeik. Nem tudják mikor lesz vége ennek az őrületnek. Raquel most már olyan állapotban van, hogy most már képes lett volna őket megölni.
 
MÚLT:
 
Carolináék meghallják, hogy Lola közeledik. Lolának viszont Nico szól, hogy már várják kint. Lola az anyját keresi, aki épp ekkor sétál ki a tetőtéri helyiségből, és magyarázkodik a lányának. Lola szeretné megosztani az anyjával, hogy milyen cuki üzenetet kapott Juantól. Mit kellene rá válaszolnia? Amikor elmennek Carolináék Damian is előbújik fentről. Este Raquel nyalja-falja a férjét egy fotelben, Carolina és Santiago kényelmetlenül érzik magukat. Raquel ezt észreveszi, de Santiago szerint csak annyi van, hogy ideje lenne lefeküdniük. Carolina és Santiago elvonulnak, Raquel utánuk szól, hogy csak nyugi, a szobákból semmiféle zaj nem szűrődik ki, bátran hangoskodhatnak. Raquel tovább akarja folytatni, amit elkezdett Damiannal, de már a szobában.
 
Nico tudni akarja, hogy Lola megint azzal az idióta Juannal vált-e üzeneteket ismét. Lola Miával vág neki vissza.  Mia odaszól, hogy aludni szeretne, de mivel nem tud, inkább kimegy levegőzni. Fede zenét hallgat a telefonján. Nico Mia után megy. Lola azt mondja, hogy azért művelte ezt a beszólogatást, hogy kettesben maradjon Fedével, de szól a srácnak, hogy csak viccelt vele, ne vegye komolyan, amit neki mondott. Lolának a magabiztos férfiak jönnek be.
 
Santiago és Carolina az ágyban. Santiago szeretkezni szeretne a feleségével, de őt nagyon felzaklatta, amit a nappaliban látott, és ismét elutasítóan viselkedik Santiagoval. Nem történt semmi Carolina szerint, és nem is utasítja el, de akkor mégis mi a baj? Carolina visszacsókol és enged a férjének. 
ImageSantiago: Ne légy rosszkevű. Szeretkezni szeretnék veled. Mi a baj? Furcsának tűnsz, ennyire szörnyű, nem kívánod?
Carolina: Miről beszélsz?
Santiago: Az utóbbi időben nagyon kerülsz engem.
Carolina: Ez nem igaz.
Santiago: Bizonyítsd be.

Raquelék hűlójában hasonló a szitu, ott Damian hivatkozik fáradtságra, és Raquel erőlködik. 
Image

Santiago észreveszi, hogy a feleségével nincs valami rendben, de Carolina csak annyit kér, hogy ölelje meg. Annyi dolog történt Lolával, az első szexuális együttléte, és Carolina meg az első alkalom után babát várt, és ezek miatt aggasztja magát. Santiago szerint Lola felnőtt lány, intelligens, és nem marad felkoppintva, de ha megnézik saját magukat, ők sem egy elítélendő minta, egész szép családjuk van. Ezzel Carolina is így van.
 
Nico tudni akarja, hogy Miának mi a problémája vele. Raquel észreveszi őket, a fiatalok azt mondják, hogy sétálni voltak. Nico elhúz aludni, Mia is  menni akar, de Raquel nem engedi. Leülteti, hogy beszélgessenek, diszkréciót ígér a lányának. Mia elmondja neki, hogy tetszik neki Nico, de ő nem akarja azt, amit minden fiú szeretne. Raquel úgy tesz, mintha nem értené, amjd megvicceli a lányát, hogy megy beszél Nicoval, de nem gondolja komolyan. Raquel szerint akkor kell megtörténnie az elsőnek, amikor Mia is akarja. 
ImageMia: Félelmet kelt bennem...félek tőle...nem tudom...nem akarom.
Raquel: A legfontosabb az, hogy amikor egy nő nemet mond, akkor a férfinak azt el kell fogadnia.

Mia arra kíváncsi, hogy az anyja az ő korában szűz volt-e még, Raquel azt mondja, hogy idősebb volt. Raquel boldog, hogy ilyen intim témákról beszélgetnek a lányával, de Mia nem akarja folytatni, mert fél, hogy meghallják őket. Raquel azt akarja, hogy menjenek máshová, ahol nem hallhatja őket semmi.
 
JELEN:
 
Antonio lejátssza a segélyhívó rögzített hangfelvételét Santiagonak. Santiago megköszön neki mindent. Antonio már tudja, hogy Vicente megvádolta őt és Raquelt, ő ismeri Santiagot, hogy milyen férfi, csak annyit kér, hogy ne borzolják a kedélyeket Raquellel, pláne, hogy Miriam is ellenük dolgozik. Santiago kér egy szívességet: nem akarja, hogy ebből bármit is megtudjon a sajtó. Antonio ebben nem tud segíteni, szerinte jobb ha a gyerekeket felkészítik, hogy mire számíthatnak. Santiago Vicente miatt aggódik, mert szerinte egy őrült a férfi.
 
Lola a kanapén sírdogál. Nico hazaér, tudni akarja, hogy mi baja van. Lola azt mondja, hogy az anyja halott, és nem tudja mihez kezdjen Benjaminnal és Juannal. Nico tudni akarja, hogy mit tett vele Juan. Lola átöleli a testvérét, aki remeg.
ImageNico: Jól vagy?
Lola: Juan, Benja, az anyám halott...nem tudom mitévő legyek...nem bírom már ezt a terhet.
 
Laura szerint teljesen normális az, hogyha Raquel és Santiago egymásba gabalyodnak bosszúból. Tudni akarja, hogy Godoy mit tud. Godoy mesél a segélykérőre befutott hívásról. Laura kíváncsi arra, hogy a férje szerint Raquel és Santiago képesek lettek volna-e a gyilkosságra. Godoy szerint nincs kizárva. Végülis lehet igaza, mert egy elkeseredett nő sok mindenre képes.
 
Cynthia egy ügyféllel telefonál. Santiago ekkor érkezik, beszélni akar Raquellel. Cynthia úgy tudta, hogy Valle del Bravoban vannak, hát onnan már eljöttek. Itt viszont nincsen. Santiago nem akarja elhinni, Cynthia úgy dönt, hogy felhívja, de ki van kapcsolva a nővére mobilja. Cynthia tudni akarja, hogy mi történik. Santiago szerint bonyolult. Cynthia kíváncsi a magyarázatra.
 
Raquel bemegy Damian irodájába, és kutatni kezd. Feltúrja a férfi irodáját. Nézegeti a közös fényképüket, majd tovább kutakodik, és úgy tartják, hogy aki keres az talál. Raquel pedig talál egy fényképet Carolináról, melyen áldott állapotban látható meztelen felsőtesttel. Raquelt sokkolja a látvány, és záporoznak a könnyei. Széttöri a fényképet, amelyen a férjével láthatóak, és kiordítja magából a fájdalmát.
 
MÚLT:
 
Damian megáll Carolináék ajtaja előtt, hátha hall valamit, de semmi. Mia elmondja az anyjának, hogy Joaquinéknál semmi sem történt, mert a fiút megrémítette a teste, egyenese undorodott tőle. 
ImageMia: Tudod, akkor a buli idején, amikor engem kerestek...
Raquel: Igen, te azt mondtad, hogy ...
Mia: Nem történt semmi, de azért nem, mert megijedtek.

Mia nem akarja, hogy így nézzen rá Nico is. Raquel szerint nagyon is szép a lánya, és nem kellene ennyire bizonytalannak lennie, ugye ő nem érti, hogy Mia a vágásnyomokról beszél. Raquel azt mondja a lányának, hogy neki is megvannak a dolgai, a szörnyű dolgai, hogy bizonytalannak érezze magát, de Mia szerint  ezt egyáltalán nem sugározza kívülre. Raquel szerint, ha megérkezik az igazi férfi Mia életébe, akkor el fog múlni a bizonytalansága, úgy fogja érezni. Vele pontosan ez történt, amikor az apja az életébe megérkezett. Damian odamegy hozzájuk, Carolina pedig egy ajtónyílásból leskelődik. Santiago pedig az emeleti szobába tart, benéz, majd le is jön onnét. Mia kettesben hagyja Raquelt és Damiant, Carolina is eljön az ajtótól, Santiagonak azt mondja, hogy vízért jött ki, de minden rendben van. Mia ekkor jön be, és Santiago megkérdezi, hogy egyedül volt sétálni, Mia azt mondja, hogy a szüleivel volt kinn, de annyira romatikáznak, hogy neki az már túl sok, így bejött. Santiago furcsállja a lány viselkedését továbbra is. Carolina azt javasolja, hogy menjenek sétálni. Raquelék is ezt teszik éppen.  Damian megdícséri a feleségét, mennyire szép még mindig, Raquelnek pedig még jobban tetszik Damian, ahogy múlnak az évek. Raquelt ismét elönti a szenvedély. Santiago nem akar menni sétálni, hogy Raquelék is kinn vannak, de Carolina azt mondja nem kell nekik abba az irányba menni, amerre ők vannak. Elindulnak, Mia pedig kijön ismét a szobából, le a lépcsőn. Carolináék arra mennek ki, hogy együtt turbékolnak Damianék. Santiago egyből visszamenne a házba, de Carolina nem szeretne, Damianék észreveszik őket. Nahát itt senki sem tud aludni, micsoda álmatlanság, és Raquel szerint nem zavarták meg őket semmiben. Nem jön álom a szemükre a szeretkezést követően? Santiago csak egy talánnal válaszol, Raquel felvillanyozódik, és elviszi az Alvarado házaspárt beszélgetni. Damian nincs annyira felvillanyozva, mint a felesége. 
Image
Ezt követően négyesben ülnek a nappaliban, és Raquel arra kíváncsi, hogy miután a gyerekeik már szinte felnőttek, nekik öregnek kellene-e érezni magukat. Santiagoék szerint nem, az a lényeg, hogy milyennek érzi magát az ember a párjával. Raquel kitalálja, hogy játszanak olyat, hogy mit szeretnének ebben a pillanatban a leginkább, Carolina egyenesen Damiannak szegezi a kérdést. Egészséget, hosszú életet, hogy még sok időt tölthessek veled, majd ránéz a feleségére, hogy úgy érződjön a veled Raquelhez irányult. Raquel szerint nagyon édes a férje, de akkor Santiago mit kíván? Munka, egészség, és szerelem. Raquel: mindent úgy jó sokáig, ahogy most van, tehát a barátságuk, a gyerekek így a közelükben. Teljesnek érzi az életét, és boldog. Carolina marad utoljára: ő is nagyon elégedett a mostani helyzettel. 
ImageRaquel: Én azt kérném, hogy maradjunk még sok-sok évíg így, ahogy most vagyunk barátságban.
Damian: És te, mint mondanál erre? Ugyanazt, mint Raquel?
Carolina: Én is boldognak érzem magam...most a legjobb.
Santiago: Nem mondtad valami lelkesen, szerelmem.

Mia végighallgatta őket, Fede pedig mögé lopózik, és tudni akarja, hogy miért leskelődik a testvére. Mia meggyőződése, hogy Carolina egy negatív nőszemély, és csak azért találta ki, hogy Santiagoval sétáljanak, mert az apjáék is azt csinálták, úgy érzi, hogy Carolina irigy mindenre, ami az ő családjának megadatott. Fede szerint Mia halucinál, de Mia szerint Carolina az apjára hajt. Fede ezt nem akarja hallgatni, és otthagyja a tesót.
 
JELEN:
 
Raquel tovább gyötrődik az irodában a fénykép látványát követően. Átsétál a Legato egy másik helyiségébe, és ott is kutakodni kezd. Meg is találja, amit keres: egy pisztoly.
Image

Santiago elmondja, Cynthiának, hogy mi volt a pihenőháznál Vicentével, és a nyomozás teljeskörű lesz. Mindenki után nyomozni fognak, ez láthatóan megijeszti Cynthiát. Santiago tovább hívogatja Raquelt, Cynthiát megkéri, hogy hívja fel Miát és Fedét. Santiago a saját gyerekeinél próbálkozik, de ők nem látták. Nico azt mondja, hogy otthon minden rendben, ha van valami, akkor szólnak. Nico elmondja Lolának, hogy Raquel eltűnt. Kopognal: Fede az. Észreveszi, hogy valami van.
 
Raquel beront a kórházba a fényképpel, és megráncigálja a kómában fekvő Damiant az ágyon. Kidobja a szobából még az ápolónőt is.
Image
 Mia megkérdezi Nicot, hogy miért nem ment vissza hozzá. Nico szól, hogy éppen Raquelt keresik, Mia nem érti, hogy miről beszél a srác. Mia a szobájában van, de nem tud semmi. Nicot keresi ekkor Alina telefonon, felhívhatja később is, ha most nem jó, mert családi problémái vannak. Alina jó hírt közöl vele: Nico megkapta az állást. Másnap már várja is az irodájában. 
ImageAlina: Szia, Alina vagyok. Várlak holnap az irodámban, az lesz az első munkanapod. Igen, te rád esett a választás...miattam.

Nico arról győzködi Lolát, hogy beszéljen az apjával Juanról, Lola azonban nem szeretné. 
 
Fede hazaérkezik, és zaklatott, hogy nem találják az anyját. Cynthia megtudja, hogy a kórházban van. Santiago rögvest odaindul, de nem akarja, hogy a fiatalok vele menjenek. Mia azonban mindenképp menni akar, Santiago szerint nem akarja Mia olyan állapotban találni az anyját, amilyenben várhatóan lesz. Cynthia itthon marad velük. Santiago szól, hogy rögtön értesíti őket, mi a helyzet. Mia nem érti, miért kellett Santiagonak egyedül mennie, amikor nem is családtag. Fedével össze is szólalkozik, mert Mia szerint Santiago át akarja venni az apjuk helyét. Fede ki nem állhatja, hogy Mia csak a nagyanyjuk szövegét fújja egyfolytában.
 
Santiago megérkezik a kórházba, és leszedi Raquelt Damianról. Andres és Miriam a folyosón beszélgetnek az orvossal, és látják, amikor Santiago magával viszi Raquelt. Miriam megjegyzi, hogy mennyire szégyentelenek. Az orvost ekkor elhívják. Santiago a kocsijához kíséri Raquelt, aki megköszöni neki, hogy vigyáz rá. Santiago átöleli Raquelt, majd ismét csókolózni kezdenek. 
ImageRaquel: Köszönöm, hogy megóvsz engem.
Santiago: Már itt vagyok. Nyugalom.  Ne sírj. A fájdalom majd elmúlik.
Image
Reply

suxel
Joined: 12 May 2014, 17:45

26 Oct 2017, 22:57 #64

24: Carolinának nagyon rossz a lapjárása, Raquel számára újabb szörnyű titok lát napvilágot. Nincsenek irigylésre méltó helyzetben. Frissítés képekkel, KÉSŐBB!

MÚLT:
 
Raquel nem érti, hogy értette azt Carolina, hogy ő miféle lelkesedéssel beszél. Carolina azt mondja, hogy Santiago folyamatosan hasonlítgatja őket, Raquel mennyire kedves, Raquel mennyire pozitív. Santiago szerint ez nem igaz. Carolina úgy érzi, hogy ők ellentétes személyiségek Raquellel. Raquel azonban Carolinát érzi a tökéletes nőnek, hisz benne meg az van meg, ami ő benne nincsen. Carolina szerint eleget beszéltek róla, beszéljenek a férfiakról, milyenek is a férfiak. Damianhoz szegezi a kérdését, hogy milyen ember is Damian: hűséges? Santiago túl intimnek találja a kérdést, de Raquel szerint barátok közt nem kell ennek tabutémának lennie. Raquel azt akarja, igyanak még egy kis tequilát. Fedét zavarja, hogy Mia továbbra is leskelődik a szülők után. Idegesíti, hogy Mia rosszat feltételez állandóan az emberekről, holott a lány szerint csak arról van szó, hogy ő nagyon intelligens.  Fede szerint csak az állandó rossz hangulata miatt van ez Miával. Fede szerint Carolina egy nagyon is jó nő, de Mia nem hiszi, hogy ő megőrült volna, vagy azt sem gondolja, hogy csak képzelődne.  Elküldi Fedét a szobájába. Raquel tudni akarja, hogy Damian hűséges-e hozzá: hát természetesen hűséges, és soha nem cserélné le egy másik nőre, te vagy az életem – így fejezi ki magát. Carolinának ezek a szavak nem nyerik el a tetszését, Santiago természetesen hisz Damiannak, kérdezi, de Raquel megkérdezi a barátnője véleményét is. Carolina szerint erre a kérdésre Raquelnek kell válaszolnia, mert egy nőnek éreznie kell azt, hogy a férje mennyire hűséges hozzá. Carolina érzi, hogy Santiago az hozzá, Raquel ránéz Damianra, hát ő is érzi ezt, és megpuszilja a férjét. Raquel elmondja, hogy Santiagot szerinte meg sem kell kérdezni erről, és egyenesen rajong a barátnője férjéért. Carolina: tényleg? Raquel nem akarja, hogy Carolina féltékeny legyen, és elmondja, hogy a barátnőjéért is rajong, és nagyon boldog, hogy a barátnője lehet, soha nem támadná meg, vagy bántaná meg valamivel is. Nehogy már valaki kényelmetlenül érezze magát, egy nagy ölelés részese legyen akkor mindenki. 
Képkivágás.PNG

Reggel készülődnek a hazainduláshoz, Mia ismét durván viselkedik, beszól, hogy lehet le kellene ellenőrizni a berendezést, el ne tűnjön valami. Raquel bocsánatot kér Santiagotól, aki szerint hagyja csak, de Raquel Mia után rohan. Ismét kialakul egy helyzet, ahol Carolina és Damian magukra maradnak: Carolina Damian szemébe mondja, hogy mennyire gyűlölte ezt a játékot, és egy valami teljesen világossá vált a számára, mégpedig az, hogy Damian soha nem fogja elhagyni Raquelt senkiért. Mikor Santiago bemegy, azt mondja Carolina neki, hogy minden rendben van.
ImageImageCarolina: Most már teljesen tisztán látom a helyzetet...Soha nem fogod elhagyni Raquelt senkiért.
 
JELEN:
 
Santiago és Raquel csókolóznak. Raquel szerint ez nem helyes, de Santiago nem akarja ezt hallani. Raquel el akar menni Damian közeléből. És nem tudja, hogy mit csinál Santiagoval. Santiago észreveszi a pisztolyt Raquel táskájában. Raquel elmondja, hogy egy őrült pillanatában hozta el, hülye döntés volt a részéről. Santiago megtalálja a fotót is a terhes Carolináról. Raquel elmondja, hogy a férje irodájában lapult.
 
Laura előtt van a segélyhívásnak a hanganyaga. Tehát Damian tudja nagyon jól, hogy ki ölte meg Carolinát. Most már az a kérdés, hogy egy olyan ember ölte meg, aki nagyon jól ismerte a titkukat, vagy csak egy szimpla közúti bűncselekményről van szó. Laura elmondja élő adásban, hogy Vicente feljelentést tesz Raquel és Santiago ellen. Kérdés, hogy ők áldozatok, vagy Damian és Carolina voltak az ő áldozataik. A nyomozás folytatódik.
ImageLaura: A gyilkos olyan valaki volt, aki jól ismerte a szeretők titkos történetét? Vagy csak valaki szenvedélyből gyilkolt? A megcsal felek az árulás áldozatai....vagy épphogy a patrnereik az ő áldozataik?
 
Raquel tudni akarja Santiagotól, hogyan tovább. De nem tudja Santiago. Santiago nem akarja, hogy beszéljen bárkinek is a fotóról, tart, hogy a kisfiút elveszik tőle. A pisztoly honnan van? Andres irodájából. Védelem miatt tartotta magánál Andres, ő pedig tudta, hogy az irodájában tartja. Santiago úgy dönt magához veszi a fegyvert, nehogy Raquel bajt okozzon vele. Majdnem megcsókolják egymást ismét. Mia és Fede várják haza az anyjukat. Raquel Cynthiával lép be az ajtón, igen az apjuknál volt a kórházban, aki továbbra is egy állapotban van, és azt mondja, hogy most arra van szüksége, hogy egyedül legyen. Mia Cynthiát kérdezi, hogy nem-e látott bejövetelkor valamit Santiago és Raquel között, Cynthia nem érti, hogy mit kellett volna látnia, Fede szerint semmit sem, mivel csak barátok. Mia azzal jön, hogy Damian és Carolina is barátok voltak, Fede ezt nem hallgatja tovább, kiállhatatlan a testvére. Mia az igazat akarja Cynthiátók, mit tud.
 
MÚLT:
 
Carolina elviszi Lolát nőgyógyászhoz. Az orvos mindent rendben talált a vizsgálat során, és ír fel Lolának fogamzásgátlót. Az orvos megkéri Lolát, hogy azért a barátja is védekezzen. Lola szerint nem fog ő olyan korán babát várni, mint az édesanyja. A doki megkéri Lolát, hogy menjen ki, mert egy öt percet szeretne még Carolinával beszélni. Őt is megvizsgálták, és megvannak az eredmények: Carolina gyereket vár. Carolina szerint ez nem lehet, mert neki méhen belüli fogamzásgátló eszköz van felhelyezve. Késett a menzesze oké, de csinált tesztet, ami negatív lett. A doki szerint évente egyszer meg kell nézetni a felhelyezett eszközt, a terhességi teszt meg néha becsapós is lehet. Néhány hetes terhesség még csak, de gratulál az orvos neki.
 
