Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 5th, 2017, 2:27 am #31

Kémiaimádók, saturno-fanok figyelem!!! A ti jelenetek következik!!!

Giselle Gonzalezék elkészítették a telenovella-történelem egyik legérzékibb, legerotikusabb jelenetét mindenféle vetkőzés nélkül.A negyedik részben található
4:36-tól ajánlom, és itt mutatkozik meg, hogy a Saturno dal is micsoda tökéletes választás a sorozathoz. Ez az a jelenet, amire évek múltán is emlékezik majd az ember.
Továbbra is igaz, amit még Marco írt a Yo no creo en los hombres kapcsán 2014-ben: Giselle Gonzalez a legjobb dolog, ami történhetett a Televisával. Hihetetlenül szerencsések vagyunk, hogy a 2017-ben kétszer is a képernyőre került egy-egy munkájával a producerasszony.
És akkor a videó:Ha valaki csekkolná az egészet, akkor az elején helyesbítenék. A 4-es rész összefoglalójában ezt írtam: Carolina egy tollat nézeget, amiről Santiago azt hitte, hogy már meg sincsen. Még Carolina ajándékozta neki anno, hogy majd ezzel írja a megszerzett szakképesítését, de erre nem került sor soha.  --> amit Santiago soha nem írhatott alá, azok az első építészmérnöki tervei, mert nem fejezte be az egyetemet, és nem szakképesítésről van szó. /Nem értem honnan jött ez nekem, mikor egyértelműen hallatszik a plan szó. Biztos nagyon belemélyedtem. :D /
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 5th, 2017, 11:52 pm #32

Mielőtt jönne a 6. rész ismertetője hoztam egy rövid előzetest a legpikánsabb jelenetéből a sorinak.

Damiannak és Carolinának volt még egy erős jelenete, amely a közönség egy részénél kiverte a biztosítékot, míg mások éljenezték. Döntse el mindenki magának, de szerintem ez nem lett közönséges, és miért ne lehetne egy 9:30-as sorozatban, és éljenetem. Eric Morales és Juan Pablo Blanco profi rendezők, és örülök, hogy Giziék meg merték csinálni azt a jelenetet, amit az argentinok is megcsináltak, akik mindig bevállalósabbak voltak a mexikóiaknál.

16161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161616161 - ezt értelmezzétek úgy, hogy 16 éven aluliaknak nem ajánlott, ha valaki nem szereti a merészebb jeleneteket, igaz ruha marad, vetkőzésről szó sincs, de más van.

Nézzétek:

Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 6th, 2017, 1:52 am #33

És akkor a 6. rész felkészítő jelentét követően jöjjön az a túlfűtött epizód:
6. RÉSZ:
JELEN:
 
Jovita megmenti Raquelt a haláltól, miután bemegy hozzá a fürdőszobába.
 
Nico megszökik Santiagoétól. Vicente tudja, hogy meghallotta a beszélgetését az apjával. Lola nem akar tovább maradni, Vicente öt percet ad Alvaradoéknak, hogy eltűnjenek innen. Santiago megpróbálja Nicot elérni. Lola tudni akarja, hogy Nico mit hallott.
 
MÚLT:
 
Megkezdődnek az acapulcoi élmények. A fiatalok roppantmód élvezik. A felnőttek a parton vannak négyesben. Santiagoék köszönik a meghívást, Damian szerint az a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát. 
Santiago: Köszönjük a lehetőséget a közös hétvégére, és a kikapcsolódásra.
Raquel: Ha már itt vagyunk, akkor használjuk is ki.
A fiatalok mindenkit elhívnak röplabázni, de Caro és Damian maradnak. Lola megpróbál közeledni Miához, aki inkább egy sziklán magányosan zenét hallgat. Damian és Carolina beszélgetnek: Carolina Valle del bravoban született, Damian szerint olyan gyönyörű, mint az a hely. Végül ők is beszállnak a strandröplabdába. Mindenki jól érzi magát láthatóan, igaz Mia kissé magának való. Raquel arról az időkről mesél, amikor az ikrekkel várandós volt, és hogy milyen sokat jelent egymásnak Mia és Fede. Carolina észreveszi, hogy Mia féltékeny Federe, hogy olyan sokat együtt lógnak Nicoval, és ő inkáb a háttérbe szorul. Este vacsorához készülődnek, közösen főzőcskéznek. Damian ajándékba ad egy gitárt Niconak, Santiago ragaszkodik hozzá, hogy ne fogadja el. 
Fede: Nézzétek! Apa vett nekem egy gitárt.
Damian: Jobban megérte kettőt venni.
Fede: Kettőt?
Damian: A másik a Nicoé.
Santiago: Nem fogadhatjuk el.
Carolina próbálja meggyőzni Santiagot, hogy engedjen, ahogy Raquel is ezen van, és Santiago megenyhül. Nico megtarthatja a gitárt. A vacsora után filmnézéshez készülődnek, de Santiago inkább elmegy lepihenni. Raquel azonban nem engedi el Carolinát, ha már a férje annyira fáradt, akkor legalább ő maradjon itt velük. 
Raquel: Jajj, ne! Ne feküdj még le.
Carolina: Sokat dolgozott a héten.
Raquel: Jól van, de mi menjünk.
Damian és Carolina lopott pillantásokat vetnek egymásra, majd miután Raquel elalszik a férje mellett, Damian simogatni kezdi Carolinat. A keze a nő kezét követően a combjaira, majd a szoknyáján belülre helyeződik, és kézzel kielégíti Carolinát, aki a ennek hatására az orgazmusig jut el. 
 
Mia ismét kapja a negatív hozzászólásokat a Ketrecben. Joaquinra gondol, amikor csókolóztak az autóban. Majd elővesz egy pengét, és vagdosni akarja magát, de Lola meglátja. Santiago felkel a veszekedésre. Mia azt akarja, hogy eltűnjenek az Alvaradok az acapulcoi házból, Carolina pedig oktalan megpofozza Lolát, hogy csillapodjon le, így nem tudja elmondani Lola, hogy mit látott. Santiago ekkor úgy dönt, hogy csomagolnak, és ők hazaindulnak. Mia elrendezte a hétvégét. Federico nagyon dühös a testvérére, Raquel sem tudja, mi történhetett. Raquel elmondja, hogy beszélt Santiagoval, és Nacho nem jöhet vissza a házba dolgozni. Fede utálja, hogy Mia miatt mindig cirkusz van, mert csak úgy kitalál dolgokat.
 
Damian üzenetet küld Santiagonak. Nacho nem dolgozhat a Becker házban.Lola szerint minden azért van, mert Mia egy őrült, és beteg. Carolina nem akarja, hogy így beszéljen a lánya, ő nem ilyen. Lola magyarázatot vár Carolinától, miért ütötte meg. A pillanat hevében volt, és Carolina bocsánatot kér. Ha nem mutat tiszteletet az irányába, akkor lesz egy következő pofon. Lolát nem hatja meg, Santiago is kíváncsi a pofon okára, hisz Carolina sosem ütötte még meg. Carolina nem tudja, hogy mi történik vele, és mindőjükkel.
 
JELEN:
 
Nico az úton kóborol egy erdő mentén és őrjöng. Egy kocsi megáll előtte.
 
Santiago elmegy a Becker házba, de nincs ott Nico. Elmondja Raquelnek, hogy eltűnt. Találkozik Cynthiával is, akit ismer korábbról Raquel által. Santiago aggódik, hogy valami baja lehet a fiának. Raquel nem akarja, hogy Cynthia is a vízióival ráijesszen még jobban Santiagora. Santiago azt mondja, megöli magát, ha valami baja esik a fiának. Raquel nem akarja, Cínthia pedig azt figyeli, hogy milyen kapocs van Raquel és Santiago között. Raquel átöleli Santiagot.
 
Vicente az, aki megtalálta Nicot. Vicente nem akarja, hogy problémát problémára halmozzon a fiú. És valamit tudhat a fiúról, mert annyit mond neki: tudod nagyon jól miről beszélek.
 
Raquel teát hozat Santiagonak, hogy megnyugodjon. Santiago elmondja, hogy Nico megtudta, hogy miért járt Carolina Valle del Bravoba. Santiago bejárta a falut, de sehol sem találta. Raquel nyugtatja, de Santiago nagyon aggódik, és ha Cynthiának igaza van, hogy baja esett a fiának. Raquel próbál optimista lenni.
 
Nico tudni akarja, hogy Vicente miért utálja őket, miért utálta a testvérét. Vicente szerint hallott már mindent, amit kellett, és nem tetszik neki, hogy a fiú természetében Santiagora hasonlít. Vicente ribancnak nevezi Carolinát, ha verekedni akar a fiú, akkor bunyózzanak itt, de egy kocsis megáll a dulakodásra, és felveszi Nicot.
Nico: Miért utálsz minket? Miért utálod anyát?
Vicente: Nem vagyok fontosak neki, én sem számítottam neki. Inkább a másikkal hempergett Kellett a részem a házból annak a ribancnak.
Nico: egy senki vagy, bácsikám, egy senki.
 Santiago a hazaérkező Fedetől érdeklődik Nicoról, aki megijed, hogy a barátja eltűnt. Fede szerint értesíteni kellene a rendőrséget, de Santiago egyelőre nem. Fedenek sincs ötlete, hová mehetett a fiú. 
 
MÚLT:
 
Lola felkeresi az iskolában Miát, és elmondja, hogy nem mondott el semmit arról, hogy vagdosni akarta magát, de ezért cserébe vissza kell vonnia a rágalmakat, amit Nacho ellen hozott fel, miszerint fogdosta a férfi. Ártatlan emberek életével nem lehet játszani. Lola azt akarja, hogy még most mondja el a szüleinek, hogy minden kitaláció.
Lola: ha nem mondod el az igazat Nachorol, akkor kinyitom a szám, hogy miket csinálsz.
Mia: Ki vagyok már készülve így is, nem számítok senkinek.
Lola: Mindenkinek vannak problémái, de nem lehet csak úgy meghurcolni ártatlan embereket.
Santiago beszélt a srácokkal, hogy pár napig nem lesz munkájuk. Nem akarja elhinni, hogy ennyit tud ártani egy tinédzser lány. Santiago mindenképpen tenni akar valamit, mert  a helyzet tarthatatlan. Carolina nem akarja, hogy Santiago is a Becker házba menjen, mert most nem baráti kapcsolatról van szó ebben a helyzetben, hanem azt kell figyelembe venni, hogy Beckerék a munkaadóik. Santiagohoz Nacho annyira közel áll, hogy Nachot választották a fia keresztapjának. Carolina arra kéri a férjét, hogy nyugodjon le. Santiago nem akar veszekedni, és egy kávét kér a feleségétől. Carolina sérelmezi, hogy csak arra kell a férjének, hogy kiszolgálja. Úgy dönt, nem teszi meg, és szolgálja ki magát a férfi. Santiago tudni akarja, hogy hova megy ebben a ruhában: pár dolgot venniük kell Raquellel a vállalkozásukhoz. Carolina azt mondja, hogy úgy tudja, ezt már Raquel említette Santiagonak. De nem, amúgy is, miért Raqueltől kellene megtudnia a felesége napirendjét, miért nem szólt róla Carolina, hogy mik a tervei. Carolina határozottan megmondja a férjének, bármi is a véleménye, ő belevág a bizniszbe, és a gyerekei miatt teszi ezt. Lola így elmehet a kirándulásra, Nico megveheti a gitárt, és nem kell szűkölködniük. Santiago úgy érzi, hogy ő nem számít Carolinának. Carolina szeretné megvalósítani az álmait, nem élhet örökké a négy fal között, mert Santiagonak semmi sem számít.
Carolina: Elmegyek venni pár dolgot a vállalkozáshoz.
Santiago: Akkor belevágsz?
Carolina: Igen, belevágok. Szeretnék én is pénzt keresni.
Santiago: Persze, mert amennyit én hozok haza az nem elég, ugye?
Carolina: Megint nem számít mit akarok, Soha sem gondolsz rám.
Raquel megpróbálta Carolinát elérni, de nem sikerült neki. Mia hazaérkezik az iskolából, és elmondja a szüleinek, hogy nem ment be az órákra, és tartozik egy vallomással: hazudott. A munkás, Nacho nem tett vele semmit sem. Mia nem tudja megmagyarázni, hogy miért tette. Raquel beszélni akar a lányával, Damiant megkéri, hogy kérjen bocsánatot Santiagotól. Damian felhívja, és arra kéri, hogy találkozzanak az irodában. Nem lesz semmi baj, csak beszélgetni fognak.
 
Mia nem nyitja ki az ajtót az anyjának, épp a pengével szabdalja a combjait. 
Raquel: nem szeretem, hogy bezárkózol. Beszélnünk kell. 
Mia: Csak egy kicsit egyedül szeretnék lenni. 
Raquel hívást kap Carolinától, elmondja, hogy veszekedett Santiagoval a Nacho-ügyből kifolyólag, de Raquel szerint az már elrendeződött. Aztán rátér Carolina, hogy az üzlet miatt is veszekedtek. Raquel szerint bár Santiago nem mindig mutatja, de egy kedves ember, Carolina azonban sokszor önzőnek, egoistának érzi a férjét. Raquel megkéri, hogy halasszák el a találkozójukat. Carolina azonban készülődik elmenni otthonról továbbra is.
 
Fede kölcsönad egy könyvet Niconak, aki menni is akar, nem akar sokáig a feszült helyzet miatt Beckeréknél tartózkodni. Nico elmondja, hogy sérti az apja büszkeségét, hogy nem ő egyelőre nem tudott gitárt venni a fiának. Fede szerint nem igazságos, hogy az apja büszkesége miatt nem lehet gitárja Niconak, és emiatt nem járhat gitárórákra. Santiago azt sem akarja, hogy a két család ennyire összefonódjon. Fede megijed, hogy nem járhat el hozzájuk a barátja, de nem erről van szó. Fede kitalálja, hogy Nico eljár hozzájuk tanulni, de valójában gitárórákat vesz majd helyette, ez csak a fedősztorinak kell.
 
Damian találkozik Carolinával egy kávézóban. Carolina szerint Damian nem látja át mennyire bonyolult is a helyzete, és olyan mintha a pokolban élne. Carolina elmondja, hogy Santiago nem akarja, hogy ennyire közel kerüljön hozzájuk a Becker család. Damian annyit kér, hogy bízza csak Raquelre a dolgot. Damian már nem képes lemondani Carolináról, pláne nem Acapulcot követően. Carolina nem is tudja, hogyan veszthette el a fejét annyira, talán az alkohol, de Damian szerint szó sem volt az alkohol hatásáról. Gabriela, Raquel barátnője, észreveszi őket. Damian nem örül neki, Gabriela meg akarja ismerni Carolinát. 
Carolina: Damian, minden olyan bonyolult, ezt már nem folytathatjuk.
Damian: Nem akarlak elveszíteni, pláne nem Acapulcot követően. 
Gabriela: Szia Damiancito! Csak nem horogra akadt valami?
Meglepődik Gabriela, és úgy érzi, hogy Raquel lecserélte őt Carolinára. Gabriela megkérdezi Damiant, hogy Raquel tud-e a találkozójáról Carolinával, Damian azt mondja, hogy Raquel küldte maga helyett. Daimian arra kéri, hogy ne szőjjön Gabriela történeteket a fejében, mindenesetre a nő örült a találkozásnak. Carolina menni akar, Damian úgy dönt, hogy elviszi. Carolina azt mondja ez lesz az utolsó alkalom, hogy elviszi bárhová is. Damian leparkol, mert nem tud a vezetésre koncentrálni. Nem könnyű ez egyikőjüknek sem. Carolina úgy érzi, hogy csak egy szeszély lenne Damiannak, és azért tetszik Damiannak, mert a férfi nem szokta meg, hogy kikosarazzák, és emiatt megszállottan ostromolja, míg be nem adja a derekát. Damian határozattan cáfolja ezt, mert ezek igazi érzések. Carolina nem akarja, hogy kitörjenek belőlük az érzések, amik legbelül vannak. Damian készül otthagyni a nőt, de Carolina visszahívja, bizonytalan, úgy érzi, hogy most a legsebezhetőbb: úgy érzi, hogy mindent elveszíthetnek a kísértés miatt, amit eddig felépítettek. Damian szerint már semmi nem lesz ugyanolyan, mert nem akarja,  hogy minden olyan legyen mint régen, csak ők ketten számítanak. Carolina azonban nem akar fájdalmat okozni Santiagonak és Raquelnek.  Damian sem akar, de ugyanakkor saját magát sem akarja becsapni. Carolina fél, de Damian szerint nem kell félnie semmitől, és ekkor csókolózni kezdenek az utcán egy kapubejáróban.
Damian: már semmi sem lesz ugyanolyan. Nincs visszaút.
Carolina: Santiago és Raquel nem érdemlik ezt. Félek.
Last edited by suxel on October 7th, 2017, 1:23 am, edited 2 times in total.
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 7th, 2017, 1:11 am #34

Feltöltöttem a hivatalos fotókat az epizódokhoz az első részig visszamenőleg szöveggel együtt az összefoglalóba illesztve, így most nincs összefoglaló, de az elkövetkezendő 3 napban szeretném behozni az 5 részes lemaradásomat.
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 8th, 2017, 12:19 pm #35

7. rész:

MÚLT:
 
Carolina azt akarja, hogy Damian hazavigye. Elég volt.
 
Mia reméli, hogy az anyja nem fogja megbüntetni. Raquel csak szeretné érteni, hogy néha mi van a lányával. Elmondja, hogy szereti, és mindig mellette lesz.

Mia: Kérlek ne szidjál le. Egy ölelésre van szükségem
Raquel: Azt akarom, hogy tudd, én bármikor itt vagyok, ha ölelésre van szükséged. És tudd azt is, hogy mindig itt vagyok a számodra, amikor csak szükséges. Nem vagy egyedül, kicsim.
 
Andres ismét felkeresi Lolát. Úgy érzi tartozik neki a lány. Juan ott terem, és megmenti Lolát Andrestől.

Lola: Nem fogok lefeküdni veled.
Juan: Hallottam, ne molesztálja.
Andres: Vedd le rólam a kezedet.
 
Nico távozáskor meglátja Miát. Mia bocsánatot kér tőle és tovább megy.
 
Juan hallotta, hogy mivel tartozik Lola Andresnek, és félti. Elmondja a lánynak, hogy szerelmes belé, bár tudja, hogy kiskorú, ugyanakkor meg tudná védeni
.
Santiago megjelenik Raquelnél. Még nem beszélt Damiannal. Santiago foghegyről beszél Raquellel, aki nem akarja elveszíteni a barátságát. Raquel bocsánatot kér Mia nevében, azért volt a balhé, mert Mia nehéz időszakot él meg. Santiago elmondja, hogy Lolával sem egyszerű. Raquel azt szeretné, ha mosolyogna egy kicsit a férfi.
 
Miriamnak nem tetszik, hogy Damian kapcsolatba került az Alvarado családdal. Fél, hogy az a nő megbolondítja majd. Amíg csak egy kaland semmi baj, a férfiaknak vannak ilyen dolgaik. De azt javasolja vigyázzon, nehogy a felesége meg kikezdjen a házban dolgozó Santiagoval. Miriamot nem érdekli, hogy mi lesz Raquellel, de az unokái nem sérülhetnek a viszony miatt. Damian úgy tesz, mintha nem is tudná miről beszél neki az anyja.
 
Carolina a zuhany alatt Damianra gondol, majd ír neki annyi, hogy holnap. Holnap, de mégis micsoda. Hát majd akkor múlik el a félelme Carolinának. Damian izgatottan várja.
Damian: Holnap, mi?
Carolina: Holnap talán már nem fogok félni.

Raquel egy szanatóriumba viszi el a pénzt, amit Andres adott neki. A szanatóriumban függőségben szenvedő betegeket kezelnek, és itt van Cynthia, Raquel húga. Amikor Raquel távozik a kezelési díj kifizetését követően, Cynthia meglátja, odarohan, a nővére nyakába ugrik, és azt akarja, hogy vigye ki onnan. Raquel szörnyen érzi magát, hogy ilyen állapotban kell látnia a kistestvérét, és nem tehet eleget a kérésének.
Cynthia: El kell vinned erről a helyről. Raquel, nem hagyhatsz itt.
Raquel: Nem jöhetsz velem, kishúgom. 
 
Carolina megjegyzi Lolának, hogy furcsán viselkedik. Lola szintén megjegyzi, hogy az anyja is furcsa. Carolina bocsánatot kér a lányától a pofon miatt, de a két család között pont most nem romolhat meg a viszony. Lola: megvásároltak benneteket? Carolina szerint nem igaz. Lola nem tartja igaz barátságnak azt a kapcsolatot, ami arra irányul, hogy az anyagi helyzetük javuljon. Carolina próbálja meggyőzni, hogy olyan dolgokra is fog nekik jutni, amire eddig nem, de Lola szerint ezt érdeknek hívják. Nem érdekli a kirándulás sem, már nem is akar elmenni, nem is baj, hogy nem telik rá.
 
Gabriela meglátogatja Raquelt, és panaszkodik neki arról, hogy már nem olyan, mintha a legjobb barátnők lennének. Elmondja, hogy látta Damiant egy kávézóban Carolinával. Raquel szerint az üzletről beszélhettek, Gabriela információkat akar megtudni az üzletről, kivel is fog társulni. Raquel nem akarja meghallgatni a barátnője véleményét. Gabriela azt javasolja, hogy legyen óvatos. Raquel nem akarja, hogy Gabriela éket verjen közéjük. Gabriela közli, hogy ahogy Damian nézett Carolinára, és fordítva, majd Damian idegessége, mind az ő verzióját igazolják. Carolina nem Raquel barátnője.
Gabriela: Találkoztam a férjeddel, és azzal a Carolinával volt. Nem tetszik nekem az a nő, túlságosan provokatív. Nem tetszett, ahogy nézett rá. 
 
Carolina Lola rúzsát használja, aki szerint kicsit erős ez az anyjának. Nico is észreveszi, hogy kicsípte magát az anyja. Carolina nem érti, hogy miért kell ezen fenn akadni. Nico tudni akarja, hogy az apjuk már nem ideges-e az üzlet miatt. Carolina otthagyja a gyerekeit.
 
Azucena szól Damiannak, hogy látogatói vannak. Damian azt hiszi, hogy Carolina az, de helyette fontos üzletemberek vannak itt. Damian megkéri Azucenat, hogy mondja le vagy küldje helyette Andrest. Azucena azonban meggyőzi az ellenkezőjéről, és marad, így üzenetet ír Carolinának, hogy nem fog tudni időben ott lenni.
 
Santiago visszatér a munkájához a Becker-házban. Raquel örül neki.
 
Carolina megkapja Damian üzenetét, és visszaír neki, hogy szerinte ez egy jel, és mégis inkább abba kellene hagyniuk, amit elkezdtek. Andres megjelenik váratlanul, tudni akarja, hogy kire várakozik. Andres már azt hitte, hogy Damianra várakozik. Andres beszélni akar Carolinával, mert mivel ő is egy Becker, neki is érdeke van a nyitandó vállalkozásban. Azt akarja, hogy üljenek be valahová Carolinával, de a nő ellenkezik, Andres viszont egyre tolakodóbb. Megkérdezi, hogy lefeküdt-e már Damiannal. Andres közli, hogy Carolina végülis az alkalmazottja lesz, és kedvesen kell viselkednie vele. Megragadja a nőt, de az kiszabadítja magát a kezei közül, és ott hagyja. 
Andres: Nekem fogsz dolgozni. Így kedvesnek kell lenned hozzám. Úgyis találkozunk még.

Carolina üzen Damiannak, ki ne menjen, mert ott van Andres. Damian azt kéri tőle, hogy később találkozzanak egy másik helyen. Carolina hívást kap Santiagotól, Santiago hallja a hangján, hogy nincsen jól a felesége, Carolina elmondja, hogy hol van, és megkéri, hogy menjen érte.
 
Az iskolában papírgalacsinokkal dobálják Miát, és videózzák.
 
Patricia szól Lolának, hogy találkozniuk kellene Miguellel. Lola viszont nem akar. Patricia azt mondja, hogy dühös lesz Miguel, Lola azonban ki akar szállni, nem érdekli sem a kirándulás, sem a pénz.
 
Santiago megtalálja Carolinát, aki nagyon zaklatott. Elment vásárolni, és amikor beszállt egy taxiba, a taxis furcsán kezdett vele viselkedni. Santiago azt akarja, hogy jelentsék fel, amiért zaklatta a feleségét, de ez ugye csak Carolina meséje. Megkérdezi a férjét, hogy szereti-e. Santiago természetesen szereti, megöleli a feleségét. Damian pedig meglátja, mert kocsival mellettük hajt el.
 
JELEN:
 
Laura a férjétől érdeklődik, hogy mi volt. Godoy erős letolást kapott a főnökétől, amiért ketten mentek Laurával a folyóparthoz, de Laura szerint most az a lényeg, hogy meglelték a cipőt. Laura közli, hogy nem fog leszállni az ügyről. Godoy nem érti, mit akar a felesége, mert így őt keveri bajba, de Laura mindenképpen vissza akar kerülni a kamerák elé, amit Godoy miatt kellett szüneteltetnie,és Godoy miatt sántult is meg. Laura akár ki is tudja rúgatni Godoyt, ha akarja. Godoy nem tudja meddig kell még fizetnie a hibáiért, Laura azt mondja, hogy egész életében akárcsak neki.
 
Nico Damiant figyeli a kórházban. Andres meglátja, és megkéri menjen el, a nénikéje amúgy sem szereti, ha egy Alvarado van Damian közelében. Andres az orvostól érdeklődik, az unokatestvére állapota felől.Andrest érdekli, ha felkel a kómából Damian fog-e tudni beszélni, vagy emlékezni. Hát ez csak azután derül ki, ha felébredt.
 
Laura bocsánatot kér Godoytól, amiért az előbb olyan csúnyán viselkedett. Ha a férje, elhagyja, akkor abba ő belehal. Laura sajnos nem tudja magát kontrolllálni, valami belül arra készteti, hogy kitörjön állandóan. Godoy csak annyit kér a feleségétől, hogy amiket megtud tőle, azokat kezelje diszkréten. Laura megígéri, és azt is, hogy nem sodorja veszélybe a férje karrierjét.  Godoy elmondja a feleségének, hogy megvannak Carolina és Damian messengeres beszélgetései. Laura látni akarja, és tudni akarja, hogy szeretők voltak vagy sem. Godoy nem mond semmit sem, erre Laura megint előveszi a sértett énjét, mire Godoy a kezébe nyomja a telefont, és otthagyja a feleségét. Laura számára nyilvánvalóvá válik, hogy szeretők voltak, itt a bizonyíték. Carolina már unta, hogy nem együtt töltik az éjszakákat, Damian azzal próbálta nyugtatni, hogy habár Raquellel alszik, ő rá gondol, és őt szereti.
 
Santiago megtalálja Nicot, aki tésztabár előtt üldögél. Itt kezdődött el minden, itt ismerkedett meg egymással Carolina és Damian. Nico elmondja, hogy hallotta az anyját szeretkezni egyszer telefonon keresztül, de nem beszélt róla, mert nem akarta, hogy szétmenjenek az apjával. Nico szerint tönkretették az életüket, semmi lesz olyan, mint régen.
 