Santiago ismét Raquel konyhájában van, már megint baja van a csapnak. Mia Julietaval jön haza és megijed, hogy ismét valami átalakításba kezdtek a házban, de nem erről van szó. Raquel megörül, hogy Miának van egy barátnője. Mia el is megy, mert kényelmetlenül érzi magát így a konyhában, Raquel megpróbálja elnevetni a helyzetet, majd azzal jön, hogy Mia csak féltékeny, ödipusz-komplexus, de inkább hagyják, lényeg, hogy magának sem nagyon tudja megmagyarázni a lánya viselkedését, nemcsak Santiagonak. Ti hogy vagytok Carolinával? Így is, úgy is. Nem is jól, de nem is rosszul. Raquel szerint ez a legrosszabb állapot, mert ugye, ha épp haragban lennének, jöhetne a nagy kibékülés, amilyen nekik is volt Damiannal, és ugye minden helyre állna. Raquel azt javasolja Santiagonak, hogy harcoljon a feleségéért, és győzni fog.
 
Carolina a Legato vállalatnál belefut Agustinba és Nachoba. Nem gondolta, hogy még itt dolgoznak. Damianhoz jött a vállalkozása miatt. Andres észre veszi. Azucena szól neki, hogy Damian nincs benn. Andres épp egy videót néz, amin Carolina és Damian szeretkeznek az üzlethelyiségben, és amíg Carolina Damianra várakozik, Andres meglátogatja a videófelvétellel. Carolina el akar menni, de a férfi becsapja az ajtót maga mögött. Tudni akarja fogja, ha nem engedi ki, úgy fog-e kiabálni, mint szeretkezés közben, mikor megcsalja a férjét. Carolina pofon vágja, de Andrest ez nem érdekli, és megmutatja a kamerafelvételeket róluk. Na mit szólsz hozzá?
ImageAndres: Meg tudok mutatni egy édes videót a férjednek vagy Raquelnek, amelyen Damiannal szeretkeztek...
Carolina: Hazudsz, te szemétláda.
Andres: Akkor ehhez mit szólsz, ribanc?
 
Julieta és Mia a fiúkról beszélgetnek, Joaquin a téma. Mia még további lépéseket akar tenni Joaquin ellen, és ehhez Julieta segítségét kéri.
 
Santiago távozik a Becker házból, az ajtóban pedig Gabriela áll. Így megismerkednek egymással. Gabriela is átalakításokat akar a lakásán, és odaadja neki a névjegykártyáját, és jó lenne minél hamarabb. Gabriela végigméri a férfit. Gabriela úgy érzi, hogy Raquel utálja. Raquel nem utálja, csak a legutóbbi beszélgetésük elég meredek volt. Gabriela eljött megmutatni magát, hogy ő nem haragszik a barátnőjére, amiért csak úgy faképnél hagyta őt és Christiant az étteremben. Gabriela nem akarja túldramatizálni a témát, ők a férjével swingerek, de ha Raqueléknek nem tetszik az ötlet, akkor nem tetszik és kész. Nem akarja emiatt elveszíteni a barátságát, csak azt hitte, hogy nyitottabb gondolkodású a barátnője. Ők nem defektesek, csak ők teljesen őszinték magukhoz, és úgy vélekednek, hogy mindenkiben ott dúl a természetes vágy egy másik ember irányába, hát akkor miért ne elégítsék ki azon vágyaikat. Az, hogy Raquelék ezt nem lépik meg attól még nem lesznek kétszínűek. Gabriela szerint vannak párok, akik a megcsalás útjára lépnek, vannak akik, elnyomják magukban, Gabriela és Christian mindössze totálisan őszinték magukhoz, ők megosztanak mindent egymással, a vágyaikat, így a szexben is osztoznak másokkal. Raquel szóhoz sem jut, és nem bírja felfogni miről beszél a barátnője. Gabriela nem azt mondja, hogy Damiannal akar csak lefeküdni, hanem ugyanúgy az ágyban szeretkezne Raquel is Christiannal, négyen osztoznának egy ágyon. Raquel erre nem vevő, nem érti, hogy képes Gabriela azt végignézni, hogy a férje egy másik nőt elégít ki az ágyban. Gabriela szerint a titok ebben rejlik, mert ez megöli a féltékenységet., megnyitja egy másik világnak a kapuit, új érzések, új kapcsolatok, a legőszintébb dolog. Ezzel szemben a megcsalás egy fájdalmas dolog, míg a swinger nem.
ImageGabriela: Christiannal mi swingerek vagyok, annyira élvezzük más párokkal. Annyira lenyűgöző. A férjem és én nem vagyunk kétszínűek. Hisz mindenkinek vannak vágyai mások felé.
 
JELEN:
 
Cynthia Raquel mellett van. Raquel úgy érzi, hogy nem bír már több dolgot elviselni, hogy lehetett ennyire idióta. Cynthia tudni akarja, hogy mi bántja ennyire, de Raquel megígérte Santiagonak, hogy nem beszél a dologról. Cynthia úgy gondolja, hogy semmi baj azzal, ha a nővérének érzései vannak Santiago irányába, Damian megcsalta őt, nem lesz már rossz nő emiatt Raquel. Cynthia látja, hogyan tekint egymásra Santiago és Raquel. Bizony itt szenvedély van, Raquel hozzáteszi, hogy bosszú, bár nem tudja. Raquel nincs tisztában az érzéseivel. Cynthia megkérdezi, hogy miért nem fekszik le vele, de Raquel nem akarja megtenni, mert szerinte ez így nincsen jól. Nem akarja gyűlöletből megtenni. Cynthia nem érti, hogy mire vár, hogy Damian felkeljen a kómából, és elmeséljen mindent, hogy csalta meg Carolinával. Raquel azzal jön, hogy Damian ettől még ugyanúgy a férje, emiatt az egy hiba miatt. Cynthia szerint nem egyről van szó, mert Damian a saját házában csalta meg Raquelt az orra előtt. Raquel nem érti, hogy lehet ennyire bizonyos erről a húga. Cynthia többet tud, mint amit Raquel. Raquel azt hihette, hogy a legnagyobb trófeát nyeri el azzal, hogy hozzáment Damianhoz, erre ha most végignéz magán csak a keserűséget láthatja, amit a megcsalás hagyott maga után. Raquel nem érti, hogy beszélhet így vele a testvére. Cynthia azt mondja, hogy Raquel magára hagyta, amikor bezáratta abba a szanatóriumba, azért, hogy a látszatot fenntartsa, és eltitkolta a világ elől, hogy a testvérének függősége van, de ettől Damian még szörnyűbb dolgokat tett. Raquel nagyon kíváncsi, mire utal Cynthia. Cynthia elmondja neki, hogy Carolina nem az első nő volt, akivel Damian megcsalta, ő ugyanis megelőzte.
ImageCynthia: Damian nem csak Carolinával csalt meg. A férjed velem is lefeküdt.

 Raquel erről nem tudott, a kezét ökölbe szorítja, és még jobban sír. Raquel felkapja a földről a testvérét, aki közli, hogy nem hazugság, amit most a szemébe mondott. Raquel megpofozza Cynthiát, és ugyanolyan senkiházinak tartja, mint Damiant. Tudni akarja, hogy mikor volt. Cynthia azt mondja, hogy akkoriban drogozott, de Raquel szerint ez nem menti fel. Cynthia is zokogni kezd.
Image

Mia felhívja Nicot, amiért nem ment át, de a fiúnak sok dolga volt, mellesleg Lola sincs jó állapotban. Az állásinterjú ól sikerült, felvették. Bocsánatot kér, amiért nem hívta fel ezzel. Nico megkérdezi, hogy látta-e a tv-ben Laura tudósítását az üggyel kapcsolatban. Mia látta, és szerinte van valami Raquel és Santiago között, Nico is azt hiszi, hogy ez így van. Lola és Fede azonban nem hiszik, hogy igaz lenne. Miának hiányzik Nico, majd holnap munka után bemegy hozzá. Santiago hazaérkezik, miután hazavitte Raquelt, elmondja, hogy már jobban van, és azelőtt meg a pihenőházban jártak. Vicente meglátta őket, és feljelentést tett. Nico kíváncsi, hogy mit látott a bácsikája. Santiago nem érti, hogy mit kellett volna látnia. Nico beszélni akar az apjával, de Santiago azt hiszi, hogy erről a témáról van szó. Vajon most az jön, hogy a fia elítéli emiatt? Na erre nem kíváncsi, de Nico arról akart beszélni, hogy van munkája.
 
Andres bemegy a rendőrségre, és bejelentést tesz, hogy ellopták a pisztolyát, a tettes pedig Raquel Cohen volt. Antonio: feljelentést fog tenni? Andrest az zavarja, hogyha ez a nő megöl valakit, akkor őt fogják gyanúsítani, és nem akar belekeveredni. Antonio megkérdezi, hogy nem-e tudott véletlen a Damian-Carolina viszonyról, mert ha igen, akkor már pont eléggé bele van keveredve.  Tudott róla vagy nem tudott?
 
Nico reggel jelentkezik Alinánál, akinek az első kérdése, hogy hol az öltöny. Nico elmondja, hogy a barátjaé volt, amit viselt, és vissza kellett adnia, akkor venni kell egyet Alina szerint. Fog is venni Nico az első fizetéséből, Alinának most kell az öltöny, és megelőlegezi a fiúnak, majd a munkájával megfizet érte. Alina magával viszi Nicot.
 
Raquel Damiannál: Hány nővel feküdtél le? Megcsaltál, és nem volt lelkiismeretfurdalásod lefeküdni a testvéremmel. Miért utálsz annyira? Ilyen mondatokat intéz a férjéhez. Raquel gyűlöli az áruló férjét.
Image 
Andres, Miriam, Rueda: Andres szól, hogy Raquel most volt benn Damiannál a kórházban. Miriam nem érti, mit akar ez a nő, fegyver van nála, látták Santiagoval a pihenőházban, feljelentés van ellene.  Egyértelmű Santiago megölte Carolinát, Raquel pedig a cinkosa volt. Andres szerint Raquel azért vitte el a pisztolyát, hogy őt besározza. Miriam veszélyben érzi magát, és Damiant is Raquel miatt. Eszébe jut, hogy tegnap bezárkózott Damian kórtermébe.  Andres:  le kell tartóztatni Raquelt. Miriam pedig távoltartási végzést akar szerezni, hogy ne látogathassa a férjét a kórházban. Rueda szerint nem lesz egyszerű, de a fegyverrablás és a házasságtörés ténye talán elegendő lehet. Miriam szerint tökéletes. Miriam Vicentét az oldalukon akarja tudni.
ImageMiriam: Santiago megölte Carolinát, Raquel a cinkosa volt. Mi kell még? Ez a nő képes megtenni bármit.
 
Santiago Antonionál van. Tudni akarja, hogy mik lesznek a következmények: letartóztatják? Antonio ismeri Santiagot, és azt mondja, hogy nem fogják letartóztatni. A bíró előtt viszont vallomást kell tennie. Antonio beszél Santiagonak arról, hogy Andres nála járt a fegyver miatt, és vigyázzon Raquellel, mert egy elkeseredett, megtört nő kezében veszélyes dolog egy megtöltött fegyver. Antonio tudni akar mindent Raquel Cohenről.
 
Laura és Lola találkoznak. Laura azt akarja, hogy Lola jelentse fel Juant. Lola azonban úgy érzi nem bízhat a nőben a tegnap esteli riport miatt. Laura szerint ez nem történt volna meg, ha Vicente nem tesz feljelentést, de Lola szerint a nagybátyja csak egy részeges alak. De akkor miért mondta mégis? Laura tudni akarja, hogy Lola mit gondol ki ölte meg az anyját. Laura arra is kíváncsi, hogy Lola lefeküdt-e Damiannal. 
ImageLaura: Egy dolgot árulj el nekem, Lola....Kapcsolatod volt idősebb emberekkel nálad...Damian Becker köztük volt?
 
Nico már az öltönyt próbálja. Alina szerint ing is szükséges lesz. Mia érdeklődik, hogy milyen az első napja, és miért nem ír neki. Nagyon zavarja. Alina észreveszi, de Nico nem ír vissza, azt mondja, hogy minden rendben van. Viszik az inget is, és az öltönyt is. Nico úgy érzi ezért majd sokat kell dolgoznia, Alina szerint ez is a cél.
Image
 
Santiago úgy véli, hogy Antonionak más helyen kellene keresnie a gyilkosokat. Santiago elmondja, hogy nála van Andres fegyvere, elvette Raqueltől. Antonio úgy hiszi, hogy megőrült, ez ebben a helyzetben nagyon veszélyes, mert csak tovább bonyolítja a helyzetet. Antonio arra akar választ kapni, hogy miért kellett Raquelnek az a fegyver. Santiago szól, hogy Raquel megtalálta a fényképet Carolináról, és ezt követően veszítette el a fejét. Raquel tudta, hol keresse. Godoynak akkor igaza volt, Benjamin Damian fia. Santiago továbbra is megtagadja a DNS-tesztet, a fiút tőle nem vehetik el. Nem érdekli, mit mond a bíró. Elég baja van így is, hogy már gyanúsított, most még a fiát is el akarják venni tőle. Inkább találják meg a gyilkost előbb.
 
MÚLT:
 
Carolina kivan a felvétel láttát követően. Azucena tudni akarja, hogy mi borította ki, Andres szerint csak a stressztől van. Andres elküldi Azucenat, Carolinát nem engedi elmenni. Beszélni akar, hogy mit vár cserébe a hallgatásáért. Ha Damiannak szólni mer, akkor a felvételek Raquel és Santiago kezébe kerülnek.
 
Julieta és Mia találkoznak. Egy óra múlva Joaquin Mia lakásán lesz. Julieta beszerezte a gyógyszereket, amik kellenek. Mia most ügyet sem vet Nicóra.
 
Santiago Gabrielánál van, ugyanolyan átalakítást vár el, mint amilyen Raquelnél is volt. Gabriela egyre inkább közelít Santiagohoz, a kezét a combjára helyezi. Santiago megnézné a konyhát, Gabriela karon fogja és odavezeti.
 
Juan és Lola szeretkeznek Lola szobájában. Nico és Fede hazaérkeznek. Fede megkérdezi, hogy Lola otthon van-e. Lola meghallja őket, és mikor Nico meg hozzájuk, törölközőbe burkolva jelenik meg, hogy fürödni készült éppen, és nincs nála senki. Juan valójában az ajtó háta mögött van.
 
Mia és Julieta a kapszulák tartalmát egy pohár aljába öntik. Jovita szól, hogy megjött Joaquin. Mia szól Julietanak, hogy tegye a dolgát. Tehát öntse a limonádét a kapszulák porjára. Mia lemegy Joaquinhoz. (Valamiért úgy érzem, hogy Julieta nem a pohárba, hanem a kancsóba önti, és mind a ketten be fognak kábulni – ne legyen igazam). Joaquin szeretne mindet újból kezdeni, tiszta lappal indítani, Mia nem érti, hogy gondolja, amikor az egész iskola előtt lejáratta. Elmondja neki, hogy tetszik a lány, a bocsánatát kéri. Mia azt mondja menjenek fel a szobájába.
 
Andres egy óra múlva várja Carolinát egy hotelben, ha nem megy, akkor megkapja Santiago a felvételeket. 
ImageCarolina: Gusztustalan vagy!
Andres: Aki itt ségyentelenül megcsalja a férjét, és a barátnőjét, aki egyben az üzlettársa is, az te vagy. Mit vagy hajlandó megtenni azért, hogy ne mutassam meg ezt az anyagot?

Damian érkezik, Andres elmegy. Carolina annyit mond Damiannak, hogy nagyon maga alatt van, mert baj van. Damian ekkor megfogja Carolina karjait, Raquel pedig látja ezt a folyosóról, ahogy Damianék is észreveszik Raquelt
ImageCarolina: El vagyok keseredve, Damian.
Damian: Mi a baj?
Carolina: Nem bírom tovább. Nem tudom így folytatni.
Raquel: Itt meg mi történik?
Image
Reply

suxel
Joined: 12 May 2014, 17:45

28 Oct 2017, 21:34 #65

25:

JELEN:
 
Lolát nagyon zavarja Laura feltételezése, hogy ő Damiannal. Laura elmondja, hogy azért fontos neki, hogy szakítson Juannal, mert ő már megjárt egy ilyen kapcsolatot, és elmondja a tapasztalatait. Lola ettől sokkal többet érdemel. Lola úgy érzi, hogy az élete egy katasztrófa. Vicente azért mondott olyanokat, hogy Raquel és Santiago szeretők, mert csak egy részeges. Laura megkérdezi Lolát, hogy ő mit hisz.
ImageLaura: Semelyik nőnem hagyhatja, hogy a párja ilyen módon bánjon vele. Sokkal jobbat érdemelsz ennél.
Lola: Életem ezen pillanatában minden olyan zavaros.
Laura: Nagyon hiányzik az édesanyád?
 
Alina rögtön munkát ad Niconak: vigyen el egy iratot egy nagyon jó ügyfelének. A titkárnőjének meg küld egy parfümöt, hogy minden simán menjen, az eféle ajándékok felgyorsítják a folyamatot, majd megkéri, hozzon el egy bizonyos összeget neki. Santiago keresi a fiát, és megtudja, hogy Nico már dolgozik. Nico ezt akarta neki este elmondani, de nem hallgatta meg. Az egyetem ettől még nem marad félbe. Alina örül neki, hogy nem hagyja abba az iskolát a munka miatt, és megkéri, hogy mindenfajta kerülő nélkül járja meg az útját. Ha visszajött, majd összeegyeztetik munkaidőt az egyetemmel.
 
Santiago Lolával egyeztet, hogy majd értemegy a kisfiúért. Raquel megérkezik Santiagohoz, és megtudja, hogy nyomozni fognak utánuk. Raquel ideges lesz, majd még idegesebb, amikor megtudja, hogy Santiago beszélt Antonionak a fegyverről, amit Raquel elhozott. Miután kiderült, hogy nem bízhat meg a testvérében, pont egy rendőrben kellene megbíznia? Raquel elmondja, hogyan árulta el Cynthia a múltban. Santiago tudni akarja, hogy ki volt a csábító. Itt: Cynthia. Santiago úgy érzi, hogy Raquel csak a férjét akarja mentegetni. Raquel nem tudja, hogy mitévő legyen, de nem tud a testvére szemébe nézni, látni sem bírja.
 
MÚLT:
 
Raquel tudni akarja, hogy mi baja van Carolinának. Raquel nyugtató cseppeket ad a barátnőjének. Carolina azt mondja, hogy ki akarták rabolni, és egy fickó majdnem megütötte. 
ImageRaquel: Carolina az mondod, hogy...
Carolina: Egy férfi kicsavarta a kezemből a táskát. Küzdöttünk egymással, megütött, de szerencsére egy féri a segítségemre sietett, és a fickó elmenekült.

Image

Raquel azt akarja, hogy beszéljenek Santiagoval, hogy rendezzenek egy autót Carolinának. Carolina nem akarja, hogy Santiago tudjon róla, és orvoshoz sem akar menni. Raquel azt akarja, hogy menjen vele el Carolina egy lazító masszázsra, de Carolina hajthatatlan és elrohan.
 
Nico nem akarja elhinni, hogy Lola magában van. Lola kilöki az ajtón a testvérét. Juan furcsállja azt, hogy az előbb Nico bejött volna úgy is, hogy a testvére meztelen (egy törölköző azért volt rajta). Lola nem érti, hogy ezen Juan miért akad fenn. Nico azonban sejti, hogy a tesitanár ott van Lola szobájában. Fede azt mondja, hogy menjenek át náluk. Lola kimegy, Nico csak annyit mond a tesójának, hogy azt csinál, amit akar. Lolának nem tetszik Juan reakciója, és megkéri, hogy öltözzön fel, nem akarja, hogy az anyja egy boxerban találja ott nála. Lola elmegy fürödni.
Image
 
Santiago megmutatja az elképzelését Gabrielának. Majd közösen ötletelnek a további részleteken.  Santiago hamarosan elküldi a költségvetést az átalakítással kapcsolatban. Gabriela távozáskor lő egy közös selfiet Santiagoval, hogy majd a csajoknak a klubban megmutassa, ki az a híres lakásátalakító, akiről annyit beszélnek.
 
Mia felviszi Joaquint a szobába, aki meglepődik, hogy Julieta is ott van. Mia megkéri, hogy ne legyen zavarban. Mia felhánytorgatja neki a bulit, amikor meg akarták erőszakolni. Joaquin tévedett, bocsánatot kér. Mia felhozza az autós kalandjukat, amikor a képeket kitette Joaquin a közösségi hálóra. A fiú ezért is bocsánatot kér. A lány megmutatja a vágásokat a combján megint, na mit érez undort, esetleg lenyűgöző? Mia megfogatja vele a vágásokat a combján. Joaquin ijedtében rosszat sem mer rá mondani. 
ImageMia: És te abbahagytad, hogy ne csináljak semmit? Undorítónak találod?
Joaquin: Hatást váltott ki, hatást. De tetszel nekem, tudod.

Julieta pedig megmutatja a karján a vágásokat. Joaquin nem érti, hogy miért csinálják ezt a lányok. Mia azt mondja, hogy a Joaquin-félék váltják ki ezt belőlük. Joaquin lassan bealszik a portól, amit az italába kerültek.
 
Damian szerint Carolinát nem hagyhatják magára, de Raquel látta, hogy mennyire elutasító. Ügyelni kellene azért, hogy ilyesmi ne történjen meg. Gabriela átküldi a selfiet Raquelnek, aki azt mondja, hogy Gabriela bosszantani akarja őket. Raquel szerint Damian egy szuper nyitott ember, hogy csak nevet a swingeres ötleten, azt pedig nem érti, hogy Gabriela miért hiszi, hogy Santiago heccelheti őt. Damian szerint lehetett Raquelnek valami mondata Gabrielahoz, amiből ez jött le neki. Raquel tudni akarja, hogy Damian féltékeny-e Santiagora. Damian nem féltékeny, és amikor Raquel közelít hozzá, előveszi a telefonját, és azt mondja, hogy elintézendő dolgai vannak most. Damian Carolinát hívja fel: aggódik miatta.
 
Mia és Julieta nézik az alvó Joaquint, majd úgy döntenek fotókat készítenek róla intim helyzetben. Levetik a nadrágját, ők is vetkőznek, és felváltva fényképezik egymást.
 ImageJulieta: Mennyit tettél bele?
Mia: Amennyit mondtál nekem.
Julieta: És most mi lesz?
Mia: Fényképeket készítünk vele.
Juliete: Mia, te megőrültél...De elvarázsolsz.

Santiago ott találja Juant a lakásukban. A férfi bemutatkozik neki, Santiago nem fog vele kezet, nem túl jó az első benyomása róla. Lola szerint jobb ha Juan elmegy, és Santiago is jobbnak látja, és arra kéri a férfit, hogy tisztelje a lakását. Lolától magyarázatot vár: Santiago nem bánja, ha együtt vannak, de ide a lakásba ne hozza már fel, ha senki sincsen itthon. Nacho telefonál Santiagonak, hogy Carolinával találkozott az irodában, és nagyon furcsán viselkedett vele.
 
Carolina elmegy Andreshez a hotelbe, aki szó szerint behajítja az ajtón.
 
JELEN:
 
Vicente a rendőrségen, jött hivatalossá tenni a feljelentését, és biztos abban, amire készül. Godoyt érdekli a motíváció: hát hogy ők minél hamarabb egymáséi lehessenek Vicente szerint. Antonio úgy véli, hogy hamar megoldotta az ügyet. Vicente nem érti, hogy miért nem gyanúsak a rendőrségnek.  Antonio azt mondja, hogy attól, hogy Vicente most feljelentést tesz még mindenki gyanús marad, és megkéri, hogy csak arra válaszoljon, amit kérdeznek.
 
Lola megerősíti, hogy Raquelnek és Santiagonak nincs viszonya. Zavarja, amit Laura feltételez, nem akarja, hogy ebből bármi is a tv-be menjen. A szülők próbálják feldolgozni a történteket. És megkéri a riporternőt, hogy hagyja most már békén őket.
 
Raquel belefáradt, hogy mindenkiben csalódnia kell. Belefáradt, hogy ő a hülye, ő az idióta, akit mindenki csak átver. Santiago megkérdezi, hogy é ős vele mi van. Raquel nem tudja: mi lenne, ha elmennének egy olyan helyre, ahol senki nem ismeri őket, és tiszta lappal indítanának, ez tetszene a férfinak? Santiagonak nem tetszene ez a módszer. Raquel úgy érzi, hogy ő és Santiago hibáztak, nem szeretkezhetnek csak bosszúból egymással, Raquel csak azért csinálta az egészet, hogy Damian érezze azt a fájdalmat, amit ő él át miatta. De hát aki kómában van az nem érzékel, akkor mit akartam én mégis – kérdezi Raquel. Raquel úgy érzi, hogy nem érdemel meg egy olyan jó embert, mint Santiago. Raquel annyira örülne, hogyha korábban ismerte volna meg Santiagot. Raquel úgy érzi, hogy mind a négyen meghaltak, hiába vannak ebből hárman életben, és már senki sem lehet boldog közülük. 
1.PNG 2.PNG
3.PNG
Laura tudni akarja, hogy Godoy mit gondol Vicentéről. Hazudik. Laura szerint Godoy látta a pihenőházban, ám Godoy úgy véli, hogy azért mentek oda, hogy rájöjjenek, miért csalták meg őket. Godoy nem szeretne semmit sem belemagyarázni a történetbe, és érdekli, hogy Laura miért akarja azt belemagyarázni, hogy Santiago és Raquel lennének a gyilkosok. Laura a saját nyomozását végzi, és megkérdezte Lolát, hogy lefeküdt-e Damiannal. Lola azt mondta, hogy nem. Megkérdezte Raquel és Santiago kapcsolatáról, bár azt mondta, hogy nem, de látta a lány szemében a kételkedést. Godoy meggyőződve hiszi, hogy nem Raquelék a gyilkosok.
 
Rueda elmondja Miriamnak, hogy az egyik embere képviseli Vicentét, és meglesz a hatása Vicente feljelentésének. A fegyverrablás is az ő malmukra hajtja a vizet. Miriam biztos benne, hogy Raquelék állnak a merénylet mögött.
 
Santiago találkozik Nachoval. Santiago nem gondolta, hogy Nacho még a városban van. Nacho örül, hogy találkozhattak személyesen ismét. Megkérdi Santiago emlékezik-e arra a napra, amikor Carolinát furcsán látta viselkedni Damian irodájánál. Igen, emlékszik. Santiago megkérdezi, hogy ő tudott-e a viszonyról.
 
Cynthia bemegy Raquelhez, mert nem válaszolt a hívásaira. Raquel nem akar beszélni a testvérével, Cynthia nem akarja, hogy ismét haragban legyenek. Raquelben ott a tudat, hogy lefeküdt a férjével. Cynthia megesküszik, hogy nincs más titka. Raquel azt mondja, ha segíteni akar rajta, akkor elmegy a házból.
 
Vicente a pénzét követeli Ruedáéktól. Rueda azt kéri, hogy erősítse meg a feljelentését, hogy az igazat mondja, és azt is hozzá kell tenni, hogy Raquel és Santiago tudtak a viszonyról.
 
MÚLT:
 
Carolina tudni akarja, hogy Lola miatt akar-e bosszút állni rajta Andres, hogy le akar vele feküdni. Perverznek tartja a férfit, de Andres szerint Carolina a rosszabb a kettejük közül. Andres azt akarja, hogy vetkőzzön Carolina. Andrest megpofozza a nő, de a férfi az ágyra dobja, és erőszakoskodni kezd vele, Carolina visítozik.
ImageCarolina: Nem jött össze a lányommal és most meg velem akarsz lefeküdni? Perverz vagy! Egy szemétláda!
Andres: Te meg egy lotyó.
 
Fede és Nico észreveszik, hogy Joaquin tántorog le a lépcsőn. Fede nekimegy, de Mia leszedi róla, és elküldi Joaquint, a fiúknak  meg nem ad magyarázatot, hogy mit keresett náluk a srác. Mindkettőjük szerint Mia megőrült, Nico elhúz. Mia azt mondja, hogy Fede majdnem tönkretett mindent. Meg akarja nézni a készült fotókat, ekkor Fede beront válaszokat követelni.
 
Santiago Lolát keresi. Lola nem tudja, hogy miért volt Carolina Damian irodájában, most meg nem éri el a feleségét. Santiago úgy dönt felhívja Raquelt, aki Gabrielan kéri számon a selfiet, szerinte gyerekes dolog, ha azt hiszi, hogy ezzel heccelheti. Raquel nem érti, hogy miért játszadozik az emberekkel, úgy érzi, hogy csak azért adott munkát Santiagonak, hogy őt bántsa vele, és ezért van a fotó küldözgetés is. Gabrielanak az fáj, hogy megveti a barátnője a swinger miatt, valószínűleg beteg embernek gondolja. Raquel szerint ez nincs így, de inkább otthagyja, és Gabriela ezt úgy veszi, hogy ismét elítéli a barátnője. Raquelnek erre nincs szükség az életében, ahogy Gabrielának sincs szüksége Raquelre. Akkor itt a barátság vége. Raquel felveszi a telefont Santiagonak, Santiago tudni akarja, hogy mi történt a feleségével. Elindul megkeresni a feleségét bárhol is legyen.
 
Julieta elmegy Miáéktól. Mia azt mondja, hogy amit Joaquinnal tettek az jobb attól is, mint amikor beverte Fede az arcát. És most már mindennek vége Joaquinnal, bosszút állt rajta mindenért.
 
Damian Carolinát hívogatja. Azucena kimutatásokat visz be neki, de nem foglalkozik vele Damian.
 
JELEN:
 
Santiago tovább faggatja Nachot. Tudni akarja, hogy Andresszel mi volt. Fura volt a kapcsolatuk, ennyit mond Nachot. Nem tudja, hogy mi volt köztük, de Andres tudhatott valamit, mert állandóan veszekedtek. Andres tudhatott Damian és Carolina viszonyáról. 
ImageNacho: Biztos vagyok benne, hogy Andres tudott Damian és Carolina kapcsolatáról.
 
Mia tudni akarja, hogy mi történt, hogy Raquellel, hogy ilyen állapotban van. Nem tudja Raquel hol lehet a testvére, sőt saját magát sem tudja hol van. Nem akar itt lenni, el akar menni a házból. Csengetnek. Antonio az, Raquellel szeretne beszélni. Sok mindent kell tisztázniuk, azt akarja elkerülni, hogy letartóztassák. Mia válaszokat akar, hogy miért tartóztatnák le az anyját.
ImageAntonio: Az igazat akarom. El akarom kerülni, hogy letartóztassák. 
Mia: Letartóztatni? Miért? Mi folyik itt, anya?
Image
Reply

suxel
Joined: 12 May 2014, 17:45

28 Oct 2017, 23:41 #66

26: 

JELEN:
 
Mia tudni akarja, hogy mivel vádolják az anyját, de Raquel szeretné, ha kettesben hagynák Antonioval. Raquel elmondja, hogy Andres irodájában járt, és elhozta a fegyverét. Raquel továbbra is azt kéri a lányától, hogy menjen el. Mia felmegy, Antonio pedig bejön. Antonio mesél Vicente feljelentéséről.
ImageRaquel: Az úr azért van itt, mert...a bácsikád irodájában jártam...megtaláltam a fegyverét és magammal hoztam.
Mia: Miért hoztad el?
Raquel: Nem tudom, kicsikém. Az utóbbi időben nem tudom mit miért csinálok.
 
Nico és Alina vacsoráznak. Alina hívta meg a fiút. Nico nem akarja, hogy Alina hazavigye majd utána. Alina azt mondja, hogy az első napján jól végezte a munkáját. Mia csörög, Nico nem tudja, hogy a barátnője a lány vagy sem. Nico nem akarja felvenni, mert elfoglalt, és nem akar tiszteletlen lenni Alinával szemben, aki szerint egy lovag veszett el a fiúban. Mia egyre idegesebb, amiért nem veszi fel, és hangpostára mondja neki, hogy Antonio ott van náluk. Szerinte egy idióta a fiú.
ImageBejövő hívás: MIA.
 
Cynthia Rafaelnél van. Rafael nem érti, hogy mit várt Cyn, hogy fog reagálni a nővére. Cynthia iszik. Rafa azt javasolja, hogy kérjen bocsánatot a testvérétől, mert nála nem maradhat. Neki magánélete van, és nem fér ebbe bele Cyn. Cyn próbálja meggyőzni az ellenkezőjéről, hogy maradjon, és csókolni kezdi a férfit.
 
Nacho megesküszik, hogy Andresnek tudni kellett a viszonyról. Santiago nem hiszi el, hogy csak ő nem vette észre. Kiderül, hogy Nachot is megcsalta a felesége. Santiago egyre jobban idegesítik a kiderült dolgok, és úgy dönt, hogy számonkéri Andresen. Nacho szerint veszélyes Andres, jobb ha békén hagyja.
ImageSantiago: Ez az Andres ezért meg fog fizetni. Fogok én meg vele találkozni.
Nacho: Ez egy veszélyes alak. Pénze van és hatalma. Hagyd békén.
Santiago: És ha ő volt? Ha ő ölte meg Carolinát?
 
Raquel azt mondja, hogy nem ölt meg senkit, ő az, akit tönkretettek. Mesél a fényképről, amikor Carolina gyermeket várt. Meg akarta ölni a pisztollyal a férjét, de nem volt hozzá bátorsága. Santiago látta a fotót, mivel megtalálta, és most el kell fogadnia a tényét annak, hogy Benja nagy valószínűséggel Damian gyerek. Antonio amennyire tudta késleltette a DNS-teszt elkészítését, de nem fogják tudni elérni, hogy ne csináltassák meg. Az a baj, hogy ez is indítékul szolgálhat a bírónak ahhoz, hogy azt higgye, ők voltak a gyilkosok. Raquel elmondja, hogy ők semmit nem tudtak arról, hogy Damian és Carolina szeretők, honnan is tudtak volna róla. Antonio hisz neki, de az igazságszolgáltatás és a bíró mást fog gondolni. Antonio tudni akarja, hogy mi volt a pihenőházban. Csak a fájdalom, amin nem tudtak felülkerekedni. Antonio szerint nem jó egymás társaságában mutatkozniuk Santiagoval, és ami ezután jön, csak egyre durvább lesz.
ImageAntonio: Ha ön és Santiago tudtak arról, hogy Carolina és Damian szeretők voltak, akkor ez erős indíték lehetett, hogy bosszút álljanak rajtuk.
Raquel: De nem tudtuk. Esküszöm! Hinnie kell nekem, felügyelő!
 
Andres észreveszi, hogy Santiago követi az úton.
 
MÚLT:
 
Andres erőszakoskodik Carolinával, aki kiabál. Andres végül leszáll róla, és elengedi a nőt, de egy későbbi alkalomkor le fog feküdni vele. Carolinának csörög a mobilja: Damian, Santiago és Lola is keresték már. Damiannak felveszi: Carolina azt mondja, nem számít, hogy mi történt vele. De miatta van minden, és ezennel vége a kettejük kapcsolatának. Carolinát ezalatt Santiago is keresi. Carolina nem tudja, hogy mit mondjon majd neki. Damian oda akar menni hozzá, de Carolina nem engedi.
 Image
Damian: Caro! Merre vagy? Teljesen megrémültem. Mi van veled?
Carolina: Minden.
Damian: Látni akarlak.
Carolina: Minden, ami velem történik, miattad van, azért amit együtt teszünk. Elég volt! A kettőnk kapcsolata véget ért.

Carolináéknál áll a bál otthon, miután Carolina elmondja, hogy ki akarták rabolni. De Carolina visszaszerezte. Santiago azt mondja, hogy korábban azért akarták megerőszakolni, most meg kirabolni, mert amióta életformát váltott a nő, erősebben sminkel, kihívóbban öltözködik, és a férfiak a prédát látják benne. Eddig ilyen miért nem történt? Santiago csak meg akarja óvni a feleségét. Carolina nem tudja, hogy tényleg meg akarja védeni, vagy csak féltékeny a férje, és azt mondja, hogy nem tud úgy élni, hogy kontrollálják, és a 4 fal között kell élnie az életét. Mi lesz a szükségleteivel? Santiago nem fogja fel, mennyire szörnyű napja volt. Santiago bocsánatot kér tőle, de ő csak elkeseredett. Magához öleli a feleségét.
1.PNG

ImageCarolina: Neked fogalmad sincs arról, hogy mi történt velem ma. Voltak pillanatai, amikor majd meghaltam a gyötrelemtől, haza jövök és egyfolytában csak a szemrehányásod hallgatom.
Damian: A táska, a pénz nem számít, csak te számítasz. Csak te.
 
Damian és Raquel fekszenek az ágyban, kontaktus semmi. Damian úgy szeretne beszélgetni a feleségével, mint régen. Damian azt mondja a feleségének, hogy szereti, és mindig is szeretni fogja. Raquel szeretné, ha ki is mutatná az irányába. Amikor Damian csókolgatni kezdi arrébb húzódik, Damian azonban nem akarja, hogy a könyvvel foglalkozzon helyette. Damian egyre több kis csókkal halmozza el a feleségét.
Image
 
Carolina már kissé nyugodtabb a parázs vitát követően. Santiago nem érti, miért ment az irodába, ha már Raquel előzetesen odaadta a csekket. Carolina azt mondja, hogy Raquel összekeverte a dolgokat, mert ő Lola miatt ment oda. Nem szeretné, ha a lánya felszolgálóként dolgozna, ő jobban szeretné, ha az irodában lenne, és ezt kellett megbeszélnie Damiannal.
ImageSantiago: Miért voltál Damian irodájában?
Carolina: Lola miatt voltam, hogy a munkájáról beszéljek veke. Az hiszem az lesz a legjobb, ha a vállalatnál dolgozik.

 Santiago szerint igaza van a feleségének. Carolina azt hitte, hogy Santiago korábbi kirohanása miatt már nem is lesz Lolának munkája. Santiago úgy érzi, hogy elveszti a feleségét, és nem tudja, hogy mit tegyen a visszaszerzése érdekében.
 
JELEN:
 
Andres tankol a benzinkúton. Santiago is megáll, és elmondja, hogy követte Andrest. Az igazat akarja tudni: tudott-e a viszonyról? Andres válasz nélkül akar menni. Ha megint megüti, akkor börtönbe fogja juttatni. Santiago választ akar, és meg is kapja: igen, tudott a titkos viszonyról. Tehát Damian emiatt nem rúgott ki a vállalattól. Santiago lökdösni kezdi Andrest, kíváncsi, hogy mit tud még a férfi, ám Santiago úgy dönt elengedi a férfit, nem akar nagyobb bajt magának.
ImageSantiago: Tudtál Damianról és Carolináról? Igen vagy sem?
Andres: Mit képzelsz? Hogy el fogom mondani? Hogy el fogom mondani Raquelnek? Mégis mi bántana?

Godoy Antonioval beszél telefonon, Laura vadul pötyög a laptopon. Antonio Raquelnél járt, és kikérdezte. Ott voltak a pihenőházban, de emiatt még nem lesznek gyilkosok. Laura ismét az ő ügyeket hozza fel Godoyjal, de a férfi nem akarja ezt hallani. Godoynak Vicente a leggyanúsabb, Laura Andrest hozza képbe, de a bírónak nem elegendő a vállalaton belüli sikkasztás motivációnak, itt a fő mozgatórugó a szenvedély. Godoy elmondja, hogy nem ő diktálja, hogy mit kell tenniük. Laurának még Miriam is képbe jöhet, ha megsejtett valamit Benjaminról.
 
Santiago meglátja az öltönyt Nicon, és kíváncsi az első napjára. Nico elmondja, hogy Alinától kapta, aki egy hihetetlen nő. Lehet, hogy nem csak az alkalmazottat látja benne, hanem annál valamivel többet. Santiago mondani akar valamit, de ne legyen dühös, de Nicot túlzottan nem érdekli, mert amire az apja gondol az úgyis lehetetlen. Nico meglátja Mia üzenetét. Nico nem tudja, hogy mi a helyzet Miával. Tetszik neki a lány, de egy őrült. Santiago nem akarja, hogy még komplikáltabbak legyenek a dolgok, és nem akarja, hogy Niconak fájdalmat okozzon a lány. Nico meghallgatja a hangposta üzenetét kihangosítva. Santiago azt mondja, hogy válaszoljon neki, ő megy beszélni Raquellel. Santiago már hívja is Raquelt, aki Miával beszélget, és most nem veszi fel neki. Mia azt hiszi, hogy azért nem veszi fel, mert nem akarja, hogy az anyja hallja a beszélgetést. Mia megkéri, hogy vegye fel. Santiago szeretne vele találkozni, tudja, hogy Antonio nála járt. Antonio segíteni akar nekik. Nico meg ekkor hívja fel Miát, hogy ne legyen ideges, már már paranoiásnak tűnik a lány az állandó hívogatásával.
ImageRaquel: Azon az estén azt mondta, hogy örökké szeretni fog engem...és most meg azzal gyanusítanak, hogy meg akartam ölni az apádat.
Mia: Ez egy hülyeség. Hazugság.
Raquel: Egy hazugság, amit nagyanyád talált ki.
 
MÚLT:
 
Nico nem érti, hogy miért nem válaszol Mia a hívásaira. Joaquin miatt van? Mia nem akar vele beszélni, és időt kér a sráctól. Vannak dolgok, amiről nem beszélhet. Julieta felbukkan.
 
Santiago és kiscsapata Gabriela házában vannak, de létrát nem hoztak magukkal. Agustin érte megy. Carolina majd megmondja, hol találja.
 
Damian kopogtat Carolina kapuján. Carolina nem akar beszélni vele. Tudni akarja, hogy mi baja van. Carolina már nem akar kockáztatni, de Damiannak ez nem elég. Carolina beengedi az udvarba, és egyre inkább gyötrődik. Carolina elmondja, hogy terhes. Mit akarsz tenni?ImageCarolina: Nem kockáztathatunk többet, hisz a családod, az én családom...
Damian: Mi a baj, szerelmem? Aggódom..Mondd el, mi az.
Carolina: Gyereket várok 

Raquel Santiagot keresi, üzenetet hagy neki. Tudja, hogy Gabrielánál van, de szeretne vele beszélni. Jovita megkér Raquelt sürgősen menjen vele: Miáról van szó.
 
Nico Fedének panaszkodik arról, hogy Mia kihasználta. Féltékennyé akarta tenni Joaquint, hogy az ágyába csalhassa. Fede nem engedi, hogy így beszéljenek a testvéréről. Fede szerint másról van szó. Nico azt akarja, hogy magyarázza el neki. Fede nem fogja elmagyarázni, mert ez csak rájuk tartozik,, egyébként ezerszer elmondta, hogy nem érdemes Miával kezdenie.
 