Antonio elmondja Santiagonak, hogy találtak egy cipőt. Mielőtt vizsgálatokra küldenék, megmutatják neki. Santiago felismeri a cipőt, ez a feleségéé. Ez most mit jelent: él vagy meghalt? Godoy szól, hogy még nem találták meg a testet. Antonio nem akarja falra festeni az ördögöt. Antonio elmondja, hogy megvannak a szöveges üzenetek is, de egyelőre azt nem akarják megmutatni Santiagonak, hiába kérleli Santiago.
 
Laura összefoglalja azt, amit eddig tudni lehet Carolina eltűnéséről a főnökének, aki megdícséri, szép munka. Az est főszereplői lesznek a tvben.
Laura: Egy eltűnt nő, egy megtalált vörös cipő. De mégis hol van Carolina Rivas? Talán Carolina Rivasnak sikerülne felébresztenie Damian Beckert a kómából, és akkor fény derülhetne a teljes igazságra?
 
Miriam és Andres Damian ágyánál. Miriam átkozza Carolinát, amiért ezt tette a fiával, ezerszer elmondta Damiannak, hogy ez a nő veszélyes. Miriam bizonyítékokat akar, hogy Raquel és Santiago ellen, hogy ők pedig a balesetért felelősek, és ki akarja Raquelt tenni az utcára.
Andres: Ha be tudnánk bizonyítani, hogy Raquelnek köze volt hozzá, akkor elvehetnénk tőle mindent.
Miriam: Akkor menj és próbáld meg. Ki akarom tenni az utcára.
 
Raquel és Santiago azon töprengenek, hogy mennyire vakok voltak, mennyire nem akarták észrevenni, ami annyira nyilvánvaló volt. Santiago a miértekre kíváncsi, miért tették ezt velük. Cynthia megjelenik, és azt kérdezi tőlük, hogy miért nem hagyják el a párjaikat. Ő ugyanazzal a módszerrel fizetne meg nekik. Raquel azt akarja, hogy húzzon vissza a húga a szobájába, hülyeségeket itt ne beszéljen nekik.
 
Rueda és Andres el akarják tüntetni Raquelt az útjukból Miriam utasításaként. Rueda ad még egy jó tanácsot Andresnek, ami pénzeket eltüntetett, jobb ha visszateszi a cégbe, ha el akarja kerülni, hogy börtönbe menjen.
 
Raquel bocsánatot kér Santiagotól Cynthia ötlete miatt, és amiért ilyen érzéketlen volt Santiagoval szemben is. Santiago reméli, hogy Damian magához tér, hogy ráébredjen micsoda nőt veszített el Raquel személyében. Raquelnek nagy erők kellenek, hogy visszatartsa a könnyeit.
 
Laura főnöke elmondja, hogy Godoy kihagyta őt bizonyos információkból, és ő tudta meg most utoljára, hogy vizsgálatot végeznek a folyópart környékén. Laura rögvest hívja a férjét, amiért ezt elhallgatta előle, ő meg akarja tartani a munkáját, de így nem fog neki menni. Antonio ekkor érkezik, és közli, hogy nem szereti a piszkos játékot, jobb ha nem beszél semmiről a feleségének.  Godoy nem érti azt, hogy nem tudott semmit Santiago és Raquel a szeretők viszonyáról, de Antonio úgy véli, hogy a megcsalt felek tudnak meg utoljára mindent. Godoynak azonban gyanús Santiago és Raquel is.
 
Raquel bevisz a kórházba tableten egy összeállított zenelistát a kórházba, amit Fede csinált az apja kedvenceivel, és elindítja, ezzel is próbálja azt elősegíteni, hogy hátha magához tér a férje. Raquel reménykedik, de Damian rezzenéstelen. Raquel nem érti a történteket, olyan jól megvoltak együtt ketten, a gyerekeikkel is. Raquel nem tudja, hogy mit kellene tennie, hogy reagáljon Damian. Ha nem voltak boldogok, akár megpróbálhatnák ismét együtt, Raquelnek szüksége van a férjére. Úgy néz ki, képes lenne neki megbocsátani.
Raquel: Szép életünk volt. Nem voltál boldog mellettem, Damián? Fel kell, hogy ébredj, fel kell ébredned.
 
Laura ismét Godoy keresi telefonon, amikor a helyszínelők a terepen riasztják Antonioékat. Egy elásott holttestre bukkantak, aminek a keze kilóg a földfelszínre.
- Főnök! Találtunk valamit!
- Mi az?
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 9th, 2017, 1:36 am #36

8. rész - képekkel FRISSÍTVE

JELEN:
 
Antonioék elrendelik a holttest környékének lezárását.
 
Nico nem tudja, mi lesz ezután, mi lesz a kistestvérükkel. Lola bizakodó, hogy előkerül az anyjuk, Nico viszont pesszimista. Nem érti, milyen nő volt az anyja.
 
Antonioék megkezdik a holttest kiásását. Megtiltja Godoynak, hogy szóljon a feleségének róla, de már Laura megérkezett. Godoy nagyon dühös.
 
Santiago megfeledkezett róla, hogy Benjamint el kell vinni a bölcsödébe. Túlságosan fáradt. Lola próbál az apjába is lelket önteni. Kopognak. Raquel az, Santiagoval akar beszélni. Lola kettesben hagyja őket. Raquel is fáradt. Raquel döntött, ő nem fogja elhagyni a férjét, ha még el is árulta. Egy kérdés nem hagyja nyugodni Raquelt, és meg kell kérdeznie, Lola ott van a háttérben. A kérdés, hogy Santiagonak van-e köze a balesethez.

Raquel: Volt valami közöd a balesethez? Te tudtad, hogy Carolina megcsal Damiannal?
 
MÚLT:
 
Santiago és Carolina szeretkeznek, de Carolina csak Damianra tud gondolni.
 
Patricia Miguelnél van. Miguel port kever az egyik italba. Táncolnak egymással, majd a férfi a szobájába hívja. Lola megérkezik, Patricia megkínálja, azt mondja víz van benne.
 
Raquel - Damian: Raquel fucsállja Damian viselkedését, azt mondja csak rossz napja volt. Raquel békén hagyja a férjét, ekkor üzenetet kap Gabrielától, nem akarta megbántani, csak arra kéri, hogy tartsa a szemét Carolinán. Damian megkérdezi ki írt neki, mikor mondja, hogy Gabriela, elmondja, hogy találkozott vele a kávézónál, és féltékeny lett Carolinára, hogy átveszi a helyét Raquel életében. Erről van szó, semmi többről.
 
Lola kezdi magát rosszul érezni a por miatt, ami az italban volt. Patricia vetkőztetni kezdi, melltartóig sikerül neki. Lola nem akarja, hogy Miguel hozzá érjen, így Miguel csak Patrciával megy szobára.
 
Mia meglátogatja Fedét, a szobájában akar aludni, de Fede szerint már nem kisgyerekek. Fede érzi, hogy többről van szó, és megkéri, mondja el, hogy ki bántotta a lányt.
 
Lola reggel nem akar reggelizni, fáj a feje. Damian látni akarja Carolinát.
 
Raquel furcsállja az ikrek viselkedését reggel, szerinte valamit nem akarnak vele megosztani. Fede közli Miával, hogy megoldja a problémát. Raquel telefonál Gabrielának, hogy nem érti, miért küldözget neki ilyen tartalmű üzeneteket Carolináról. Gabriela igazi barátnőnek tartja magát, ezért. Raquel azonban úgy érzi, hogy Gabriela csak bajkeverősködik.
 
Damian megjelenik Carolina lakásánál, és megkéri, hogy engedje be.
 
Raquel nem érti Gabriela féltékenységét, de a barátnő szerint nincs erről szó. Raquel úgy dönt, hogy Gabrielával lesz elővigyázatos,
 
Damiannak csak Carolina jár a fejében, aki elmeséli a találkozását Andressel. Damian nem akarja, hogy az legyen a következménye, hogy ők nem találkoznak emiatt. Ismét csókolózni kezdenek, Damian felülteti az asztalra Carolinát, de Carolina nem akarja tovább folytatni, ismét megálljt parancsol.
Carolina: Nem folytathatjuk tovább, ez nem helyes.
Damian: Annyira kívánlak.
 
Raquel felhívja Carolinát, közel van a lakásához, jó lenne, ha meginnának egy kávét. Carolina megkéri Damiant menjen el, mert jön a felesége. 
Carolina: A feleséged egy utcányira van innen. Menj el most!

Raquel megkérdezi, hogy kivel van ott. Carolina azt mondja, hogy a boltba van, azért vannak ezek a zajok. Carolina azt mondja találkozhatnak, de végül Raquel későbbre halasztja.
 
Folynak a munkálatok a Becker-házban. Raquel örül, hogy Nacho is itt van, aki még kissé kényelmetlenül érzi magát a Miás incidens miatt. Raquel félrehívja Santiagot: ő most állított meg egy féltékenységi rohamot, az érdekelné, hogy van egymással Carolina és Santiago. Santiago elmondja, hogy Carolina megváltozott, mindig egy magabiztos nő volt, de most nem az sokszor ideges, de Carolina nem részletezné.
 
Lola dühös Patriciára, mert ő ilyeneket nem szokott csinálni, Patricia közli, hogy Lola nem iscsinált semmit. Lolát zavarja, hogy nincsenek emlékei. Patricia bevallja Lolának, hogy nagyon tetszik neki, mint lány.
 
Santiago Damian irodájában jár, ismét kiállít egy csekket. Damian bocsánatot kér a Miás incidens miatt, de már semmi probléma. Egyedül Nacho miatt aggódik, aki olyan Santiagonak mintha az apja lenne. Damian pénzzel szeretné kompenzálni, de Santiago úgy gondolja, hogy erre nincs szükség, ez nem oldja meg. Damian ekkor azt mondja, hogy az irodánál is szükség lenne átalakításokra és Nachot kihelyezhetnék ide. Santiago nem tudja, hogy nem-e büntetésnek érezné, inkább hagyjanak mindent úgy, ahogy most van. Damian csak a legjobbat akarja Nachonak. Santiago tudni akarja, hogy Damian miért ennyire rendes velük: mert Damian szerint megmutatta Santiago az igazi oldalát, mennyire becsületes, és megbízható ember, és manapság kevés ilyen ember van.
 
Lola nem akar Patriciával beszélni, aki nem akarja, hogy Lola meneküljön előle. Lola nem akar leszbikus kapcsolatot, de Patricia szeretne. Patricia azt kérdezi, hogy visszautasítja-e. Patricia megkérdezi, hogy vajon miért segített eddig Lolának. Lola azt feleli, mert barátnők, de Patricia jelzi, hogy neki nincsenek barátnői, akkor Lola szerint ennek most van vége, ám Patricia szól, hogy ennek az egésznek akkor van vége, ha ő akarja, úgyhogy még keresni fogja.
 
Carolina ismét Damianra gondol. Készül valahová, de Raquel az ajtóban áll. Carolina meglepődik, Raquel csak pár percet szeretne. Nem az érdekli, hogy mi dolga volt Damiannal a kávézóban, inkább Santiagoról kérdezne. Azt szeretné tudni, hogy Carolina megcsalja-e Santiagot.
Raquel: Tudnom kell valamit Carolina!
Carolina: Mit szeretnél tudni?
Raquel: Te megcsalod Santiagot?

 Carolina nem érti, honnan jön ez a feltételezése Raquelnek. Beszélt Santiagoval, bár nem mondta ki ezt így Santiago, de amikor így érez egy férfi, ilyesmi szokott a háttérben lenni. Carolina határoizottan kijelenti, hogy nincs szeretője. Raquel közli, hogy megbízhat benne, és kéri. hogy vigyázzon Santiagora, mert nagyon jó ember. Carolina nem érzi úgy, hogy eltávolodtak Santiagoval, csak az életük változott sokat, amik félelmet szültek. Raquel megkérdezi, hogy az ő hibája-e, és azonnal mentegetőzni kezd. De Carolina szerint nem kell, mert Carolina saját maga hozta meg a döntést, hogy üzletasszony lesz, és biztosítja Raquelt, hogy ugyanúgy szerelmes még mindig Santiagoba. Raquel megkéri erről a beszélgetésről nem beszéljen Carolina Santiagonak.
 
Andresnek nem tetszik, hogy Santiago embere itt fog dolgozni a vállalatnál az átalakításokon. Andres Carolinával provokálja Damiant, aki közli, hogy tisztelje a nőt, és nagyon ól gondolja meg, amiket mond, mert még beveri a képét. Nem érdekli az sem, amit Miriam feltételez. Andres közli, hogy vegye figyelembe miket kockáztat Carolina miatt, és amikor visszamenne Andres Damian irodájába, Damian bezárja az ajtót.
 
Santiago elmondja, hogy lesz egy új munkájuk Damian irodájában, és mehetne oda Agustinnal dolgozni Nacho, ő befejezi a Becker konyhát magában. Nacho azt hiszi, hogy ez miatta van, nem akarják itt látni, és inkább itt hagyja a Becker-házat is. Santiago nem tudja megértetni vele, hogy rendeződött a Miás incidens.
 
Andres elmondja Miriamnak, hogy a cégnél is fog dolgozni Alvaradoék csapata. Miriam ezt már túl soknak találja. Miriam nem akarja, hogy Carolina zavart keltsen Damian magánéletében, és el kell távolítania Andresnek az útból valahogyan. Andres felveszi a kapcsolatot egy emberével.
 
Raquel elviszi az alapítványhoz a lányát, Raquel úgy gondolja, hogy itt kettesben lehetnek, és Mia megnyílhat neki, úgyis jóformán napközben végig itt van. Mia szerint nem azért teszi ezt az anyja a gyerekekkel, mert annyira jó lenne, hanem mert nincs más dolga és unatkozik. Raquel próbálja megértetni, hogy szeret segíteni az embereken, Mia közli, hogy ő viszont nem. Raquel önzőnek találja a lányát, és szerinte ezen változtatni kell, még fiatal és intelligens. Azt akarja, hogy lássa, érezze, és tapasztalja meg a világot.
 
Fede rátámad Joaquinra az iskolában, és szétveri az arcát. Nico és Fede elszaladnak, miután pár srác a nyomukba ered Joaquin miatt. Fede azt kérte rajta számon, amit a testvérével művelt, majd megosztotta a facebookon.
Fede: Ezt a nőveremért kapod, te gazember! Besároztad! Hazudtál róla!
Joaquin:  Én nem csináltam semmit.
Fede: Kiposztoltad, hogy lefeküdtél Miával.
 
JELEN:
 
Santiago észreveszi, hogy Lola hallotta Raquel kérdését. Raquel nem akarta hibáztatni Santiagot, de Lola szerint ugyanmindegy, mert mindenki őket teszi felelőssé. Santiago úgy gondolja, hogy Lolának igaza volt, és sérti, hogy Raquel feltett egy ilyen kérdést neki. Hogy lett volna képes ártani a saját feleségének? Ő szerette a feleségét. Raquel szerint esetleg megtudta a felesége árulását, és ezt nem viselte el. Santiago visszakérdez: te meg tudtad volna ölni Damiant? Raquel: te voltál az vagy sem?
 Santiago: Azt gondolod, hogy képes lettem volna megölni Carolinát?
Raquel:  Szeretted őt annyira, hogy…hisz te nem tűröd el az árulást.

Andres csekkfüzeteket keres, de csak felfordulást hagy maga után. Azucenat kéri meg rakjon rendet, de a nő nem akar engedelmeskedni az utasításának, reméli, hogy Damian magához tér, és lehet kiderül, hogy tudott valamit arról, hogy merénylet készül ellene. Andres megkérdezi Azucenat: te engem gyanúsítasz? Azucena szerint mindenki gyanús, mert Damian egy sikeres ember volt. Andres közli, hogy akkor megy be Damian irodájába kutakodni, amikor csak akar. Azucena szól, hogy amit keres nála van, és ha valamire szüksége van, tőle kell kérnie. Andres azt akarja, hogy mondjon fel a nő, de Azucenat hidegen hagyja. Amíg Damian nem tér magához, a nő vigyáz a dolgaira. Ha elbocsátja, akkor magyarázza el az okait Miriamnak, és majd meglátják melyiküket támogatja a nő.
 
Raquel emlékezteti Santiagot arra a napra, amikor arról mesélt Carolina mennyire furcsa. Na akkor megkérdezte Carolinától, hogy megcsalja-e a férjét, és ekkor Carolina azt mondta, hogy nem. Santiago szerint már akkor hazudhatott, hisz becsapott mindenkit. Raquel bocsánatot kér a kérdéséért, nem akarta azt vele tükrözni, hogy nem bízik Santiagoban. Antonio ekkor telefonál, hogy Santiagonak a folyóparthoz kellene mennie. A holttestet ekkor emelik ki. Laura azt akarja, hogy mindent vegyen a kamera. Santiago egyenesen odaindul, és nem engedi, hogy Raquel vele menjen.
Santiago: Antonio, mi történt?
Antonio: Ide kell jönnöd most azonnal
Santiago: megtaláltátok Carolinát?
 
Antonio megparancsolja Godoynak, hogy vigye el innen a feleségét. Laura azonban ellenáll.
 
Raquel közli a fiatalokkal, hogy valószínűleg most tényleg előkerült Carolina. 
Raquel: A rendőrség értestítette Santiagot, hogy megtalálták Carolinát.
Nico: Az anyám életben van?
Raquel:  Nem mondtak több részletet Santigonak.

Mia értesíti a nagymamáját, aki a kórházban van. Miriam bemegy a fiához, úgy néz ki végre kiderül, hogy mi történt, mert Carolina előkerült. Damian gépei besípolnak, vörös riasztás, Miriamnak ki kell mennie, Damiannak úgy néz ki leállt a szíve. Damian újraélesztését megkezdik, Santiago is megérkezik Antonioékhoz, és kibontja a hullazsákot, a nő aki benne van nem más, mint a felesége, és hangosan siratja. 
Laura: Itt jön a férje. Vegyétek!
Santiago: Neeeem! Nem, szerelmem.

Miriam pedig a kórházban van kiborulva, mert Damian újjáélesztése nem tűnik sikeresnek.
Miriam: Mi történik? Az istenért!
Orvosok: Le fog állni a szíve!
Miriam: Damian, kérlek, ne hagyj itt. Ne hagyj egyedül, amiatt az átkozott nő miatt.
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 9th, 2017, 8:45 pm #37

9. rész:

JELEN:

Miriam megijed attól, hogy mi történik a fiával.
Miriam: Végre az a ribanc előkerült. És ha Carolina előkerült. Mi van veled fiam, az Istenért?

Miriam: Damian haldoklik.
Andres: Értesítették már Raquelt?
Miriam: Leállt a szíve.

Santiago siratja a feleségét. Antonio támogatja az összetört férfit.
 
Az orvosok behúzzák a függönyt, Miriam nem láthat semmit, és közli Andresszel, hogy a fia haldoklik.
Orvos: Töltést! Gyorsan! Adrenalin injekciót.
 
Santiago nem reagál a telefonhívásokra. Raquel próbálja bennük tartani a lelket, ekkor érkezik egy hívás: Raqueléknek a kórházba kell menni, de azonnal. Niconak és Lolának nem baj, ha elmennek, ők addig elmennek Benjaminért a bölcsödébe és hazamennek. Nico és Mia összeszólalkoznak, de Raquel leállítja őket.
 
Andres elmondja Raqueléknek, hogy mi a helyzet.
 
Nico úgy gondolja, hogy a legrosszabb történt, ezért nem válaszol nekik az apjuk.
 
Damian állapotát stabilizálták, de egyelőre nem lehet látogatni. Miriam elkezd beszólogatni Raquelnek, aki úgy dönt, kettesben beszél az orvossal.
 
Lolát idegesíti, hogy Nico állandóan az apjukat hívogatja. Már nem kell, mert Santiago hazaérkezik, és elmondja, hogy meghalt az anyjuk. Lola és Nico is zokogni kezdenek. Santiago átöleli őket.
Nico: Láttad anyát? Beszéltél vele?
Lola: Miért viselkedsz így? Megsérült?
Santiago: Carolina...meghalt.

Nico és Lola: Kérlek, apa! Neeeeeem!
 
Andresnek el kell mennie munka miatt a kórházból, Raquel köszöni az értesítést. Raquel megkéri Miriamot, hogy vegyen vissza. Miriam azt veti a szemére, hogy Raquel a hibás, de emlékezteti az anyósát Raquel, hogy Damian akart lelépni egy másik nővel.
Raquel: Soha többé nem beszélhetsz így velem, Miriam. Legfőképp a gyerekek előtt nem.
Miriam: Magára hagytad a fiam a legrosszabbkor, most érdekel csak mikor már nem lélegzik.
Raquel: Aki itt hibázott a te fiad volt, ősszeszűrte a levet Carolinával. Emlékeztetnem kell rá téged?
 
MÚLT:
 
Fede és Nico lerázzák az üldözőiket. Fede valószínűleg asztmás lehet, mert befújót kell használnia. Fede értesíteni akarja Miát, hogy rendben vannak.
 
Damian találkozik egy zöldségesnél Carolinával, egyfolytában csak ő jár a fejében, és nem érdekli, hogy mit beszélnek az emberek. Csak Carolina számít neki, megfogja Carolina kezét és magával viszi.
Damian: Nem bírom, ha nem vagyok a közeledben. Megfulladom a szerelemtől, amit irántad érzek. Úgy éget a vágy.
 
Mia köszönetet mond Niconak és Fedének is.
 
Andres arra kéri Miguelt, hogy szervezzen meg egy estét, ahol csak férfiak vannak. Miguel azt mondja, hogy nem kellene ezekkel a lányokkal szórakozniuk, mert kiskorúak. Andres azonban elmondja, hogy Lola Carolina lánya, azé a nőé, aki kikezdett az unokatestvérével. Andres szerint Lolát használhatják fel, hogy Carolina eltűnjön a képből. Ha sikerül neki, akkor azt a nénikéje Miriam értékelni fogja, és jól fog ezzel járni.
Andres: Lola az ütőkártyám, hogy eltávolítsam az útból. Segítesz nekem, vagy el akarod bukni az üzletünket?
 
A munkások befejezik az aznapi munkát. Mia odamegy Santiagohoz, tudni akarja, hogy Lola beszélt-e róla, de Lola nem mondott semmit sem, hogy mi volt Acapulcoban. Elég zárkózott, akárcsak Mia. Mia azt mondja, hogy mindenki azt gondolja róla, hogy egy őrült kiscsaj, de Santiago nem hiszi ezt. A Beckerek sokat tettek az Alvaradokért, és Santiago ezért mindig hálás lesz, és nem akarnak fájdalmat okozni Miának. Mia bocsánatot kér mindenért. Raquel hallotta a beszélgetést, és elmondja Santiagonak, hogy nagy előrehaladást ért el a lányánál, mert Mia senkitől nem szokott bocsánatot kérni. Raquel ezért átöleli Santiagot.
 
Damian a város egy magas pontjára vitte el Carolinát, ahonnét szép a kilátás. Damian úgy gondolja, hogy kettejük kapcsolata nem lehetetlen. Szerelmes szavakat súg Carolinának, aki szintén úgy érez iránta. Érezni akarja Carolina testét, a csókjait, maga mellett akarja tudni. Csókolózni kezdenek.
 
Lola rányit Nicora zuhanyozás közben. Fede pedig a szobájában van, mert ott jobban venni a netet. Lola kiakad, majd Patricia állít be, elhozta a pénzt, ami jár neki, és ezzel mehet a kirándulásra. Nico tudni akarja a nővérétől, hogy mi volt ez, de nem ad magyarázatot. Fede elmeséli Niconak Mia köszönő üzenetét, aki szerint egy köszönőcsók jobb még jobb lett volna.
 
Carolina úgy érzi, hogy már késő van. Nem akarja, hogy beszéljen a férjével, hogy Damian miatt voltak távol ilyen sokáig, nem akarja Carolina, hogy együtt lássák őket. Carolina nem tudja, hogy mikor találkozhatnak újból, bizonytalan a nő.
 
Raquel az ágyban Damian mellett, mindketten gondolkoznak. Raquel szép szavakat suttog a férjének, majd Damian is viszonozza. Raquel nem annyira hisz Damian szavainak, már régen mondta neki, Damian bocsánatot kér, de el van foglalva az üzlettel. Raquel szeretné tudni, hol járnak a férje gondolatai.
Raquel: Már olyan régóta nem mondtál nekem semmi kedveset.
Damian: Bocsáss meg. Én...
Raquel: Mindenmerre járnak a gondolataid, csak itt nem. Kire gondolsz most?
 
Santiagoék megvacsoráztak, Carolina azt mondja, hogy a szupermarketben volt ilyen sokáig, de Santiagonak furcsa a magyarázata. Carolina ideges lesz a kérdésektől, majd bocsánatot kér a viselkedése miatt, de nem akarja, hogy a férje megcsókolja. Santiago nem érti mi a baj, végül Carolina megcsókolja, hogy ne legyen gubanc.
Santiago: Miért érkeztél ennyire későn? Hol jártál?
Carolina: Mi van már? Azt akarod, hogy megint én legyek a bűnbak?
Santiago: Megbocsátok, ha adsz egy csókot. Nem szeretem, mikor elutasítasz.
 
Fede megkérdezi Miát, hogy köszönetet mondott-e Niconak, de Mia úgy gondolja, hogy Fede úmár megmutatta neki, így külön nem kell még egyszer. Ha nem lett volna ott Nico, Fede nem lett volna képes szétverni Joaquin fejét.
 
Raquelt továbbra is Damian gondolatai érdeklik.  Raquel felveti, hogy mi lenne, ha lenne egy hétvége, ahol csak ketten lennének, szüksége van a férjére. Damiannak ezt még át kell gondolnia, és Andressel megbeszélni van-e valami halaszthatatlan prioritás a cégnél. Raquel és Damian szeretkezni kezdenek, ugyanezt teszi Carolina és Santiago is.
Raquel: Talán ezt a hétvégét kettesben tudnénk tölteni.
Damian: A hétvégét? Meglátjuk, mert Andres megkért, hogy tartsak vele, mivel érkezik néhány poteciális vevő.
Raquel: A hétvégén?

 
JELEN:
 
Carolina testét vizsgálja a halottszakértő. Golyó által halt meg, mely a szívét és a tüdejét érte. Egy p mm-es fegyverből adták le a lövést, felszíni sérülések vannak, és gyereket várt.
 
Godoy és Antonio arról beszélnek, hogy nagy csapás lesz Santiagonak, hogy meg kell tudnia, hogy gyereket várt a felesége. Most pedig meg kell találni a gyilkost. Mindenki, aki Carolina körül legyeskedett gyanús.
 
Andres visszamegy a kórházba, és érkezik Rueda is. Elmondja, hogy Carolinát megölték, és ezt súlyosbítja Damian helyzetét, mert ő volt utoljára vele.  Miriam biztos benne, hogy a fia nem gyilkos. Miriam Santiagora gyanakszik, míg Andres Raquelre.
 
Laurát az érdekli kitől várt gyereket Carolina. Megkérdezi, hogy Godoy a szeretőjét nem ejtette-e teherbe.  Godoy unja, hogy a felesége állandóan erre emlékezteti. Laurát egyre jobban felcsigázza az ügy, most már nem csak két ember árulásáról van szó, hanem valaki megtudta ezt, és végzett velük, legalábbis az egyikkel. Godoy szerint ez még csak feltételezés, amikről beszél Laura. Laura úgy véli, hogy Carolina bebiztosította volna magát a születendő gyerekkel. Laura az ügy kapcsán visszatér a férje félrelépéséhez: miért csaltál meg? Talán te is szerelembe estél?
 