Jovita megmutatja Raquelnek Mia ágyát, mely tele van vérfoltokkal. Raquel nem érti, hogy ez miért annyira nagy szám. A lánya menstruált és óvatlan volt, és amiatt véres minden. Ám Jovitánál van más is: megtalálta Mia dobozkáját a pengékkel, a véres kendővel, és a fertőtlenítővel. Jovita úgy gondolja, itt az ideje, hogy Raquel elbeszélgessen a lányával.
Image
 
Damian nem érti, hogy történt ez. Carolina nem védekezett? Így volt, de a méhen belüli eszközt ki kellett volna cserélni nála már hónapokkal ezelőtt másikra. Damian úgy érzi nem kell bocsánatot kérnie, majd ketten megoldják, és még inkább vele akar lenni. Carolina nem akarja folytatni. Carolina nem tudja, hogy pontosan kié a gyerek. Santiago nagyon eltávolodott tőle, Damian pedig nem akarja elhagyni. Carolinának szörnyű átélni, ami most történik vele. Elmondja azt is, hogy valaki tud a románcukról, de ezt nem mondja el ki, mert akkor kiderül minden. Agustin megérkezik a lakáshoz, és hallja, hogy vitatkoznak. Carolina elküldi Damiant, amikor kinyitja a kaput, Agustin ott áll.
Image

JELEN:
 
Mia elmegy Nicohoz, aki dolgozni indul. Nico elmondja, hogy Alina érte fog jönni, nem kell Miának elvinnie. Mia féltékeny lesz Alinára, amikor meglátja, hát miatta nem hívta fel az este. Mia úgy érzi, hogy ez Nico bosszúja az elmúlt 3 év miatt. Mia emlékezteti, hogy lefeküdtek. Most akkor lecseréli? Alina rányom a dudára. Mia közli vele: menjen az új barátnőjéhez, és viszlát, ennyi volt.
2.PNG

Raquelhez csöngetnek. Rafael az, Cyn nála van, és hülyeséget csinál, és nem akarja, hogy visszaessen a kábítószer fogságába.
 
A rendőrök megjelennek Santiagonál, be kell mennie az őrségre. Santiago azt hiszi, hogy Andres miatt. Azonban nem, ettől jóval súlyosabb. A bíró elé kell mennie Vicente feljelentése miatt.
ImageSantiago: Godoy...mit csinál maga itt? Mit akarnak csinálni?
Godoy: Velünk kell jönnie...
Santiago: Hogy mondja?
Godoy: Utasítást kaptunk, hogy az ügyészségre vigyük önt, és ott vallomást tegyen az elhunyt Carolina Rivas Trejo meggyilkolásának az ügyében.
Image
Reply

suxel
Joined: 12 May 2014, 17:45

29 Oct 2017, 20:24 #67

ImageTe vagy a kulcs ahhoz, hogy azt mondhassam mennyire gyönyörű az élet a világon.

ImageAz életemből hiányzott maga az élet, az életemből hiányzott a fény, az életemből hiányzott valaki, és ez a valaki te vagy.

Image
Világgá akarom kürtölni, hogy szeretlek.

Image
Image
Reply

suxel
Joined: 12 May 2014, 17:45

31 Oct 2017, 21:49 #68

27:

JELEN:
 
-          Santiagot elviszik a rendőrök.
ImageSantiago: Igaza itt azoknak van, akik meg bírják fizetni, a nagyhatalmúak...és ezt ön tudja nagyon jól.
Godoy: Önnek joga van tudni a letartóztatásának az okát. És már informáltuk. Jogában áll hallgatni.

-          Raquel Rafaellel megy.
-          Mia felhívja Federicot:mi van Nico és Alina között. A lány beképzeli, hogy Nico megcsalja.
-          Alina úgy érzi, hogy Nico fejében még mindig Mia jár. Nico azt mondja, hogy nem a barátnője. Alina azt szereti, ha a magánéletet az iroda falain kívül hagyják. Nico hívást kap, Alina megkéri, hogy vegye fel. Santiago letartóztatták.
-          Santiagot azzal is vádolják, hogy Andrest bántalmazta. Santiago szól, hogy mindössze csak fenyegetés volt semmi több. Antonio szerint ront a helyzeten, hogy Vicente is feljelentést tett ellene.
-          Cynthia eszméletlenül fekszik Rafael lakásán. Raquel ébresztgeti, ideje hazamenni. Cynthia Rafaelt hibáztatja. Raquel küzd Cynthiával, hogy járóképes állapotban legyen. Cynthia bocsánatot kér Raqueltől. Raquel nem akarja, hogy Rafael többé Cynthia közelébe merészkedjen.
ImageRaquel: Miért nem érted meg, hogy emiatt az átkozott függőség miatt meg is halhatsz, Cynthia?
Cynthia: Tudom nagyon jól. De te vagy egyedül, aki vagy nekem, te a testvérem, és megvetsz engem...jobb lesz nekem, ha meghalok.

-          Fede azt szeretné, ha változtatnának a munkaidejének a beosztásán. Kényelmetlen folyamatosan éjjelre járni. Megkérdezi, hogy mi történt az arcával Andresnek. Andres azt mondja, Santiago tette vele.
ImageFede: És ezek az ütésnyomok?
Andres: Kérdezd Santiago Alvaradot. Ő a felelős azért is, hogy az apád kómában fekszik. 

-          Miriam börtönben akarja látni Santiagot. Az nem lesz elég, hogy Andrest megverették egy idegennel.
-          Alina bemegy Santiagohoz, és úgy dönt, segít a férfinak, mégha nem is akarja. Alina tudni akar mindent Andresről, és nagyon jól ismeri, hogy Rueda milyen ember. Megígéri Santiagonak, hogy segít megoldani a problémáját.
-          Raquel kávét készíttet Jovitával Cynthiának. Raquel nem akarja, hogy a gyerekei ilyen állapotban lássák a nénikéjüket. Jovita is segít feljutni neki a lépcsőn. Fede elmondja, hogy mi történt Andresszel, és hogy Santiagot letartóztatták.
ImageFede: A vállalatnál jártam. Találkoztam Andres bácsival. Megsérült. Santiago megverte. Beszéltem Nicoval, és elmondta, hogy letartóztatták az apját.

MÚLT:
 
-          Carolina tudni akarja, hogy mióta áll ott Agustin, aki a létráért jött. Carolina fél, hogy túl sok mindent hallott Santiago munkatársa, és elküldi Damiant.
-          Raquel és Jovita Mia holmijai között kutatnak. Raquel talál egy füzetet, benne a következővel:
ImageMia: A fájdalom az egyetlen, ami megnyugtat. Nem tudom, hogy jutok túl ezen. Minden kudarc egy újabb sebhely.

-          Agustin viszi a létrát, és sietős a dolga. Carolina magyarázkodik neki, hogy miért volt ott Damian. Egy problémát szerettek volna megoldani, és felajánlotta neki a segítségét. Santiago nem beszélt neki ilyesmiről, de ne aggódjon, ő nem fog bekavarni neki.
-          Julietanak tetszik Joaquin. Szeretne együtt lenni vele. Joaquin pedig azt mondta, hogy egyszerre szeretne kettejükkel lenni. Raquel felhívja Miát, csak tudni akarta, hogy van, és megkéri, ha befejezte a beszélgetést Julietaval, akkor menjen haza. Raquel felhívja Damiant, hogy fontos dologról kellene beszélnie vele. Még megbeszélése lesz Andresszel és Miriammal. Ha már Andres, Raquel elmondja, hogy Santiagotól mit tudott meg Andresről: ugye az alapanyaglopás a gyártól. 
ImageRaquel: Santiago azt mondta, hogy a fiúk látták, hogy Andresék alapanyagokat loptak el a vállalattól. 
Damian: Azucena...vizsgálja át a biztonsági kamerák éjjeli felvételeit, valamint azt is, hogy Andres járt-e benn éjjel a vállalatnál.

Damian szól Azucenanak, hogy nézzék át a biztonsági kamerák éjjeli felvételeit. Andresre gyanakszik, hogy piszkos ügyletei vannak. Kiderül, hogy 4 éjjel nem volt rögzítés vagy letörölték, emelllett Azucena megtalálja a videót, amivel Andres zsarolja Carolinát. Azucena megígéri nem beszél róla, nála jó helyen van a titka. Azucena Andres gépéről nézte át a felvételeket, mert az övé gyorsabb, és így talált rá a zsaroló videóra. Damian felhívja Carolinát.
 
JELEN:
-          Alina nevetségesnek találja, amiért Santiagot bevitték. Hol vannak Santiago kezéről az ütésnek a nyomai, még akkor is ha Andresnek orvosi látlelete is van a sérüléseiről . Alina azt javasolja, hogy nézzék át a kamerák felvételeit, amelyek a találkozás helyszínén készültek. Antonio szerint folyamatban van. Alina nem Antoniot okolja, hogy nem jól végzi a munkáját, hanem ismeri Rueda módszereit, és ezért ő inkább nagyon alapos akar lenni. Alina megnyugtatja Nicot, hogy hamarosan kinn lesz az apja, nagyon sok módszere van. Nico megígéri, hogy ezért még többet fog dolgozni neki, de Alina azt mondja, hogy majd megoldják. Nicot megkéri, hogy hozza el neki a szükséges papírokat.
-          Raquel elmegy Lolához. Lola nagyon aggódik, amiért az apját bevitték. Raquel nem érzi a családjának ezeket az embereket. Raquel megtudja, hogy Santiagonak már van ügyvédje. Lolának lenne egy kérdése: Mi van Raquel és Santi között?
-          Miriam Damian ágyánál van. Rueda érkezik. A hír megérkezett a sajtóba, hogy Santiagot bevitték a rendőrségre Andres megtámadása miatt. Emiatt a dühkitörések miatt még gyanúsabb Santiago. Plusz a tv-ben beszélnek már a rejtélyes autóról is, ami követte Damianékat. Miriam azt a következtetést vonja le, hogy Santiagonak van egy bűntársa.
 
MÚLT:
-          Damian tudni akarja, hogy miért nem beszélt Carolina Andres fenyegetéséről. Carolina szól, hogy még nem tett vele semmit sem. Damian elintézi ezt is, és megígéri Carolinának, hogy végig mellette lesz a terhessége alatt. Együtt csinálják végig. Carolina nem tudja, hogy kié a gyerek, mert a kirándulás során lefeküdt a férjével is, nem tudta elkerülni. Carolina szerint ott van Agustin, Andres, most a terhesség is, ő már nem tudja, hogy mit tegyenek.
-          Agustin megérkezett a létrával. Santiago meglepődik, hogy Carolina még otthon volt. Nacho látja, hogy van valami, amiről nem akar Agustin beszélni. Agustin ragaszkodik hogy semmi nem történt, majd kiböki, hogy ott volt Damian is. Mit csináltak? Agustin nem tudja, de furcsa volt az egész.
-          Damian beront  Andres irodájába, és megveri Andrest. Azucena segítségért kiált. 
ImageAndres: Miért véded annyira azt a prostit?
Damian: Kire mondtad azt. hogy prosti, te mocskos. Meg foglak ölni.

Miriam érkezésére ereszti el Damian Andrest. Hogy mi folyik itt, arra Damian csak annyit felel, hogy vállalati problémákról van szó, semmi másról. Andres megerősíti. Miriamot azonban nem lehet hülyének nézni, és dühíti, hogy így intézik a nézeteltéréseiket. Miriam ezért elhalasztja az ülést.  Andres közli, ha nem tesz feljelentést ellene az éjszakai lopások miatt, ő is hallgat továbbra a viszonyáról Carolinával.
-          Gabriela szeretné, ha Santiago olyan vidámmá tenné, mint Raquelt, amikor nála dolgozik. Santiago nem érti, mire megy ki ez a játék. Santiago megígéri, hogy ugyanolyan cspdás konyhát varázsol neki, mint a barátnőjének. Gabriela cserébe mindent megad neki érte, és megpuszilja Santiagot.
ImageGabriela: Amikor idejössz dolgozni, azt szeretném, ha olyan mosolygóssá varázsolnál, mint azt Raquellel tetted.
Santiago: Megígérem, hogy azon leszek.
Gabriela: Én pedig megígérem, hogy megadok neked mindent, szépfiú.

-          Nacho szeretné, ha Agustin pontosítana mit látott. Nacho rájön, hogy Agustin azt gondolja, hogy Carolina megcsalja a férjét Damiannal. Santiago nem szeret Gabrielánál dolgozni, folyamatosan azt érzi, hogy ki akar vele kezdeni a nő, szándékosan flörtöl vele. Nacho szerint ennyi pénzt nem hagyhatnak veszni, és kell a munka is. Agustin nagyon elgondolkozott, Santiago tudni akarja, hogy mi van vele, de Agustin nem mond semmit sem.
-          Mia a szobájában tanul, amikor Raquel bemegy hozzá. Nem kell neki segítség a háziban, meg nincs olyan problémája, amit szeretne megbeszélni az anyjával. Mia nem tudja, hová akar kilyukadni az anyja, erre Raquel megmutatja neki a pengekészletet, és erről szeretne vele beszélni.
ImageRaquel: Jovita takarított a szobádban: vérfoltokat talált, és ezt...Van valami, amit el szeretnél mondani?

-          Lola azt mondja Niconak, hogy Miának problémái vannak, de Nico nem akar hallani róla.  Nico felhánytorgatja Juan és Lola kapcsolatát, ezen összevesznek. Carolina tudni akarja, hogy mi ez a veszekedés, és neki elege van a rengeteg problémából, ami ebben a házban van már.
-          Mia kineveti az anyját, és szégyelli ezt a felfedezést. Azt mondja, hogy az epilállás új módszerét látta Julieta, és ezt próbálták ki, és mindketten felsértették a lábukat. Raquel segíteni akar a lányának, de Mia tudja, hogyan kell, ez csak egy új módszer lett volna. Mia nem akar Nicoról sem beszélni az anyjával. Raquel megérti, hogy a lánya nem akar beszélni vele, így magára hagyja, de mikor kimegy, láthatóan nincs meggyőzve a lánya magyarázatától.
Image

-          Nico elmondja Santiagonak, hogy az anyja a szobában van. Felidegesítette magát azon, hogy Lolával veszekedtek. Nacho megkérdezi Nicot, hogy mi baja van, de ő sem akar beszélni a problémájáról. Carolina azt mondja, hogy nem ment be dolgozni. Santiago beszélni akar a feleségével, Nico mondta, hogy nem érzi jól magát. Carolina azt mondja, hogy nagyon fáj a feje, és a kamaszok veszekedéséhez nem volt türelme már, csak egy kis pihenésre van szüksége, semmi másra. Santiago azt mondja, hogy elküldi a munkatársait, ám Carolina hasa görcsölni kezd, Santiago ragaszkodik, hogy orvost hívjon, de Carolina nem akarja ezt semmiképp. Csak a stressztől van, láthatóan szenved a görcsöléstől. Santiago elküldi a fiúkat, a költségvetést majd másnap megcsinálják. Carolina fájásai nem múlnak, Santiago telefonál az orvosnak.
Image
-          Raquel tudni akarja, hogy miért van ütésnyom Damian arcán. Igaz, hogy verekedett az unokatestvérével Raquel hívása után, és azt hazudja, hogy nincs szó lopásról, csak selejtes áru érkezett, és éjszaka vitték vissza. Raquelnek ez furcsa, de Damiannak nincs kedve hozzá. Raquel annyiban hagyja az egészet, nem kíván vitatkozni. Damian üzen Carolinának: tudni akarja, hogy van. Az üzenetet Lola nézi meg, Carolina helyett.
-          Raquel Fedével akar beszélni, és az igazat akarja tudnia. Mia pengével vágásokat okoz-e a testén? Joaquin szavai így értelmet nyernének.
-          A doktor megvizsgálja Carolinát. Az, hogy dolgozhat-e ismét sok mindentől függ, valamint a babától. Santiago meghallja, és a hasi görcsök az összehúzódások miatt voltak. Carolinának nem szabad megerőltetnie magát, ha bármi probléma van értesítsé a dokit. Santiago megkérdezi Carolinát: gyereket vársz? És mégis mióta tudod?
Image  Doktor: A fájdalom, amit érez a összehúzódások miatt van. Vigyáznia kell a babájára.

cats.jpg          
 
Image
Reply

suxel
Joined: 12 May 2014, 17:45

01 Nov 2017, 20:54 #69

28:

MÚLT:
 
Carolina elmondja, hogy a felhelyezett eszköz mellett nem hitte, hogy teherbe eshet, és azért nem szólt eddig, mert még nem volt biztos abban, hogy gyermeket vár.
ImageCarolina: Miután felhelyezték az eszközt, hogy többé már nem fordulhat elő velem ilyesmi, és nem akartam szólni neked addig, amíg nem teljesen biztos.
 
Fede azt mondja az anyjának, hogy Mia nem bántalmazza saját magát. Megkéri a fiát, ha bármi a tudomására jut ne hallgassa el előle. 
ImageRaquel: Én megértem, hogy meg akarod védeni a testvéredet. De ha ő kárt tesz saját magában, annak az elfedésében te nem segíthetsz neki.
Fede: Ne nézz rám így. Mondtam, hogy nem csinál semmit.

Fede bemegy Miahoz, és elmondja, hogy hazudott miatt. Fede szól, hogy az anyja nem hitte el Mia szavait, s bár ő fedezte, de szerinte neki sem hitt. Fede azt akarja, hogy hagyja abba a nővére a vagdosást. Mia szerint Fede gyenge és kiküldi

Santiago elmondja a gyerekeinek, hogy kistestvérük lesz. Lola és Nico megdöbbennek. Santiago megkéri őket, hogy ne idegesítsék fel az anyjukat. Santiago láthatóan még örül is a gyereknek, meglepett, de örül. Lola nem akarja elhinni, őt figyelmezteti, hogy mennyire fontos a védekezés, és Carolina marad várandós. Santiago nem érti a helyzetet, ami most előállt, barátkozik vele. Carolinának is új a dolog, mert más élethelyzetben vannak ennek a babának az érkezésénél. Carolina bocsánatot kér, de Santiago szerint inkább neki kell bocsánatot kérnie tőle. Mind a ketten saját magukat hibáztatják, amiért nem a legszebben viselkedtek az utóbbi időben a másikkal, a gyerek pedig Santiago szerint egy áldás. Carolina a férjéhez bújik. 
ImageCarolina: Bocsáss meg, Santiago.
Santiago: Nem, szerelmem. Nincs mit megbocsátanom, boldognak kell lennünk. Lesz még egy gyerekünk. Egy kisbaba. Ez egy áldás, szerelmem.

Lola Damian üzenetét nézi meg még egyszer a mobilon, majd beront az anyjáékhoz, és odaadja neki. 
ImageDamian: Carolina, mondd már mi van veled, ez érdekel.

Santiago elmegy vacsorát csinálni, eztán elmondja az anyjának, hogy látta az üzenetet. Olyan furcsa, hogy az a férfi ennyire érdeklődik iránta. A választ nem várja meg, elmegy az apja után a konyhába.
 
Alvaradoék és Beckerék együtt vacsoráznak. Santiago bejelenti a nagy hírt. Raquelt felvillanyozza a hír. De mégis, hogy sikerült összehozni, és még a várandósságnak csak az első heteiben van. Damian is gratulál szolidan, és mindenki felajánlja a segítkezését majd a babával kapcsolatban. Santiago és Carolina kislányt szeretnének.
 
A fiatalok elvonulnak Lola szobájába, Mia megkérdezi Fedét, tetszik-e neki Lola. Lola közelíteni kezd Fedéhez, aki feszélyezve érzi magát, megkéri Nico a tesóját álljon le, de Lola nem hallgat rá. Nico és Mia ismét összevitatkoznak, és úgy döntenek átmennek Nico szobájába. Fede nem feltétlen szeretne Lolával kettesben maradni.
 
A felnőttek még az asztalnál vannak. Raquel segít Santiagonak elpakolni. Carolina bocsánatot kér Damiantól, nem így tervezte. Santiago csak megtudta. Damian ismét együtt akarja tölteni a hétvégét. Át kell gondolniuk mit tesznek, Damian tudni akarja övé-e a gyerek. Raquel Santiagot faggatja az érzéseiről: furcsa, elégedett, ideges, minden egyszerre. Raquel biztos benne, hogy a gyerek újra egyesíti majd Carolinát és Santiagot. Raquel elmondja, hogy nincs minden rendben közte és Damian között, de ami most jobban aggasztja az Mia. Beszélni szeretne Nicoval és Lolával tudnak-e valamit, mert Fede szuperhűséges az ikertestvéréhez. Santiago mesél Raquelnek Gabriela nyomulásáról, ő többé nem megy a barátnője házába, menjen csak Agustin és Nacho. Raquel kineveti a helyzetet, ő tudta, hogy ez lesz. Raquel elmondja Santiagonak, hogy szerinte azért viselkedik így Gabriela, mert azt hiszi, hogy Santiago és Raquel között van valami, és ő is szeretne ennek az élménynek a részese lenni.
 
Mia azt mondja Niconak, hogy ő tetszik neki, és Joaquin nem. Nico különleges a számára, de nem akarja, hogy most bármi is történjen közöttük. Nico azért szeretne egy csókot, Mia megengedi neki.  Nico hozzáér a combjához, Mia elhúzódik. A fiú nem tudja hogy állja meg, hogy ne menjen tovább egy csóknál. Mia kényszeríti saját magát, hogy megálljt parancsoljon, és ezt fájdalom árán éri el saját magánál. Úgy dönt bevezeti Nicot ebbe, és mikor ismét megcsókolja, véresre harapja a fiú ajkát, majd egy tollal mély vágásnyomot ejt a fiú tenyerében.
 
Carolina ismét készülődik Lisához. Santiago nem érti, hogy miért annyira fontos. Carolina el akarja mondani neki, hogy gyereket vár. Lehet, hogy Vicentével is találkozni fog. Santiago el akarja vinni, de Carolina természetesen nem szeretné. Lisa lakása nagyon kicsi, túl sokan lennének már. Carolina úgy véli azzal segít neki, ha itthon marad a kölykökkel. Damian már várja a találkozási ponton Carolinát ahová a nő busszal jut el. Egymás karjaiba ugranak. Damiannak meglepetése van Carolina számára. Ismét a pihenőházhoz vezet az útjuk. Damian megvette a házat, és ez a kettőjüké. 
ImageCarolina: Mit csinálunk a pihenőházban?
Damian: Azt akartad kérdezni: mit csinálunk a pihenőházunkban? Megvettem kettőnknek.

Carolina nagyon boldog Damiannal, és csókokkal halmozza el. Carolina nem tudja, hogy mi fog velük ezután történni, de Damian emlékezteti a szabályukra, hogy itt csak ők ketten lehetnek a téma, és most már a gyerekük is. Szeretkeznek a kandalló mellett, és a szerelmükről biztosítják egymást. Damian mindig is vízágyon akart szeretkezni, és Carolina mellett teljesül minden álma. Carolina arra gondol. hogy a baba mellett nehéz lesz megoldaniuk a találkozásukat. Damian gondoskodni szeretne a születendő gyerekéről, aki a szerelmük gyümölcse. Damian nem tervezte, hogy tönkreteszi a két családot, de nem hajlandó lemondani a gyerekéről. Carolinát aggályok gyötrik, Damian azt akarja, hogy ebben a házban csak a boldogságnak jusson hely, Carolina a mostani találkozást a búcsújukként szeretné tudni.
 
JELEN:
 
Raquel Lolával beszélget az asztalnál. Lola tudni akarja, hogy mi van Raquel és Santiago között. Raquel azt mondja, hogy egy csomó dolgon osztoznak a történtek következtében, és Santiago az, aki megérti, hogy Raquel mit él át, ő az aki tartja benne a lelket. Lola azt mondja, hogy csak össze van zavarodva, tudni akarja mi folyik körülötte. Raquel elhiszi, hogy nem könnyű a fiataloknak sem. Raquel azt mondja, hogy nem bírja ki Santiago támogatása nélkül, ha történik vele valami, Lola sem akarja elveszíteni. Raquel próbál hitet adni a lánynak.
 
Santiagot kihallgatják a rendőrségen Carolina halálának ügyében. Antonio az, aki kihallgatja. Kíváncsi a férfi érzéseire: csalódottság, és sok fájdalom, ez az, amit érez a halott felesége iránt.
 
Miriamnak nem tetszik, hogy Mia gondoskodik Benjaminról, amikor az apja az életéért küzd. Úgy véli, hogy nem aggódnak Damianért eléggé. Miriam a saját házában akarja ápolni Damiant.
ImageMiriam: Nem értem miért te foglalkozol ezzel a kis fattyúval. 
Mia: De nagyi, ne beszélj így róla. Ő csak egy kisfú. Miért jöttél?
Miriam: Mondf meg az anyádnak, hogy az apádat a házamba akarom vitetni.
 
Antonio tudja, hogy Santiagonak nincs köze a gyilkossághoz. Antoniot nyomasztja, hogy ezek után még Santiagohoz el kell juttatnia a bírói indítványt, hogy Benjaminon DNS-tesztet végezzenek. Antonio megkéri Godoyt, hogy ne beszéljen a feleségének arról, ami a rendőrségen történik. Godoy azt mondja, hogy nem beszél neki róla, hanem a felesége beletúr a holmijaiba, mindent kiszimatol. Godoy ha kell, akkor nem nyomoz ebben az ügyben tovább, de Antonionak szüksége van a legjobb emberére a nyomozásban. Antonio tudni akarja, hogy meddig megy még ez a kapcsolat Laura és Godoy között, amire a férfi sem tudja a választ.
 
Alina nyugtatja Santiagot, hogy minden rendben lesz, és nem kell aggódnia. Tudja, hogy ártatlan. Santiago azonban nem tud nyugodt maradni. Alina meg akarja ismerni az Alvarado családot, és az érintetteket. Átvizsgálták a kamerák felvételeit, és egyértelmű, hogy Santiago nem verte meg Andrest, emiatt se kell fájjon a feje. Santiago hazamehet. Alina fizetségéről majd később beszélnek. Raquel akkor érkezik Lolával, amikor Alina megpuszilja Santiagot. Alina így futólag találkozik velük, Lolának szimpatikus az ügyvédnő.
 
Alina az irodájában lehúzza a rolókat, és azt akarja, hogy Nico nézzen körbe van-e más is még az épületben rajtuk kívül.
 
Santiago nem akarja, hogy együtt lássák őket Raquellel, nehogy még több baj jöjjön a fejükre. Raquel mintha féltékenységet érezne Alina irányába. Santiago nem képes Raquelt kiverni a fejéből. Megfogják egymás kezét, Raquel sem bírja ki Santiago nélkül, a férfi legszívesebben szeretkezne Raquellel. 
ImageSantiago: Nem tudlak elfeledni, hiába próbálkozom.
Raquel: Meghalnék, ha történne veled valami.
Santiago: Szeretkezni akarok veled.

Mikor Lola jön, hogy Antonio hívja elengedik egymás kezét. Az üzenet az, hogy Benjaminon el kell végezni a DNS-tesztet. Lola megtudja, hogy bírónak kételyei vannak azzal kapcsolatban, hogy kicsoda Benjamin vérszerinti apja.
 
Nico ellenőrizte, és már senki sincs benn az épületben. Alina megkéri, hogy zárja be az ajtót, arról lesz szó, hogyan fizet Nico a nő szolgálataiért. Alina leveszi a fiú zakóját, és látni akarja a felsőtestét a fiúnak. Alina megcsókolja a félmeztelen srácot, majd leveszi a bugyiját, és Nico nadrágjába gyömöszöli, csókolóznak, aztán pedig ott hagyja. Nico megdöbbenten áll az irodában. 

A jelenet 6:04-kor kezdődik és 8:22-ig tart.
 
Rueda szól, hogy Andres feljelentése nem volt elég. Santiago nem hülye, nem fogják tudni provokálni. Andrest valószínűleg behívják majd vallomást tenni: merre járt, amikor Damian és Carolina balesete volt.
ImageRueda: Fel akarok tenni pár kérdést.
Andres: Miféle kérdéseket?
Rueda: Merre jártál, amikor Damian és Carolina ellen elkövették a merényletet? 

Nico elmegy Miához, aki féltékeny Alinára. Nico szerint nem kellene féltékenynek lennie. Csókolózni kezdenek, szeretkezéshez készülődnek. Alina bugyija kiesik Nico zsebéből a földre.
 
Lola tudni akarja, hogy az apjának vannak-e kétségei az apaságot illetően. Santiago úgy dönt, elmegy egy kicsit, nyugalomra van szüksége. Úgy érzi, hogy a rémálomnak nem lesz vége.
 
Jovita takarításhoz készülődik, és megtalálja a bugyit Miánál, amit Nico kiejtett. Megmutatja Miának, aki egyből felismeri, hogy nem az övé.
 
A rendőrök levették a mintákat Santiagoéktól. Nico elviszi a bölcsödébe a gyereket. Santiago nyugtatja Lolát, hogy minden rendben lesz.
 
Mia a zuhany alatt ül, és ismét vagdossa magát. Raquel érdeklődik Cynhia felől, aki ismét nem aludt otthon.
 
Este Santiago kidobja a matracot, amelyen Carolinával aludtak. Lelocsolja benzinnel. Raquel megkérdezi, mit csinál, Santiago már nem bírja tovább, meg kell szabadulnia a démonaitól, és lángra lobbantja a matracot. Egyfolytában Raquelre gondol, és a meggyújtott matrac mellett csókolózni kezdenek.
ImageRaquel: Mit csinálsz?
Santiago: Leszámolok a lidérceimmel. Vége van Raquel! Nem akarok többé Carolinára gondolni.

ImageSantiago: Csak te jársz a fejemben.
Image
Reply

suxel
Joined: 12 May 2014, 17:45

02 Nov 2017, 21:41 #70

29:

JELEN:
Santiago nem bír a fájdalmas emlékeivel együtt élni, és Raquellel akar együtt lenni, szereti, csókolni akarja, és szeretkezni akar vele. Santiagot nagyon megsértették a méltóságban, még lehet a gyerekét is elveszik, teljesen tönkretette a felesége. Raquel megérti, ugyanígy érez Damian iránt. Raquel azt mondja ők a jobbak, de Santiago szerint mégis őket tették tönkre. Santiagot nem érdekli semmi, ismét megcsókolja Raquelt. Raquelt ekkor telefonon hívják: Jovita az, nagyon aggódik Mia miatt, aki már régóta a fürdőben van. Mia ugye ismét vagdossa magát. Raque hazaindul hozzá. Santiago a jegygyűrűjét a tűzbe veti.
 
MÚLT:
 
Nacho arról panaszkodik, hogy már olyan régen nem beszélt a fiával, Beboval. Nacho mindenképpen beszélni akar Santiagonak arról, amit Agustin látott. Santiago megérkezik, és elmondja a barátainak, hogy harmadjára is apa lesz. Santiago nem tudja, mi fontosabb lehet ennél, amit Nacho akar mondani. Agustin rögtön terelni kezd, majd ezt követően Nacho is megöleli a barátját. Nacho azt akarja, hogy Agustin beszéljen arról, amit látott: mi van, ha a gyerek Damiané.
 
Damian iszogat a pihenőházban. Carolina elkészítette a vacsorát. Carolina sokallja, amennyit Damian iszik, de iszik, mert ez a búcsúestjük. Nem érti, hogy miért lenne ez ironikus. Damiannak nem kellenek tesztek, tudja, hogy övé a gyerek. Vitatkozni kezdenek ezen, és a tiltott kapcsolatukon. Carolina utánaszalad, és megcsókolja, már 3 hónapja, hogy tart a kapcsolatuk. Ismét az ágyban kötnek ki.
 
Mia nem érti, hogy miért ellenőrzi annyira Jovita és az anyja. Valamit ki kell találnia, emiatt egyelőre eltüntette a készletét. Fedét pedig elküldi, hagyja magára.
 
Niconak nem ízlik Lola kajája, Lola pedig elmondja Niconak, hogy Mia vagdossa magát.
 
Raquel borozik, Fede úgy gondolja, hogy már sok lesz belőle. Elment a férje, azt tehet, amit csak szeretne. Fede Miáról jött beszélni az anyjához.
 
A fiúk között az ivóban jó a hangulat. Nacho nagyon várja, hogy Agustin mikor beszél már, és szól is, hogy lenne mondandója Santiagonak.
 
Fede azt mondja az anyjának, hogy Julietaé a pengekészlet, amit talált. Mia nem tesz kárt saját magában. Annyira kéri meg az anyját, hogy ezt ne mondja el Miának. Raquel nem akarja, hogy ilyen barátnői legyenek Miának. Fede fél a következményektől.
 
Agustin továbbra sem akar beszélni, Nacho azt mondja, hogy most nem a munkáról, hanem Carolináról van szó. Santiago egyből felfigyel erre. Agustin elkezd beszélni: Damiannal látta az asszonyt.
ImageNacho: Carolinához van köze.
Santiago: Mi történt Carolinával, Agustin?
Agustin: Amikor elmentem a létráért a házatokba, Damian ott volt, a feleségeddel.
 
Carolina összecsomagol, és úgy dönt, elmegy. Nem akarja, hogy Damian megállítja. Damian azt mondja, hogy Carolina és a baba az övé. Carolina egyedül akar lenni, ennek vége, egyikük sem hagyja el a párját. Damian öltözni kezd, hogy utána menjen.
ImageCarolina: Te nem hagyod el Raquelt, én sem fogom Santiagot elhagyni.
Damian: Kérj ré, és megteszem.
Carolina: Mindennek vége van, Damian. Mindennek.
 
Nico tudni akarja, hogy mit jelent az, hogy Mia vagdossa magát. Lola beavatja a felfedezésbe, amit Acapulcoban tett.
 
Santiago egyre idegesebb. Agustin elmondja, hogy Damian és Carolina hevesen vitatkoztak, de másról nem tud, hogy történt volna Carolina és Damian között. Agustin esküszik, hogy csak ennyi volt, és nem érti, miért kellett mindezt ennyire erőltetni.
 
Carolina egyedül sétál az úton, a bőröndjét húzza maga után.
 
Agustin megerősíti, hogy semmi több nem volt, ez minden, amit látott. Santiago elmegy. Nacho megkérdezi, miért nem beszélt arról, amit hallott. Agustin nem akarja, hogy miatta váljanak el. Nacho nem hiszi, hogy jobb úgy élni, hogy becsapják az embert.
 
Carolina előtt megáll egy autó, a bátyja, Vicente száll ki belőle.
 
Mivel Santiago ivott, egy taxit int le, hogy hazavigye.
 
Vicente nem érti, hogy Carolina mit keres az országút kellős közepén. Nem fogja magára hagyni, amíg nem ad neki egy rendes magyarázatot. Hol van Santiago? Veszekedtek? 
ImageVicente: Várom a magyarázatod, hogy miért kószálsz itt egyedül a falu közelében távol a családodtól. Santiagoval vagy itt, vagy veszekedtetek?

Megérkezik Damian is kocsival. Carolina be akar szállni Vicente kocsijába. Vicente tudni akarja, hogy Damiannak mi köze van a testvéréhez. Carolina közéjük áll.
 
Raquel álmatlanul fekszik az ágyában, és gondolkozik. A telefonja megcsörren: Santiago az, bocsi a késői hívásért. Santiago sem tud aludni: miért volt Damian tegnap nála? Raquel nem tud róla, és arról sem, hogy Damian és Carolina vitatkoztak volna. Santiago úgy sejti, hogy van valami, amiről ők nem tudnak, de nem akarja az ördögöt a falra festeni. Carolina nincs otthon, Raqueltől megtudja, hogy Damian sincs otthon. Raquel majd megkérdezi Damiantól, min vitatkoztak, Santiago is így fog tenni Caroval.
 
Vicente már ért mindent: Damian Carolina szeretője. Damian azt akarja, hogy Carolina az ő kocsijába szálljon. Vicente megfenyegeti, ha nem vele megy, most azonnal felhívja Santiagot. Carolina jobbnak látja, ha Vicentével tart, a férfi magával ráncigálja a húgát.
ImageVicente: Te megcsalod a férjed.
Carolina: Ne beszélj hülyeségeket, Vicente.
Vicente: Carolina, szállj be az autóba. Már nem kell semmiféle magyarázat.
 
Nacho és Agustin még mindig amiatt veszekednek, hogy nem mondott el Agustin mindent. Agustin úgy érzi Nacho túlságosan belefolyik Santiago életébe. Gabriela meghallja, hogy róla beszélnek, és furcsállja, hogy Santiago nem jött. Kíváncsi Gabriela, hogy milyen problémái vannak, és meg akarja tudni Agustintól.
 
Nico szembesíti Miát azzal, hogy tudja, mit tesz a testével. Nem érti, hogy mire jó ez. Megkéri, hogy hagyja abba. Lola beszélt neki róla. Nico kíváncsi a vágásokra. Mia szerint a fiú nem tudja, mit él át ő. Nico segíteni akar neki.  Mia előveszi a pengekészletét, ha a fiú meg akarja érteni, miért csinálja, akkor ki kell neki is próbálnia.
 
Carolina már Vicenténél van. Tudta, hogy egy hűtlen testvére van. Nem tudja elrejteni előle a valós énjét, ő az, aki igazán ismeri a nőt. Carolina úgy érzi, ezzel majd kínozni akarja. Damian üzenetet küld Carolinának, Vicente megkéri, hogy írja meg neki, hogy vele van, és minden rendben. Vicente tudja, hogy a férfi dúsgazdag, jól jönne egy kis pénz. Carolina patkánynak nevezi a testvérét, de Vicente emlékezteti, ha a nő bajba keveredett, mindig a patkány testvére mentette ki. Carolina nem tovább hallgatni, tudni akarja, hogy mit akar, mert haza kell mennie. Vicente előbb nyugodtan meginná a kávéját, aztán beszélhetnek.
 
Raquel kimegy Damianhoz, aki már hazaért. Beszél neki Santiago hívásáról, Carolináról és róla kérdezett. Miért vitatkozott a nővel? A párjaik miért nem tudnak róla.
 
JELEN:
 
Laura írja az anyagát a Becker-Avarado üggyel kapcsolatban. Godoy közeledik a feleségéhez. Godoy elmondja, hogy a pisztoly, amit Raquel elhozott Andres irodájából, kaliberre nem egyezik meg azzal a fegyvertípussal, amiből leadták a lövéseket Carolinára. Ennyi miatt még nem fog szépen beszélni Laura a férjével, hogy megint megtudott valamit. Godoy szerint már soha nem fog tudni normálisan beszélni a feleségével, és egyre inkább kezdi ő is azt érezni, amit a felesége érez iránta.
 
Cynthia szól Raquelnek, hogy Mia krízisen megy át, de szerinte már a legrosszabbja elmúlt. Cynthia pénzt nyújt át Raquelnek. Raquel kíváncsi honnan van, mert tegnapelőtt az alkoholtól fetrengett, tegnap pedig egész éjjel kimaradt, de első a lánya, erre visszatérnek később. Raquel bemegy Miahoz, aki elmondja neki, hogy ismét azt csinálta. Raquel tudni akarja, hogy miért: mert nem képes őt szeretni egyetlen férfi sem. Raquelt megcsalta Damian, őt pedig Nicolas. Raquel megöleli a lányát.
ImageMia: Semmelyik férfi sem fog szeretn. Ugyanúgy járok, mint te. Téged megcsalt apa, és engem Nicolás.
Raquel: Ne mondd ezt, lányom. Hagyd, hogy segíthessek. Kérlek.
 
Nico megérkezik Alina irodájába. Alina tudni akarja, hogy tetszett-e az ajándéka. Igen. És megőrizted? Igen. Alina kiadja a munkát. Ha szeretné folytatni, amit elkezdtek, akkor hozzon neki valami ajándékot.
 
Raquel szól, hogy Mia csak később fog reggelizni, mert nincs jól, de nemsokára jobban lesz. Jovita megmutatja a fizetendő számlákat Raquelnek. Raquel szól, hogy a fizetése is rendben lesz, de Jovitának az most nem fontos. Raquel megkérdezi, hogy Cynthia merre van: már korán elment itthonról.
 
Nacho Santiagonál van. Alina egy nagyon jó ügyvéd, Santiago nem érti, hogy tudta ilyen hamar kihozni. Nacho fia, Bebo még börtönben van, neki nagyon bonyolult az ügye. Valószínűleg Nico is szereti a munkát Alinánál. Santiago arra kíváncsi, hogy Nacho miért tért vissza. Nachot is ki fogják hallgatni. Nacho itt volt a városban, amikor megölték Carolinát, elintézendő dolgai voltak a lakásával kapcsolatban, fizetnie kellett Alinának, és még egyéb cuccokat venni Bebónak a börtönbe.
ImageSantiago: Tehát most azt akarod nekem mondani, hogy itt voltál Mexikóvárosban, amikor ez történt Carolinával?
 
Cynthia Rafaelnél van, aki nem akarja, hogy droggal üzleteljen, hisz amikor beivott csak egy hajszál választotta el attól, hogy visszaessen. Rafael egy másfajta pénzkereseti módot ajánl neki.
ImageRafael: Van egy fontos fickó, akinek tartozom pénzzel, és azt akarom, hogy te segíts nekem rendezni a tartozást.
Cynthia: És hogyan fogod ezt megoldani?
Rafael: Te leszel a fizetség.

Raquel felkeresi az anyósát. Miriam kicsit változtatott az iroda kinézetén, lecserélt pár fényképet. Raquel nem fog veszekedni vele emiatt. Jött a pénzéért, ami jár neki és a gyerekeinek, valamint szóltak az alapítványtól, hogy Miriam nem folyósít pénzt már a számukra. Miriam úgy véli, hogy az alapítvány számára nem jut, ha helyére akarja tenni a dolgokat. Raquel szeretné visszakapni a kártyáit, és hogy hozzáférhessen a pénzhez. Miriam azt mondja, hogy használja a Damianét. Raquelnek azonban nem tudja használni őket, mert a férje nem mondta el neki a kódokat. Miriam szerint a fia intelligens volt, hogy ezt tette. Raquel tudni akarja, hogy miért ilyen kegyetlen az anyósa vele. Minden bajért Miriam Raquelt okolja, és bízik benne, ha Damian magához tér, mindenki azt kapja, amit megérdemel. Raquel az anyósa fejére ordítja, hogy Damian tönkretett két családot, eldobta a feleségét, eldobta a gyerekeit. Miriam azt sem bánná, ha neki menne Raquel, mert akkor végre feljelenthetné, és az utcára tudná tenni végérvényesen. Raquel otthagyja. Andres arra kéri, hogy várjon, mert segíteni akar neki. Raquel nem akarja elfogadni, mert tudja, milyen árat kér érte. Andres azt mondja, hogy most nem úgy várja el, de Raquel semmit sem akar elfogadni a férje unokatestvérétől. Andres tudni akarja, hogy megint Santiagohoz rohan-e, és összeszűri-e vele a levet. Raquel faképnél hagyja.
 
Nacho és Santiago elbúcsúznak. Raquel meglátja Nachot, örül, hogy ismét találkoztak. Raquel odabújik Santiagohoz, szüksége van rá. Szégyelli, hogy ezért jött ide, de nincs más megoldás. Segít neki bármiben, hisz nagyon sokat segített rajta a nő. Nem akarja, hogy a nő szomorú legyen, majd csókolózni kezdenek Santiagoék kapuja előtt. 
1.PNG
2.PNG
Image
Reply

suxel
Joined: 12 May 2014, 17:45

02 Nov 2017, 22:32 #71

Felcsigázó avance a 30. részre- Keresd meg nekem Ignacio Galindot, ki akarom hallgatni azonnal!
- Miért?
- Úgy tűnik, hogy tudott Carolina és Damian viszonyáról.
- Főnök, ez tudja, hogy mit jelenthet?
- Akár Nacho is elkövethette a merényletet, hogy bosszút álljon a barátja miatt.
- Nem tudom elhinni, hogy ennyire utálsz.
- De nem annyira, mint te engem. Magamra hagytál ebben a házban, a sok emlékkel amik a tetteid juttatják eszembe. Ezek az üvegek azok, amik feledtetni tudják velem néhány másodpercre azt az átkozott napot.
- Ott volt Patricia lakásában, hogy számon kérje, amiket Loláról állított, és a szándék, hogy elhallgattassa, kihozta az őrültet magából, Juan.
- Elég volt!!!
- Ez egyfajta előleg. Rafael fizetni fog magának, de egy kicsivel több időre van szüksége.
Image
Reply

suxel
Joined: 12 May 2014, 17:45

02 Nov 2017, 23:07 #72

A felcsigázó avance után pedig belinkelném a 28-29. rész legjobb SANTIEL jeleneteit. Úgy imádtam. 