Santiago olvassa a halottkém jelentését, benne a terhességgel. Tudni akarja, hogy az övé volt-e a gyerek. Santiago ki akarja deríteni, hogy a 8 hetes magzat kitől fogant. Antonio intézkedik. Santiago azt akarja, hogy bizalmasan kezeljék ezt a információt, de Antonio elmondja, hogy sokat tud már így is a sajtó. Carolinát el lehet temetni, miután levették a vizsgálathoz szükséges dolgokat.
Santiago: Az én gyerekemet várta?
Antonio: 24 óra múlva többet tudunk.
Santiago: Nem akarom, hogy a gyerekeim tudomást szerezzenek a magzatról.
 
Fede átöleli a zokogó Lolát. Raquel a támogatásáról biztosítja. Nico is befut. Mia és Fede megölelik.
 
Carolinát eltemetik, a temetésen felbukkan Vicente és Juan. Laura is ott van a kamerás fickójával.  És rögzíti, hogy kik vannak ott. 
Nyugodj békében Carolina, a családja pedig találjon vigasztalást a Megváltó szeretetében. 

A temetést követően Raquel részvétét fejezi ki Santiagonak, és amiben csak kell segít nekik. Raquel megtudja, hogy Carolinát megölték, és azt is, hogy terhes volt. Santiagoban él a gyanú, hogy Damian volt az apa, és fel akar robbanni. Damian a barátja volt, és lefeküdt folyamatosan a feleségével. Santiagoék elmennek, Raquel pedig elmondja a gyerekeinek a fejleményeket.

Azucena nem akarja, hogy Godoy bemenjen Damian irodájába, és hadakozik vele, de Godoynak bírói végzése van, amit átnyújt Andresnek.
 
Loláék a fejleményeket a sajtóból tudják meg, és számon kérik az apján, hogy igaz-e, és miért a sajtóból kellett megtudniuk. Nico válaszokat akar, hasonlóan az apjához, de sosem akarta az anyja halálát.
 
A rendőrök Damian irodájában kutatkodnak, de nem mondják el, hogy mit keresnek.  Andres tudni akarja, hogy miért nem kutakodnak Alvaradoéknál is. Godoy megkérdezi, hogy tud.e valamit Andres. A nő behálózta Damiant, elérte, hogy Lola a cégnél dolgozzon, először csak a házátalakítás volt, majd Carolina társult Raquelhez, a férje meg egy balfácán volt, mert semmit nem vett belőle észre, hogy milyen az asszony. Godoy megkérdezi: miért, Raquel tudhatott róla? Andres arra kéri, hogy vonja le a következtetléseit.
 
Santiago látogatóba érkezik Raquelhez, nem érti Raquel, hogy mit furcsál ezen Cynthia. Cynthia szerint, ha Santiago átjön mindig megváltozik Raquel arca.
 
Lola kidobálja az anyja holmijait a szekrényből, nem akarja, hogy az apjának fájdalmat okozzon a látványa. Összevesznek Nicoval miatta, nem akarja a lány, hogy megakadályozza benne. Nico megkérdezi, hogy látta-e Juant a temetésen. Meg fog bocsátani neki Lola?
 
Andres már sokallja a vizsgálódást. Godoy már papírokat is nézeget, és tudni akarja, hogy Andresnek milyen volt a kapcsolata Damiannal.
Godoy: Ez az utolsó könyvvizsgálói jelentés, amit látni akart azunokatestvére. Úgy látszik, itt csalás is volt a vállalatnál. Milyen volt a kapcsolata Damiannal?
 
Santiago nem tudja a fejéből kiverni Carolina terhességét. Raquel segítségét kéri, tudnia kell ki ölte meg a feleségét, kitől volt a gyerek. Raquel megkérdezi, hogyan segíthetne. Raquelt kéri, hogy egyezzen bele egy apasági tesztbe. Raquel nem szeretné egyelőre. Miriam ekkor érkezik Raquelhez, Cynthia nem akarja felengedni. Miriam közli, hogy akkor megy fel amikor akar, mert a cég a vállalat nevén van, és hamarosan az utcára fogja emiatt tenni Raquelt és Cynthiát is. Miriam akkor nyit be, amikor Santiago és Raquel egymás kezét fogja, mindenre számított, csak arra nem, hogy Raquel a szeretőjét felviszi a Damiannal közös hálószobájába. 

Miriam: Te vagy a legundorítóbb, Raquel. Hogy mered ezt tenni a fiammal? Felhoztad a szeretődet a saját hálószobádba!
Last edited by suxel on October 11th, 2017, 12:54 am, edited 1 time in total.
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 10th, 2017, 12:17 am #38

CET - 10

JELEN:
 
Raquel azt szeretné, ha Miriam nem jönne többé ebbe a házba. 
Raquel: Elég, Miriam! Nem akarlak többé meglátni a házamban, és a gyerekeim közelében.
Miriam: Én meg nem akarlak meglátni a fiam mellett.

Santiago elmagyarázza a helyzetet, de Miriam meg sem hallja, csak a szegény védekezni képtelen fiát támadják azzal, hogy a gyerek az övé is lehetett. Miriam elrohan, Raquel utána megy, és megmondja neki, hogy tudja, hogy a kezdetek óta el akarja választani Damiantól. Miriam nem tagadja, mert nem elég jó a fiához Raquel. Miriam úgy gondolja, most bizonyítékot szerzett arra milyen nő is Raquel. Raquel végül Santiagot is elküldi, a testvérére meg már nem is kíváncsi.
 
Laura főnöke a fejleményeket akarja. Nem elég az, hogy Carolina terhes volt. A főnök interjút akar Santiagoval. Lauránál Patricia bukkant fel, ő szeretne interjút adni majd.
 
Azucena egy pendriveot ad át Godoynak, melyen adminisztrációs jelentések vannak az utolsó fél évből. Azucena nem érti, miért van ezekre szükség. Carolina halálában nyomoznak, és talán személyes bosszú van a háttérben, amihez meg jó indíték a pénz, ezért is kell átvizsgálniuk a vagyoni helyzetet.
Godoy: számos feltételezést megvizsgálunk. A személyes bosszú egy a lehetőségek közül, melynek egy fontos mozgatórugója lehet a pénz.

 Andres kívülről figyel. Azucena elmondja, hogy Damian örökölte a céget, és az volt az érdeke, hogy az minél nagyobbra nőjjön. És Andres? Azucena megkérdezi, hogy Andres gyanús a nyomozónak? Godoy szerint egyelőre mindenki az.

Godoy: Tudnunk kellene, hogy Becker tudott-e a vállalat kiürítésének szándékáról.
Azucena: Andresre gyanakodnak?
Godoy: Jelenleg mindekire.

 Laura becsenget Santiagohoz. Santiago mikor megtudja, hogy újságíró, be akarja zárni a kaput, de Laura szól, hogy nincsenek kamerák. Santiago nem kíváncsi így sem rá, mert csak a palimadárt akarják bemutatni általa a képernyőn, aki semmit sem vett észre abból, ami körülötte folyik. Laura azt mondja, hogy ő segíteni akar, és kéri, hogy hallgassa meg. Laura két percet kap.
 
Andres számonkéri Azucenat miért adta át a pendriveot. Ő nem tudta, hogy annyira bizalmas lenne, nem érti, hogy miért fél annyira Andres tőle. Andres közli, hogy ő fedezte Damiant a hűtlenségét illetően, és azt is ő fedezte, hogy a románcának a költségeit a cég pénzéből finanszírozta és nem a saját vagyonából. Andres azt mondja, hogy ő nem rossz, ő csak a bolond volt, aki fedezett mindenkit, még Raquelt is. Andres nem érdemli, hogy Raquelt miben kellett fedeznie.
 
Godoy elmondja Antonionak, hogy gyanús pénzmozgásokat fedezett fel, melyek Andres felé mutatnak. Az, hogy meglopta az unokatestvérét esetlegesen, az Antonio szerint még nem elegendő indíték, hogy az életére is törjön. Godoy szerint Damian megsejthetett valamit, és hogy Damian kómában van, abból csak Andres profitál. Ha meghal, akkor még jobban jár.
Antonio: Találtatok valamit a papírokban?
Godoy: Damian Becker könyvvizsgálatot rendelt el.
 
Cynthia azt javasolja Raquelnek, hogy keljen ki az ágyból, de Raquel nem szeretne, és úgy érzi nincs ereje hozzá. Cynthia próbálja rávenni a nővérét, hogy csináltassa meg az apasági tesztet Damiannal. Raquel nem akar nagy háborút Miriam ügyvldeivel, de Cynthia szerint megpróbálhatnák kicselezni Miriamot, hogy ne tudja meg. Mia kihallgatta a két testvér beszélgetését. Találkozik futólag Fedevel, és elmondja, hogy egyre inkább csalódik az apjában.
 
Laura elmondja Santiagonak, hogy amíg nem mond egy szót se a médiának, addig a saját feltételezéseiket fogják képernyőre vinni. Úgy sem tudja senki sem, hogy hazugság-e vagy sem, mert Santiago nem beszél. Santiago nem akarja, hogy az emberek rajtuk csámcsogjanak, a fájdalmon, amit átélnek. Laura ezért akar segítő kezet nyújtani. Santiago nem hiszi el a megmentő szerepet Laurának. Laura bevallja, hogy valójában önző érdekek vezérlik. A két perc lejárt, Laura távozhat. Laura elmondja, hogy őt is megcsalták. Azt akarja megérteni, hogy Santiago mit érez most, ezért akar segíteni neki. Rá akar jönni, hogy miben hibázhatott ő is, hogy elárulták, és egymásnak segíthetnének a továbblépésben. Laura egy fotót nézeget, de Santiago szól, hogy tegye le azt. Megölték Laura férjét? Nem. Na akkor nem egy csónakban eveznek. Laura próbálja rávenni Santiagot, hogy beszéljen, mert ha nem teszi, felhánytorgatják a múltat, besároznak mindent, nem tisztelnek sem élőt, sem holtat.
 
Lola Benjaminnal sétál az utcán, amikor Juan megszólítja. Lola nem akar beszélni vele. Juan sajnálja a történteket. Juan úgy érzi, hogy Lola sok fájdalmat okozott neki. Lola ezzel nem ért egyet, Juan azt akarja, hogy tudja, hogy bármikor itt lesz neki, és számíthat rá.
 
MÚLT:
 
Joaquin azt akarja, hogy Mia hagyja békén nem érdekli. Julieta is ezt tanácsolja neki. Az iskola ismét Mián nevet, aki nem érzi jól magát, úgy érzi, ki kell mennie a mosdóba.
 
Damian meglátogatja Carolinát, aki attól fél, hogy valaki rajtakapja őket, amikor hazaérkezik. Damian csókolni kezdi Carolinát. Kettesban akarja Damian tölteni a hétvégét Carolinával. Azt mondta Raquelnek, hogy a munka miatt nem szabad a hétvégéje, de közben ők töltenék együtt azt. Damian ismét megcsókolja Carolinát. Carolina nem akarja, hogy a házában szerelmeskedjenek, Damian azt akarja, hogy a legboldogabb férfivá tegye Carolina a hétvégén.
 
Santiago – Raquel: Raquel újságolja Santiagonak, hogy lesz egy boldog hétvégéje a férjével, reméli, hogy Santiagoéknak is lesz egy szuper hétvégéje. Raquelnek telefonálnak a vállalkozás miatt, egy ügyfél, aki igénybe akarja venni a vállalkozásának a szolgáltatását. Raquel nagyon boldog, Santiago gratulál neki. Hoppá, de akkor a hétvége ugrott. Na de a munka, az munka. Santiago így köszön el: viszlát, szenvedély!
 
Miguel – Andres: Miguel mindent elrendezett, de Andres szeretne még egy szívességet. Miguel szokott partikat rendezni a lakásában, és járt nála már Lola és Patricia is, de Lolával nem történt semmi sem. Felvételt akar Loláról, hogy ott van, Miguel szerint nincs felvétele róla, amúgy is túl veszélyes, mert még fiatalkorúak. De Andresnek kell egy felvétel, Miguel azonban nem akar börtönbe menni.
 
Santiago szeretne egy átalakítási tervet megbeszélni Raquellel, de ő most el van foglalva az ügyfelével. 
Raquel: Visszaigazoltuk a szolgáltatást.
Santiago: De...készen vagytok már?
Raquel: Improvizálni fogunk majd.

Raquel elfelejtette értesíteni Damiant, hogy nem lesz jó a hétvége.Raquel azt akarja, hogy Santiago drukkoljon nekik, mert az első ügyfél az első megmérettetés és Carolina is 50%-ban tulajdonosa a vállalkozásnak.
 
Lola Juantól tudja meg, hogy Patricia azt mondta, hogy Lola a párja. Juan előre figyelmeztette Lolát, hogy legyen óvatos Patriciával. Juan nem gondolja, hogy ő túl öreg lenne Lolához, az a 6 év nem vészes. Juan arról akarja meggyőzni, hogy adjon neki egy esélyt. Lola szerint az apjának sem tetszene. Lola enged egy puszit Juantól az arcára.
Juan: Idősnek tartasz?
Lola: Úgy tekintek rád, mint a testnevelés tanáromra.
Juan: Ha adnál nekem egy lehetőséget.
Lola: Most mennem kell.
 
Carolina nagyon örül, hogy már is van egy kliensük. Lola besétál az ajtón, de nem akar beszélni az anyjával. Damian telefonál, Raquel elmondta neki, hogy nem lesz közös hétvégéjük. Damian tudni akarja, hogy az üzletet előrébb tartja-e mint őt, Carolina a kliens felbukkanását ismét egy jelnek veszi, hogy gátat kellene szabni a vágyaiknak. Damiant nem érdeklik ezek a jelek. Carolina azt mondja, hogy most nem tud beszélni.
 
Santiagoék csinálják az átalakítási munkálatokat. Nacho tudni akarja, hogy mi van Santiagoval, hallotta, amikor beszélgetett Raquellel, és látta Santiago arcát, hogy nem boldog a vállalkozás miatt. Santiagonak félelmei vannak, Nacho nem érti, hogy miért, Carolina teljesen megváltozott mióta a fejébe vette a vállalkozás ötletét, nem elég már neki az, amit a férje ad neki. Nacho arra biztatja a barátját, hogy támogassa a feleségét, mert ha nem teszi, akkor el fogja veszíteni.
 
Mia találkozik a suliban Fedevel és Nicoval, és azt akarja, hogy egyenek hármasban.
 
Carolina találkozni készül Damiannal, de ekkor hirtelen bevág elé Raquel, aki nem veszi észre, hogy ott van a férje is. Damian gyorsan visszaszáll az autóba, Raquel meg kiszáll Carolinához. 
Raquel: Abban egyeztünk meg, hogy itt találkozunk? Nem emlészem...
Carolina: Beszéltünk valamiről, de én sem vagyok biztos benne.

Olyan jó, hogy látják egymást, Carolina azt mondja, hogy eljött megnézni pár dolgot. Carolinának fenntartása van, mert hivatalosan még a megnyitó sem volt meg, és máris jelentkezik egy ügyfél, de Raquel szerint minden rendben lesz. A  rendezvényre így most az ételt egyelőre az Alvarado konyhában kell kell elkészíteni, Carolina mindent megcsinál, ő meg mindent megvásárol a hitelkártyával, ami szükséges hozzá. Carolina tudni akarja, hogy a fickó, aki rendelte, az nem ad előleget? Ad, de Raquelnek az az összeg másra kellene. Damiannak nem kellene megtudnia egyelőre, hogy az előleg helyett hitelkártyából finanszírozzák a költségeiket. Damian ekkor besétál, azt mondja, hogy Lolától tudta meg, hogy itt találja majd őket. Damian nem érti, hogy miért kell pénz most Raquelnek, de a nő azt mondja, hogy ó, csak arról beszéltek, hogy elmegy az odaígért előleget felvenni. Ő most el is rohan érte, addig Damianra bízza Carolinát, amíg tranzakció tart. Damian úgy gondolja, hogy ezt az időt kihasználhatnák addig Carolinával.
 
Mia a Ketreces beszélgetéseket olvasgatja, ahol arról írnak, hogy Joaquin nem szereti a furcsa lányokat, Mia valószínűleg iszik, azért mászkál olyan furán, valamint Fede úgy üt, mint egy kislány. Fede kettesben hagyja Nicot és Miát, aki megköszöni a segítséget. Nico tudni akarja, hogy molesztálják-e még, Mia szerint nem érdekes. Nem hisz Nico közeledésében, szerinte vannak tőle fullosabb csajok is, de Niconak Mia jön be.
Nico: Fontos vagy nekem.
Mia: Komolyan? Annak ellenére is, hogy ez a test...
Nico: Gyönyörű.
 
Santiago Carolinát keresi, de Lola elmondja, hogy elment itthonról a vállalkozás miatt, ő meg itthon maradt főzni. Santiago segíteni akar Lolának, de Lola nem engedi. Santiago attól tart, hogy dühös Carolina, Lola azt mondja, hogy keresse meg, és mondja meg neki, hogy megváltozott már a véleménye, és most már versenyezhet Damiannal. Santiago nem érti ezt mire mondja Lola, hát Damian mindig egy kifogástalan ember volt. Santiago szerint csak azért, mert végig egy irodában egy íróasztal mögött élte le az életét, ő pedig a két keze munkájával kereste a kenyerét keményen. Lola megértette, na mehetsz anyához. Santiagonak nem esett jól ez az összehasonlítás, amit a lánya hozott fel.
 
Raquel találkozik Miguellel, ugye ő a kliens aki jelentkezett, hogy igénybe veszik a szolgáltatásukat (Andres ugye csapdát akar állítani Carolinának). Miguel azt hiszi, hogy Raquel Carolina, és sokkal szebb, mint gondolta. Raquel furcsállja a helyzetet, és tudni akarja, hogy ki beszélt Miguelnek Carolináról, ennek igen is jelentősége van. Miguel azt mondja, hogy a titkárnője, Raquel pedig nem érti, hogy a titkárnők mióta figyelik meg más nőknek a szépségét. Miguel nem akarja, hogy vallatásba menjenek át.
 
Carolina a vállalkozásról beszél Damiannak, ami láthatóan nem érdekli a szépségét, mindvégig Carolinával van elfoglalva. Ismét nem tudnak ellenállni egymásnak.
 
Miguel előkészít egy csekket Raquelnek. Raquel azt mondja ez több, mint amennyit kértek. Raquelnek ismerős a fickó, talán láthatta a tésztabárnak a megnyitóján, és ekkor még Andres is benyit. Raquelben összeáll a kép, hogy Miguelnek a társa nem más, mint Andres. Andres  megkéri, hogy hagyja őket kettesben, és elmondja, hogy ő áll mindennek a hátterében, ő kérte a szolgáltatást. Andres azt mondja Miguelről, hogy egy megbízható ember, és nem kellene egyébként az első partnert elveszíteni. Raquel gyanakvó, végül  nem mondja vissza a megrendelést, de közli, hogy az első gyanús jelnél lefúj mindent. Andres elfogadja. Raquel úgy gondolja, hogy Andres nem ismeri a határokat, ekkor Andres visszakérdez: és a te férjed ismeri azokat? Raquel tudni akarja, hogy mire utal ezzel.
 
Santiago elmegy a vállalkozáshoz, bennt Carolinát csókolgatja Damian. Santiago benéz, de a szerelmeskedőket eltakarja egy ajtó.
 

JELEN:
 
Miriam tudni akarja, hogy van-e változás. Az állapota stabil. Raquel megjelenik, és az orvossal akar beszélni, Miriam hallani akarja, miről van szó. DNS-tesztet akar csináltatni Raquel Damianon Carolina babáját illetően.
Raquel: DNS-teszte akarok Damianon végeztetni.
Miriam: Ezt te nem kérheted.
Last edited by suxel on October 11th, 2017, 1:28 am, edited 1 time in total.
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 10th, 2017, 1:33 am #39

CET -11 - És akkor beértem a vetítést, lemaradás 0 epizód. Képekkel frissítés valamikor később.

MÚLT:
 
Carolina meghallja Santiagot az ajtóban, és végül nem szeretkeznek most sem Damiannal. Carolina nagyon ideges lesz, Damian próbálja rávenni, hogy őrizze meg a hidegvérét. Carolina kimegy a férjéhez, Damian bent marad. Carolina arra fogja az idegességét, hogy a vállalkozás újdonsága miatt van, és megkéri Santiagot vigye el valahová, levegőznie kell.
 
Raquel Andresszel beszélget, még mindig azt kérdezi, hogy mit értett az alatt, hogy Damian nem ismeri a határokat. 
Raquel: Mit akartál mondani azzal, hogy Damian nem ismeri a határokat?
Andres: Szereti a már foglalt nőket.

Ám Andres azzal jön, hogy ők ismerkedtek meg hamarabb Raquellel. Raquel tudja, hogy a régi nóta jön, hogy miért nem Andrest választotta Damian helyett. Andres a pénzt hozza fel oknak, de nem erről van szó, mert amikor összejött Damiannal a cég csőd szélén állt, és Damian állította magában talpra. Andres úgy érzi, hogy ő is hozzájárult. Na ez a probléma: Andres, te egoista vagy és irigy.
 
Santiago azt hiszi, hogy Carolina nem akar belevágni az üzletbe, de Carolina szól, hogy nem erről van szó, ő csak azért ideges, mert neki ez az egész új, míg Beckerék tapasztaltak. Santiago kedvesen azt mondja a feleségének, de hisz ez az álmod, vágj bele, ne félj tőle. Carolinának jól esnek a szavai. Santiago úgy érzi megtanulta a leckét, és értékeli, hogy a felesége üzletasszony akar lenni.
Carolina: Nem érdemlem meg, hogy ennyire jó legyél velem.
Santiago: Segíteni akarok abban, hogy elérd az álmaidat, szerelmem.
Carolina: Egy angyal vagy. A legjobb férj a világon.
 
Nico Miát ostromolja, de nem akar vele filmet nézni. Fede azt mondja, hogy az ő testvére ilyen, fogadja el. Sok illúziója ne legyen.
 
Santiago azt kérdezi Carolinának mire van szüksége a szombati rendezvényhez, ő segít neki a szállításban, amiben tud a rendelkezésére áll. Ekkor Raquel befut: Hol van Damian? Santiago: miért nem mondtad, hogy Damian is itt van. Carolina azt mondja, hogy már elment. Carolina végül nem megy haza, még van függőben egy csomó dolga. Santiago elmondja, hogy nagyon lámpalázas a felesége.
 
JELEN:
 
Miriam nem adja a beleegyezését a DNS-tesztbe. Raquel azonban kitart a DNS-teszt mellett, ő dönt, mert ő a felesége. 
Miriam: Teljesen megőrültél? Nem adom a beleegyezésem semmilyen vizsgálathoz a fiamon.
Raquel: Vagy szépen fogod és beleegyezésed adod, vagy jogi útra terelem az ügyet.

A sok megaláztatást követően, amit a férjétől szenvedett el, ennyi jár neki, hogy tudja, kitől volt terhes Carolina. Miriam fenyegetőzik: Raquel ezzel csak azt éri el, hogy a vártnál előbb az utcán találja magát. Raquel nem ijed meg tőle, van két keze, és harcolni fog ellene.
 
Laura azt mondja Santiagonak, hogy neki fenn kell tartania az érdeklődést az esettel kapcsolatban. Santiagonak nem tetszik, hogy mindezt hazugságokkal. Laurának nincs más opciója, ha a főszereplők nem beszélnek. Santiago erélyesen közli, hogy a családját nem keverhetik bele, de Laura közli, hogy Lola után már nyomoznak, és egy iskolai barátnője beszélni fog, és bizony elég csúnya csontvázak lapulnak a szekrényben, amely egy bizonyos iskolai kirándulással hozható kapcsolatba. Santiago közli, hogy a családjával nem szórakozhatnak, pláne nem a lányával. Tudni akarja, hogy ki ad interjút, de Laura csak akkor mondja meg, ha Santiagot kikérdezheti. Ekkor kopognak. Godoy az, és meglátja a feleségét, nem kell neki bemutatni.
 
Raquel nem akar beszélni most Andresszel, ha tudni akarja mi van, beszéljen a nénikéjével. Andres azt mondja Raquelnek, hogy ő meg akarja védeni, és ne feszítse túl a húrt Miriammal. Andres úgy dönt, hazaviszi Raquelt.
 
Godoy megkéri Laurát, hogy menjen haza. Laura nem hajlandó kiadni ki fog beszélni a tv-ben a lányáról, Loláról. Santiago dühös Godoyra, mert tudja, hogy ő miatta tud ilyen sokat a média, és Godoyt sem akarja látni. Ám Antonio küldött neki valamit. Santiago nem bízik Godoyban, és megparancsolja, hogy menjen el az otthonából. A jegygyűrűk vannak a kis tasakban, amit Santiago kapott. Santiagot a sírás környékezi ismét, és a jegygyűrűt nézegetve rengeteg emlék villan be neki. Santiago elmondja Lolának, hogy járt nála Laura és Loláról beszélt neki, hogy egy barátnője beszélni fog róla a tévében. Tudni akarja, hogy a bizonyos barátnő mit tud róla. Nem érdekli mint mond az a nő, ő a lányának fog hinni. Lola kiborul, azt mondja, hogy az apja sosem hitt neki, mindig csak megkérdőjelezi, és ott hagyja. Ráír Lola Patriciára, ha jót akar magának, nem mond semmit sem.
Lola: Remélem, hogy nem mondasz semmit sem. A te érdekedben, remélem.
 
Andres hazavitte Raquelt. Nem érti, hogy mi ez a nagy védelem az irányába, ezelőtt meg nem foglalkozott ennyire vele. Raquel szeretné tudni, hogy mikor kezdődött Damian és Carolina románca, de Andres úgy véli, hogy ez már elmúlt. Rueda ekkor üzenetet küld Andresnek, és el kell mennie.
 
Santiago Antonioval beszél, és arra kéri, hogy ne beszéljen többet Laurával. Antonio szerint egy tébolyodott nő, és tele van a szíve haraggal a férje irányába, nem hiszi el, hogy megmerte keresni Santiagot, olyan, mint egy piranha a nő. Antonio azt mondja, hogy minden újságíró olyanokkal fenyegetőzik, mint amivel Laura tette, és beszél Godoyjal, hogy állítsa le az asszonyt. Antonio megígéri neki, hogy hamarosan kiderítik az igazságot, és már a tesztet is csinálják. 
Antonio: Már csinálják az apasági tesztet. Ígérem, hogy nemsokára kiderül az igazság.

Nico hazaérkezik, Loláról akar vele beszélni az apja. Nico azt mondja, hogy semmit sem tud. Santiago beszél neki, hogy az újságíró miatt kérdezősködik.
 
Miriam, Rueda és Andres Damian szobája előtt várakoznak. Rueda beszél a DNS tesztről Andresnek. Rueda megpróbálta megakadályozni, de nem lehetséges. Miriam biztos benne, hogy Damian nem lett volna képes gyereket csinálni egy másik nőnek házasságon kívül. Rueda elmondja, hogy a kapcsolatai találtak valamit Santiagoval kapcsolatban.
 
MÚLT:
 
A kórház igazgatója közli Raquellel, hogy kissé pontosabbnak kell lennie, ami a fizetéseket illeti a húga kezelését illetően.
 