Image
Reply

suxel
Joined: 12 May 2014, 17:45

03 Nov 2017, 20:08 #73

30:

JELEN:
 
Nico Mia felől érdeklődik Jovitától. Nico elhagyott valamit, és azt keresi. Mia előjön a szobájából, és kettesben akar maradni a fiúval. Odadobja neki a bugyit. Kié ez? Nico úgy tesz, mintha nem tudná mi ez. Mia számonkéri, miért csinálja ezt vele. Nico tagad, Mia tudni akarja, hogy miért viselkedik így vele. Nem bírja Nico a féltékenykedést. Mia elmondja, hogy ismét megvágta magát, mert úgy érezte, hogy Nicolas nem szereti.
 
Agustint vallatja Antonio, és kiadja, hogy keressék meg Nachot, mert Agustin elmondta, hogy a férfi tudott a titkos viszonyról. És beszélt róla Santiagonak, és lehet, hogy bosszút állt a barátja miatt. Vagy pont, hogy Santiago a kitervelő?
ImageGodoy: Nacho tudott róla?
Antonio: Igen, és beszélt róla Santigonak.
Godoy: Tudja, hogy mit jelent ez, ugye?
Antonio: Azt, hogy Nacho megkísérelhette, hogy bosszút álljon a barátja miatt.
Godoy: Vagy azért tette, mert Santiago bízta meg vele.

Alina egy Nico korú sráccal csókolózik hevesen, majd abbahagyja, és elbocsátja a fiút. Nincs tovább szükség a fiú szolgálataira. Nico ekkor kopog, a másikban összeáll a kép, hogy Alina lecserélte Nicora. A srác ölni tudna a szemével. Nico tudni akarja, hogy mi volt ez. Alina megkérdezi Nicot elhozta-e neki az ajándékát, a bugyit, amit tőle kapott. Nico azt mondja, hogy nem találta meg otthon, így nem. Alina úgy gondolja, hogy a fiú elvesztette. Ki tudja mikor kap tőle egy másik ajándékot. Megkéri Alina, hogy zárja be az ajtót. Alina megmutatja neki, hogy most mit bukik, amiért nem hozta el a bugyit. És leveti a felsőjét a fiú előtt.
 
Mia tudni akarja, hogy a nénikéje hová tart. Cynthia annyit mond, hogy találkozója van. Mia már megnyugodott, vége a krízisnek, ami Nico miatt volt. Cynthia megkérdezi nem zavarja-e, hogy Nico Damian szeretőjének a fia. Mia úgy érzi, hogy Cínthia bántani akarja, de Cynthia megkérdezi, Mia nem ezt teszi-e vele szintén a szavaival. Cynthia dolgozni indul, Mia furcsállja az öltözékét.
 
Santiagonak meghozzák az új matracot. Santiago azt akarja, hogy Raquel segítsen neki felavatni az ágyat. Szeretkezni akar vele az új matracon.
ImageSantiago: Van itt valami nagyon fontos, ami nem tűr halasztást.
Raquel: Micsoda?
Santiago: Szeretkezni akarok veled.

1.PNG

Alina elküldi Nicot, aki szeretkezni akar vele. itt viszont Alina diktál, és elzavarja a fiút. Alina a Nico korú fiúkra specializálódott.
 
Santiago nagyon kívánja Raquelt, Raquel megcsókolja. Abbahagyják, amikor jönnek a szállítók.
ImageSantiago: Úgy érzem, hogy tudnálak szeretni indokok és bosszúvágy nélkül, te vagy az a nő, akire a legjobban vágyom e világon.

2.PNG
 
Juan a szerelmével üldözi Lolát, aki nem akar vele találkozni, de kierőszakolja, hogy a lány beengedje.
 
Santiago és Raquel a hálóba mennek, és elkezdik egymást vetkőztetni, amikor már félmeztelenek, meghallják Lola érkezését. 
3.PNG

Juan is vele van. Lola azt akarja, hogy Juan elmenjen, mert a kisfiú nincsen jól. Santiago kijön, Juan pedig azonnal elmegy. Lola elmondja, hogy Benjaminnak láza van. Santiago hívja az orvost, Raquel addig hideg vizes fürdőt javasol. Amikor Juan távozik, akkor érkezik Laura az Alvarado lakás elé, és tudni akarja, hogy miért van itt a férfi. Juan azt mondja, hogy Lola miatt megváltozott. Juan azt akarja, hogy Laura mondjon szépeket róla Lolának, de Laura szerint ez az opció szóba sem jöhet. Juan úgy dönt, hogy követni kezdi a nőt.
 
Nacho nem akar az ügyvédnője nélkül beszélni, ha nem is az ő ügyvédnője, de a fiát védi. Nacho kiábrándult az igazságszolgáltatásból, úgy véli, hogy az igazság a gazdagok oldalán áll. Antonio szerint ehhez nem kell ügyvéd, nem fogják letartóztatni, a kihallgatás után haza mehet. Agustin vallomása után tudják, hogy Nacho már 3 éve tudott a megcsalásról.
ImageAntonio: Csak azért van itt, hogy felvegyük a vallomását. Nem értem, mi ez a vonakodás.
Nacho: Az igazság csak a gazdagoknak és a hatalommal bíróknak jár.

MÚLT:
 
Nacho nem érti, hogyan beszélhetett Agustin Gabrielának a látottakról, aki azt mondja, hogy nem mondott semmit a nő csípte el a beszélgetésüket. Kérdés kérdést követett, tudják, hogy megy ez. Agustin nem akar pletykásnak tűnni.
 
Gabriela felhívja Damiant és elmondja, hogy mit hallott a munkásoktól. Damian megígéri, hogy találkozni fog a nővel. Raquel úgy véli, hogy Damian nyugodtabb, és tudni akarja, hogy mi volt Carolinával. Damian nem érti a feleségének a kérdését: most akkor bizalmatlan vele szemben? Hányszor, de hányszor beszélgetett már Raquel Santiagoval – akkor most Damian is legyen bizalmatlan? Lola miatt vitatkoztak, ha annyira tudni akarja a felesége. Damian nem akar többet beszélni erről a témáról.
 
Carolina úgy érzi, hogy Vicente pénzt akar Damiantól. Ha Carolinától nem is, de Damiantól biztos tud pénzt szerezni, Vicente így gondolja. Lehet, hogy iszákos, de tudja hogy éljen meg. Carolina nem érti, miért gyűlöli ennyire a saját testvére, de Vicente úgy gondolja, hogy Carolina gyűlöli őt jobban. Carolina azt szeretné, ha a testvére nem zaklatná. Béke? Na azt nem talál Vicente sem. Azóta az átkozott nap óta nem talál békét, a rettenetes emlékeket csak az ital tudja feledtetni vele. Carolina az első emberrel elment, és magára hagyta Vicentét. De Carolina mindenért meg fog fizetni.
 
Nico nem érti, hogy Mia miért akarja, hogy ő is megvágja magát. Mia szerint Nico gyenge, de Nico szerint Mia beteg. Mia követeli tegye meg, vagy soha többé nem látja. Nico otthagyja, a lány ismét a bőrét vagdossa. Fede megállítja Nicot, aki teljesen kiborult a látottaktól, és nem érti, hogy hallgathat erről Fede, ha nem mondják el sokkal nagyobb baj lehet. Ha Fede nem beszél, akkor Nico fog beszélni.
ImageNico: A testvéred beteg. Hogy hagyhatod, hogy ezt tegye magával? Beszélj az anyáddal.
Fede: Nem lehet. Megígértem Miának. Ne mondj te se semmit. 
 
Gabriela elmegy Damian irodájába. Megbizonyosodott arról, amit gondolt: a munkásoktól már tud mindent. Damian már beszélt erről Raquellel. Gabriela azonban nem adja fel a swingeres ötletét, és nem felejtette el hogy nézett egymásra Carolina és Damian. Ha Damianék nem mennek bele a párcserébe, akkor Gabriela beszélni fog Raquelnek a titkos viszonyról, és ne akarja Damian megismerni, hogy Gabriela milyen tud lenni ellenségként. Gabriela elmegy, Damian pedig hívást kap.
 
Vicent azt akarja, hogy hagyja abba Carolina a sírást. Carolina nem fizet semmit, nem érdekli, ha Vicente beszél, ha tönkreteszi a két családot, semmi nem érdekli Carolinát. Santiago felhívja Vicentét. Pontosan vele akart beszélni Vicente, és Carolina ott van mellette. Csak tudni akarja, hogy van a felesége, és elmondja Santiagonak, hogy Carolinának lesz egy harmadik babája. Santiago megkéri, hogy adja át Carolinának, hogy érdekődött utána. Vicentének egyre inkább tetszik a történet, miután kiderült, hogy Carolina babát vár. 
ImageSantiago: Szia, Vicente! Carolina veled van?
Vicente: Igen, itt van.
Santiago: Caro elmondta neked, nem?
Vicente: Micsodát?
Santiago: Hogy megint nagybácsi leszel.

Carolina elmegy és látja, hogy rengeteg nem fogadott hívása van Damiantól, így visszahívja. Carolina elmondja, hogy Vicente pénzt akar, de ő nem hagyja magát zsarolni. Damian úgy gondolja ezt így nem lehet rendezni. Carolina szerint, ha megnyitják a pénzcsapot, azt nem lehet majd elzárni. Damian beszélni fog Vicentével, de Carolina szerint ezt így nem lehet rendezni, és nem akar tovább beszélni Damiannal.
ImageCarolina: Nincs egyezség Damian. Az életem, a családom, minden tönkremegy.
 
JELEN:
 
Andres tudni akarja Jovita mióta nem kapott fizetést, segíteni akar nekik azt mondja. Jovita mesél az elmaradt számlákról, valamint arról, hogy gyógyszerre sem nagyon van pénz. Mia fentről hallgatózik.
 
Benjamin lázát levitték, Raquel bármikor itt lesz, amikor segítség kell. Santiago még megvárná az orvost. Lola nem akarja feldühíteni az apját, de tudni akarja, mi van az apja és Raquel között. Santiago elmegy, felhívja inkább az orvost, hogy hol késik már.
 
Laura hazaér. Kopognak az ajtaján. Juan az, és bemegy a nőhöz. Követte a riportert, elkederedett, azt akarja, hogy Lola visszatérjen hozzá. Juan szerint Laura egoistának tartja, Laura nagyon jól ismeri a Jun típusú fickókat. Mielőtt Loláról kezdenek el beszélgetni, Laura Patricia Vargasról szeretne eszmét cserélni. Laura nem hiszi, hogy öngyilkos lett volna, és azt mondja, hogy bizonyítékai vannak. Juan utálhatta annyira, hogy megölje, de Juan szerint nem így van. Laura szerint Juan el akarta hallgattatni a lányt, ez volt a motivációja. Juan ráordít, hogy elég volt. Juan segítségért jött, és nem alaptalan vádaskodásért. Laura megkéri az idegbeteg fickót, hogy menjen el a házából. Juan megragadja Laurát, a falhoz szorítja, csókolgatni kezdi, és tudni akarja, hogy olyan-e mint a többi nő, hogy csak a szex érdekli-e.
 
Cynthia megérkezik a klienshez, akihez Rafael irányította. A kliens pedig nem más, mint Godoy nyomozó. Godoy úgy tesz, mintha nem tudná, mit keres itt Cynthia. Rafael ugye pénzzel tartozik Godoynak, és Cynthiát vegye úgy, mint egy előleg a tartozás rendezésének jeléül. Rafaelnek több idő kell, hogy rendezze a tartozását. Cynthia elkezd meztelenre vetkőzni a felügyelő előtt.
ImageGodoy: Mit csinálsz te itt?
Cynthia: Rafael küldött.
Godoy: Kerülj beljebb. 
 
MÚLT:
 
Carolina hazatér, Lola üdvözli, milyen volt Lisáékkal. Volt már jobb is. Lola találkozni akar Juannal, az anyja elengedi, de vacsorára jöjjön haza. Bebo telefonál, neki Lola nem veszi fel. Carolinát ismét Damian keresi, itt van a lakásukkal szemben. Csak két percre akarja látni.
 
Raquel találkozik Julietaval, mert beszélni szeretne vele diszkréten Mia tudta nélkül. Tudja, hogy problémái vannak. Julieta letagadja. Raquel nyíltan beszél a vagdosásról. Ha valakivel szeretne beszélni, ő felajánlja a segítségét. Nem Mia árulta el, hanem talált egy készletet. Raquel rákérdez, hogy nem a tied volt?
 
Gabrielat zavarja, hogy Santiago keveset tartózkodik a munkásai között, ő Santiagot vette fel, és nem a munkásokat. Santiago felügyeli őket, ha valami nem lenne jó, úgyis szól nekik. Gabriela tudja, hogy problémái vannak a feleségével, Santiago azt mondja nincsenek, Gabriela szeretné, ha beszélne róluk, gondolja azt, hogy Raquellel beszél. Santiago továbbra sem nyílik meg neki, Gabriela erősködik. Santiago nem tudja, hogy Gabriela miről beszél, a nő úgy dönt, elmagyarázza. Ő tudja nagyon jól, hogy mi történik Carolina és Damian között, Santiago továbbra sem érti, nincs semmi baj náluk otthon. Santiago csak be akarja fejezni Gabriela konyhájának felújítását, Gabriela reméli, hogy jó munkát is fog végezni, mert látja nagyon sietős a férfinak, de úgy gondolja, ettől sokkal kellemetlenebb dolgokkal kell majd szembenéznie az életében.
 
Carolina nem akarja, hogy Damian rendezze a dolgot Vicentével, mert nem ismeri, hogy mire képes a bátyja. Carolina el akarja küldeni, fél, hogy Santiago hazajön. Damian addig nem megy el, míg Vicente telefonszámát megszerzi, és megígéri, minden olyan lesz mint régen.
 
Julieta megmutatja a vágásokat Raquelnek. Nem tudja, miért teszi, de ha rosszul érzi magát, fáj valami neki, jobban érzi magát tőle. Julieta nem akarja, hogy a szülei megtudják, és ő miatta veszekedjenek. Raquel segítséget szeretne ajánlani, de ha a lány nem fog róla beszélni, akkor Raquel fogja megtenni. Inkább Julieta beszél a szüleivel, és el akar menni. Mielőtt elmegy, megkérdezi, hogy Mia is ezt csinálja-e. Julieta szerint erről Raquelnek és Miának kellene beszélnie, már beszélt vele, de….Julieta szerint nem hisz neki. Na ez van vele is, az ő szülei  sem hisznek a saját lányukban.
 
Damian hazaér, Mia azzal fogadja, hogy már alig látja itthon. Nem szereti őket az apjuk? Damiannak a gyerekei a legfontosabbak. És anya? Ő is. Damian bocsánatot kér, amiért ilyen érzéseket keltett a lányában.
ImageMia: Már nem szeretsz minket?
Damian: Te és a testvéred vagytok a legfontosbbak az életemben.
Mia: Olyan távol érezlek magamtól, apa, mikor oly nagy szükségem van rád.
Damian: Bocsáss meg, lányom, bocsáss meg.
 
Santiago megfeddi Agustint, amiért az ügyfelek előtt az ő házaséletéről beszél. Agustin meg akarja magyarázni, de Santiago csak azt kéri, hogy dolgozzon, semmi többet. Nacho nincs most itt.
 
Nacho Carolinához ment át. Pont azért jött, mert tudja, hogy egyedül van a nő. Nacho soha nem avatkozott bele más dolgába, de a veszekedése miatt van itt Damiannal. Agustin nem mondta el Santiagonak, hogy mit hallott pontosan, de neki igen, és ezért most rákérdez: Carolina te megcsalod Santiagot?
Image
Reply

suxel
Joined: 12 May 2014, 17:45

04 Nov 2017, 14:39 #74

Én nem csak a SANTIEL párost imádom, hanem a megformálóikat is: Carlos Ferrót és Silvia Navarrot. Olyan hülyék!!! 😍😍

Image
Image
Reply

suxel
Joined: 12 May 2014, 17:45

04 Nov 2017, 17:49 #75

CET31:

MÚLT:
 
Nacho nagyon jól tudja, hogy mit kérdezett. Carolina nem érti, hogy merészel ilyen kérdést feltenni, és elküldi a férfit. Nem tolerálja, hogy ilyen történetet kitaláljanak róla. Miután a férfi elmegy, Carolina elsírja magát.
 
Agustin nem akarja elmondani, hol van Nacho. Cristian megkérdezi, hogy halad az átalakítás. Santiago azért van itt keveset, mert más munkái is vannak. Cristian szeretné, ha többet felügyelné a srácokat. Ő egyébként legszívesebben elkerülte volna a felújítást, minden a felesége mániája.
 
Damian felajánlja Mianak, hogy teáznak egy jót és beszélgetnek tovább teázás közben. Carolina felhívja Damian, Mia csak utólag szól bele. Carolina belefáradt, hogy ennyire cinikus legyen, valamint már úgy érzi professzionális hazudozó vált belőle. Amikor Mia beleszól, Carolina leteszi a telefont.
ImageCarolina: Belefáradtam, hogy én legyek a cinikus, a professzionális hazudozó.
Mia: Mia vagyok.
 
JELEN:

Godoy azt szeretné, ha Cynthia felöltözne, mert rossz személyhez jött, és felvillantja a jelvényét.
 
Laura követeli, hogy Juan engedje el, aki szerint Laura kiprovokálta ezt a viselkedést. Laurának ez a munkája. Juannak tetszik, hogy fél tőle a nő, és ismét a falnak nyomja, és csókolgatja. Laura megkéri, hogy menjen el.
 
Nacho elmondja, hogy tudott a viszonyról, de sohasem mondta el Santiagonak. Nacho nem tud semmit Carolina halálának körülményeiről. Amíg nincs ügyvédje többet nem mond. Antonio szerint nem esik bántódása. Nacho erősködik, hogy ő tőle semmit nem tudott meg Santiago a baleset előtt. És igen, nagyon jó barátok. Antonio tudni akarja, hogy mit érzett, amikor Nacho tudomást szerzett róla: elkeseredettséget, csalódottságot, sok neheztelést és sok gyűlöletet.
 
Raquel transzplantációra váró gyerekek szüleivel beszélget, akik elkeseredettek, mert ha így megy minden tovább, nem kapják meg a gyerekek a szükséges gyógyszereiket. Mireya ekkor szól Raquelnek, hogy pénz érkezett a vállalattól. Raquel nem akarja elhinni, hogy ez megtörtént.
 
Santiago a kisfiúval játszik, és azt mondja, hogy senki nem választhatja el őket. Benjamin már jobban van. Lola észre veszi, hogy új matrac van. Santiago megígéri, hogy minden kérdésére választ fog adni. Santiago beszél a megváltozott érzéseiről Raquel irányába.
 
Raquel megtudja Jovitától, hogy Andres rendezte minden anyagi tartozásukat. Raquel felhívja Andrest, és közli, hogy ettől még nem fogja magát a karjaiba vetni. Attól, hogy a nő nem szereti, de Andres nem fogja magára hagyni, mert ő szereti.
 
Godoy Cynthiát vallatja, hogy ki küldte őt. Ő csak szobaszámot kapott, és nem tudta, hogy ki lesz a kliense. Cynthia elmondja, hogy Rafael Estrada volt, korábban drogot árult neki. Cynthia retteg, ha kiderül, hogy elárulta, akkor megöli a férfi. Godoy közli Cynthiával, hogy vissza kell mennie a férfihoz, és mondja azt, hogy rendezte a tartozást, a többit pedig majd ő a kezébe veszi. Cynthia teljesen kiborul. Cynthiának két opciója van: segít Godoynak, vagy börtönbe megy.
 
Antonio elmegy Santiagohoz. A helyzet bonyolódik Santiago és Nacho számára.
 
Mia az apja ágyánál ül. Nem érti, miért viselkedett az apja úgy velük, hogy mindenkit becsapott, most már érti, hogy mi volt Carolina telefonhívása a múltba. Mia nem mondott semmit sem, mert attól tartott, hogy elveszíti az apját. Most az ágyon pedig Carolina hibájából fekszik, minden az ő bűne.
 
Godoy nem hagy más alternatívát Cynthiának. Godoy kapcsolatban akar maradni Cynthiával, követni kell az utasításait. Cynthián múlik, hogy senki ne tudja meg mi történt, és Godoy megvédi. Godoy Rafael minden lépéséről tudni akar. Godoy reméli, hogy nem fogja elárulni.
 
Santiago nem érti Antonio, hogy gyanúsíthatja az ő egyik legjobb barátját. Antonio szerint itt mindenki gyanús, és nem csak Nacho. Santiago természetesen szeretné kideríteni, hogy ki ölte meg a feleségét, akkor Santiagonak el kell mondani mindent, amit tud Nachoról. Antonio szerint az épp elég gyanús, hogy Nacho először hazudott Santiagonak, hogy nem tartózkodott a városban a baleset idején, és most meg kiderült, hogy mégis itt volt. Antonio nem érti, hogy miért nem volt ott akkor Carolina temetésén a férfi. Santiago azt a választ adja, hogy amióta Nacho felesége meghalt, nem jár temetésekre. Antonio amint egyre több dolgot tud meg Santiagotól, úgy egyre több kétség merül fenn benne Santiagoval kapcsolatban. Santiago érzi, hogy Antonio nem bízik már benne, de a férfi azt mondja, hogy csak az igazat akarja kideríteni. Antonio nem érti, miért védi Nachot: mert Nacho soha sem csapná be. Tehát akkor tudtál arról, hogy a feleséged megcsal – kérdezi Antonio. Santiago erről nem tudott. Antonio szól, hogy viszont Nacho tudott róla, és mégsem mondta el neki.
 
 
MÚLT:
 
Damian készíti a teát a lányának. Mia kimegy a konyhába, és odaadja a telefonját, és elmondja, hogy Carolina kereste. Tudni akarja, hogy mit jelentett Carolina mondata, mire akart utalni vele. Damian nem szereti, ha a lánya felveszi a hívásait.
 
Raquel egy orvossal beszélget, és azt javasolja, hogy beszéljen a lányával az önbántalmazásról. Szerinte ebben a korban nagyon is gyakori a kamaszlányoknál. Az orvos tanácsokkal látja el Raquelt, és biztatja Raquelt, hogy van reménysugár, hogy a lány abbahagyja. Nagyon fontos, hogy Raquel ne vádaskodjon, és ne legyen mérges a lányára.
 
Santiago hazaér, Carolina látja, hogy furcsán néz rá. Santiago nem akar veszekedni, de szeretné tudni, hogy miért mással beszéli meg a problémáit, és nem vele. Santiago dühös lesz miatta, tudni akarja, mi volt a vita tárgya. Már megint Lola munkája. Santiago úgy érzi, hogy Carolina provokálja ki, aki úgy érzi, hogy a férje nem bízik benne. Santiago úgy érzik, hogy kicsúszik a kezei közül az otthona, fenyegetve érzi magát, amiért a felesége mással beszéli meg a problémákat, és ez azóta van, amióta elkezdett dolgozni. Carolina elkapja ezt az irányvonalat, tehát minden azért van, mert elkezdett dolgozni. Santiagonak szüksége van a feleségére otthon, és ezeket itthon megbeszélni, ő csak annyit akar, hogy teremtsen egyensúlyt a munka és a magánélet között. Tudod azt, hogy Lolának egy tőle jóval idősebb barátja van? Nico megérkezik, és azt akarja, hogy hagyják abba a veszekedést.
 
Damian azt mondja Miának, hogy Lola miatt használta azt a mondatot a telefonban Carolina. Miának azonban összefüggéstelen még mindig. Santiago nem egyezik bele, hogy Lola dolgozzon, és Carolina belefáradt a hazudozásba Santiago előtt – magyarázza Damian. Mia nem érti, hogy ezt miért nem Raquellel beszéli meg Carolina. Damian úgy érzi magát, mint egy vallomáson. Mia már nem akar teázni az apjával.
 
Carolinát telefonon keresi Vicente. Vicente sajnálja, hogy tönkreteszi az életét, de Santiagonak nem fog tetszeni, ha megtudja, hogy mit tud róla. Carolina egy napot akar kérni várakozási időnek. Vicente ha nem kap pénzt, akkor beszélni fog.
 
Mia nem akar beszélni Damiannal, és megnyugodhat, nem szól róla az anyjának. Mia azt akarja, hogy elmenjen az apja a szobájából. Raquel az ajtóban áll, és megkéri, hogy engedje el a lányt, akinek fáj az apja szorítása. Damian nem szereti, ha Raquel így közbelép, mert még nem végzett. Raquel azonban arról akar beszélni a férjével, hogy Miának problémái vannak.
Image
 
Julieta felhívja Miát, üzenetet hagy neki. Julieta azt mondta, hogy Mia nem vagdossa magát, de Raquel nem hitt neki szerinte. Julieta figyelmezteti Miát, hogy úgy merjen beszélni a lány szüleinek róla, hogy megismeri mire képes.
 
Nacho és Agustin találkoznak. Carolina letagadott mindent, Agustin nem örül neki, hogy Nacho szembesítette a vádakkal. Agustin fél, hogy munka nélkül maradnak, mert Gabriela is elcsípte egy beszélhetésüket. Nacho szerint Carolina hazudik, azért reagált így, mert bűnösnek érzi magát. Agustin azt akarja, hogy hagyják ennyiben az egészet. Nem hagyhatják, hogy így becsapja a legjobb barátjukat a felesége.
 
Santiago nem akarja, hogy Nico beleavatkozzon az anyja és a közte lévő vitába. Nico nem érti, miért harcolnak állandóan. Ez csak egy rossz pillanat, majd megoldódik. Nico tudni akarja, hogy elválnak-e. Santiago úgy véli, hogy erről nincs szó, csak szeretné visszaszerezni az irányítást családon belül. Tehát nem hagyod, hogy anya dolgozzon? Santiago még egyszer hangsúlyozza, hogy ez csak rá és az anyjára tartozik, ám Nico azzal jön, hogy ebben a családban négyen élnek, és nem ketten. Lola is hazaérkezik, Nicot pedig beküldi a szobájába Santiago. Santiago ordibálva a lányával közli, hogy nem tetszik neki, hogy a tanulás helyett egyfolytában Juannal lófrál, neki még tanulnia kell, és erről nem nyit vitát. Nem szimpatikus neki a férfi, és nem akarja, hogy együtt legyenek.
 
Damian úgy érzi, hogy megbukott, mint apa, mint férj. Nem vette észre, hogy a lánya a saját testét bántja. Raquel is felelősnek érzi magát, de Damian szerint ez csak az ő hibája. Damian sokkolja Raquel felfedezése, és fáj neki, hogy a lányuk nem bízik meg bennük. Raquel úgy érzi van megoldás, és beszélt már erről egy orvossal is. Nem szabad elítélniük a lányukat. Damian úgy érzi, hogy ő neki kell a legtöbbet változnia. 
ImageDamian: Én vagyok a felelős mindenért. Én vagyok az, akinek változnia kell. Én vagyok a legrosszabb. A lányom tönkreteszi a testét előttem, és a lelke is sérült, a szemem előtt történik és semmit nem vettem észre.

Damian elvonul magának külön, és Carolinának ír, hogy beszélni szeretne vele. Carolina nem sokáig ér rá, Vicentét majd rendezi Damian. Damian aggódik a lánya miatt, és lehet Carolinának van igaza, jobb lesz ha végérvényesen szakítanak.
Image
Damian: Már kicsúszott a kezeink közül. Jobb, ha itt hagyjuk abba. 

JELEN:
Antonio elmondja Godoynak, hogy Santiago kiáll a barátja, Nacho mellett. Semmi más nincsen, de pontosan akar tudni mindent Nacho lépésiről a baleset idejekor. Godoynak viszont vannak nagyon érdekes felfedezései: az egyik emberük Rafael Estrada benne van a drogbizniszben.
ImageGodoy: Az van...hogy történt valami...Rafael Estrada a mi "kiskutyánk" nyakig benne van a sárban.
 
Cynthia hazaérkezik, Raquel tudni akarja, hogy merre volt. Cynthia nagyon ideges a vallatás miatt, ha azt akarja, hogy elmenjen, akkor csak adjon neki két napot, és eltűnik örökre a testvére életéből. Santiago ír Raquelnek, hogy látnia kell. Raquel is látni akarja.
 
Godoy tudni akarja, merre járt a felesége. Godoy a kérdésre, hogy féltékeny azt mondta, nem féltékeny. Laura azonban ezt látja a szemében. Juan majdnem meztelen képeket küldözget Laurának, aki provokálja a férjét, hogy mi van akkor, ha azt mondja, hogy ő lefeküdt egy férfival, hogy megbosszulja Godoy árulását. Godoy megcsókolja a feleségét, szeretkezni akar vele, és elindulnak a szobába.
 
Alina eljött Nicohoz, hogy bocsánatot kérjen tőle. Alina azt akarja, hogy vele menjen a lakására. Nico azt mondja, hogy nem tud menni, mert beteg a testvére. Alina: most vagy soha? Nico szól Lolának, hogy Alina érte jött, mert van egy sürgős munka. Mia ekkor telefonál, látni akarja Nicot. Nico nem tud menni, mert Benjamin nagyon beteg lett. Akkor majd később, és Nico majd keresi. Lola tudni akarja, hogy miért hazudott Miának. Mert Mia megzavarodna, ha megtudná, hogy ilyenkor bemegy dolgozni.
 
Santiago elmegy Raquelhez, és hosszasan átölelik egymást. Tudni akarja, hogy mit mondott Lola. Santiago úgy érzi, hogy megértette a lánya a helyzetüket, de nem miatta van itt, hanem, mert nem bírja Raquel nélkül. Raquel sok mindent érez, amikor Santiagoval lehet: a vágy mellett, félelmet is. Félelem a valóság miatt, hogy mindenki ellenük van. Santiago beszélt Antonioval, és elmondja, hogy mi volt. Nachoról kérdezett, aki a baleset idején a városban volt, ráadásul tudott róla, hogy Damiannak és Carolinának viszonya van, emiatt gyanús lett, és így gyanúba keverte így Santiagot is
ImageSantiago: Nacho tudta, hogy Carolins és Damian szeretők. És emiatt gyanússá vált, de ezáltal én is. 

Image
Image
Reply

suxel
Joined: 12 May 2014, 17:45

04 Nov 2017, 21:52 #76

Mert a mosoly a legrövidebb távolság két ember között. Image
Image
Amit én és Raquel érzünk, az igaz szerelem. Image
Image


A szó, amely megszabadít minket minden lánctól és minden fájdalomtól az életben, az a szerelem.
ImageImage
Image
Reply

suxel
Joined: 12 May 2014, 17:45

05 Nov 2017, 20:38 #77

Alicia Jaziz csatakozik a sorozathoz, a karakterének köszönhetően kialakul egy szerelmi háromszög, melynek a másik két tagja Santiago és Carolina lesznek. Érdekesség, hogy Alicia Jaziz castingolt a sorozatba, és eredetileg ő játszotta volna Lolát, akit végül Julia Urbini kapott meg. De Jaziz így is bekerült a sorozatba, csak egy másik karakterrel. Alicia Jazizt itthon az Amíg tart az élet című sorozatban láthattuk, legutóbbi szerepe pedig az Ingobernabléban volt Emilia (Kate Del Castillo) lányának a szerepében

Image
Image
Reply

suxel
Joined: 12 May 2014, 17:45

06 Nov 2017, 00:30 #78

Kezdem azt hinni, hogy megőrültem. Mindjárt fél kettő, de én még ilyeneken élvezkedem: :D :D :D

Image
Reply

suxel
Joined: 12 May 2014, 17:45

07 Nov 2017, 19:56 #79

Egy kis közlemény: a CET-összefoglalók határozatlan időre megszűnnek, mivel a gépem, amiről pötyögök nem szeretem jeleket küldött nekem, és én inkább megelőzvén a bajt úgy döntöttem, szervizben a helye, minthogy végleg felmondja a szolgálatot. Amint visszakapom épen és egészségesen, igyekszem pótolni a hiányosságokat. 
Image
Reply

Mary
Joined: 12 May 2014, 17:52

07 Nov 2017, 19:57 #80

suxel wrote: Én nem csak a SANTIEL párost imádom, hanem a megformálóikat is: Carlos Ferrót és Silvia Navarrot. Olyan hülyék!!! 😍😍

Image
Bolondok bizony! Egy élmény lehet Silviával együtt dolgozni, azok az energiák, ahogy az a NŐŐŐ működik!
Image
Image
Reply

Mary
Joined: 12 May 2014, 17:52

07 Nov 2017, 20:18 #81

suxel wrote: Egy kis közlemény: a CET-összefoglalók határozatlan időre megszűnnek, mivel a gépem, amiről pötyögök nem szeretem jeleket küldött nekem, és én inkább megelőzvén a bajt úgy döntöttem, szervizben a helye, minthogy végleg felmondja a szolgálatot. Amint visszakapom épen és egészségesen, igyekszem pótolni a hiányosságokat. 
Várjuk nagyon!

Muchas gracias Amigo az összefoglalókért! <3
Image
Image
Reply

suxel
Joined: 12 May 2014, 17:45

08 Nov 2017, 17:09 #82

Mary wrote:
suxel wrote: Egy kis közlemény: a CET-összefoglalók határozatlan időre megszűnnek, mivel a gépem, amiről pötyögök nem szeretem jeleket küldött nekem, és én inkább megelőzvén a bajt úgy döntöttem, szervizben a helye, minthogy végleg felmondja a szolgálatot. Amint visszakapom épen és egészségesen, igyekszem pótolni a hiányosságokat. 
Várjuk nagyon!

Muchas gracias Amigo az összefoglalókért! <3
Mivel még a gép nálam van, így kutyafuttában összedobom a 32-33-at:

32:
 
MÚLT:
 
Mia lehallgatja Julieta üzenét, amiben figyelmeztette, hogy Raquel nem hitt neki, és arra is figyelmezteti, hogy az ő szüleinek ne merjen beszélni a problémájáról. Raquel bemegy a lányához, aki előtt Mia felfedi a vágásnyomokat. Raquel sírni kezd, de nem szidja le a lányát, a támogatásáról biztosítja, illetve a szeretetéről, együtt megtalálják a megoldást. Megölelik egymást.
 
Carolina az ágyában kucorogva gondol Damian szakítására, majd a babájára gondol. Santiago is elmélkedik a nappaliban, mit rontottak el. Megnézi a gyerekeit, akik alszanak, majd a feleségét, aki színleli az alvást. Santiago jobbnak látja, ha a kanapén alszik ismét.
 
Damian felhívja Vicentét. Vicente úgy dönt, beutazik hozzá a városba, és egyre inkább vonzóbbá válik a kizsákmányolásra váró célpont, amikor megtudja, hogy Damian vállalattulajdonos. Azucena értesíti ezután, hogy megérkezett a férfi, akit várt. Andres kíváncsiskodik, de Damian elküldi. Vicente kényelembe helyezi magát. Tequila helyett kávé jár. Vicente úgy gondolja, hogy ő nem olyan ambíciózus, mint Carolina, ezért ő csak havi appanázst vár minden egyes hónapban a hallgatásáért cserébe.
ImageVicente: Azt akarom, hogy minden hónapban fizess nekem, Pénzeszsák.
 
Carolina figyeli az alvó Santiagot, ezt a jelenetet pedig a gyerekek figyelik. A gyerekek iskolába mennek, Carol próbál óvatos lenni, de Santiago felébred. Vicente üzenetet küld neki, hogy éppen Damiannal tárgyal. Santiago nem tudja így tovább folytatni, tudni akarja, hogy mi a felesége szándékai: költözzön el, esetleg váljanak el?
 
JELEN:
 
Mia átugrik Nicoékhoz, de a srác nincs otthon.
 
Nico ezalatt Alinával csókolózik. Alina megtanítja a dolgok menetére, és csillapít a fiú hevességén, ő élvezni akarja, amit csinálni fognak. Elsőnek le kell venni a felsőt, majd a nadrágot, de csak szépen lassan, nem sietünk sehová. Alina majd felfalja a szemeivel a kiéhezett srácot, és ismét csókolózni kezdenek.
ImageAlina: Csak lassan, kicsi fiú. Megtanítom neked, hogyan kell szereni egy nőt.
Nico: Ne játszadozz így velem.
Alina: Nem akarok játszadozni veled, azt akarom, hogy élvezd.

Image
 
Santiago – Raquel: Santiagonak szüksége van Raquelre, nem bírja így tovább. Megöleli, a csókjaira vágyik. Nem érti, hogy miért utasítja el a nő. Aki első okként a gyerekeket hozza fel, második ok, hogy Damian életben van, de Santiago szerint, pont hogy ők azok, akik élnek. 
ImageSantiago: Nem bírom már így továbbfolytatni. Arra van szükségem, hogy a karjaimban legyél, magam mellett érzezzem a tested, és együtt legyünk minden nap.
Raquel: Santiago, én is így érzek.
Santiago: Akkor mi akadályozza meg, hogy együtt legyünk? A gyerekeink? Ők (Damináékra érti)  meg már nem számítanak. Szabadok vagyunk Raquel.

1.PNG
2.PNG

Raquel elmondja, hogy Andres kiegyenlítette a tartozásait, Santiago azt akarja, hogy a nő adja neki vissza a pénzt. Majd ő kifizeti, de Raquel úgy gondolja, hogy amiből Andres fizetett az az ő pénze is. Santiago nem örül neki, hogy Raquel nem adja vissza a pénzt. Antonio telefonál, hogy sikerült azonosítani a kocsit.
 
Lola azt hazudja, hogy kiment gyógyszerért Benjaminnak. Mia átveszi a kisfiút, addig Lola kimegy a mosdóba.
 
Antonio elmondja, hogy az autó, ami követte Carolináékat a Becker vállalat autója. Most már a sofőrt kellene megtalálni. Santiago szerint ez jó hír, elmondja ezt Raquelnek is, és visszatér a pénz kérdésre.
ImageAntonio: A jármű, ami Damiant és Carolinát követte Beckerék nevére van bejegyezve. A Legato vállalatéra.
 
Lola figyelmezteti Nicot, ez az utolsó alkalom, amikor hazudott neki, és hozzon gyógyszert, hogy ne bukjon le. Alina és Nico ekkor végeznek a szeretkezéssel. Újból kell szeretkeznie majd a nővel, mert Alina kihozta az apját az őrsről, és így rendezik a tartozást. Nico megkapja az üzenetet, de Alina kihangosítva hallgatja végig, és hazaküldi a barátnőjéhez Nicot. Alina azt akarja, hogy ahogy hazament, feküdjön le Miával is, és másnap mondja el neki, melyik nő volt jobb az ágyban. Nico úgy érzi, hogy Alina megőrült. A másik srác, akit lecserélt Nicora látja, amikor Nico távozik, és vadul dörömbölni kezd Alina kapuján, de Alina lekoptatja
 
Godoy és Laura szeretkeztek. 
Image

Antonio elmondja neki az újdonságokat, ami Laurának felkelti az érdeklődését. Laura megígéri neki, hogy nem mond semmit sem erről a tv-ben, így Laura is megtudja, hogy egy vállalati autóval követték Damianékat. Laurában felmerül a gyanú, hogy mi van, ha egy olyan autóról van szó, amit korábban eladtak. Laurát érdekli az is, hogy mi van az Ignacio nevű fickóval, de erről majd később. Amikor Godoy elmegy, Laura Juan meztelen fotóját nézegeti a telefonjában.
 
Raquel iszogatni kezd, ez Santiagonak nem tetszik, így abbahagyja. Vajon Andres miért segített? Santiago nem akarja, hogy behajtsa majd miatta a tartozást. Raquel úgy véli, hogy Andres nem lehetett a merénylő, mert túl gyáva hozzá. De esetleg küldhetett mást. Van két autó, ami állandóan benn áll, ha az alkalmazottaknak netán szüksége lenne rá, és elmondja Santiagonak, hogy Nacho is volt, hogy már használta az egyiket, ezért is maradhat Nacho továbbra is gyanús.
ImageRaquel: A vállalatnál van néhány autó, amit arra használnak, hogy az alkamazottak közlekedjenek vele, és egy alkalommal Nacho az egyikkel jött a házunkhoz, hogy az egyik munkását megtalálja. 

MÚLT:
 
Santiago válaszokat akar: Carolina mit szeretne. A nő szerint túlzás a válás, de Santiago nem érzi annak, mert nagyon távol van mindenkitől a családban Carolina, minden zavarja. Santiago próbál türelmes lenni, de van egy határ. Carolina azt akarja, hogy értsék őt is meg. Nem számolt ezzel a babával, akit vár, Santiago ezt tudja, és reméli, hogy nem arra gondol, hogy el akarja vetetni a babát. Carolina elkezd érveket hozni, mint az anyagi problémáikat: elég volt a gyerekek sulijait fizetni, a kocsit alig tudták megcsináltatni, és most egy gyerek. Carolinában félelmet kelt. Santiago szerint Carolina soha nem beszélt még így. Carolina szerint ez a valóság, amire ő emlékeztette, ugyanakkor nagyon nincs kibékülve önmagával sem emiatt, zavaros a valóság, amiben vannak.
ImageCarolina: Ki beszélt válásról, Santiago?
Santiago: Belefáradtam már, hogy mindig visszautasítasz az ágyban.
Carolina: Nem számoltam ezzel a gyerekkel, Össze vagyok zavarodva, én...saját magammal sem vagyok kibékülve, Santiago.
 
Damian azt akarja, hogy Andres fejezze be a vállalat meglopását, ám Andres úgy érzi, amit ellop az mind jár neki. Nevetséges, amit a vállalattól kap, minden csak a Damiané. Andres itt semmibe van nézve, és ebbe unt bele. Jobb ha Damian nem tesz ellene intézkedéséket, mert elárulja a viszonyát Carolinával. Az életben mindennek ára van.
 
Fede elmondja Niconak, hogy Raquel rájött, hogy Mia vagdossa magát, és elmentek pszichológushoz együtt. Nico úgy véli, hogy az egyik lánynak, Sabrinának bejön Fede. Nico azt akarja, hogy köszönjön neki, de Fede egyelőre nem akar.
Image
Nico: nem akartam, hogy rosszul érezd magad, barátom. Csak a testvéreden akartam segíteni. Tudod, hogy az igazságot akartam.
 
Mia a pszichológusnál: a doktornő azt akarja, hogy nyíljon meg előtte. Minden Mián múlik, hogy valóban abba akarja-e hagyni. Mindenkitől és mindentől el kell távolodnia, ami fájdalmat okoz az életben a lánynak, ez az első lépés. Kettesben hagyja anyát és lányát.
 