Miat ismét galacsinokkal dobálják, és két lány pedig meghívja egy partira egy Alvaro nevű srác lakásába, és akár végre barátnők is lehetnek. Julieta azt kérdezi molesztálták-e, de nem, Julieta úgy dönt, hogy elkíséri erre a partira. A lányok valójában csapdát állítottak Miának.
Lány: Mia eljön a partira. Ebben biztos vagyok
Másik lány: Csak óvatosan azzal, amit csináltok.
Joaquin: Az enyém lesz.
 
Santiagoék dolgoznak, Raquelnek tetszik az átalakítás, ahogy haladnak. Santiago látja, hogy van valami baj, de Raquel nem szól semmit sem.
 
Carolina úgy érzi, hogy beszennyezte magát. Carolina leginkább eltávolodna Damiantól. Damian nem érti, hogy akkor mégis mit keres mellette a kocsiban. Mit fog tenni? Megtagadja az érzéseit? Damian ismét meg akarja csókolni, de Carolina nem képes rá, és otthagyja. Carolina ezt követően hazamegy. Lolával találja szembe magát, aki megkérdezi nincs-e baj, de csak le akar zuhanyozni az anyja. Lola sms-t kap Juantól.
 
Mia azt mutatja skypon Julietanak, hogy mit lenne érdemes felvennie, és megköszöni, hogy elkíséri.
 
Carolina a zuhany alatt Damianra gondol.
 
Damian hazamegy, és miután nem jött össze a szex Carolinával, nekiesik a feleségének, és úgy dönt, hogy vele fog szeretkezni. Olyan hangosak a folyosón, hogy Mia meghallja. 
Damian: De gyönyörű vagy!
Raquel: Mi van? Mi ez a kedvesség?
Damian: A magaménak akarlak most.

Mia úgy gondolja, hogy az apja nincs otthon, Julieta is azt erősíti benne, hogy lehet az egyik munkással van az anyja. Damian és Raquel eljutnak a szobáig. Mia kimegy a folyosóra, majd leskelődni kezd, és meglátja, hogy az apja és az anyja azok. Ez örömmel tölti el. Santiagoék ezalatt a konyhában dolgoznak, Mia itt is leskelődik, de otthagyja őket. Nacho szerint ez a kiscsaj egy időzített bomba és még sok bajt fog okozni. Mia elmondja Julietanak, hogy a szülei szeretkeznek. Julieta elmondja, hogy az övéi nem szoktak, és válni akarnak, örül, hogy Mia legalább ebben szerencsés.
 
Lola nem akarja az anyja orrára kötni, hogy hová indul. Elmondja, hogy már nem kell a pénz a kirándulásra, mert a barátnői összedobták neki. Carolina szerint szép gesztus, ám annyi pénzről van szó, amennyit nem fogadhat csak úgy el. Ezen összevitatkoznak, és Lola úgy dönt megtartja a pénzt. Lola találkozik Patriciával, bár nem ő kereste, de megtartja a pénzt.
 
Santiago amikor hazaér Carolina rögvest beszélni akar vele Loláról. Aggódik miatta, furcsa a viselkedése. Elmondja, hogy a kirándulásra, hogy szedte össze a pénzt, és emiatt aggódik. Attól fél, hogy valami nagy bajba keveredett, netán valami drogügyletbe. Santiago előveszi a macsó énjét, és úgy tesz, mintha Lola csak Carolina felelőssége lenne, ám Carolina megmagyarázza, hogy ez nem teljesen így van. Ám Carolina végül magára vállalja, legyen ez is csak az ő hibája, hogy az üzlet miatt nem jut elég ideje a lányára, sőt mindenért, mert ő csak egy lapát szemét, és semmi tbb ebben a házban. Santiago nem ezt akarta elérni.
Carolina: Attól tartok, hogy Lola bajba keveredett, és köze van a drogokhoz is?
Santiago: Tehát te azzal sem vagy tisztában miket csinál a lányod?
Caroliana: Tudod mit? Igen, én vagyok a hibás mindenért, és a legrosszabbat érdemlem.
 
Lola kényelmetlenül érzi magát a szórakozóhelyen az iskolatársaival, majd mikor kimegy a mosdóba, elmondja Patricának, hogy az zavarja, hogy azt terjeszti róla, hogy ők együtt járnak. Patricia megesküszik, hogy ilyenről szó sincsen, egy szót sem beszélt senkinek sem arról, hogy mi történt Miguel lakásán. Patricia tudni akarja, hogy ki mondta ezt Lolának.
 
JELEN:
 
Santiago tovább faggatja Nicot, de ő semmit sem tud, hogy mi az a sötét dolog, amit Loláról tudnának mondani a kirándulással kapcsolatban.
 
Lola most már nemcsak üzenetet küld, de fel is hívja Patriciát, hogy egy szót se ejtsen ki a száján az újságíróknak. Majd Miguellel akar találkozni: Patricia miatt.
Lola: nagyon remélem, hogy nem mondasz semmit sem. Mert ha mégis, én esküszöm, hogy megöllek.
 
Godoy nem tudja leállítani a feleségét. Antonio dühös rá. Peralta hozza a DNS-teszt eredményeit, Antonio tudni akarja, ki az apa.
Antonio: De mégis kitől volt terhes Carolina? Damiantól vagy Santiagotól?
 
Andres elmegy Raquelhez. Raquel onnan akarja folytatni, ahol előző este abbahagyták. Mióta volt viszonya Carolinának és Damiannak? Andrest azonban jobban izgatja, mi van Raquel és Santiago között. Itt egy szép nő, ott meg egy megtört szívű özvegyférfi. Raquel nem tudja, hogy Andres mire akar kilyukadni, erre pedig a férfi szerelmet vall neki.
Raquel: Hogy gondolhatod azt, hogy van valami köztem és Santiago között? Mi van veled?
Andres: Minden megtörténik veled. Szerelmes vagyok beléd. 
Last edited by suxel on October 11th, 2017, 1:54 am, edited 1 time in total.
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 10th, 2017, 2:14 am #40

Avance 12. rész- A markomban akarom tudni. Ez a nő megőrjít.
- Nos az eredmények szerint Carolina gyerekének az apja én voltam, és nem Damian. Ez jó hír, nem?
- Megígérem neked, hogy soha többé nem találkozom Patriciával, és ezzel az alakkal. Te pedig ígérd meg, hogy semmit nem mondasz apának, különben megölöm magam.
- Azt akarom, hogy magyarázd el mi folyik itt! Mi lehet olyan súlyos, hogy egy volt iskolatársad a sajtóhoz fordul?
- Itt vannak a szöveges üzenetek Carolina telefonjából
- Szeretlek - mondja Damian és Carolina válaszol: tudod, hogy én is téged.
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 10th, 2017, 11:43 pm #41

CET - 12: A zárójelenet a jelenben az egyik legfájdalmasabb jelenete a sorozatnak számomra, rohadt jól van megcsinálva, bár kicsit fura nekem az a csók a végén, de többedjére megnézve valahol értem is.

JELEN:
 
Andres szerelmet vall Raquelnek, és meg akarja csókolni, de Raquelt nem érdekli a férfi. Azt akarja, hogy Andres menjen el, de a férfi nem akarja megérteni. Az utolsó férfi lenne a földön Andres, aki kellene Raquelnek, és betegnek tarja a férfit. Andres a falhoz szorítja Raquelt és úgy próbálkozik nála, de Cynthia közbelép. Andres megkérdezi tőle, hogy csak nem féltékeny? És felfedi Raquel előtt, hogy lefeküdt korábban a húgával. Raquel kérdőre vonja a húgát.
Andres: szeretlek, és mindig is szerettelek, Raquel.
Raquel: Az unokatestvéred felesége vagyok. Ezt ne feledd!
Andres: Miért bánsz velem így?
 
Santiago azt mondja Niconak, hogy legyen diszkrét. Lola szeretne találkozni egy barátnőjével, de Santiago nem engedi el, amíg Lola magyarázatot nem ad, hogy mit tud róla Patricia. Összevesznek, mert Lola továbbra sem beszél, és nem érti meg, hogy az apja meg akarja védeni. Lola majdnem nekimegy Niconak, amiért az apja oldalán áll. Santiago reméli, hogy nem lesz túl késő a számára, amikor kiderül az igazság. Santiago a szobájába küldi Lolát, aki azonban nem hajlandó bemenni, ő élni szeretne egy kicsit és nem fogoly lenni.
 
Megérkeztek a DNS teszt eredményei Antoniohoz.
Antonio: Kitől várt gyermeket Carolina Rivas?
Peralta: Itt van, nézze csak meg maga.
 
Lola Miguellel találkozik. Aggódik Patricia miatt, nem akarja, hogy hülyeségeket beszéljen. Lola elmondja, hogy a barátnője Miguelről is beszélni akar, úgyhogy jobb ha közben jár. Miguel azt mondja, ne aggódjon, ő majd elintézi, hogy ne beszéljen, de az eszközeiről hallgat. Juan is ott van, és figyeli őket.
 
Godoy elmegy Santiagohoz a DNS-teszt eredményeivel. Carolina Santiago gyermekét várta. Később megköszöni Santiago majd Antonionak, hogy intézkedett.
Godoy: Híreim vannak. Elvégezték a DNS-tesztet Damianon is.
Santiago: És az eredmények?
Godoy: A gyerek...az öné volt.
 
Raquel nem akarja elhinni, hogy Andres és Cynthia lefeküdtek. Cynthia azt mondja, hogy Raquelért tette, meg akarta tudni, hogy miért fenyegeti Raquelt, és mivel tudná sakkban tartani őket. Raquel így sem fogadja el, amit a nővére tett. Raquelnek most nyugalomra van szüksége, Cynthia nem érti a nővérét. Úgy érzi, hogy bezárja a házba, mert korábban olyan volt, mint egy őrült drogfüggőként. Cynthia úgy érzi, hogy a nővére teljesen magára hagyta. Ekkor telefonál Santiago, és elmondja a DNS teszt eredményét. Úgy gondolja ez jó hír, hogy ő volt az apa. Raquel szerint az, bár valamiért ő jobban örült volna, ha Damian az apa, mert akkor lenne egy nyomós oka, hogy gyűlölje, mert hiába gondol az árulásra, még mindig nem gyűlöli a férjét. A legrosszabb félelme, hogy így fog érezni egész életében, és nem fogja tudni gyűlölni a férjét. Santiago egyedül érzi magát, akárcsak Raquel. Santiago megkérdezi emlékszik-e arra az időre, amikor mindketten ezt mondták egymásnak, most még el is vannak árulva mellé.
 
Mia és Fede Nicót keresik. Azért jöttek, hogy segítsenek Benjaminra vigyázni. Fede meglátja a gitárt, amit Nico a szemétbe dobott. Fedenek sem könnyű megbocsátani Damiannak, de Nico nem is akar neki, ezért szétveri a Damiantól kapott gitárt. Mia emékezteti, hogy Carolina is a kocsiban volt, Fede elküldi Miát a kisbabához, és megígéri neki, hogy nem fognak összeverekedni Nicoval. Nicoban forrnak az indulatok Damian és Carolina miatt, Nico már nem tudja, hogy mit jelent egy barát, hisz azt hitte, hogy Damian és Santiago barátok voltak, mégis csúnyán elárulta Damian Santiagot. Fede átöleli Nicot.
 
Godoynak nem tetszik, hogy a felesége az ő gépén kutakodik, de Laura azt mondja az övé nem jó. Godoy nem szereti ha hülyének nézik.  Laura azt akarja, hogy lépje túl már azon, hogy megszállottan az Alvarado – Becker ügyön dolgozik. Godoy megkérdezi, ilyen egyszerű az egész? Laura szerint igen, ő is felülemelkedett dolgokon, pl. Godoy árulásán. Godoy már tombol, mert bármit mond a felesége ezzel vág neki vissza. Godoy megoldást akar találni erre a helyzetre. Laura megkérdezi, hogy micsodát? Elváljanak? Godoy nem ezt mondta. Laura szerint Godoy azért van vele, mert fél, hogyha elhagyja a feleségét, akkor Laura elmondja az igazat, és azzal börtönbe juttathatja.
Godoy: Nem bírom már Laura. Nem lehet így együttélni veled.
Laura: Félsz, hogy beszélni fogok. Azért maradtál velem, hogy ne mondjam el az igazat.
 
MÚLT:
 
Damian kissé fáradt. Raquel elmondja Damiannak, hogy használni szeretné a hitelkártyát is. Damian nem érti: nem volt elég az előleg, amit Miguel adott neki? Damian időközben tudomást szerzett róla, hogy Andresék állnak az első szolgáltatás-megrendelés mögött, szerinte ez azért van, mert az utóbbi időben feszült volt a viszony közöttük, és ezzel akarja kiengesztelni őket. Raquel azt akarja, hogy minden rendben legyen, és ezért kell neki pluszban a hitelkártya is, Damian szeretné, ha a jövőben, azért okosabban mérné el, hogy mennyi kiadásra lesz szüksége. Raquel megígéri, hogy többet nem lesz erre szükség.
 
Santiago és Nacho iszogatnak, Nachonak hiányzik a fia, aki távol van tőle. Nacho észreveszi, hogy valami baj van Santiagoval. Santiago nem tudja, hogyan közeledjen Carolinához, mert bármit mond, azt félreérti. Bonyolult személyiség a felesége, de Nacho szerint nem így van. Vannak tőle sokkal bonyolultabb férfiak. Carolina egy okos és szenvedélyes nő, azt javasolja, hogy hallgassa meg inkább a feleségét, hogy mi az, amit szeretne. Majd Raquelre terelődik a szó, Nachot teljesen elbűvölte a főnökasszonyuk.
 Santiago: Az utóbbi időben Carolina folyamatosan csak támad.
Nacho: Igaz, a főnökasszony állandóan körülötted mozog.
Santiago: micsoda?
Nacho: Ajj, ember, amilyen gyönyörű az a nő, amilyen finom bőre van, hát...

Carolina zokog az ágyban, és a közös fényképüket kémleli Santiagoval. Damian beszélni szeretne vele telefonon. Carolina nem akarja megnézni az üzenetet.
 
Mia szól az anyjának, hogy nem szereti, ha Santiagoval van. Mia félti tőle az anyját, de Raquel azt mondja, hogy ő az apját szereti, ő csak jóban van Santiagoval. Mia tudja, mert látta őket az apjával, Raquel zavarba jön. Mia megkéri az anyját, hogy engedje el egy partira az iskolába. Raquel miután megtudja, hogy iskolatársaival lesz, megörül, hogy a lányának sikerül barátokat szereznie. Menjen csaj ha szeretne, és megkéri, hogy vigye el.
 
Andres ki akarja deríteni, hogy Raquel mihez kezdett a pénzzel, amit Migueltől kapott. Raquel megőrjíti, és a markában akarja ezzel tartani. Annál jobban izgatja, minél inkább visszautasítja, és megjegyzi, hogy úgyis az övé lesz.
 
Lolára az utcán rádudál Juan. Lola találkozni akart vele, miért hazudta neki azt, hogy Patricia azt pletykálja róluk, hogy együtt vannak. Juan azt mondja, hogy ő nem hazudott. Lola nem tudja, hogy Juannak vagy Patriciának higgyen. Lola fel akarja hívni Patriciát, de Juan nem engedi. Juan nem akarja elveszíteni a munkáját a lányok miatt, azt mondja Lolának, hogy ne játszadozzon vele, mert ő nagyon kívánja a lányt. Csókolózni kezdenek az autóban. Lola azt akarja, hogy engedje el, és Juan eleget tesz a kérésének.
 
Mia megérkezik a partira Julietával, azonban Julietat elküldik, rá nincs szükség. Miat viszont ott tartják. Julieta visszamegy a lányért, de Mia maradni akar mégis. Csak a három fiú van és Mia, akik szórakozni akarnak vele, és mind a hárman rámozdulnak, itatni kezdik, majd csókolgatják. Mia pedig sírni kezd, nem akarja, hogy a fiúk az akarata ellenére ezt tegyék vele.
 
Lola a szobájában sirdogál, Carolina kopog az ajtón, majd benyit. Lola nem akar a kirándulásról beszélni. Carolina csak kicsit beszélgetni szeretne vele, tudni, mi történi a lányával, miért szomorú, miért ellenséges. Carolina bocsánatot kér, ha miatta van, de Lola csak azt ismétli, hogy nem történt semmi sem. Carolina szeretné, ha megnyílna neki a lánya, Lola azt mondja szörnyű dologról van szó.
 
Joaquin bezárkózik kettesben egy szobába Miával, és szeretkezni akar vele, de megijed amikor meglátja a combján a pengevágásokat. Mi arra kéri, hagyja elmenni.
Joaquin: Mi van veled? Ez már nem tetszik?
Mia: Kérlek, ne! Nem akarom.
Joaquin: Ez micsoda?
 
Lola elmondja az anyjának, hol jártak Patriciával, és az akkori este neki teljesen kiesett, semmire sem emlékezik belőle. Carolina azt akarja, hogy tegyenek feljelentést, de Lola nem akarja. Lola ezért nem akart semmit sem mondani az anyjának, tudta, hogy ez lesz. Carolina szerint az apja barátja, Antonio segíthetne nekik, és letartóztatnák azt a fickót. Lola nem akarja, hogy Santiago tudjon róla, megígéri nem találkozik sem Patriciával, sem Miguellel, de ha az apja tudomást szerez róla, ő végez magával.
 
Mia az utcán bolyong, miután kiszabadult a fiúk lakásából. Nagyon mélyen érintette az, ahogy vele bántak. Otthon Raquel gyógyszert ad a lányának, hogy jobban legyen. Azt mondja az anyjának, hogy még soha nem ivott alkoholt. Raquel tudni akarja, mit tettek vele a fiúk, és orvoshoz akarja vinni a lányát, de Mia nem akar orvoshoz menni. Terhes is lehet, vagy betegséget is elkaphatott, de elmondja Mia, hogy nem feküdtek le vele, tisztában van mindennel, ami ott történt.
 
Santiago hazaér, Carolina az asztalnál ül és teát kortyolgat. Gondolkozik a családján, Santiago is ugyanezt tette. Santiago nem akarja elveszíteni őket, és bocsánatot kér a feleségétől, egy pár fülbevalót ad a feleségének, amit az első fizetéséből vett neki, amit Damiantól kapott. Santiago rákérdez, hogy mi a helyzet Lolával.
Santiago: Miért vagy itt egyedül a sötétben?
Carolina: Csak gondolkoztam.
Santiago: És min?
Carolina: Rajtad, rajtam, a családunkon.
 
Mia azt mondja az anyjának, hogy nem akar visszamenni az iskolába. Utálják őt, mert ő az új lány. Raquel tudni szeretné mi történt vele, hogy ezt kéri, de Mia csak annyit mond, hogy iskolaváltást szeretne.
 
Nico és Santiago elmennek tankolni, kettesben hagyják Lolát és Carolinát. Lola észreveszi a fülbevalót az anyján. Carolina megnyugtatja, hogy egyelőre nem mondott semmit az apjának, de nem akarja, hogy büntetlenül maradjon Miguel. Lola azt akarja, hogy az anyja ne avatkozzon bele.
 
Raquel és Damian az iskolaigazgatónőnél vannak. Raquel szeretne a fiúkkal, akik ott voltak a partin. Az igazgatónő azt mondja, hogy ők nem tartoznak felelősséggel azért, ami az iskolán kívül történik. Raquel elmondja, hogy a lánya el akar menni az iskolából, és meg akarja érteni, hogy miért van ez, beszélni akar az iskolatársakkal, tanárokkal. Raquel úgy véli, hogy a lányát szexuálisan zaklatták, és nem érti, hogy nem érdekli az igazgatónőt, hogy ilyenekkel jár egy osztályba. Az igazgatónő szerint ez súlyos vád, ehhez orvosnak kell látni a lányt, de Mia nem akar orvoshoz menni. Amíg egy feltételezésről van szó, az igazgatónő semmit sem tud tenni.  Ha Mia elmondja, hogy pontosan mi történt, akkor megtehetik a szükséges lépéseket.  Damian azt akarja, hogy nyomozzanak az ügyben. Raquel otthagyja az igazgatónőt, mert úgy látja süket fülekre talál.
 
Nico és Fede gitároznak. Fede azt akarja tudni, hogy mit csináltak a nővérével. Nico felajánlja, hogy majd ő kiszedi Joaquinból, Fede meg a nővéréből próbálja meg kiszedni.
 
JELEN:
 
Santiagonak sürgősen beszélnie kell Raquellel. Santiago megkapta Carolina és Damian levelezését a rendőröktől, és elhozta ide. Amikor megtudta, hogy Carolina az ő gyerekét várta megörült, azt hitte, hogy az egész csak egy hazugság, de az üzenetek egészen mást mutatnak. Raquel látni akarja őket. Santiago elkezdi felolvasni, de meg-megáll, és hullnak a könnyei. Santiago már tudja ami benne van, mert egyszer elolvasta: Carolina nem bánt meg semmit, a szöveges üzenetek arról szólnak, hogy együtt el fognak utazni kettesben messzire, és mennyire szeretik egymást. A mérhetetlen fájdalom, düh előtöréseképpen Santiago és Raquel felállnak az asztaltól, és zokogva, csókolózva egymásnak esnek. 

Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 11th, 2017, 10:53 pm #42

CET 13: első szex Carolina és Damian között

JELEN:
 
Raquel hagyja abba először a csókolózást, és bocsánatot kér. Nem akarja összezavarni Santiago, és ő sem akarja, hogy összezavarják. Santiago szerint ez nem zavarodottság, Raquellel a fájdalom könnyebben múlik. Raquel most fogja fel, hogy tényleg megcsalták. Santiago nem olyan, mint Damian, Raquel pedig nem olyan, mint Carolina. Raquel olyan jelentéktelennek érzi magát, ami miatt megcsalták, de Santiago nem úgy gondolja. 
Santiago: Nagyszerű nő vagy.
Raquel: Sem te, sem én nem érdemeltük ezt.

Raquel szerint akkor nem csalták volna meg, ha nagyszerű nő lenne. Raquel szerint az teszi őket mássá, hogy ők tudják magukat kontrollálni, és féket szabni maguknak, nem úgy, mint a párjaik. Santiago megmutatja a kulcsokat, amit a kórházban kapott, ezek egy házhoz valók, ahol találkozgattak: még több titok, és még több fájdalom. Santiago visszaadja a kulcsot Raquelnek, és ők türtőztetik magukat, nincs újabb csók. Raquel teljesen kiborult, tombol, dühében, őrült nagy fájdalmában még a kanapét is arrébb tolja.
 
Laura is sírdogál, Godoy nem akar vitatkozni, elég volt már belőle. Az nem jelent semmit, hogy itt van mellette? Laura úgy gondolja, hogy sajnálatból, és kényelemből van vele a férje. Godoy próbálja meggyőzni, hogy nem, és szereti tényleg. Laura nem tud túllépni a férje megcsalásán. Godoy próbál közeledni, érzelmes lenni, hiányzik neki a felesége, ám amikor a felesége sérült lábához ér a felesége otthagyja.
 
Lola ismét Patriciát körözi, Juan pedig az útját állja. Hallotta mit beszélt Miguellel. Tudni akarja, hogy lefeküdt-e a fickóval pénzért. Juan úgy véli, hogy ezzel a bolondját járatta vele. Juan megkérdezi, mennyit akar tőle, hogy vele is lefeküdjön. Lola retteg a volt testnevelés tanárától.
Lola: Ne merészelj kezet emelni rám.
Juan: Mennyit akarsz, hogy lefeküdjél velem?
Lola: Kérlek, ne üss meg!
Juan: Prosti lettél, mint a kis barátnőd!
 
Lisa ismét megjelenik Santiagoéknál. Lisa elmondja, hogy megbizonyosodott róla, hogy Carolina és Damian egy pihenőházat vettek a falu környékén, már csak a lepapírozás hiányzott, mert a folyamat belassult. Nico meghallja, Santiago szerint nem kellett volna hallania, de Nico mindenről tudni akar.
Santiago: Mit tudtál meg Carolináról?
Lisa: Megerősítették, hogy ő és az a férfi vettek egy házat a faluban. Már az átírásnál jártak, de a procedúra elhúzódott.
 
Mia nem tud aludni, szeretne az anyjával lenni. Raquel sajnálja, hogy nem töltött elegendő időt a lányával eddig.
 
Santiago ideges, hogy este van, de Lola nincs itthon, és nem akarja hogy egyedül kószáljon az éjszakában.
 
Lola bezárkózik Juan lakásán a fürdőbe. Juan ráveszi, hogy kinyissa az ajtót, de nem engedi elmenni, helyette egy szobába tuszkolja, és amiért nem hagyja abba a sírást, összeveri.
 
MÚLT:
 
Damian azt akarja, hogy Mia pontosan mondja el, hogy mi történt, mert addig nem nyugszik meg úgy sem. Raquel azt akarja, hogy gondoljon egyszer a lányára. Damian ha megtudja, hogy ki itatta le a lányát, megöli. Raquelék meglátják, ahogy Nico rátamad Joaquinra és leteríti a földre. Nico elmondja Raqueléknek, hogy Joaquin miatt került Mia olyan depresszív állapotban. Damian elkapja Joaquin ingjét a nyakánál, Raquel csillapítja. Joaquin azzal védekezik, hogy Nico és Fede a parti előtt rátámadtak. Ő csak visszavágott. Joaquin esküdözik, hogy nem tettek semmit Miával, csak Mia tesz kárt saját magában.
 
Mia Fedevel beszélget. Fede nem engedi, hogy az ő testvérét bárki is bántsa, az, hogy hozzáértek az akarata ellenére, az is zaklatás. Mia azt mondja, hogy ő is kiáll Fedéért. Mia úgy dönt beavatja a testvérét a titkába, és megmutatja neki a combját. Azt akarja, hogy a kettejük titka legyen, Fede azt mondja, hogy nem engedi majd, hogy többet bántsa magaát, de megígéri, hogy kettejük között marad.
Mia: Ez a mi titkunk lesz, ígérd meg.
Fede: Tudod, hogy megbízhatsz bennem. A testvéred vagyok, nem?
Mia: Fogd csak meg.
Fede: Miért vannak ezek a vágások itt?
 
Santiago beszélni akar Lolával a kirándulásról, de Lola nem akar, Carolina azt mondja, hogy ő már mindent megbeszélt a lányával. Santiago nem érti, hogy miért nem avatták be. Santiago szeretné tudni, hogy mi van a lányával, de Carolina erősködik, hogy már semmi baj nincs. Santiago elmondja Carolinának, hogy ő bármire képes a családjáért, segít amiben csak kell, de Carolina azt mondja, hogy ez amolyan nők dolga. Anyára és lányára tartozott, amiről beszéltek. Santiago elmegy dolgozni.
 
Damian tudni akarja, hogy Joaquin mire utalt azzal, hogy Mia saját magát bántja, de sem Fede, sem a lány nem árulják el. Damian kiabál a lányával, Raquel csillapítja, Fede a veszekedés hatására ismét befullad. Raquel mérges, hogy Damian módszere csak erre volt képes, Damian így otthagyja őket, akkor oldja meg Raquel a problémát, ahogy akarja, de számoljon azzal is, hogy negatív következményei is lehetnek az ő híres módszerének.
 