Santiago nem akarja, hogy Carolina egy akadályként gondoljon a gyerekre. Carolina most nem nagyon akar ilyesmiről beszélgetni, kényelmetlenül érzi magát, mintha a hasa fájna egy kicsit. Santiago nem akar semmit sem ráerőltetni, de ő hiszi, hogy minden rendben lesz.
 
Miriam aggódik Damian viselkedése miatt. A rejtélyes eltűnések, amiről soha nem beszél, az állandó veszekedések Andresszel. Damian szerint azonban most már minden meg fog oldódni.
 
Vicente meglátogatja Carolináékat, ha már a városban járt. Vicente annyira örül, hogy boldog házasságban élnek, és a harmadik gyerek is úton van. Santiagonak el kell mennie, mert Agustin telefonál: Gabriela hisztérikus, hogy nincs ott Santiago.
ImageVicente: Ismered nagyon jól a feleséged, olyan szeretetreméltó, olyan figyelmes...veled is ilyen sógor, nemde,
Santiago: Igen, így van. Ő a vilég legjobb felesége.
Vicenta. Olyan jó látni, amikor egy házasság működik.
 
Mia tudja, hogy el kell távolodni Julietatól, de nem szeretne, mert neki is problémája van és segíteni kell rajta is. Raquel szerint olyanon nem segíthetnek, aki nem akarja ezt elfogadni. Elhiszi, hogy kegyetlen, de Raquel számára kegyetlenebb most az, amit a lány tesz saját magával. Mia megkérdezi: és akkor most Nicoval mi a helyzet?
 
Carolina tudni akarja, hogy Vicente mire járt Damiannal. Fizetni fog neki a férfi. Vicente tudni akarja, kié a gyerek. Carolina elzavarja a testvérét, Vicente a fejére olvassa, hogy milyen rossz asszony, de azt nem veszi észre, hogy Damian csak kihasználja. Amikor prostinak nevezi meg akarja ütni Vicentét, de le fogja, és majdnem ő üti meg Carolinát. Vicente elmegy. Carolina telefonál Damiannak, találkozniuk kell.
 
Gabriela figyelmezteti Santiagot, hogy felügyelnie kell a munkásokat, Őt alkalmazta, és ha nem lesz itt felügyelőnek, szerződésszegés miatt bepereli, és még Santiago gatyája is rá fog menni erre.
Image
 
Nico odaszalad Sabrinához, és kerítősködik. Azt mondja, hogy Fedének tetszik, csak a srác túlságosan szégyenlős. Odahívja Fedét, és azt mondja neki, hogy Sabrinának gondjai vannak a matekkal, és korrepetálni kellene. Sabrina Fedéék lakásában akar együtt tanulni a fiúval.
ImageFede: ha szeretnéd, átmehetünk hozzátok.
Sabrina: Ne, inkább hozzátok menjünk. A testvéreim elviselhetetlenek.
Fede: Jó...Akkor a mai nap?
 
Damian megnyugtatja Carolinát, hogy Vicente nem fog beszélni. Carolina úgy érzi, hogy Damian utálja, de azért szakított a férfi, mert tiszteletben tartja Carolina döntését, amit a pihenőházban hozott. Damian az életét is odaadná a nőért, de Carolina ezt úgy sem akarja szerinte. Nem akar a családjának sem ártani. Damian elmondja, hogy mit hazudott a feleségének, hogy miért vitatkoztak, amikor Agustin meglátta őket. Amikor Damian megindul kifelé, Carolina utánaszól, és bármennyire tiltakoznak, nagyon kívánják egymást. Damian ismét megcsókolja a férjezett asszonyt, de Carolina úgy érzi, jobb ha elmegy, még valaki befut, de azt sem akarja, hogy Damian hibásnak érezze magát. Majd becsukja mögötte az ajtót.
ImageCarolina: Azt hiszem ennyi volt a nagy szerelem részedről.
Damian: Tudod, hogy majd meghalok érted. Meghalok a testedért, a csókjaidért. 
Image
Reply

suxel
Joined: 12 May 2014, 17:45

08 Nov 2017, 21:50 #83

33:
 
MÚLT:
 
Miután Mia és Raquel hazaérnek a pszichológustól Mia felmegy a szobájába, Raquelt pedig Gabriela várja, aki Jovita szerint elég ideges. Gabriela Santiago miatt ideges: alkalmatlan. Raquel visszautasítja a vádakat Santiagot illetően. Gabrielanak nem tetszik a munkája sem. Raquel nem érti mi köze van hozzá, hisz nem ő volt, aki alkalmazta, nem az ő háza. De Raquel javasolta. Raquel háza varázslatos, az övé pedig egy katasztrófa, ha nem lesz jó a végeredmény, a sárba tiporja a férfit. Raquel nem érti a barátnőjét, úgy érzi az a baja, hogy Santiago nem úgy táncol, ahogy ő fütyül. Gabriela megkéri Raquelt, hogy figyelmeztesse Santiagot. Mikor Damian hazaérkezik, azt mondja, hogy nem történt semmi. Raquel elmondja, hogy szekálja Santiagot. Damian azt mondja, hogy rájuk tartozik. Inkább az érdekli, hogy Miával mi van.
 
JELEN:
 
Mia nagyon várja Nicot, aki betoppan a gyógyszerekkel. Mia úgy érzi, hogy Niconak nincs ideje rá. Munka, iskola, de Mia figyelmezteti, hogy most szünet van, de készül a sulira akkor is. Mia tudni akarja, hogy hol van az ő helye Nicolás életében. Mia furcsállja, hogy Nico nemmutat érdeklődést iránta, még most szexelni sem akar vele. Nico, hogy ne legyen elégedetlen a barátnője, megcsókolja, Mia ráveti magát a fiúra.
 
A rendőrök megtalálják a sötét autót, ami a Becker céghez tartozik. A kocsi teljesen ki van égve. Godoy szerint szándékosan gyújtották fel. Antonio Godoyt hibáztatja, hogy Laura megmutatta a felvételeket a tv-ben, és a tettesek megszabadultak a kocsitól. Antonio azt mondja, hogy megoldja a Rafael ügyet is, de még egy kicsit hadd higgye, hogy minden rendben van.
ImageAntonio: Miután elterjedtek a képek az autóról a feleséged híradásának köszönhetően, az felébreszthette a tettesek figyelmét. Ugye tudod mit akarok ezzel mondani?
Godoy: Nem tudom megfékezni Laurát, főnök.

Cynthia a pénzét követeli Rafaeltől a melóért cserébe, aki a részletekre kíváncsi Cynthiától, mi történt. A férfi, akihez küldte mostanra sitten van.
 
Laura a friss információkat csak leadja a tv-ben. Most Nacho kerül sorra, mint új gyanúsított, elmond mindent, amit csak megtudott Godoytól.
ImageLaura: Carolina Rivas meggyilkolásának a pillanatában, Senor Galindo Mexikóvárosban tartózkodott, és tudott arról, hogy a barátját megcsalják.
Kopasz: Úgy gondolja, hogy ez a Galindo lehetett a kitervelője Carolina Rivas meggyilkolásának?
Laura: Talán úgy gondolta, bosszút áll a barátjáért.
 
Nico leáll, nem tud szeretkezni most Miával. Nem akarja megbántani, de Mia nem érti, hisz korábban már csinálták. Nico tudni akarja, miért vágta meg magát ismét, nem akarja a srác, hogy megint ezt tegye. Mia arra kéri, hogy ne bántsa, ha nem akarja, hogy önmaga ellen forduljon ismét. Másnap Alina kíváncsi Niconál a fejleményekre, és csalódást okoz neki a fiú, mert nem feküdt le Miával. Így mehet dolgozni, a többi majd később. 
ImageAlina: Szeretkeztél a barátnőddel? Égek a vágytól, hogy tudjam kivel esett jobban: vele vagy velem?
Nico: Nem tettem meg. Nem tudtam.
Alina: Most csalódtam. Bűnösnek érzed magad?
Nico: Nem erről van szó..csak nem ment.

Nacho érkezik ekkor Alinához. Alinának jó hírei vannak: sikerült, Bebot kiengedik a börtönből. Nacho köszönetet mond, hálás az ügyvédnőnek. Alina úgy értékeli, hogy kapott a fiú egy új lehetőséget, Nacho oda fog ügyelni rá. Nacho elmondja, hogy van más probléma is: a rendőrség őt gyanúsítja Carolina meggyilkolásával.
 
Santiago és Raquel elmennek az üzlethelyiségbe. Még nem tudja Raquel mi lesz a sorsa a közös vállalkozásuk helyének. Egyelőre csak ez az egy üzlet van Raquel nevén, de Carolina nélkül nem ér semmit. Santiago nem akar a közelében sem lenni, adja el, hisz itt kezdődött el minden. Raquel megkérdezi Santiagot, hogy magára akarja-e hagyni. Santiago szerint Raquel pontosan ezt akarja.
 
Lola átnézi a postát, amikor hazaérkezik. Egy levél hever ott Patriciától, melyben a következőket írta neki: bocsánatot kér tőle, hogy belekeverte a zűrbe. Azért írt neki, mert nem válaszolt a hívásaira. Beszélt Laurával, de csak azért, hogy Miguelt bajba keverje, mert az sohasem hagyta el a feleségét Patriciáért. Megkéri a levélben, hogy legyen nagyon óvatos Juannal. Patriciát nem hagyta békén, a közös dolgaikra volt kíváncsi, mit csináltak együtt, és amikor csak felkereste, a férfi minden alkalommal egyre erőszakosabb volt. Leírja benne azt is, hogy a másik szemétláda pedig Miguelnek köszönhetően megfenyegette, nem írta le konkrétan a nevét, de Andresről van szó. Zárásként annyit írt, hogy reméli, Lola egy nap megbocsát majd neki. Lola beszélni akar Laurával.
 
Fede dolgozik a gyárban, egy lány segít neki, mivel még elég tapasztalatlan. A lánynak Luz a neve. Luz elmondja, hogy Andresszel nem könnyű kijönni, azt hiszi, hogy a világ ura. Damian sokkal jobb vezető volt, Andres robbanékony, és a fizetések sincsenek rendben, Damian teljesen az ellentéte volt. Luz azt javasolja, hogy vigyázzon Andresszel, mert sok mindenre képes, az itteni munkások között az a hír járja, hogy ő a felelős Damian mostani állapotáért.
ImageLuz: Vigyázz! Andres képes bármire képes, és még sok mást is beszélnek róla a gyárban.
Fede: Milyen dolgokat?
Luz: Azt, hogy ő a felelős azért, ami Damian úrral történt. 
 
Raquel az ékszereit, és az értékeit nézegeti. Lehet pénzzé kellene tenni néhányat. Jovita nem javasolja az eladást, inkább a zálogba adást ajánlja, és van neki egy megbízható ismerőse is hozzá. Raquel elmondja, hogy azt vette észre, hogy nincs minden meg az értékek között.
 
MÚLT:
 
Damian Miaval beszélget a problémájáról, erősnek kell lennie. Bejöhet hozzá az irodába iskola után, ha szeretné, Raquel pedig az alapítványhoz való bejárást ajánlotta fel neki. Mia nem akar az irodában zavarkodni, itt jönnek-mennek a fontosabbnál fontosabb ügyfelek, Damian azt mondja, hogy őt soha nem zavarja. Azucena bejön, hogy Gabriela várja Damiant. Mia úgy dönt, hogy elmegy, de az apja azt mondja, hogy nem muszáj. Mia megöleli az apját, és elindul. Gabriela nem győz várni, és benyit. Gabriela nem győzte várni Damian hívását. Gabriela nem tűri a visszautasítást. Lola meglátja, hogy Mia a falnál sírdogál, Mia dühös rá, mert azt mondja, hogy miatta derült ki, hogy vagdossa magát, és ezután megismerheti, milyen amikor Mia valakinek az ellensége.
 
Carolina visít. Santiago berohan a szobába, Carolina vérezni kezdett, attól tart, hogy elveszíti a babáját.
ImageSantiago: Mi ez a vér itt? Elvesztetted a babát, szerelmem?
 
Lola nem akar Mia ellensége lenni, csak segítő szándékkal azt szerette volna, ha a lány abbahagyja a testének a sanyargatását. Mia nem kér senkinek a segítségéből, elég bajt okozott már nekik az Alvarado család, jobb lenne, ha az anyjával foglalkozna.
 
Santiago ölbe kapja Carolinát és elindul vele a kórházba.
 
Gabriela lesmárolja Damiant az irodában, Lola ezt kintről meglátja, majd elszalad. Damian alig tud megszabadulni a nőtől. Lola belefut Azucenaba a folyosón, és azt mondja nem látta Damiant. Azucena segíteni akar, és azt mondja, hogy szól majd ő a főnöknek, de Lola az elcsípett csókot követően ezt nem akarja. Lola telefonhívást kap az apjától. Gabriela megérti, hogy Damian nem akarja az irodában csinálni, de Cristiannal van nekik egy lakásuk, ahová a vendégeikkel szoktak feljárni, megadja neki a címet, és azt akarja, hogy ott találkozzanak. Damian azt mondja, hogy nem fog semmi sem történni, Gabriela szerint neki nincs mit vesztenie, de Damiannak igen, mert kitudódik a kapcsolata Carolinával. Gabriela nem szeretné, ha a férfi megvárakoztatná.
 
Lola és Nico megérkeznek a kórházba, az anyjukat éppen vizsgálják. Jön a doktor, a gyerek jól van, Carolinának nyugalomra van szüksége. A doki Santiagoval akar beszélni, tudni akarja, hogy vannak-e családi problémáik. Mint mindenki másnak Santiago szerint, a doki azt akarja, hogy ne legyen semmi vitatkozás, semmi fizikai munka legalább egy hétig, ha azt akarják, hogy a terhességet végigvigye Carolina.
 
Damian szól Azucenanak, hogy pénzre van szüksége a bankból, de úgy kell megejteni a tranzakciót, hogy más erről nem tudhat. Azucena elmondja, hogy Lola itt járt, de el kellett mennie, mert Carolina kórházba került. Damian oda akar menni, de Azucena szerint ez most nem egy jó ötlet, inkább ő kideríti, amit csak lehet, és majd elmondja a főnökének. Damian megköszöni Azucena közbenjárását.
ImageAzucena: Lola itt járt...az anyját bevitték a kórházba. 
Damian: Derítsd ki nekem, hogy melyik kórházba vitték, oda kell mennem.
Azucena: Azt akarod, hogy minden kiderüljön? Tartsd inkább a távolágot, hogy továbbra is azt higgyék, hogy csak a család barátja vagy.
 
Sabrina megjelenik Fedééknél, Mia nem érti, mit keres itt a lány. Raquel azt hitte, hogy Mia az apjával van, de nem akart zavarkodni. Raquelnek el kell mennie otthonról, de ha kell otthon marad Miával. Mia nem tartja szükségesnek.
 
Santiago ennivalót készít Carolinának, és az ágyba viszi. A gyerekei is körülötte sürgölődnek. Santiago örül annak, hogy ilyen szépen családi hangulatban együtt vannak négyen. Mind a hárman Carolináról akarnak gondoskodni.
 
JELEN:
 
Rafael arra kíváncsi, hogy nem-e látott valami furcsát Cynthia, ami miatt kihívták a rendőrséget. Ad pénzt neki, és menjen a dolgára, nem tudja lesz-e másik munka, mert most ő van bajban.
ImageCynthia. Honnan kellett volna tudnom, hogy el fogja vinni a rendőrség? Megtettem, amire kértél, és eljöttem onnan.
Rafael: És nem láttál semmi furcsát? Valami ami felhívta volna rád a figyelmet?
 
Laura nem tudja, mit gondoljon Patricia leveléről. Beszélni fog a férjével. Laura megkérdezi Lolát: mit gondol, Juan képes lett volna megölni Patriciát. Lola nem akar semmit bizonyítékok nélkül mondani. Laura ezt igennek veszi.
 
Raquel az eltűnt órákat keresi, Jovita szól, hogy neki nincs köze hozzá, de Raquel nem is gondolt ilyesmire. Raquel próbálja magát nyugtatni, esetleg eltűnhetett a lakásátalakításnál Jovita szerint, de Raquel azokat az embereket nem olyannak ismerte meg.
ImageRaquel: Nézd, Jovita, ezek nincsenek itt...Hiányoznak az órák és a mandzsettagombok.
Jovita: Senora, én esküszöm, hogy...
Raquel: Tudom, Jovita. Még hogy benned ne bíznék? Annyi éve velünk vagy már, a családom részét képezed.
 
Godoy beszél Andresnek az autóról, amit megtaláltak. Andres szerint az a kocsi sok embernél megfordult, többek között Nachonál is, amíg a vállalatnál dolgozott. Godoy megköszöni az információt. Miriam bemegy az unokaöccséhez, Miriam már tud az autóról Ruedától, és megkéri Andrest, esküdjön meg, hogy neki semmi köze sincs a gyilkossághoz.
ImageAndres. Ezt az autót szinte mindenki használta. Ignacio Galindo is használta, amikor elmenjen vele a homijaiért, amikor a gyárba jött dolgozni.
Godoy: Köszönöm az információt. Kapcsolatban maradunk.
Miriam: Már tudom. Rueda elmondta. Esküdj meg nekem, hogy nem te voltál! Esküdj meg.
 
Raquel tudni akarja, hogy a gyerekei mikor látták az órákat. Mia és Fede úgy érzi, hogy az anyjuk őket vádolja, de Raquel csak információt akar szerezni, ekkor fut be Cynthia. Cynthia is felháborodik Raquel kérdésén, miszerint tolvajnak nézi.
 
Juan a kapunál várja Lolát, és tudni akarja, hogy merre járt. Lola elmondja, hogy Patricia levelét bedobták neki a postaládába. Juan nem érti, hogy ennek mi köze van hozzá. Lola szerint mondja csak meg a férfi.
 
Cynthia feldúlt a gyanúsítás miatt, nem vett belőle drogot. Raquel kezébe nyomja a Rafaeltől kapott pénzt, és elrohan, az ajtóban pedig Godoy áll, mivel Raquelhez lenne pár kérdése. Így összetalálkoznak. Raquel a sötét autóról már tud Santiagotól, a fejleményekről is. Godoy arra kíváncsi, hogy Raquel használta-e.
 
Laura bemegy a rendőrségre, hogy Patricia ügyéről beszéljen a férjével vagy Antonioval. Antonio nem akarja fogadni, mert Godoy nincs benne, de végül meghallgatja. Laura behozta Patricia levelét, és szerinte ha ezt megnézik, a bíró újra előveszi az ügyet, és már nem öngyilkosságként fogják kezelni az esetet. Szó van benne Juanról, Miguelről, és egy harmadikról.
ImageLaura: Patricia Vargas ügyében jöttem. Egy kérdésre válaszoljon: már lezárták az ügyet?
Antonio: Miért érdekli önt ez ennyire?
Laura: Mert Santiago lánya kapott egy levelet, amit Patricia írt..Megemlíti benne Miguelt, és egy másik gyanús embert. Öngyilkosságnak álcázták. Ez a lány nem magától dobta el az életét. 

Godoy végzett Raquelnél, Cynthia kinn várja. Godoy azt akarja tudni, hogyan ismerkedett meg Rafaellel. Cynthia figyelmezteti, hogy a testvére után nem fog kémkedni, ha Godoy azt akarja, amúgy is elköltözik. Igaz még nem tudja hová. Godoy azt akarja, hogy visszamenjen Raquelhez. Godoy nem él egyedül, Cynthia szerint ez nagy kár.
 
Bebo kiszabadult a börtönből, és egyből Lolához vezetett az útja. Lola nagyon megörül, a karjaiba rohan. Juant megeszi a féltékenység.
ImageJuan: Bocsánat, de ki ez?
Lola: A barátom, Bebo. Majd később látjuk egymást, Juan.
 
Alina megkéri Nicot, hogy maradjon, híre van: Bebo kiszabadult a börtönből. Elment Alvaradoékhoz. Alina nem akar másról beszélni most, mint munkáról. Ne felejtse el, hogy a főnöke Alina. Alina felhívja Santiagot, és az irodájába kéreti, de Santiago a város másik részén van, most kicsit nehézkes lenne, majd szól, ha jó lesz. Santiago Raquelnél van, akit zavarja az ügyvédnő, bár tagadja a férfi előtt. Raquel mesél Santiagonak az eltűnt tárgyakról, bűnösnek érzi magát, amiért nem bízik a testvérében, majd mesél Godoy látogatásáról. Santiago nem érti, hogy miért akarják Nachot mindenáron belekeverni a gyilkosságba, Raquelnek meg kellett volna védenie. Raquel úgy véli, hogy Santiago amiatt ideges, hogy nem találkozhat Alinával, ő félreáll, menjen csak nyugodtan. Santiago nem szereti, ha Raquel így viselkedik, szerinte zavarja Raquelt, hogy nem lehetnek együtt, és Santiago nem titkolja, hogy őt is zavarja rendesen. Ha azt akarja, hogy elmenjen, akkor elmegy most, de Raquel ráveti magát a férfira, és ennek bizony most szeretkezés lesz a vége végre.
ImageSantiago: Az ügyvédnő felhívott, hogy látni akar engem.
Raquel: Az a vonzó ügyvédnő.
Santiago: Bocsánat...valami zavar téged.
Santiago: Idehívtál, hogy,...
Raquel: Eltűnt Damiannak néhány órája, és nekem pár ékszerem.
Santiago: Nem bízol meg a testvéredben?

ImageSantiago: Azért van rossz kedvem, mert nem lehetek veled. Nem csókolhatlak, nem simogathatlak...
Raquel: Elég...
Santiago: Mondd, hogy menjek el, és akkor elmegyek. Mondd csak ki.

Képkivágás.PNG
Image
Reply