Juan megáll kocsival Lola mellett az utcán. Lola azt mondja, hogy kissé dühös a csók miatt. Juan azt akarja, hogy felejtse el azt, hogy ő a tanára. Juan ismét közelít a lányhoz, és ismét csókolóznak, de Lola azt mondja, hogy mennie kell az anyjához.
 
Damian látni akarja Carolinát, de neki most sok problémája van Lolával, meg másnap lesz a rendezvény is. Damian már nem bírja így tovább, és ismét megcsókolja az autóban a nőt. Carolina nem akarja így folytatni, Damian el akar menni valahová kettesben vele, Carolina szerint őrültség az egész, amit művelnek, és őrlődik. Ő nem ilyen nőnek tartja magát, és arra kéri, hogy tisztelje, nem akarja tönkretenni a  családját, és ezt művelni Santiagoval, azt mondja, hogy nem képes tovább erre.

Fede próbálja elrendezni a dolgokat annyival, hogy a fiúk a jó csajt látják Miában, míg a lányok féltékenyek rá. Raquel azt kéri, hogy vigyázzon a testvérére. Santiago érkezik, Raquel elmondja, hogy volt egy parázs vitája a gyerekek miatt Damiannal, na Santiagoéknál is hasonló a szitu. Raquel úgy érzi, hogy megbízhat Santiagoban, és úgy dönt, hogy megoszt egy titkot az alkalmazottjával. Ő megcsalja Damiant. 
Raquel: Muszáj beszélnem valakivel. Úgy érzem, hogy csak te tudsz megérteni.
Santiago: Mondd csak...
Raquel: Én megcsalom Damiant. 

Nem arra kell gondolni, hogy szeretőt tartana a férje háta mögött, hanem vannak titkok, melyekről Damian semmit sem tud. Raquel elviszi Santiagot az intézetbe, ahol a testvérét kezelik. Cynthia szex- és drogfüggő volt, emiatt van most ilyen állapotban.  Mindenki azt hiszi, hogy Európában van, de egy jó ideje már itt van ilyen leszedált állapotban, Raquel szörnyen érzi magát miatta, hogy nem tud máshogy segíteni a kishúgán. Raquel szégyelli, hogy ez a helyzet állt elő, azt meg pláne nem akarja, hogy Miriam tudomást szerezzen róla, és inkább ezért kerülőutakon szerez pénzt a kezeltetésre. Tulajdonképpen a vállalkozásra is ezért van szükség, a befolyó pénzt a húga gyógyíttatására szánná. Santiago nem veti meg érte, szerinte nem tesz semmi rosszat, és arra bátorítja, hogy beszéljen róla Damiannal. Raquel nem akar, Santiago pedig nem fogja kinyitni a száját.
 
Santiago és Damian is segít pakolászni, hogy minden rendben legyen a rendezvényre. Lola és Carolina hátul főzőcskéznek. Raquel felügyel mindenkit, megérkezik Andres és Miguel is. Találkoznak Lolával és Carolinával. Carolina arra következtet Andres köszönéséből, hogy ismeri a lányát. Santiago ideges Carolina miatt, hisz most először dolgozik az életében a háztartáson kívül, reméli minden jól sikerül. Santiago beszél Carolináról Damiannak, hogy mostanában elég távolságtartó vele, nem is tudja, hogy mihez kezdjen vele,  de inkább félbe is hagyja a témát. Andres azt mondja, hogy nem ismeri Lolát, csak a hasonlóság az anyjával, olyan mintha inkább a testvére lenne Carolinának. Raquel a kötényeket keresi mindenhol, de sehol sem találja, megkéri Carolinát, hogy segítsen neki, így Lola egyedül marad a férfiakkal. Andres azt mondja Lolának, hogy itt őt mindenki ismeri, és ha azt akarják bármikor le tudják járatni Carolinát a főztjével, vagy bármivel. Lolát nem érdekli, de akkor sem fog lefeküdni Andresszel. De lefeküdtél Miguellel, nem? És Andres azt hazudja, hogy Miguelnek felvételei vannak az éjszakáról. Damian szeretné mi hamarabb megkezdeni a gyárnál is az átalakításokat, majd megkeresi az unokatestvérét. Damian észreveszi, hogy nincs minden rendben, mert Lola sír.
 
JELEN:
 
Godoy és Antonio összeszedik, amit eddig tudnak. Valaki csapdát állított Damiannak és Carolinának, az indíték pedig biztosan nem a pénz volt. Talán valami annál is értékesebb volt az indíték. Antonio szerint valakinek tudni kellett a hűtlenségről. Godoy nem aludt éjjel semmit Laura miatt.
 
Laurának szólnak, hogy megvan Patricia riportjának a szerkesztett változata. Laura egyelőre nem akarja nyilvánosságra hozni, meg akarja mutatni Santiagonak, és ezzel akarja elnyerni a bizalmát, hogy adjon neki egy tv-s interjút.
 
Raquel elmegy Santiagohoz, és odaadja neki a kulcsot. Nem akar vele együtt elmenni a pihenőházhoz, Santiagio viszont ragaszkodik hozzá.
 
MÚLT:
 
A rendezvény már javában folyik, Miguel nem tud segíteni Lolának, hogy Andres ne zaklassa. Lola kimegy a mosdóba, Carolina látja, hogy baj van, és tudni akarja. Lola elmondja, hogy Miguel és Andres azok, akiktől ennyire tart, Miguel lakásán volt fenn. Carolina azt mondja, hamarosan rendezi ő ezt az ügyet. Lola úgy tesz, mint aki behódol Andresnek, és megkéri, hogy mit szeretne, aki a fülébe súg valamit. Damian és Carolina közben éberen figyelnek, Santiago hátul bort pakolászik, és ott marad segíteni neki. Lola odamegy, ahol Andresék már várják, ám felbukkan Damian is, Lola pedig elmegy.
Lola: Jól van. Mit akarsz csinálni?
Andres: Csak ketten legyünk.

 Lola elmondott Damiannak mindent, és Damian már tudja, milyen gazember a unokatestvére. Damian szeretne pontot tenni az ügy végére, vagy akár hívhatja a rendőrséget is. 
Damian: Mindig is tudtam, hogy egy senkiházi vagy, de soha nem gondoltam volna, hogy még férfinak sem tudlak majd nevezni.

Damian megkeresi Lolát, és megkéri nyugodjon meg, már nem zaklathatják.
Damian: Nyugalom. Soha többé nem fog már zaklatni téged.
 
Carolina azt mondja Santiagonak, hogy hívást kapott Lisától. Vicente berúgott, ismét erőszakos vele, őt híja segítségül. Santiago vele akar menni, de Carolina nem szeretné. Vicente gyűlöli Santiagot, és csak rontana a helyzeten. Santiago ragaszkodik hozzá, de Carolina meggyőzi, hogy majd ő elintéz mindent. És ez egy nagy hazugság volt, mert valójában Damianhoz ment a pihenőházba. Az utolsó találkozásukként beszél erről az alkalomról, Damian közben bemelegített a kandallóba. Damian nem hiszi, hogy most azért jött ide, mert köszönetet akart mondani Lola miatt. Carolina nem akarja ezt az őrültséget, mert mind ketten felelősségteljes felnőttek, de Damian nem tud ellenállni a nőnek. 
Carolina: Ez az egész egy őrültség, Damian.
Damian: Csak egy másodpercig gondolj kettőnkre, és senki másra e világon. Csak rád és rám.

Damian fél, hogy le kell le kell mondania a nőről, ha most azt mondja, hogy hagyja abba, akkor abbahagyja, és kész vége, ám a szerelmes szavaival meggyőzi a nőt, hogy ne mondja ki. Eléri, hogy ne ő csókolja meg, hanem Carolina legyen az, aki kezdeményez. És sor kerül az első szeretkezésükre. 
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 12th, 2017, 1:11 am #43

12 rész záró 13 rész nyitójelenete egybefűzve:

Last edited by suxel on October 12th, 2017, 8:05 pm, edited 1 time in total.
Quote
Like
Share

Joined: May 16th, 2014, 2:53 pm

October 12th, 2017, 9:49 am #44

Tök jó volt a 14 rész elején az ágy jelenet tökre tetszet. 
Quote
Like
Share

Joined: July 11th, 2015, 6:45 pm

October 12th, 2017, 11:00 am #45

suxel, nem lehetünk neked elég hálásak a részenkénti leírásokért! Kb. életet mentesz velük, mert bár valamennyire (nagyon alapszinten) értek spanyolul, de neked köszönhetően 100%-ban világos minden. :D Még egyszer köszönjük.
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 12th, 2017, 8:05 pm #46

Köszönöm Lady Kelly a kedves szavakat. Jólesett. 

Majd az este folyamán lesz 14. rész is. Biztos lesz olyan majd, hogy lemaradok pár résszel a vetítés mögött még, de igyekszem nem vagy csak kevéssel, és majd behozni, ha ilyen fordul elő.

Kíváncsi vagyok mit alkottak a 14-ben a szeretők. Remélem tényleg jó. :) 

Jelezték felém, hogy a dailymotionos link nem működik, mint a Televisa hírblogon, ahová szintén kitettem. Hogy ne írjon ki 404 hibát, cserélem a linket a lentebbi kommentemben. Atyaég, amúgy ennyi reklámot tesz bele a daily, és még ugorni sem lehet? A youtube-bal csak annyi bajom van, hogy onnan hamar letiltanák. 
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 13th, 2017, 12:11 am #47

CET - 14 Ez a rész megint csak!!!!!

MÚLT:
 
Damian és Carolina szeretkeznek a pihenőházban.
 
JELEN:
 
Godoyék a kamerafelvételeket nézik arról a napról, amikor Carolináék balesetet szenvedtek. 
Másik: Itt van Beckernek az autója,
Godoy: Rendben. Nézzük az oldalsó  kamera anyagát, és vedd fel a hangot,

Az útvonal egyes pontjain voltak olyan helyek, ahol kamerák is voltak felszerelve, és a biztonsági felvételeket elemzik. Godoy észreveszi, hogy egyszer furcsán megváltozott Carolina arca, valamiért nagyon bámult oldalra. De mi lehetett oldalt? Egy másik autó az ellenőrző ponton. Egy sötét színű, sötétített üvegekkel rendelkező autó volt a túloldalukon, amely utánuk érkezett, de előttük indult tovább, a sofőr arca egyáltalán nem látszik, rendszámtábla pedig nincs. Ez már több, mint gyanús.
Godoy: Látott valamit...Mi lehet az?
Másik: Nézd azt a sötét autót.
Godoy: Tekerj vissza, közelíts rá a sofőr arcára.

Egy másik szögből annyi látszik, hogy a sofőrön baseball sapka van, aki úgy viselkedik, hogy tudja, hogy itt videófelvétel készül, és ezért nem akar felismerhetővé válni, ezért is hajtott el hamarabb. Godoy szeretne még egy másik oldalról is felvételt látni, ám az a kamera aznap este használaton kívül volt. Godoy szerint egyértelmű, hogy a rejtélyes autóban Carolina támadója ült. 
 
Raquel beleegyezik az útba, és elkíséri Santiagot a pihenőházba. Santiago megkéri Nicot, hogy vigyázzon addig Benjara, mivel Lola nincs otthon. Lisa felajánlja, hogy ottmarad a kisgyerekkel, de Santiago azt mondja, hogy Lisának velük kell mennie. Nico elvállalja a kistestvérét. Nico üzenetet küld valakinek, hogy egyedül van otthon a gyerekkel.
 
Juan borogatást visz Lolának a fejére mért ütésekre. Juan szerint ez a jövőben is elő fog fordulni, ha okot ad rá a lány. Lola el akar menni. Nico az üzenetet Lolának írta, de Juan olvasta el, majd Juan megmutatja Lolának, úgyhogy nem kell elmennie innen, mert apucinak most nincs szüksége rá. Lola ír Niconak, de Juan felügyelete alatt.
 
Lisa egy Rosa nevű nőhöz viszi Santiagoékat, ő tőle szerzett információt a házvételről. Santiagot sokkal jobban érdeklik a részletek Damian és Carolina kapcsolatáról, mint Raquelt. Raquel nem érti, hogy mit nyer vele. Santiago szerint a pihenőház a Raquelé is, mert Damian pénzéből vásárolták. Rosa hajlandó beszélni Santiagoékkal. Raquel mutat egy fényképet a férjéről, Rosa ismeri, és ismeri Carolinát is. Raquel röviden elmondja a helyzetet, Rosa fél, hogy bajba keveredik, ám Lisa szól, hogy ők csak a pihenőházat szeretnék megtalálni. Rosa el tudja vinni őket, de Raquel még kérdezősködik. Santiago leállítaná, de Raquel visszaszól, hogy a férfi akart több részletet, akkor most miért nem akarja hallani. Raquel bocsánatot kér Rosától a tolakodásáért. Raquel kíváncsi, mikor járt nála először Damian.
 
MÚLT:
 
Carolina gondolkodóba esik a szeretkezést követően. Damian odamegy hozzá, és megkérdezi, megbánta-e. A legrosszabb nőnek érzi magát a világon.
Damian: Megbántad?
Carolina: Úgy érzem...én vagyok a legrosszabb nő a világon.

 Damian számára viszont ő a legjobb, és szeretkezni vele a legjobb dolog a világon. Carolina arra kéri, hogy ne hazudjon neki, Damian azonban nem tud nélküle élni, a csókjai nélkül. Carolina nem tudja mi lesz, ha visszatérnek, Damian arra kéri, hogy csak a jelennek éljenek, annak, hogy most csak ketten vannak. És megcsókolja Carolinát ismét. Damian reggel nem akarja, hogy ez a nap véget érjen, ahogy Carolina sem. 
Damian: Nem akarom, hogy véget érjen. Nem akarom, hogy vége legyen a napnak.
Carolina: Ma véget ér egy álom, ami olyan gyönyörű volt. Köszönöm.

Carolina megköszöni Damiannak, mert ez olyan, mint egy álom, de Damian úgy érzi, hogy neki kell köszönetet mondania, amiért ennyire boldoggá tette, és nincs semmi DE. Damian szeretné, ha lenne folytatása. Eközben Raquel álmatlan forgolódik a férje hiánya miatt. Santiagonak szintén nem jön álom a szemére, a párnáját öleli át, amíg Carolina és Damian egymást. Damian előveszi a telefonját.
 
Nico már majdnem elaludt, amikor hívást kap Miától. A lány látni akarja, de Fede nem fog erről tudni. A házukhoz közeli téren akar vele találkozni egy óra múlva.
 
Damian Rosához megy vásárolni reggel. Rosa egyből kiszúrja, hogy nem idevaló, és mint a kedves, vidéki boltosok, érdeklődik erről-arról. Damiannak szimpatikus az eladó, és vesz egy csokor virágot, és azt mondja a boltosnőnek, hogy adja oda a kilenc éves kislányának, ajándék. Rosa szerint jobb lenne a világ, ha több Damianhoz hasonló ember lenne. Felhívja Raquelt, aki szinte nem is aludt a férje hiányától, Damian azt mondja, hogy reggelihez készülődnek az üzletfelekkel. Raquel fogjuk rá, hogy jól van amúgy. Hiányoznak egymásnak, majd Damian rövidre zárja, és leteszi. Carolina mikor felébred Damiant keresi, aki épp akkor érkezik vissza a reggelivel. Carolina nem szereti, ha Damian elmászkál, még lebukhatnak a végén, de Damian szerint nincs probléma.
 
JELEN:
 
Rosa elmondja Raqueléknek, hogy 3 éve látta Damiant először, amikor egy csokor virágot vett ajándékba a lányának. Egy igazi lovag volt. Santiago a pihenőházhoz akar menni, Rosa nem tudta, hogy szeretők voltak.
 
Santiagoék megérkeznek Carolina és Damian szerelmi fészkéhez. Eleinte bérelték, majd megvették Don Luistól. Rosa ha kell, tud hozni kulcsokat, de Santiago szól, hogy nekik is vannak. Rosa átmegy a komaasszonyához, ha kell valami, csak szóljanak. Raquel úgy dönt, hogy ha már itt vannak, akkor menjenek csak be.
Rosa: Itt van. Ez az a pihenőház, amit megvásároltak.
Santiago: Bemegyünk?
Raquel: Készen állsz?

Santiago meglátja Carolina ruháját fogasra akasztva, egy közös fénykép a szeretőkről. Raquel nem érzi jól magát. Kik voltak ők? Mert az nem Damian, akihez hozzáment, és a nő sem a barátnője, Carolina. Elkezdik átjárni a házat. Megtalálják az ágyat, amelyben annyit aludtak együtt, ez egy vízágy. Raquel mindig szeretett volna egy vízágyat, de Damian Carolinának vett egyet helyette, Santiago szerint Carolina álma mindig is ez volt, és nem egy hintaszék, plusz egy ilyen vidéki lak, amit ő nem tudott neki megadni. Raquel arra kéri Santiagot feküdjön mellé, de Santiago nem szeretne, végül Raquel ráveszi, és azt akarja, hogy Santiago ölelje át. Raquel érezni szeretné, amit ők éreztek, és meg akarja utálni Damiant.

Raquel: Gyere ide, kérlek. Feküdj ide mellém. Meg kell értenem, mit éreztek. El akarom képzelni, amit itt csináltak, hogy végre meggyűlöljem Damiant egyszersmindenkorra. 
 
MÚLT:
 
Damian boldog, hogy így látja Carolinát, hogy testestől – lelkestől az övé lett, és meg akarja venni ezt a házat, mert itt kezdődött el a történetük, és ez legyen az ő szerelmi fészkük. Még mást is akar neki venni, egy vízmatracot. Carolina nevet, szerinte megőrült, de Damian neki akarja adni minden szeretetét, bármit szeretne, mindent megad neki. Carolina a fülébe súgja, hogy mit szeretne, és ismét szeretkeznek.
 
JELEN:
 
Santiago és Raquel egymást ölelve fekszenek a vízmatracos ágyon. Hirtelen autódudálást hallanak, és erre felriadnak.
 
Nico Lolát keresi, lenne más dolga is, mint Benjaminra vigyázni.
 
Rafael Rueda emberének átadja az infókat arról, amit Godoy talált a kamerafelvételeken. A munkahelyén nem hajlandó elvenni a járandóságát az információkért cserébe, majd máshol. Ekkor Cynthia sétál be, Rafael nem akar hinni a szemének. Rafael és Cynthia egykoron szeretők voltak.
 
Juan megmutatja Nico hangüzenetét Lolának, úgy néz ki elengedi a lányt. Tudni akarja, hogy fog-e beszélni a történtekről, Juan azt mondja, hogy nem tudna anélkül élni, hogy Lola ne szeretkezzen vele. Kikényszeríti Lolából, hogy azt mondja, hogy fog vele ismét szeretkezni. Mielőtt elmenne a lány, el kell tüntetnie az ütésnyomokat sminkkel. Nagyon jól gondolja meg Lola, hogy mit mond az apjának, mert Juan akkor beszámol róla, hogy idősebb férfiakkal feküdt le pénzért, valamint ismeri is az egyiket, mert Juan már látta Miguelt. Lola teljesen kétségbeesett, és zokogva tünteti el a bántalmazás nyomait.
Lola: Csak hagyj elmenni.
Juan: Először ígérd meg, hogy fogunk újra szeretkezni.
Lola: Igen. Fogunk még. Kérlek, hadd menjek.
Juan: Ha elmondod, mi történt veled, én elmondom az apádnak, hogy nálad jóval idősebb férfiakkal feküdtél le pénzért.
 
Laura Patricia lakásához megy, ahol rendőrök helyszínelnek. Laura a kameráért küldeti az egyik ismerősét. A rendőröktől tudja meg, hogy Patricia Vargas meghalt, valószínűleg öngyilkos lett.
Férfi: egy halott lány találtunk. Úgy néz ki, öngyilkos lett.
Laura: Tudják, hogy hívták?
Férfi: A lány neve Patricia Vargas.

MÚLT:
 
Lola a ruháit hajtogatja, amikor egy sms-t kap. Miszerint most megúszta, de még lesz dolga az sms-feladójával. Elhajítja a telefonját Lola, és idegesen reagál az apjára, aki kopogás nélkül lép be a szobájába. Santiago szeretne együtt reggelizni a lányával kettesben, furcsa, hogy az anyjuk most nincs otthon, ez nem a megszokott. Tudja, hogy jól van, és Lisával vannak. Lola azt mondja, hogy kicsit fáradt semmi egyéb, Santiago úgy dönt készít egy pompás reggelit a lányának.
 
Mia már megkérte Fedét, és most Nicot is, hogy hagyják békén Joaquint. Nico szerint nem lehet, ha továbbra sem száll le Miáról. Mia azonban iskolát fog váltani, és egy valamit kér, hogy vigyázzon Fedére. Mia siet haza az anyjához, Nico szeretné tudni, mikor találkoznak újból Miával, aki azt válaszolja, ha majd elhívsz valahová.
 
Lolának ízlett a reggeli, Santiago bár vasárnap van, be akar menni a vállalathoz dolgozni, haladniuk kell a munkával, hogy meglegyen Lola kirándulására a pénz. Lola arra kéri, hogy ne aggódjon miatta, de Santi szerint ebből a munkából annyi pénz jön majd be, hogy olyan ruhát vehet belőle magának majd, amilyet csak szeretne.
 
Damian a kandallóba melegít be. Szeretne lesétálni Carolinával a folyóhoz, de Carolina szerint neki már indulnia kellene haza. Csókolóznak.
Damian: Minden rendben lesz, Caro. Lazíts egy kicsit....Sétáljunk egyet. Nem tudnál nekem ajándékozni még egy órát?
 
Mivel vasárnap van Santiagoékat nem akarják beengedni a vállalathoz dolgozni, de Santiago már ezt korábban megbeszélte Damiannal. Agustin már menne hazafelé, és Nacho sem ragaszkodik, hogy maradjanak. Ekkor érkezik Andres a portás hívására, és megtagadja, hogy belépjenek a vállalat területére vasárnap. Santiago úgy dönt, hogy ezt nem hagyja annyiban, és előveszi a telefonját.
 
Mia elmondja Fedének, hogy szólt Niconak, hogy ne vegyen semmiféle revansot Joaquinon. Ellenben neki van egy terve, hogyan álljon bosszút a fiú, és ehhez kell Fede is. Mia mutat egy videót, amelyben egy kocsi áll lángokban. Fede megkérdezi: Joaquin autóját akarja felgyújtani? Nem, hanem az apjáét akarja, aki most vett egy vadonatújat, az még jobban fájna neki. Fede úgy véli, hogy ebből még nagy bajuk származhat. Mia azt kérdezi tőle, hogy csak nem berezelt?
Fede: Mire gondoltál? Fel akarod gyújtani Joaquin autóját?
Mia: Tudod mennyire fog ez fájni neki?
 
Jovita kimenőt kér, de aggasztja, hogy magára kell hagynia Raquelt, de Raquel azt mondja, hogy semmi baj nem lesz abból, ha egy nap nincsen. Andres ekkor robog be, Damiannal akar beszélni. Raquel eddig azt hitte, hogy Damian Andressel és leendő üzlettársakkal tárgyal a hétvégén. Andres nem érti, hogy most mi van akkor.
Raquel: Andres! Mit csinálsz te itt?
Andres: Damiannal kell beszélnem.
Raquel: De...Damian azt mondta, hogy veled lesz...Nem úgy volt, hogy ügyfelekkel találkoztok?
 
Santiago keresi Damiant telefonon. Carolina nem akarja, hogy felvegye, de Damian felveszi, és Santiago elmondja az incidensét Andressel a bejáratnál. Damian beszélni fog Andressel, utána pedig visszahívja Santiagot. Carolina megijed, hogy gyanít valamit a férje, de Damian szól, hogy semmi köze a problémának kettejükhöz.
 
Andres úgy tesz Raquel előtt, mintha ő felejtette volna el az üzleti találkozót. Damian ekkor hívja, de Raquel kiveszi a kezéből a telefont, és számonkéri Damianon hol van, és miért hazudott neki. Magyarázatot vár a férjétől.
Raquel: Megtudhatnám, hogy miért hazudtál nekem? Hol vagy Damian? És kivel?
Damian: Mi történt, Raquel? Miért kiabálsz?
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 14th, 2017, 12:09 am #48

15.

MÚLT:
 
Raquel tudni akarja, hol van Damian, Damian nyugtatgatja, és Andresszel akar beszélni, azt mondja, hogy ő keverte most is a bajt. Raquel kihangosítja a telefont. Damian azt mondja neki, hogy mi van veled ember, hát te nem akartál jönni az üzleti találkozóra, és sikeresen zárult Damian szerint a biznisz.
Raquel: Damian, merre vagy?
Damian: Most egy hirtelen lerohanás következik?
Raquel: Modd meg, hogy miért hazudtál.
Damian: Nem hazudtam. Andres az utolsó pillanatban visszakozott, én meg nem hagyhattam veszni a lehetőséget. 

 Andres gratulál neki. Damian ismét Raquellel akar beszélni: látod csak egy félreértés volt, de Raquel szerint nincs minden rendben. Raquel most Andrestől vár magyarázatot, hogy miért nem ment el az üzleti megbeszélésre.
 
Santiago hazaér a barátaival, és elmondja Lolának, hogy nem engedték be őket Andres miatt, majd úgy gondolja, hülyeség lett volna valójában a vasárnapi munkavégzés. Poénkodnak egy sort. Santiago úgy dönt meghív mindenkit, hogy kajáljanak együtt.
 
Carolina ideges Andres és a lebukás miatt. Damian azt mondja, tudja, hogyan irányítsa a feleségét. Carolina látta, de Damian reakciója láttán megkérdezi még is hanyadik nő a sorban, akivel lefekszik a feleségén kívül. Neki az első alkalom, hogy megcsalja a férjét, de nem hiszi el Damian nyugalma miatt, hogy ő most először csalná meg Raquelt. Damian azt mondta, hogy nem nyugodt, csak nem akar pánikba esni. Nem tudja Carolina mit tesz, ha Santiago ezt megtudja, és egy ribancnak tartja magát. 
Carolina: Mindenki meg fogja tudni. Raquel, Santiago, a gyerekeim. Istenem, meg akarok halni.
Damian: Nincs okuk, hogy kapcsolatba hozzanak velem és az utazással.
Carolina: Úgy érzem magam…mint egy ribanc.

Elszalad, de Damian utána megy, hogy álljon meg. Carolina magát vádolja, amiért magára hagyta a lányát a legrosszabb pillanatában, Damian azt mondja, hogy ő rendezte Andresszel már. Carolina nem elégszik meg vele, el akar menni.
 
Andres bocsánatot kér Raqueltől, amiért bekavart, de utóbbi időben tényleg nehezen jött ki Damiannal. Alvaradoék miatt vitatkozott vele sokat, és elmondja, hogy ma is összetűzött Santiagoval. Raquel megköszöni neki, hogy ilyen perpatvart csinált neki vasárnapra. Majd ismét Raquelhez akar közeledni, elmondja, mennyire tetszik neki a nő. 
Raquel: Gondolj csak, amit akarsz Damianról.
Andres: Nem érdekel engem Damian. Engem te érdekelsz. Tetszel nekem.

Raquel nem kíváncsi erre, ő nem hagyná magára, mint Damian. Raquel megkéri, hogy tisztelettel bánjon Santiagoval és Carolinával, de Andres azt mondja, hogy a házaspár kihasználja őket.
 
Carolina összecsomagol, Damian megpróbál hatni rá, és tudni akarja, hogy képes-e nélküle létezni. Csókolózni kezdenek, tehát nagyon nem úgy tűnik.
Carolina: Elhallgatunk dolgokat, alibit gyártunk…mivé váltam?
Damian: Tudnál élni a csókjaim nélkül, tudnál élni a szeretkezéseink nélkül?
 
Santiagoék leülnek kajálni az asztalhoz. Nacho szerint Santiago nem tette jól, hogy nem kísérte el a feleségét, Santiago azonban most nem kér a tanácsokból. Nico hallja miről van szó. Santiago hagyta elmenni a feleségét Vicentéékhez, de az se lenne normális, ha állandóan a nyakán lógna. Nacho úgy dönt nem szól bele többet, majd Santiago szól, hogy váltsanak témát.
 
Fede lesétál Raquelhez, miután elmegy Andres. Tudni akarja, hogy mi van az apjával. Raquel azt mondja, hogy félreértés. Fede nem így gondolja, Raquel nem szereti, ha hallgatóznak. Fede nem hallgatózott, csak a hangos vitából elcsípett szófoszlányokat. Fede megkérdezi az anyját, hogy az apja megcsalja-e.
 
JELEN:
 
Godoy a kamera felvételeit mutatja Antonionak. Carolina valamire figyelmes lett útközben. Antonio azt akarja, hogy derítsék ki, ki a kocsi tulajdonosa. Antonio szerint kellett lenni egy bizalmasnak mindkét oldalon, aki tudott a viszonyról.
Godoy: A nő halott. Becker kómában. Ráadásul egy titkos viszonyról van szó, tanúk nélkül.
Antonio: Vagy valaki esetleg tudott a kapcsolatról? Mindig van egy bizalmas. Kell lenni egy bizalmasnak mindkét fél részéről.
 
Laura a tv-ben tudósít Patricia haláláról, érdekesség, hogy a lány kapcsolatban állt a Becker-Alvarado ügy érintettjeivel.
Laura: Néhány perce találtak rá itt Patricia Vargas holttestére, aki még csak 21 éves volt. A rendőrség egyelőre öngyilkosságról beszél. 

 Laura úgy gondolja, hogy a haláleset lehet egy szabotázs kísérlet volt arra, hogy előrehaladjon a nyomozás Carolina halálának ügyében. Laura segédje szerint az kimaradt, hogy a lány prostituálta magát, de Laura direkt hagyta ki. Szeretne beszélni Lolával is. 
 
Rafael és Cynthia egy étteremben beszélgetnek, már nem használ drogokat Cynthia, de Rafael nem hisz neki. Cynthia azt mondja, hogy pénzre van szüksége, és egy aranyórát hoz neki, a Damianét. Ha abba is hagyta a kábítószerezést Cynthia, még ugyanaz a tolvaj, mint régen. Rafael úgy dönt nagylelkű lesz, és ad némi pénzt Cynthiának, aki keveselli, túl sokat nem tud kicsikarni belőle.
 
Aki a kocsidudát nyomogatja folyamatosan, az Vicente. Santiago szerint hazudott neki, hogy nem tudott erről a házról. Vicente a közjegyzőtől szerzett tudomást róla nem sokkal mielőtt meghalt, fontosnak tartotta, hogy tudjon róla, mert a testvéreé volt. Santiago nem tudja, miért nem beszélt róla neki, és bemos egyet a sógorának. Vicente szerint aki itt nyomorult az nem ő, hanem Carolina volt, amiért eladta az apjuk házát a feje felől. Vicente provokálja Santiagot, de Raquel nem hagyja, hogy újból neki menjen, arra kíváncsi mégis mióta tud Vicente a házról. Vicente nem mond semmit, inkább elmegy kocsival, Raquel meg nem nézi Santiano hőbörgését, és bemegy a házba. Santiago visszaemlékezik, amikor Carolinával szeretkeztek, de a nőnek láthatóan túl sok kedve nem volt hozzá. Santiago tudni akarta, hogy mire gondol a felesége, de a semmire volt a válasz, majd a családja, a gyerekkora, milyen nehéz volt Vicentével együtt. Carolina úgy érzi, hogy untatja vele Santiagot, de Santiago csak azt nem szereti, hogy ilyenkor Carolinának elmegy mindentől a kedve. Carolina úgy érezte az ágyban, hogy nem érdemel meg semmit abból, amije jelenleg van. Carolina nem tartotta magát jó nőnek, de Santiago annál inkább.  Az emlékképek után Santiago bemegy Raquelhez.
 
Miriam és Rueda Damian ágyánál. Miriam szól Ruedának, hogy mondja meg a rendőrismerősének, hogy továbbra is mindent ő akar elsőnek megtudni. Rueda a szavát adja. Miriam felülvizsgáltatta, hogy milyen pénzforrásai vannak Raquelnek.
 
Santiago bocsánatot kér Raqueltől, de Raquel szerint nem Santiagoval van baja. Ez a hely, ez őrjíti meg teljesen, mely tele van a szeretők emlékeivel, az árulással. Santiago még akar beszélni Vicentével, de Raquel már csak el akar innen menni. Santiago csillapítja, és átöleli, majd megcsókolja a zokogó nőt, de Raquel nem képes rá. Majd meghal Raquel a vágytól, hogy bosszúból szeretkezzen Santiagoval, de ők akkor sem olyanok, mint a párjaik voltak.

 
Juan hazaviszi Lolát, és emlékezteti rá, hogy egy szót sem szólhat. Búcsúcsókot szeretne kiszállás előtt, és meg is kapja. Laura látta a távolból. Nico kérdőre vonja Lolát, hol volt, aki közli, hogy ő csak erre jó ebben a családban, hogy feladatot adjanak neki, és megkéri, hogy hagyja békén. Lola nem ad magyarázatot Niconak a viselkedésére.
 
A rendőrk ismét a folyóparton vizsgálódnak. Előkerül egy lapát, ami vérnyomok vannak. Antonio DNS-vizsgálatot rendel el. Godoy hívást kap, Laura az. Fontos információja van: Patricia halott. Laura folytatja a nyomozást, mert szerinte lehet kapcsolat Patricia halála és a Damianék ellen irányuló támadás között.
 
Raquel bocsánatot kér Santiagotól a viselkedéséért, Santiago szerint nem kell. Szerinte jobbak lesznek attól, hogy nem mutatják ki az egymás iránti érzéseiket, végülis szabadok, nem? Ám Raquel szól, hogy ő még mindig Damian felesége, és életben van, és nem fog ugyanazzal a módszerrel megfizetni a férjének. Santiago bocsánatot kér, igaza van a nőnek. Santiagonak folyamatosan az jár a fejében, amit velük tettek, nagyon feszült, és nem is tudja mit érez Raquel iránt. Jobb ha mindent úgy hagynak, ahogy van. Raquel megérti Santiago fájdalmát, de szerint nem kell magyarázkodnia a nőnek.
 
Laura bekopogtat Nicoékhoz, Lolával akar beszélni.  Megkéri Nicot adja át neki az üzenetet, hogy Patricia öngyilkos lett, és Laura csak azért is szeretne Lolával beszélni, ha a lánynak nincs is kedve hozzá.
Laura: Beszélnem kell a nővéreddel, Lolával.
Nico: Fáradtan jött haza, nem hiszem, hogy…
Laura: Mondd meg neki, hogy a barátnője, Patricia öngyilkos lett
Nico: Micsoda?
 
MÚLT:
 
Nico megismerkedik Patriciával. Lola nincs otthon, de Patricia megkéri, hogy adjon át egy üzenetet: este parti lesz. Niconak szimpatikus a lány, flörtölnek egymással, és Patriciának is szimpatikus a fiú. Patricia megadja neki a számát.
 
Andres és Damian telefonálnak. Egymást fenyegetik kölcsönösen, jobb ha egyikőjük sem nyitja ki a száját, amit a másikról tudnak. Damian arra kíváncsi, hogy Andres mit beszélt még Raquellel, nem akar lebukni.
 
Lola és Juan találkoznak. Lola fél,hogy a szülei nem egyeznének bele a kapcsolatába Juannal.  Megbeszélik, hogy este találkoznak, és az csak a kettejüké lesz.
 
Damian hazaér, tudni akarja, hogy most elszámoltatás lesz-e. Nem lesz, csak Raquelnek furcsa a férje viselkedése az utóbbi időben. Damian azt akarja, hogy a felesége tudja, hogy mennyire szereti.
 
Fede szól Miának, hogy hazaérkezett az apja. Miát most annyira nem foglalkoztatják a szülei dolgai, de Fede nem akarja, hogy az anyja szenvedjen. Fede szerint lehet megcsalja az apja az anyjukat, Miának vannak fontosabb dolgai ennél most: bosszút állni Joaquinon. Lesz egy parti ahová az apja vadonatúj kocsijával fog menni, csak azt nem tudja, hogy a hazaút gyalog lesz. Fedenek aggályai vannak, Mia próbálja rávenni, ha nem segít neki, az olyan, mintha nem számítana a testvérének.
 
Carolina hazamenet előtt meglátogatja Lisát, és azt mondja azért van itt, mert volt egy vitájuk Santiagoval, és el kellett jönnie. A beszélgetésüket dudálás szakítja meg. Vicente jött Lisához, nagyon részeg. Lisa ilyenkor a rendőrséget szokta hívni, de Carolina azt mondja, hogy elintézi. Vicente a kisfiát akarja látni. Carolina nyugtatja a testvérét, és nem engedi be a házba. Vicente a húga szemére veti, hogy amikor segítségre volt szüksége, hátat fordított neki, és Lisa oldalára állt. Vicente erőszakosan kezd viselkedni a testvérével, és közli, amiért beleavatkozik a családi életébe, csak meg kellene ölnie. 

Vicente: És te mit avatkozol bele? Amikor csak idejössz leckéket akarsz adni nekem?
Carolina: Ez már fáj.
Vicente: Meg kellene öljelek.

Vicente addig nem akar elmenni, amíg Lisa ki nem hozza neki a fiát látni. Már beesteledik, amikor Carolina úgy látja, hogy talán már elment a testvére, és nem várakozik, de Lisa szerint ez egyáltalán nem biztos. Carolina szerint a bátyja egész életében egy beteg alak volt, Lisa szerint csak egyre rosszabb és rosszabb az idő múlásával. Lisa szerint Carolinának óvakodnia kell attól, hogy Vicente megtudja, hogy problémái vannak Santiagoval, mert ott fog támadni, ahol a nőnek a legjobban fáj. Carolina örül, hogy nem tartják a kapcsolatot. Lisa úgy gondolja, egy szimpla vitánál biztosan több van a háttérben, mert Carolina csak úgy nem hagyja magára a gyerekeit: neki ha kell bevallhatja, hogy Santiago megcsalta egy másik nővel, és emiatt jött el otthonról. Carolina erre egyelőre nem mond semmit sem.
 
Fede Nicoval beszél, aki elmondja, hogy meghívatta magát egy partira egy idősebb lánnyal, lesz pia minden. Nicot érdekli, hogy nem menne-e  Fede is? Mia megkéri Fedét, hogy ne menjen, mert nekik az autót kell menni tönkretenni. Mia éles szerszámokat vesz elő.
 
 
JELEN:
 
Lola úgy dönt, hogy beszél Laurával, aki elmondja neki, hogy semmit nem mondott az apjának arról, amit Patriciától tudott meg. A lány a prostitúcióról beszélt, hogy nős emberekkel volt dolga, és hogy Lola is benne volt. Patricia rángatta bele Lolát, ő nem akart ebbe belefolyni. Patricia azt mondta, hogy Lola is lefeküdt a szeretőjével. Laura akár el is felejtheti a hallottakat reggelre, de a rendőrségi nyomozást nem tudja megakadályozni Patricia halálának ügyében. Laura ezért szeretne mindent megtudni Lolától az anyja és Damian kapcsolatáról.
Lola: Mi az, amit tudni szeretne?
Laura: Mindent Damian és anyád kapcsolatáról.
 
Miriam az unokáival beszélget, hogy az utóbbi időben megromlott a viszonya az anyjukkal, és a vállalatnál sincs minden rendben. A ház költségei nagyon magasak, Fede megkérdezi, hogy ez is az anyja hibája. Fede nem szereti ha hülyének nézik, a mamája világéletében utálta az anyját, a vállalat pedig az apjáé is. A vállalat az egész családé, és megérti, hogy védi az anyját, de az apjára meg nem gondol? Az apja ágyhoz van kötve, Raquel meg ki tudja merre éli a világát. Fede nem engedi, hogy az anyja ellen hangolják, és otthagyja a mamáját. Miriam így Miára hatást gyakorolni.
Miriam: nem hagyhatjuk, hogy továbbra is ilyen magas legyenek a költségei ennek a háznak.
Fede: És ezért is az anyámat teszed felelőssé?
Miriam: Ne legyél szemtelen.
Fede: Azt gondolod, hogy nem vettem észre, hogy gyűlölöd? Mindig is gyűlölted.

Miriam: És te mit gondolsz?
Mia: Mondd meg te, nagyi. Mit akarsz mit gondoljak? Azt akarod, hogy én is utáljam anyát?
 
Godoyék ki akarják hallgatni Vicentét. Santiagot becsaphatta, de őket nem tudja majd.
 
Raquel és Santiago hazaérkeznek. Miriam megjegyzi Miának, látod most is másokkal van elfoglalva az anyád. Miriam szeretne beszélni Raquellel is, de ehhez a szeretője nem szükséges.
 
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 16th, 2017, 10:48 pm #49

16:

JELEN:
 
Raquel nem tűri, hogy Miriam tiszteletlen vele és Santiagoval. Miriam szerint Raquel tiszteletlen Damiannal. Raquel azt mondja, hogy ők csak az igazat akarják tudni, ám Miriam szerint a fiát akarják beállítani egyedüli bűnösnek. Raquelnek nem tetszik, hogy a lánya előtt támadja, de Miriam szerint Mia elég idős, hogy saját véleménye legyen. Miriam azt kezdi színlelni, hogy rosszul van, Raquel pedig  otthagyja az anyósát, Santiago pedig elmegy. Miriam azt mondja, hogy meg akarja védeni az apai örökségét, és nem akarja, hogy Mia és Fede semmi nélkül maradjanak, mert ha az apja meghal, akkor minden Santiago kezébe fog hullani.
 
Lola azt mondja Laurának, hogy nem tudott semmit az anyja és Damian viszonyáról. Laura tudni akarja, hogy mi történt Lola fejével. Azt mondja a lány, hogy amikor Benjaminnal volt, akkor sérült meg. Laura felajánlja a segítségét probléma esetén. Laura tudni akarja, hogy ki volt Patricia szeretője, Lola erre is azt mondja, hogy nem tudja. Laura ezt nem hiszi el, és közli, hogy előbb-utóbb az igazság úgyis kiderül, mégha titkolja is. Laurának mennie kell azonban most.
Laura: Mondd meg ki volt Patricia szeretője! Beszéltél vele?
Lola: Nem.
Laura: Nagyon jól ismerted. Nem akarod nekem elmondani?
 
Godoy sört iszik, amikor a felesége hazaért. Tudni akarja, honnan tudta meg, hogy Patricia meghalt, aki annyit vág oda neki, hogy nem beszél az ügyvédje nélkül. Godoy nincs vicces hangulatában. Laurának gyanús Patricia szeretője, de nem mond többet, és nem fedi fel a forrását. Laura megkéri a férjét, hogy segítsen megtalálni Patricia szeretőjét. Laura felhívja Lolát, teljesítette a ráeső részt, a rendőrség nem fog utána nyomozni, azt mondta ugyanis Godoynak, hogy semmi érintettsége nincs Lolának Patricia halálában, mindössze osztálytársak voltak, és nem jelenik meg egy cikkben sem a neve, most Lola teljesítse a ráeső részt. Santiago ekkor benyit Lolához, a lány nem mondja el neki, hogy Laurával beszélt, és kissé ingerült az apjával szemben. Santiago elmondja, hogy Valle del Bravoban járt, és a nagybátyja többet tudhat, mint amit elmond. Santiago beszél neki a pihenőházról, és az anyja hazugságairól, az alibikről.
 
Godoy meglátogatja Lisát, az exsógornője felől érdeklődik. Lisa furcsállja, hogy a rendőrök még csak most keresték meg. Godoy megkérdezi, ha számított arra, hogy őt is kihallgatják, miért nem jelentkezett önként. Mert Lisa nem tud semmit a balesettel kapcsolatban, csak a sógorát ment meglátogatni. Godoy szerint lehet vannak Lisának olyan infói, amleyek segíthetnek előrébb vinni a nyomozást. Vicente a környéken ólálkodik.
 
Santiago Antonionál van, nem érti, kinek lehetett indítéka megölni a feleségét. Santiago nem ismeri a rejtélyes autót, amely felbukkant Carolináék mellett. Antonio beszél neki arról, hogy találtak egy véres lapátot, és Godoy Lisánál van, hátha beszélt olyasmiről Carolina a nőnek, amiről Santiagonak nem. 
Santiago: Nem tudok aludni, mert azt próbálom megérteni, hogyan történt a baleset. Ki akarta megölni a feleségem?
Antonio: Kezdenek előkerülni a bizonyítékok a nyomozáshoz

Santiago szerint Vicentét kellene kihallgatni, úgy gondolja, hogy elhallgat dolgokat. Nincsenek bizonyítékai rá, de Santiago megkéri, hogy hallgassák ki. Antonio az irodájába viszi Santiagot, hogy megmutasson neki valamit, ami után Godoy és a felesége nyomoz, és lehet köze van Lolához.
 
Raquel vásárolt, és fizetni szeretne, de nem működik a bankkártyája. Fede tudni akarja, miért bánik így a nagyanyja az anyjával. Raquel ad egy másik kártyát, de az sem működik. Az eladó szól neki, hogy így nem kaphatja meg Raquel a vásárolt árut. Raquel felhívja a bankot.
 
Miriam volt az, aki zároltatta az összes pénzforrását a menyének, ha pénzre van szüksége, akkor hozzá kell fordulnia. Andres tudni akarja, hogy ez legális-e, de Rueda közli, hogy teljesen az, mivel Miriam a cég elnöke. Andres tiszteletben tartja a döntéseit, de Miriam nem engedi, hogy folytassa, és közli, hogy neki is el kell számolnia ezentúl mindenegyes pesóval, úgyhogy vége a dőzsölésnek.
 
Raquel megtudja, hogy Miriam áll a háttérben. Fede kétségbeesik, és befullad. A pipára van szüksége.
 
MÚLT:
 
Santiag megkérdezi Nicot, hogy ő is elmegy valahová az este, mint Lola. Santiago úgy dönt, hogy elviszi Nicot, ha akarja, ha nem.
 
Lola már ott van a partin, ahová Patricia meghívta, de nem Nico adta át neki Patricia üzenetét. Patriciának tetszik neki Nico, és elmondja, hogy meghívta. Nem örül Lola, hogy a tesója is ide fog jönni. Aki most felbukkan az nem más, mint Juan. Patriciának nem szimpatikus a férfi, óvatosságra inti Lolát vele kapcsolatban.
 
Lisa egy rendőrrel beszél telefonon, szeretné, ha Vicentét bevinnék a rendőrörsre, és pár napig így nyugta lenne tőle, de nem egyszerű folyamat. Megkérdezi Carolinát, hogy ugye azért ment férjhez fiatalon, mert el akart szakadni a bátyjától, hát sok problémát okozott már az anyjuknak is gyerekkorában. Carolinát az érdekli, hogy Lisa mit látott Vicentében. Eleinte nem volt ilyen a férfi, egy igazi macsó volt, egy bátor ember, úgy gondolta, hogy védelemre talál az oldalán. Carolina mindvégig azt hitte, hogy Lisát valaki kötelezte a házasságra, de ez nem így volt. Lisa szerelmes volt Vicentébe, Lisa visszakérdez Carolinának, ő sem kötelességtudatból házasodott, sőt kis szünetet követően azt is mondja, hogy szerelmes még mindig Santiagoba, és nem olyan jellegű problémájuk van, hogy Santiago megcsalná egy másik nővel. Carolina úgy dönt, készít egy teát magának.
 
Damian a telefonját kémleli otthon, Raquel lesétál hozzá, és hozzábújik, szeretkeztek és már nem érzi bizonytalannak magát. 

Raquel: A kibékülés sikerül mindig a legszenvedélyesebbre.
Damian: Megnyugodtál, ugye? Viszlát féltékenység és bizonytalanság.
Raquel: Szeretlek, Damian. Szeretem, amikor így szeretkezünk. Ilyenkor annyira teljesnek érzem magam.

Raquel megijed, hogy a gyerekek ugye itthon vannak, és nem voltak elég figyelmesek, lehet hangosak is voltak, ám ekkor veszik észre, hogy Mia és Fede nincsenek otthon. Fedét hívják, majd Miát, de nem veszik fel a telefont, végre kell hajtani a tervüket. Jovita sem tud semmit sem a gyerekekről. Raquel úgy dönt felhívja Santiagot, Nico hátha tud valamit. Santiago megkérdezi Nicot, de szól, hogy ő meghívta Fedét, de nem akart vele tartani. 
Santiago: Tudsz valamit Fedéről?
Nico: Nem. Hívtam, hogy jöjjön el velem a buliba...de azt mondta, hogy nem tud jönni.

Santiago számára kiderült, hogy Damian már hazaérkezett a feleségéhez. Mia egy nagy kést ad Fede kezébe, ő pedig baseball ütőt vesz elő, arra várnak, hogy a tömeg bevonuljon a házba, ahol a parti lesz. Fede Niconak sem veszi fel a telefont. A tömeg elindul befelé, Joaquinék bulijában van Juan és Lola is, akik forró csókot váltanak egymással. Mia minden dühét kiéli Joaquin apjának az autóján a baseballütővel, Fede pedig kiszurkálja az autógumikat. 
Mia: Itt az átkozott autója...Mire hármat számolok, akkor csináljuk, előre megyek. Egy, kettő...és három.

Beindul az autó riasztója, a bentiek felfigyelnek rá, Fedéék menedékbe húzódnak. Joaquin nem akarja elhinni, hogy mi történt, kiindul mindenki a házból, Mia pedig videózik. 
Joaquin: Neeeeee! A kocsim. Az apám meg fog ölni.
Mia: Látni akarom annak a nyomorultnak az arcát.

Juan elmegy gyorsan Lolával. Nico ekkor érkezik meg az apjával, kiküldi Santiago a fiát nézze meg mi történt, és keresse meg Lolát. Nico észreveszi Miáékat a távolban, amint eltűnnek a helyszínről. Patricia szól, hogy Lola elment a testneveléstanárral. Patricia ad egy puszit neki, és elmegy.
 
Fede visszahívja az anyját. Raquel megkéri őket, hogy jöjjenek haza. Fede azt mondja, hogy kiugrottak vacsorázni, Damian szerint az a lényeg, hogy együtt van Miával, és jól vannak. Raquel megkönnyebbül, hogy nem miattuk mentek el. Carolina üzenetet küld Damiannak, egyelőre nem tudott elmenni Lisától, miután a testvére felbukkant és cirkuszolt, ám másnap találkozni akar a férfival. Damiannak is le kell most tennie a telefont.
 
Carolina reggel, amikor hazaér Santiago még a kanapén alszik. Carolina nem érti, hogy miért itt alszik. Santiago Lolát várta. Carolina Nicoról kérdez, ő itthon van. Na de akkor hol van Lola? Santiago nem tudja.
 
Lola Juannál aludt, együtt töltötték az éjszakát. Lola megijed, hogy az apja nagyon dühös lesz rá, de az éjszaka nagyon jó volt Juannal.
 
Carolina otthon Lolát faggatja, aki azt mondja, hogy egy Wendy nevű barátnőjénél aludt. Carolinának nem elég a magyarázata, és Carolina szerint az apja nagyon mérges, de majd beszél vele. Nico szerint egy hazudozó a nővére, mert nem Wendyvel, hanem a tesitanárral volt. Damian és Raquel átjönnek Alvaradoékhoz, és reggelit hoznak. Váratlanul állítottak be, nem számoltak rájuk. Raquel magával viszi Carolinát a konyhába, hogy a péksüti mellett kávézzanak egyet. Damian közli Santiagoval, hogy Andres nem fog többet problémát okozni a munkában. Santiago várta a viszahívását Damiannak, de Damian nagyon elfoglalt volt. Damian még egyszer bocsánatot kér, nem fognak Santiagoék még egyszer ilyen helyzetbe keveredni. Raquel fáradtnak találja Carolinát, aki szerint ez Vicente miatt van. Raquel viszont tökéletesnek néz ki. Raquel szerint ez Damiannak köszönhető, olyat szeretkeztek az éjjel, hogy teljesen feltöltötte.
Carolina: Gyönyörű vagy.
Raquel: A férjemnek köszönhetem.
Carolina: Damiantól szépészeti kezelést kaptál ajándékba?
Raquel: Felszabadító szex. Mint amikot még csak együtt jártunk. 20 évesnek érzem magam újból.
 
JELEN:
 
Raquel Damian ágyánál van: megcsalta, elárulta a férje, és magára hagyta. Ráolvassa a fejére, most pedig az anyja ki akarja tenni az utcára. Nem akarja elhinni Raquel sem, hogy ez a helyzet, és szerinte Damian hibája, hogy ennyire védtelenül hagyta őket. Damiannak egy könnycsepp gördül ki a szemén.
Raquel: Az anyád el akar venni tőlem mindent. Az utcára fog tenni. Engem és a gyerekeinket. És te? Amíg magatehetetlenül fekszel, addig is fájdalmat okozol nekem, tovább teszel tönkre. 
 
Fede elmondja Cynthiának, hogy jártak a nagyanyja miatt, és beszélni akar a mamájával. Fede nem tudja, hogy mi lesz vele a gyógyszerei nélkül. Cynthia ad neki pénzt rá.
 
Miguel körbenéz mielőtt Andressel beszélne, hogy senki nem figyeli-e őket. A rendőrség szaglászik utána Patricia halála miatt. Miguel úgy véli, hogy Lola beszélhetett vele. Andres szerint, ha nincs köze hozzá, miért aggódik. De van köze hozzá, mert megfenyegette Lolát, ő meg felhívta Patriciát, hogy ha beszél, akkor meg fog halni. Miguel Andres segítségét kéri. Beszéljen Andres Lolával, Andres nem akar, Miguel nem mehet a közelébe, mert gyanús lenne, azt javasolta az ügyvédje is, hogy szívódjon fel. Miguel Lolát akarja elhallgattatni, nehogy beszéljen bármiről is a haláleset kapcsán a rendőrségnek vagy a médiának, Andresnek kellene megfenyegetnie.
 
Santiago Lolát keresi. Lola dolgozni indulna, Santiago az igazat akarja. Beszélt Antonioval, tud Patricia haláláról, az igazat akarja.
Santiago: Azt akarom, hogy mondd el nekem a teljes igazságot. Patricia halott. Azt mondják, hogy te és ő kapcsolatba keveredtetek egy tőletek idősebb férfival. Igaz ez? Válaszolj, Lola!
 
MÚLT:
 
Nico számonkéri Lolán, hogy Juannal volt együtt. Lola szerint Niconak kár támadnia, mert ő meg Patriciával akart lefeküdni, de Nico szerint az más, mert ő férfi. Lolának nem tetszik a macsó viselkedés. Lola nem engedi,hogy beleavatkozzanak az életébe. Nico: tehát akkor igaz, hogy megvannak Patriciaval a közös kis dolgaitok? Lola tudni akarja, hogy az öccse mit tud. Nico azt mondja mindent, és undorodik a nővrétől.
 
A felnőttek az asztalnál ülnek, Carolina hozza a péksütiket.  Santiago és Raquel úgy döntenek, kimennek a piacra, Damian nem akar kettesben maradni Carolinával, el akarja vinni őket, de Raquel azt mondja, hogy maradjon csak nyugton, jönnek nemsokára. Damian nem érti, mi baja van Carolinának. Carolina féltékeny Raquel és Damian szenvedélyes éjszakájára, Damian szerint Raquel a felesége, és vannak helyzetek, amiket nem lehet elkerülni. Carolina arra kéri, hogy hagyja békén, a kapcsolatuknak itt van vége, ő hozzá többet ne nyúljon. Lefekszik vele, azért, hogy kellő állapotban legyen ahhoz, hogy a feleségével is jó legyen az ágyban? Egyik percben lefekszik vele, majd a másikban Raquelt kényezteti az ágyban? Carolinát nem érdeklik Damian magyarázkodásai, úgy érzi, hogy Damian csak kihasználja, és élvezi, hogy két nőt tudhat az ágyában. A vitatkozásukra kijön Lola, és tudni akarja, min vitatkoznak.
Carolina: Raquel azt mondta, hogy úgy szeretkeztetek, mint azelőtt még soha.
Damian: Ő a feleségem.
Carolina: Akkor hagyj engem békén. Itt van vége, Damián. Többet ne érj hozzám.
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 17th, 2017, 11:59 pm #50

17:

MÚLT:
 
Lola választ vár, hogy miért vitatkozik az anyja, és Damian. Damian azt mondja, hogy az anyja nincs meggyőződve róla, hogy Lolának dolgoznia kellene Damian gyárában, Carolina azt akarja, hogy előbb az iskolát végezze el. Lola azonban szeretne iskola közben is dolgozni, és nem érti az anyja, miért nem akarja. Lola hajlandó még az apjával is beszélni, hogy meggyőzze. Lola köszönetet mond a lehetőségért, és elmegy. Carolina azt akarja, hogy Damian menjen el, és a feleségének okozzon örömet helyette. Carolina feszült, és egyáltalán nem boldog. Damian szól Raquelnek, hogy be kell mennie a gyárba, mire Santiagoval visszajönnek már nem lesz itt. Lola tudni akarja, hogy Damian miért ment el. Sürgős dolga akadt. Lolát érdekli, hogy van-e még valami azon kívül, hogy az anyjának nem tetszett, hogy Damian munkát ajánlott neki a gyárban.
Lola: A munka miatt voltál igazából rossz hangulatban, vagy van valami más is?
Carolina: Mi lenne?
Lola: Nem tudom...azt mondd meg te.
 
Damian azt mondja Raquelnek, hogy nem tetszik az anyja náhány intézkedése a vállalatnál. Raquel szerint Miriam nem veszi figyelembe, hogy Damian állította talpra a vállalatot. Damian azt mondja, hogy ezt majd ő elintézi. Raquel arra kíváncsi, hogy mit jelent ő Damiannak, illetve mit jelent ő Miriamnak, hogy őt mindenből kihagyják. Nem ért az üzlethez? Damian csak azt nem akarja, hogy Raquel és Miriam háborúzzanak. Raquel nem akarja, hogy csak a gyerekek anyját lássák benne. Raquel semmit sem tud a pénzügyi helyzetükről. Ha történne egy baleset, akkor mi lenne vele és a gyerekeivel. Raquel tudni akar mindent, mert ha netán baj történne, szeretne felkészült lenni, de Damian hallgat. Raquel úgy dönt, hogy inkább alszik akkor.
Raquel: Tudni akarom, hogy mit jelentek a számodra és az anyád számára!
Damian: Nem akarom, hogy jobban belefolyjál, mert nem akarok több vitát köztetek.
Raquel: Most már értek mindent. Nekem itt semmi jogom nincsen. Végre megértettem.
 
Mia tudni akarja, hogy miért vitatkozott este az apjával az anyja. Raquel úgy véli, hogy nem fontos, de Mia szerint igenis az. Tudni akarja, hogy a szülei el fognak-e válni. Fede megjelenik az ajtóban, és kéri, hogy Mia menjen vele. Raquel beszélni szeretne Carolinával, beszélni akar róluk, Damianról, meg úgy mindenről. Nem akarja, hogy Santiago megtudja ezt, és személyesen kellene lebonyolítani. 
Raquel: Beszélnem kell veled.
Carolina: Aggódom. Mondjad csak.
Raquel: Damianról van szó...és rólam..találkoznunk kell. Azt akarom, hogy csak ketten beszéljünk: te és én.

Santiago megérkezik, és Carolina azt hazudja, hogy Lisával beszélt. Santiago úgy érzi, hogy a felesége távolságtartó lett vele, és nem engedi, hogy elvigye hozzá. Carolina szerint hamarosan rendeződik minden.
Santiago: Néha nem tudom, hogyan viselkedjek veled. Úgy érzem egyre csak távolodunk.
Carolina: Bocsáss meg.
Santiago: Nyugodj meg, szerelmem. Csak mellettead akarok lenni, semmi egyéb. Szeretlek.
 
Miriam és Damian Santiago miatt vitatkoznak. Miriamnak sem szimpatikus, hogy beengednek pihenőnapokon idegeneket a vállalathoz. Andres természetesen a nénikéje pártján van, de Damian megkéri, hogy ne szóljon közbe. Damian közli ő a főnök, és ő dönt róla, de Miriam szól, hogy nélküle nem hozhat döntést. Miriam tudni akarja miért kell ez a felújítás, de Damian győz a vitában.
 
Nico megkérdezi Miáékat tudnak-e valamit Joaquin apjának kocsijáról. Az ikrek tagadnak, Nico tudja, hogy ők voltak, és dühös, mert kihagyták belőle, úgy véli, hogy nem bíznak benne. Miát nem érdekli, úgy gondolja, hogy ez csak kettejükre tartozott a testvérével.
 
Carolina elmegy az üzlethelyiségbe Raquelhez, aki mondhatni maga alatt ücsörög ott. Nem érzi jól magát, veszekedett Damiannal, és emiatt maguk kell vigyék az üzletet, minden segítség nélkül. Raquel úgy érzi, hogy semmibe veszi a férje, amiért kihagyja az üzleti dolgokból. Carolina lelket önt Raquelbe, Raquel azt akarja, hogy sikeresek legyenek, meg kell mutatniuk, hogy mire képesek. Carolina nem fogja magára hagyni a barátnőjét. Raquel hívást kap, el kell mennie a testvére miatt. Carolina nem tudta, hogy van egy testvére, Raquel később elmagyarázza, de Damiannak ne beszéljen erről a dolgoról, meg senkinek sem. Raquel úgy érzi, hogy Carolina egy angyal.
 
Santiago tudni akarja, hogy nem lesznek-e komplikációk a belépésükkel a vállalathoz, de Damian megnyugtatja, hogy nem lesz probléma. Santiago mindenért hálás Damiannak, és nagyon jó barátnak tartja.
Santiago: Sokkal tartozom neked.
Damian: Nem tartozol semmivel.
Santiago: Úgy érzem barátra találtam benned. Mindenért köszönettel tartozom, amit értem tettél.
 
JELEN:
 
Santiago tudni akarja az igazat Loláról. Lola azt mondja, hogy semmi sem történt, és kéri az apját, higgyen neki. Lola úgy dönt, hogy megy dolgozni. Santiago el akarja vinni, de Lolának nincs szüksége rá. Előtte még megöleli az apját. Santoago hívást kap, Raquel látni akarja. Damian nem csak megcsalta, hanem még az anyja kezébe helyezte a sorsát is. Raquel úgy érzi nem képes magát megvédeni. Damian csak még több fájdalmat okozott neki, Santiago tudni akarja hol van, de Raquel nem mondja meg, hogy a férje ágya mellett ül.
 
Godoy Lisánál van. A gyerek iskolában van. Lisa szerint Vicente többet tudhat Carolináról, mert az utóbbi hónapokban közelebb álltak egymáshoz. Vicente pénzt akart kicsalni Carolinától. Vélhetően akkor tudta, hogy szeretője van a testvérének. Lisa ezt nem tudja. Godoy megkérdezi, hogy Lisa tudott-e a viszonyról, sőt szerinte tudnia kellett róla. Hát annyi, hogy a faluban beszéltek róla, de neki sosem mondta, és azt sem tudja, hogy ellensége lett volna. Amikor lejött azért jött, hogy őt megvédje Vicentétől. Lisa elmondja, hogy Carolina többször megkeresett a faluban egy Tona nevű nőt, aki ért az abortuszhoz. Ez már régen volt, több mint két éve.
 
Santiago megjelenik a kórházban, és bemegy Raquelhez. 


Raquel azt akarja, hogy hárman legyenek ott, és Damian hallja, hogy tönkretett két családot. Santiago megtudja, hogy Damian anyja elvett a nőtől mindent, ő pedig egy pihenőházat vett a szeretőjének. Raquel azt mondja, hogy nagyon gyűlöli a férjét, és Santiagohoz bújik.
 
Lola bemegy dolgozni a Becker-vállalathoz, Andres meglátja, és beszólogat neki. Andres úgy gondolja, hogy az alma nem esik messze a fájától, és Lola tetteinek is meglesznek a következményei. Damian már nincs ott, hogy megvédje. Andres így kirúgja a lányt.
 
Raquel elmeséli, hogy fosztotta meg a pénzétől Miriam. Santiago azt mondja, hogy számolhat rá,de Raquel szeritn most pénzről van szó. Santiago mindenképpen segíteni akar neki, legalább viszonozhatja azt a sokat, amit Raquelék tettek értük. Jogi útra akarja terelni az ügyet, Raquel úgy érzi, nem lesz könnyű dolguk.
 
Lola sirdogál a vállalat előtt. Fede meglátje, Lola elmondja, hogy Andres kirúgte, mert Miriam és Andres utálja őket. Fede segíteni akar rajta, de Lola szerint nem fog tudni semmit sem tenni.
 
Godoy és Lisa meglátogatják Tonát, aki ellenségesen viselkedik velük, nem akar semmit sem mondani. Godoy szól, hogy nem lesz semmi problémája, ha elmondja mi az, amit tud Carolináról. Igen, járt ott. Közel 2,5 éve, és az utolsó pillanatban meggondolta magát, nem vetette el a gyereket. Godoy tudni akarja, hogy magában volt ott, vagy netán egy férfival.
Godoy: Csak annyit akarok tudni, hogy Carolina Rivas járt-e önnél?
Tona: Igen, járt itt.
Godoy: Abortusza volt?
Tona: Nem, az utolsó pillanatban meggondolta magát.
 
Fede számon kéri a nagyanyján azt, amit velük művel. Miriam azt mondja, hogy Mia és Fede mindent megkapnak, de Fede nem akarja, hogy az anyját kizárják. Miriamnak nem tetszik a hangnem. Andres tudni akarja, hogy mi történik. Ő rajta pedig Lola elbocsátását kéri számon.
Fede: Az anyámtól nem vehetsz el semmit! Hallottad? Semmit!
Andres: Mi ez a kiabálás?
Fede: Te is el akarod venni a pénzünket. Vagy te csak az ágyadba viszed a lányokat, majd pedig kirúgod őket, mint Lolát?
 
Lola dühösen becsapja az ajtót, Santiago megtudja tőle, hogy kirúgták. Raquel szerint semmi kétség, Miriamék arra játszanak, hogy mindkét családot anyagilag is tönkre tegyék. Raquel sajnálja a történteket.
 
Godoy elmondja Antonionak, amit megtudott a faluba. Godoy úgy gondolja, hogy Carolina azért akarta elvetetni a gyereket, mert a legkisebb gyerek Benjamin valójában Damiantól fogant, és nem Santiagotól. Antonio szerint ez őrültség, de Godoy szerint az időpontok egybevágnak. Antonio nem akar többé erről a témáról beszélni, ez már tényleg az utolsó döfés lenne Santiagonak. Godoy szerint a bíró előbb-utóbb kérni fogja a vizsgálatot.
 
Raquel felelősnek érzi magát, amiért Lolát kirúgták. Santiago úgy gondolja, hogy nem szükséges Lolának dolgoznia, ő neki jó munkája van Raquelnek köszönhetően. Próbálja őket megnyugtatni. Lola tudni akarja, miért viselkedik így Raquel. Godoy ekkor felhívja Santiagot.
 
Miriam szól Fedének, hogy ő rendelte el, hogy kirúgják Lolát, nem akar semmilyen kapcsolatot az Alvarado családdal. Miriam azt mondja, hogy benne csak a segítő szándék van. Fede azt kéri a nagyanyjától, hogy akkor segítsen neki, hadd dolgozzon a vállalatnál. Andres szerint nem szükséges, és Fede nem az anyját akarja eltartani, hanem az apja részéről akar gondoskodni.
 
Laura Juant várja, és beszélni akar vele, mivel kapcsolatban áll Lolával. Juan azt mondja, hogy ez már csak a múlt. Laura szerint kettesben jobb lenne beszélni egy nyugodt helyen, és megkérdezi, hogy nem-e ismerte Patriciát. Juan ideges lesz miatta, Laura pedig igencsak úgy gondolja, hogy sok közös témája lenne a testneveléstanárral.
 
MÚLT:
 
Miguel átnyújtja a csekket Carolinának, ami jár neki a tökéletes vendéglátási szolgáltatásért. És hamarosan ismét igénybe fogják a szolgálataikat venni. Carolina azonban nem akarja, és megkéri, hogy hagyja békén a lányát. És nem tudja elképzelni mire képes érte, még csak rá se nézzen a férfi Lolára. Miguel telefonál Andresnek, elmondja, hogy Carolina nála járt, és megfenyegette, és nem érdeklik többé Andres zűrös ügyei. Andres azonban nem akarja, hogy az üzlettársa kiszálljon a közös bizniszükből. Andres megtudja tőle, hogy Raquel az előlegről a csekket egy rehabilitációs klinikán hagyta ott.
 
Raquel a húgánál van, aki alszik. Raquel cirógatja, Raquel mindent a kezében tart, és megtesz mindent, hogy Cynthia felépüljön. Bocsánatot kér ismét, amiért nem volt másik módszere.
 
Nico úgy érzi, hogy Fede elárulta, hogy nem avatták be a tervükbe, hiába magyarázkodik a fiú. Mia beszélni akar a fiúval, de ő nem, végül Fede rábeszéli, hogy ne legyen ennyire büszke. Nico utána rohan, Mia pedig megcsókolja, ami azért van, amiért megvédte korábban, valamint hogy bocsánatot kérjen tőle.
Mia: Ezt azért, mert megvédtél, és hogy bocsánatot kérjek,
Nico: Csak ennyiért és semmi másért?
Mia: Egyelőre.
 
Santiagoék a falakat vizsgálják a cégnél. Lola megjelenik a cégnél, és elmondja, hogy Damianhoz jött. Munkát ajánlott neki. Santiago tudni akarja, hogy miben maradtak: nem akarja, hogy dolgozzon a lánya sem.
 
Carolina meglátogatja Raquelt, de még nem érkezett haza. Carolina ki akar menni a mosdóba, Jovita szól, hogy az emeletre kell mennie.
 
Santiago nem érti, hogy miért rejtegették előle eddig a dolgot, hogy Lola Beckeréknél akar dolgozni. Tegnap ajánlotta fel neki Damian, és azután tudta meg ezt a lehetőséget, miután összevitatkozott ezen Carolinával. Santiago köti az ebet a karóhoz.
 
Carolina bemegy Raquel hálójába, mert az abból nyíló fürdőt tudja használni csak. Carolina ha már benn van körbenéz, ekkor sétál be Damian. Carolina szól, hogy a feleségéhez jött, és továbbra sem akar a férfival beszélni. Damian szerint abszurd, ami közöttük van, hisz Carolina is biztosan lefekszik Santiagoval. Hát igen, ez abszurd. De hogy megmondja, az utóbbi időben nem szeretkezett a férjével, Damian ekkor a falhoz nyomja a szeretőjét, és egyre közelít az ajkához, simogatja, megőrül a nőért, és csókolózni kezdenek. Carolina nem igazán tudja magát visszatartani, habár tudja, hogy rosszat tesznek. Damian pedig úgy dönt, hogy a hitvesi ágyban fognak szeretkezni. Kiesik Carolina fülbevalója az ágyra. Raquel hazajön, Jovita szól, hogy Carolina a szobájában lesz már. A kiesett fülbevalót Damianék leseprik a szőnyegre, Raquel hívást kap, a szeretők pedig meghallják, hogy a folyosón közeledik, megijednek, Raquel pedig benyit. 
Carolina: Damian....megőrültél. Ez a feleséged ágya.
Damian: Szeretlek, kívánlak, szükségem van rád!
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 18th, 2017, 11:28 pm #51

18. rész: a Carolina - Santiago jelenetek elég erősek voltak, remek veszekedést láthattunk.

MÚLT:
 
Raquel, ahogy nyitja az ajtót a kilinccsel, úgy nyitja Carolina is, Damian pedig elrejtőzött. Raquel parfümszagot érez, de Carolina tagad. 
Raquel: Miféle parfüm ez?
Carolina: Parfüm?
Raquel: Caro...te férfival voltál.

Carolina nem akarta megijeszteni Raquelt, csak azért jött, mert Miguel odaadta neki a csekket. Raquel tudni akarja, hogy nem bántotta-e Miguel Carolinát, de szerencsére nem. Holnap Carolina megkapja az összegnek a felét. Jovita szól, hogy Damian is itthon van, de Carolina nem találkozott vele, Damian ekkor lép be a bejárati ajtón, a kocsiban maradt a telefonja. Carolina elmegy, Raquel megmutatja a csekket a férjének. Carolina kint felfedezi, hogy kiesett az egyik fülbevalója, és rögvest ír Damiannak, hogy találja meg a felesége előtt. 
Carolina: Elhagytam az egyik fülbevalót. A feleséged ágya alatt kell lennie. Találd meg mielőtt ő lelné meg, kérlek!

Raquel zuhanyozni készül, és belelép a fülbevalóba, Damian próbálja megakadályozni, hogy megnézze mi szúrta meg a lábát. 
Damian: El akarsz menni?
Raquel: Habár  nincs kedvem hozzá, találkozónk lesz Gabrielaval és a férjével...Jajj, valami megszúrt. 


Damian békülési szándékot fejez ki a felesége irányába, de Raquel még zabos rá, és fürdeni indul. Damian megleli a fülbevalót. 
 
Carolina tovább írogat a szeretőjének, mert még nem tudja, hogy megtalálta. Santiago ekkor ér haza, és a feleségét keresi. Számon kéri rajta, miért neki kell utoljára megtudni a dolgok állását. Úgy érzi magát, mint akit felszarvaznak. Carolina nem érti mi van, Santiago szerint érdemes lenne Damiant megkérdezni. Mit rejtegetsz előlem, Carolina?
Santiago: Miért én tudok meg mindent utoljára?
Carolina: Megmagyaráznád, hogy mi folyik itt?
Santiago: Miről beszéltél Damiannal? Miért titkolsz előlem mindent?
 
Raquel végzett a fürdéssel, Damian nem találta meg, ami felsértette a talpát a feleségének. Bókol a feleségének, hogy mennyire jól néz ki, de Raquel túlzottan nem kíváncsi rá. Damian nem szereti, ha a felesége elutasító vele. Raquel azt mondja, hogy csak úgy viselkedik a férjével, mint Damian ő vele, egy ismeretlennel. Szerinte Damian úgy érzi, ha az apai örökségéről kell beszélnie, mintha az bűn lenne, mintha szóba sem lehetne hozni. Damian elmegy szintén fürödni és majd csatlakozik az ebédnél a feleségéhez inkább.
 
Carolina továbbra is kitart amellett, hogy nem tudja Santiago mit kér rajta számon. A probléma az, hogy ő neki kellett utoljára megtudni, hogy Lola Damian cégénél akar dolgozni, meglátta a lányát ott, ő pedig elmondta, hogy Damian és Carolina már megvitatták ezt az ügyet. Santiagonak az szúrja a szemét, hogy őt miért nem avatták be. Carolina csak hallgat. Santiago a kezébe veszi az irányítást, akkor megkérdezzük Damiant, hogy mi folyik az én otthonomban. Miért ajánlott Damian munkát Lolának? Carolina miért Damiannal beszéli meg ezt a dolgot? Santiagonak miért nem mond senki semmit? A gyerekei miért titkolóznak előtte? Miért keres mindenki munkát, és kezdi úgy érezni Santiago magát a családban, mint a hasznavehetetlen férfi, aki semmit sem tud megoldani. Carolina nem akarja, hogy Santiago paranoid legyen, és ő sem akarja, hogy Lola dolgozzon. Akkor miért nem mondott a férjének semmit sem? Mert Lola azt mondta, hogy…Santiago közbevág, hogy itt ők a felnőttek a családban, ők a gyerekeik, a szülők pedig nem Damian és Carolina, hanem Santiago és Carolina. Carolina csak nyugtatja az urát, ezelőtt még nem látta ennyire idegesnek, Santiago nem is tudja, hogyan kellene éreznie, amikor szinte kitúrják a saját házából, a gyerekei becsapják, a felesége titkolózik, bármit akar azt támadásnak veszik, vagy épp figyelembe se veszik. Santiago nem tudja így tovább folytatni, a régi feleségét akarja visszakapni. Carolina bűnösnek érzi magát.
 
Andres megjelenik az intézetben, ahol Cynthiát keresik. Egy ápolónőtől kérdezősködik egy ismerőse után, akinek nem emlékszik jól a nevére, de Raquel Cohen szokta látogatni. A nővérnek gyanús lesz Andres, és rögtön megtagadja az információkiadást, és megkéri, hogy menjen el. Andres pénzt ajánl a nővérnek a segítségéért.
Ápolónő: Kit keres, uram?
Andres: Egy szívességet szeretnék tenni Raquel Beckernek. Itt van egy családtagja, de nem tudom, hogy hívják.
Ápolónő: Nem adhatok ki semmiféle információt.
Andres: Tudnék nagylelkű is lenni. Így mit gondol?
 
Santiago nem nyugszik le, amiért nem vele vitatta meg a felesége, hogy Lola dolgozni szeretne, hisz ő a férje. Hogy bízhat meg ennyire azokban az emberekben, akiket még nem is régóta ismer? A családi dolgokat Santiago szerint a férjjel kellene megvitatni, és nem az ismerősökkel. Carolina nem akarja ezt elhinni. Elveszi Santiago Carolina telefonját, és úgy dönt felhívja Damiant. Carolina követeli vissza a készüléket. Damian végzett a zuhanyozással, és ki szeretne békülni a feleségével, ekkor érkezik a hívás: a kijelzőn Carolina. Damian odébb megy a feleségétől, és kicsit távolabb veszi fel a készüléket, Raquel furcsállja. Santiago beleszól, beszélnivalójuk lenne, elmondja a problémáját, szeretné tudni miért avatkozik bele Damian a családi dolgaikba. 
Santiago: Damian, Santiago vagyok. Nagyon zavar a viselkedés, amit Carolina és Lola irányába tanusítasz. 

Raquel odamegy a telefonhoz. Santiago személyesen akar beszélni Damiannal, aki azt mondja, most nem lehet, mert Raquel barátaival fognak találkozni, de Santiago szól, hogy ez nem tűr halasztást. Akkor másnap beszélnek. Raquel tudni akarja, hogy mit akart Santiago. Damian azt mondja, hogy Santiago ingerült volt, de valószínűleg Andres és Miriam a kiváltó tényezők. Raquelt így már nem is érdekli az egész, ha az üzlethez van köze.
 
Carolina Santiago fejéhez vágja, hogy micsoda káoszt teremtett a mostani viselkedésével. Ha a feleségéről, és a lányáról van szó, akkor Santiagot nem érdekli az, hogy milyen zűrzavart csinál. Carolina azzal jön, hogy megint őt hagyta a férje kínos helyzetben, mikor ő is Santiago álláspontján van, hogy Lolának nem kellene dolgoznia, és reméli a férje abbahagyja a képzelődést. Santiago úgy gondolja, hogy okot adtak arra, hogy képzelődjön. Carolina befejezi a vitát, mert ennek nincs értelme. Santiago szerint van, ha a családja áll a középpontban. Nem érti a feleségét, olyan mintha szerelmes lenne a Becker családba, elbűvölve érzi magát Carolina tőlük, mint aki megzavarodik a közelükben, mintha megmérgeznék Carolinát. Carolina úgy véli, hogy amiről Santiago beszél most az teljes őrültség. Santiago szerint a felesége nagyon is tudja, hogy miről beszél neki most. Carolina úgy gondolja, hogy nem veszi Santiago figyelembe azt, hogy Beckerék a munkaadóik, Santiago ennek ellenére az ellenséget látja bennük. Santiago nem az ellenséget látja bennük, csak azt érzékeli, hogy túlságosan beszivárogtak az életükbe, elege van, hogy a családnak köze van a feleségéhez,  a gyerekeihez, és lassan már az ágyukba is bemásznak. Carolina csak a fejét fogja.
 
Az ápolónő eleget tesz Andres kérésének, de megkéri, hogy ne maradjon sokáig. Andres megtudja, hogy Cynthia van az intézetben. Andres azt hitte, hogy európai körúton van a nő, úgy véli, hogy teljesen leszedálták Cynthiát. Vajon mihez kezdjen ezzel az információval? Andres lefényképezi, és megpuszilja, simogatja. Tudni akarja, hogy tetszik-e az érintés Cynthiának, amikor az ráugrik, és az ápolóknak kell megszabadítaniuk a nőtől. Az ápolónő elzavarja Andrest.
Andres: Tehát te vagy Raquel titka. Mihez kezdjek ezzel az információval, Cynthia?....Engedj már el, te tébolyodott!
 
Raquel, Damian, Gabriela és Christian négyesben ebédelnek. Gabriela Alvaradoékról kérdez, jártak-e már itt. Gabriela úgy véli, hogy Raquel egy társadalmi kísérletet végez egy családon, miszerint hogyan lehet valakiket kirángatni a szegénységből. Christiannak nem tetszik a téma, Damian és Raquel is cáfolja, hogy erről lenne szó, úgy gondolják, hogy ők a barátaik. Gabriela célozgatni kezd, hogy úgy érzi más is van itt a levegőben: olyan sok időt töltenek együtt egymás lakásában is, hogy talán már az ágyon is osztoznak. Raquel nem szereti az ilyesfajta megjegyzéseket. Damian hívást kap Carolinától, aki sürgősen beszélni akar vele.  Damian azt mondja, hogy üzleti ügy. Raquel magyarázatot vár Gabrielától, Christian kettesben hagyja a két nőt. Gabriela bocsánatot kér, féltékeny Carolinára, sokkal több időt tölt már Carolináékkal, mint velük a sok évnyi ismertség ellenére, mintha csak lecserélte volna őket Alvaradoékra. Raquel szerint ez gyerekes, Gabriela gyűlöli, hogy Alvaradoék felbukkantak Raquelék életében, pont amikor ők egy meghívással szerettek volna élni Beckerék felé. Gabriela egy extravagáns ötlettel hozakodik el, új szintre akarja emelni a barátságukat: osztozzanak meg a hitvesi ágyon, tehát szeretkezzenek négyesben, párcserével. Raquel megdöbben a hallottaktól, Gabriela nem akarja, hogy Alvaradoék töltsék be ezt a szerepet helyettük.
 
Carolina elmondja Damiannak, hogy Santiago nagyon dühös Lola miatt, de a beszédéből úgy vette ki, mintha Santiago gyanítana valamit kettejükkel kapcsolatban. Damian szerint nem kell a legrosszabbra gondolni, Damian bocsánatot kér, amiért ekkora galibát okozott. Carolina csak arra kéri Damiant, ha kettejükről kérdez, mindent tagadjon le Santiago előtt. Damian nyugtatgatja a szerelmét, ekkor Christian megjelenik a háttérben, Damian azt mondja, hogy csak üzleti problémái vannak. Ne aggódjon miatta, Christian nem fog beszélni róla a feleségének. Raquel nem akarja elhinni, hogy jól hallotta Gabriela szavait. Gabrieláék már régen vágynak erre a fantasztikus párcserére az ágyban, és nem érti, hogy Raquel miért adja előtte az ártatlan kislányt. Raquel szerint Gabriela megőrült, de Gabriela szerint Raquel viselkedik úgy, mint egy apáca. Damian és Raquel nem mennének bele ilyenbe, és Raquel úgy dönt, hogy elmegy innen, Damian pedig veletart. Christian tudni akarja, hogy a felesége mivel zaklatta fel Raquelt, hogy így elviharzott.
 
Agustin és Nacho dolgoznak a gyárban, amikor hirtelen elkezd ömleni a víz. Azucena ideges lesz miatta, és telefonálni fog.
 
Santiago bocsánatot kér a feleségétől, nem akarja, hogy rosszul érezze magát a kirohanása miatt, de ezelőtt soha nem veszekedtek így. A döntéseket mindig közösen hozták meg, miért nem tesznek most is így, együtt. Carolina bocsánatot kér, de Santiago szerint hagyja, és ekkor észreveszi, hogy a felesége fülbevalója hiányzik.
 
JELEN:
 
Raquel rosszul érzi magát, amiért Lolát kirúgták. Felajánlja, ha valamit szeretne elmondani, amit az apjának nem tud, ő itt lesz, és meghallgatja. Benne megbízhat. Lola egyelőre nem él vele. Raquel látta, hogy reagált, amikor telefonált a rendőr nekik.
 
Cynthia újabb órát talált, amit eladhat, és értesíti Rafaelt. Amikor Mia közeledik, témát vált és kinyomja a telefont. Próbál beszélgetésbe elegyedni az unokahúgával, de Mia nem reagál. Egyáltalán Mia azt észrevette, hogy a mamája mit művel vele és a nővérével?  Mia szerint Cynthia túloz, nézzék csak meg, hogyan viselkedik Raquel Damiannal. Cynthia szerint nem veszi észre, hogy az apja mit tett, de Mia nem akarja, hogy ebbe beleüsse az orrát a nénikéje. Cynthia úgy véli miután Damian megcsalta a feleségét, neki még el kell viselnie az anyósa válogatott megaláztatásait is. Mia nem akarja hallani, és úgy gondolja, hogy itt az ideje, hogy Cynthia elköltözzön.
 
Santiago a felesége fülbevalóját nézegeti, Raquel belép ekkor. Santiago megmutatja neki, és elmeséli Raquelnek, milyen cirkuszt leművelt Carolinával, Lola és a munka miatt, mielőtt meglátta volna, hogy hiányzik az egyik fülbevaló. És Santiagonak volt igaza, a felesége végig becsapta. Ez volt ez első alkalom, amikor Carolina egyenesen a szemébe hazudott. Raquel Loláról beszél, de szerinte valami nincs rendben a lányával, az anyja elvesztése, és még valami más is, plusz annyi felelősség nyomja a vállát, támogatnia kell az apját, akkor a kisöccse, szerinte túl sok ennek a lánynak. Santiago nem tudja, hogy mit tegyen. Raquel azt mondja, hogy tehermentesítésnek ott van még Nicholas és ő is. Ha tud, segít. Raquel nem fogja magár hagyni Santiagot, ahogy Santiago sem Raquelt. Santiago átad egy kis tasakot Raquelnek, pénz van benne, Raquel nem akarja először elfogadni, de Santiago rábeszéli. Raquel megöleli.
 
Laura és Juan kettesben beszélgetnek, ám Laura kényes témára tapintott. Nem akar Lola anyjáról beszélni, mert nem ismerte jól a kialakult helyzetet. Laura még azt mondja, hogy várjon, mert neki kapcsolata volt Lolával. Igen, de Carolinát alig látta, sőt Carolina nem csípte Juant. Juan látott valami furcsát, ekkor Laura közbeszól, úgy gondolja, hogy Lola megcsalta Juant más férfiakkal. Juan ideges lesz, és az asztalon lévő késsel kezd el játszadozni, és figyelmezteti Laurát, hogy nagyon vigyázzon arra, mit beszél. Laura azt mondja, hogy ő nem mondott semmit, itt Juan utalt mindenre. Laura arról érdeklődik Juannak milyen kapcsolata volt Patriciával.
Laura: Mit tudsz Patriciáról?
 
A lapáton talált nyomok Damiantól, és egy a rendőrség adatbázisában nem fellelhető embertől származnak – mondja Godoy Antonionak. Lehet ezzel a lapáttal temették el Carolinát, Godoy szerint  pisztolyra is koncentrálniuk kellene, plusz a sötét járműre. Godoy úgy véli, hogy az ismeretlen férfi DNS-e akár Andresé is lehet. Hisz itt mindenki gyanús.
 
Lola üzenetet kap Laurától. Beszélni akar vele, Juannal volt találkozója, és megállapította, hogy a fickó veszélyes. Lola találkozni akar Laurával.
 
MÚLT:
 
Damian nem érti, miért rohant el Raquel az étteremből. Raquel elmondja, mit akart Gabriela. Damiannak nevethetnékje lesz a swinger party hallatán. Raquelt teljesen felháborította a dolog, és Gabriela azt hiszi, hogy Beckerék ezt csinálják Alvaradoékkal. Ha Raquel arra gondol, hogy a férjének Carolinával kellene együtt lennie, hát forrni kezd a vére. Damian azt mondja, hogy nem menne bele ilyen játékba, és most elképzeli Raquelt és Christiant együtt. Raquel nem is akar hallani róla.
 
Azucena telefonál Damiannak, hogy úszik a vállalat. Damian odasiet.
 
Juan sem pártolja az ötletet, hogy Lola dolgozzon, pláne nem olyan korú férfiak mellett. Lolát nem érdeklik a tanácsok, egyenesen untatják. Juan utolsó tanácsa az, hogy ami Lolát megnyugtatja az a szeretkezés, és ő az orvos, aki ezt javasolja, és egymásnak esnek a férfi autójában, de úgy döntenek, hogy átmennek Juan lakására.
 
Santiagot is értesítik a vízömlésről. Carolina az eltűnt fülbevalójára gondol.
 
Andres nagyon mérges a rengeteg kiömlő víz miatt. Nacho el akar zárni valami csapot, de Azucena aggályoskodik, hogy csak még nagyobb bajt fog csinálni. Andres veszekszik a munkások miatt Damiannal. Santiago is megérkezik, ideges, amiért ilyesmi történt.
 
Carolina megvágja magát zöldségaprítás közben, azt mondja Niconak, hogy ideges, amiért az apja olyan ingerülten távozott otthonról Damian irodájába. A Lolának ajánlott munka miatt van minden, mert az apja olyan macsó, büszke és robbanékony. Niconak nem tetszik, hogy az anyja így beszél az apjáról, még nem hallotta így beszélni Carolinát.
 
Santiago bemegy Damianhoz, azt mondja, hogy megoldják a problémát, és majd elszámolnak vele, mert az ő hibájuk volt, de Damian szerint nem lényeges. Csak egy kis hiba volt, nem történt semmi. Santiago szerint a hibákat nem lehet így rendezni, és úgy véli, hogy Damian hibát vétett vele szemben, és a hibákat szemtől szemben egymással nyíltan kell lerendezni. Nem akarja, hogy beleavatkozzon a lánya életébe, a feleségéibe meg végképp ne.
 
 
JELEN:
 
Lola elmegy Laura lakására. Az első pillanatban felismerte Laura, hogy Juan egy pszichopata. Megkéri, hogy mondja el az igazat: ez a férfi verte meg?
Laura: Mondd el az igazat, Lola. Ne fedezd tovább. Ez a fickó ver téged?
 
Raquel megjelenik Andresnél, és azt akarja, ami jár neki. Bonyolult lesz, mert Miriam a cég elnöke. Raquel: te meg a hűséges kutyája. Andres tudni akarja, hogy mit kap Raqueltől cserébe, ha segít a nőnek. És ekkor erőszakoskodni kezd vele, szeretkezni akar Raquellel.
 
Godoy megjelenik Santiagonál Carolina miatt. Elmondja, hogy jártak a faluban, egy Tona nevű nőnél, aki ápolónő volt régen, és ért az abortuszhoz. 2-3 éve a felesége is járt a nőnél, de végül megbánta. Godoynak egyértelmű, hogy a legkisebb gyerekről Benjaminról van szó, Santiago semmit sem tudott. Godoy elmondja, hogy Damian elkísérte az abortuszra Carolinát. Santiago rákérdez Godoynál, hogy most az akarja a tudtára adni, hogy Benjamin lehetséges, hogy valójában Damian gyereke.
Godoy: Carolina...el akarta vetetni a gyereket...Damian Becker elkísérte.
Santiago: Azt akarja mondani, hogy Benjamin Damian fia?
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 19th, 2017, 9:52 pm #52

19:

MÚLT:
 
Santiago elmondja Damiannak a problémáját, beszivárog a Becker család az életébe. Nem akarja, hogy a lánya dolgozzon, Carolinának sem örül. Carolina telefonál, Damian elrejti a telefonját. Damian úgy gondolja, hogy Lola tehetséges lenne a könyvelésben. Ám Santiago kitart amellett, hogy az ő családjáról van szó, és majd gondoskodik róluk.
Damian: Kérlek Santiago! Ne viselkedj így! Egyszerűen csak...
Santiago: Nem kell, hogy gondolj rám! Értetted? Az én családom, az én feleségem, az én lányom.

Damian felveszi a telefont, és elmondja Santiago vádjait. Egy pillanatig úgy érezte, hogy tud a viszonyukról. Carolina bocsánatot kér, de Damian szerint neki nem kell, majd megpróbál ismét beszélni Santiagoval és elrendezni a dolgokat. Carolina szeretne szabadon élni Damiannal, ahogy a férfi is vele. Damian látni akarja a nőt, de Carolina nem mer odamenni. Damian kitalálja, hogy telefonszexeljenek. Megkéri Carolinát feküdjön az ágyra, és képzelje el, hogy ott van mellette, és adja a további utasításokat. Csukja be a szemét, képzelje el a simogatását, a csókjait, a testét, ahogy egyre jobban tűzbe jönnek, mindezt szépen lassacskán, Damian látja Carolina lábait. Carolina ismét szeretkezni akar Damiannal, újabb szenvedélyes éjszakát akar. Azt kéri Damian Carolinától, hogy vetkőzzön le, és küldjön magáról neki egy fotót. Carolina először vonakodik, de bezárja az ajtót, és ebből már nem csak egy fénykép lesz, hanem Damian nézi videón, ahogy vetkőzik Carolina. Damianra ekkor rányit az anyja, és nagyon kíváncsi, hogy mit nézett a fia ennyire izgatottan. Carolina is kikapcsolja a telefont
 
Mia megcsókolja Nicot. Nico a combját kezdi el simogatni, de a lány leállítja, és elküldi minden magyarázat nélkül.
 
Lola és Juan szeretkeztek, ekkor hazaérkezik Juan anyja. Lola meglehetősen szégyelli magát.
 
Raquel megtudja az ápolónőtől, hogy valaki járt Cynthiánál, akitől hisztérikus állapotba került. Raquel dühös, hogy ilyen előfordulhatott. Cynthia le van kötözve, és be van nyugtatózva, nem képes elmondani, ki járt nála. Raquel a videófelvételeket akarja, hogy megtudja ki járt a testvérénél.
 
Miriam tudja, hogy Damiannak szeretője van, és vele játszadozott. Miriam mindent tudni akar. Nem érti, miért vannak Santiago és az emberei még a vállalatnál, miután vízzel elárasztották az épületet. Damiannak nem kell mondani semmit: Carolina miatt.Daévből, man nem szereti, amikor az anyja az életébe avatkozik. Miriam szeretné ha a fia visszavenne a hévből, mert ha már ő és Andres is tudnak a viszonyról, akkor Raquel is hamarosan rájöhet.
 
Lola nagyon kínosan érzi magát, azt mondja, úgy bánt vele az anyja, mintha egy prostituált lett volna. Juan csak nevet a történteken, Lola otthagyja a tanárát.
 
Raquel a felvételeket nézi a látogatóról. Felismeri Andrest. Nem érti, hogy került ide. Megérkezik az igazgató is, és Raquel fel van háborodva, ő csak annyit kért, hogy diszkrétek legyenek, és beengedtek egy férfit a testvéréhez. Raquel felhívja Santiagot, beszélni szeretne vele. Nem tetszik neki, ahogy Santiago válaszolt a telefonba. Cynthiáról lenne szó: Andres nála járt. Santiago azt akarja mondani, hogy miért nem beszél erről a férjével, de inkább bocsánatot kér a viselkedése miatt. Nem Raquellel van  a baj, és úgy dönt meghallgatja az asszonyt. Egy étteremben akar vele találkozn Raquel.
 
JELEN:
 
Santiago nem akarja elhinni, amit Godoy mond. Godoy szerint ez csak egy lehetőség. Santiago úgy gondolja, így is egy rémálom, amiben élnek, nem kell ezt tovább fokozni. Godoynak kötelessége tájékoztatni a férfit mindenről. Santiago elküldi.
Godoy: Nem támadó szándékkal jöttem.
Santiago: Hagyjon magamra, kérem! Most menjen el!
 
Raquel megpofozza Andrest, és segítségért jajveszékelve elmenekül előle.
 
Fede elmondja Niconak, hogy dolgozni fog a gyárban. Nem hagyhatja az anyját magára. Mia nem tudja, miért van még fenn Benjamin, amikor aludnia kellene. Nico úgy dönt, hazaviszi a gyereket az ágyába, Mia úgy érzi, hogy miatta megy el a fiú. Fede addig átveszi a kissrácot, amíg Mia és Nico beszélnek. Mia nem akar játszadozni a fiúval. Úgy vélik, hogy egyikőjük sem érti meg a másikat, mind a ketten nagy traumát éltek át. Mia bocsánatot kér Nicotól, de Nico nem akar semmit, akárhányszor megbocsát neki, a lány eljátssza a bizalmát. Ismét csak játszadozni akar vele, vagy érez is valamit iránta? Ez Nico kérdése.
 
Raquel zaklatott állapotban az utcákat rója, és nem akarja, hogy hozzáérjen bárki is. Látják a járókelők, hogy nincs jó állapotban.
Férfi: Asszonyom, jól érzi magát?
Raquel: Hozzám ne érjen!
 
Raquel: Mi más jöhetne még...

Laura azt mondja Lolának megbízhat benne, de Lola szerint Laura többet mondott Godoynak, mint kellett volna. Laura szerint igaza van. Laura látja a félelmet Lolán, és tudja, hogy Juan veri a lányt. Lola nem tudja, hogyan segíthetne Laura rajta, plusz ha az apja megtudja a történteket, még ő is megölné miatta. Laura azt mondja, hogy Godoy segíthet, de Lola elrohan inkább.
 
Santiago Benjaminnal vagy az ágyban, és egyre csak azt duruzsolja neki, hogy te az én fiam vagy.
 
Raquel egyik tequilát issza a másik után egy bárban. Csörög a telefonja. Santiago az, látni szeretné. Raquel szerint nem biztos, hogy így látni akarja. Santiago rájön, hogy ivott a nő, de nem akarja leszidni. Ha elaludt a kisfiú, majd akkor elmegy érte.
 
Godoy hazaérkezik, Laura a sötétben várja. Elmondja, hogy Lola náluk járt. Lola a szemére vetette, hogy Godoy beszélt Patriciáról az apjának, és Laurától tudhatott csak róla. Laura elmondja, hogy a lány nagy bajban van. Godoy úgy gondolja, hogy a családja is. Laura ekkor mesél Juanról, Godoy nem érti, hogy Laurának miért kellett találkoznia a férfival. Laura: féltékeny vagy? Vagy azt gondolod, hogy egy sánta nő senkiben sem ébreszthet vágyat? Miért ne lehetne neki is szeretője? Godoynak elege van belőle, csak arra kíváncsi, hogy mit mondott neki Lola.
 
Lola hazaér, és nem akar Nicoval beszélni, mindössze aludni szeretne. Kirúgták a munkahelyéről. Nico úgy véli, hogy az apjuk rosszul van, de Lola szerint itt nem csak az apja, hanem mindenki rosszul van, nem az apja az egyedüli, akit csapás ért. Lola elmondja, hogy Juan ismét felbukkant az életében, de nem mond többet. Santiago szól, hogy elmegy Raquelhez, de hamarosan jön vissza.
 
Mia szánom kéri Fedén, miért beszélt olyan durván a nagyanyjával. Miriam szerinte mindig is utálta az anyját, ám ekkor Mia szól, hogy az anyjuk sem egy angyal, viszonya van Santiagoval. Nemcsak az anyja áldozat itt, Fede szerint Mia megőrült. 
Fede: Mi a bajod, hogy így viselkedsz anyával? Szembekell néznie azzal, hogy apa megcsalta Carolinával.
Mia: Anya pedig Santiagoval.
Fede: Santiagoval?
Mia: Igen, anya Santiagoval

Cnythia hallotta a testvérek vitáját, és arra kéri Fedét győzze meg Miát, hogy ne legyen az anyja ellen, próbálkozzon még erősebben. Cynthia majdnem ott felejti a táskáját, Fedének pedig nem mondja el, hogy hová készülődik.
 
Raquel a pincérrel vitatkozik, amikor Santiago megérkezik, és leállítja. Raquel azt szeretné, ha Santiago beverné Andresnek a képét. Elmeséli Santiagonak az irodában történteket. 
Santiago: Andresről beszélsz, ugye? Ő volt az a mocsok? Mondd, mit művelt veled?
Raquel: Az a söpredék meg akart erőszakolni. Erővel megcsókolt az undorító szájával, de megvédtem magam..megütöttem, és elszaladtam, mint egy őrült.

Raquel egyedül érzi magát, ez a legnagyobb baj. Damian nem csak elárulta, hanem magára hagyta, és jóformán kitette az utcára. Santiago az egyetlen barátja, ő is iszik egy keveset Raquellel, és biztosítja arról, hogy nincs egyedül. Ő nem hagyja magára. Raquel bocsánatkérésekbe kezd.
 
Laura azt akarja, hogy Godoy intézkedjen, hogy Juan ne bánthassa Lolát, de nem érzi a férjében a hajlandóságot, hát miféle rendőr ő mégis? Godoy szerint nincs feljelentés, és Lola nem is akar azt tenni. Laurát zavarja, hogy Godoy rendőr helyett inkább csak férfikánt viselkedik. Laura úgy érzi, hogy Juan kapcsolatban állt Patriciával is, Lolát azért verte meg, mert Miguellel beszélt. Akár Juan is megölhette Patricát, nem tudni mire képes egy betegesen féltékeny férfi. Godoy úgy véli, hogy a felesége nem pszichológus, így ne keverje össze a dolgokat, de Laura megtapasztalta a féltékenységet, és a megcsalást is, tudja, mikről beszél. Godoy nem tudja, hogy mit keresnek ők még együtt. Laura megkéri menjen ki a férfi a szobájukból. Laura soha nem fog megbocsátani, és nincs szüksége egy olyan férfira, aki hasznavehetetlennek látja, és undorral tekint rá. Keresni fog egy olyan férfit, aki nem csak ezt látja meg benne. Godoy tagadja, hogy ez így lenne, amitől undorodik, ahogy a felesége viselkedik vele.
 
Santiago hazatámogatja Raquelt, és megkéri Jovitát, hogy főzzön egy kávét Raquelnek. Fede és Mia már alszanak. Raquel úgy érzi, hogy nem kell neki az a kávé, Santiago továbbra is a támogatásáról biztosítja, és Andresszel is rendezi majd a dolgot. Megvédi Raquel bárkitől, Raquel egyfolytában csak bocsánatot kér Santiagotól, aki szerint nem történt semmi. Raquel megcsókolja Santiagot, aki viszonozza a nő csókját. Mia azonban nem alszik, és undorodva figyeli őket a lépcső tetejéről.
Santiago: Nem mégy vissza többet a vállalathoz. Nem fogsz könyrögni senkinek sem. Én majd segítek neked. És az a szemét Andres, majd meglátod, mit kap. Nagyon meg fogja bánni.
 


MÚLT:
 
Raquel bocsánatot kér, amiért elráncigálta Santiagot. Lehet hiba, hogy eltitkolta a nővére állapotát a család elől. Santiago megérti azt, hogy Miriam előtt, miért nem verte nagydobra. Nem akar neki még több támadási felületet adni a nő Na de Damiannal mi van? Mindig támogatta, de szerinte egy férfi is belefáradhat sok mindenbe. Cynthia sokáig zsarolta őket, pénzért kuncsorgott sokat. Most az a probléma, hogy Andres tudja, és ezzel a kezében tarthatja. 
Raquel: Túl sok, hogy ezt mind magamban tartsam.
Santiago: Ha azt akarod, hogy beszéljek ezzel a fickóval, és verjem be a képét, megteszem szívesen miattad és miattam.

Santiago azt javasolja, hogy beszéljen Damiannak az ügyről, de Raquel nem szeretné, ha bárki más is megtudná. Nem tudja, hogy még mit fog tenni, de rosszul érzi magát, nem akarja, hogy rossz nővér legyen belőle.
 
Carolina készülődik Damiannal találkozni. Niconak azt mondja, hogy egy új fogadás van készülőben, azt indul megszervezni. Lola hazaérkezik, és most rögtön akar vele beszélni, de Carolina nem ér rá, hogy a lányával foglalkozzon. Nico is arra kéri Lolát, hagyja most az anyját, aki csalódottan inkább a szobájába vonul.
 
Fede megkéri Miát, hogy ne zaklassa fel Nicot. Tetszik Miának a fiú, de nem akarja felfedni előtte, hogy vagdossa magát. Ez csak az ő titka, meg már a Fedéé is.
 
Carolina megérkezik a hotelbe, a szobában Damian tűkön ülve várja a szeretőjét. Egyenesen a falnak szorítja, és csókokkal árasztja el. Carolinában végig él a lebukás lehetősége.
 
Santiago elmondja Raquelnek mennyire gyűlöli, ha kihagyják a dolgokból, mennyire utálja, amikor a háta mögött szervezkednek, ez az első alkalom, hogy ilyen nagy haragot érzett Carolina miatt. Úgy érzi tiszteletlen volt vele, becsapta, amiért nem a férjével beszélte meg Lola dolgát. Bár már úgy érzi, hogy bocsánatot kellene kérnie. Raquel szerint mindenkinek megvannak a maguk titkai, talán Santiagonak nincsenek? Santiago úgy érzi, itt az ideje, hogy témát váltsanak, és Raquel is így gondolja, sőt szerinte Santiago utálja, mert ő hozta elő Carolinának ezt az énjét. Santiago azonban nem utálja Raquelt, elismeri, hogy szükséges a változás. Nem lehet mindig egoista, makacs. Raquel pedig folytatja: macsó, dühös, büszke. Na jó ennyi elég volt Santiago szerint. Santiago látja, hogy Raquel szeretne még valamit mondani, akkor legyen őszinte vele. Raquel beszél neki Gabriela javaslatáról a swinger partyról, és azt hiszi, hogy Beckerék és Alvaradoék ezt csinálják. Santiagot kényelmetlenül érinti a téma, ő nem szokott hozzá az ilyenekhez.
 
Carolina és Damian szeretkeztek. Damian nem akarja, hogy Carolina elmenjen, Carolina is vele szeretne maradni, de a lányának szüksége van rá. Carolinának bűntudata is van miatta, hogy eljött ide Damian miatt, hazudozik mindenkinek, és nem becsületes a családjával szemben, amikor pedig elhagyta a fülbevalót, és ténylegesen megérintette a lebukás szele, az borzalmas volt. Carolina nem tudja, hogy viseli el Damian, hogy lefekszik Santiagoval is, ő nem szeret egyszerre két férfival is lenni, és ezért sokat elutasítja Santiago közeledését az ágyban. Damian nem akarja, hogy Carolina elmenjen, éljék meg a valóságot, de Carolina szerint, amiben ők élnek az egy nagy hazugság.
 
Santiago csak hallgat a swinger party téma kapcsán, nem olyan modern ő, mint Gabriela. Raquel sem szívlelte az ötletet, de úgy gondolta, elmeséli Santiagonak. Mikor Raquel hazaér, Andres ott van náluk. Cynthia felől kérdez, hol van. Európában?
 
Carolina bemegy Lolához, aki nem akar válaszolni az anyja kérdéseire. Fáradt, de Carolina beszélgetni akar a lányával. Carolina nem akarja, hogy dühös legyen rá. Lola észreveszi, hogy az anyja haja vizes. Nem dolgozni volt az biztos. Merre járt valójában?
Carolina: Beszélgetni szeretnék veled, mondd el, hogy mi történt.
Lola: Már késő.
Carolina: Ne légy rám dühös.
Lola: Miért nedves a hajad, anya? Hol jártál valójában?
 
JELEN:
 
Raquelnek nem kell a kávé. Azt szeretné, hogy Santiago felkísérje a szobájába. Bizonytalan a járása. Mia riasztja Fedét, hogy menjen vele, mert látnia kell, hogy az anyja mit művel.
 
Rafael Cynthiától érdeklődik, hogy elhozta-e a másik órát, amit ígért neki. De nem hozta el. Csak nem drog kell? Cynthia azt mondja nincs rá szüksége, neki pénz kell, de sokkal több attól, mint amennyit korábban kapott tőle. Segítenie kell Raquelen. Rafa nem érti, hogy miben segíthetne. Cynthia árulni szeretne, valószínűleg a drogra érti, ő rá senki sem fog gyanakodni. Rafaelt meglepi.
Cynthia: Pénzre van szükségem. Segítenem kell a nővéremen, problémái vannak.
Rafael: Mit akarsz? Adjak pénzt neked a semmiért cserébe?
Cynthia: Árulni szeretnék neked.
 
Santiago felviszi a szobába Raquelt, aki magára rántja a férfit, és Santiago szemeit csodálja. Mia és Fede, akkor lépnek be, amikor Santiago épp Raquelen fekszik.
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 20th, 2017, 8:46 pm #53

Amíg nincs 20-as összefoglaló, addig nézzétek vissza a Facebook, Insta live-t Silvia Navarroval és Carlos Ferroval --> ezek megőrültek 😂😂😂 Egész jó hozzá az automatikus spanyol felirat.

Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 20th, 2017, 11:28 pm #54

20:

MÚLT:
 
Carolina nem érti Lolának mi a baja, aki nem érti,hogy jöhet be az anyja az utcáról vizes hajjal. Carolina játssza a sértődöttet, nem érti, miért kérdőjelezi meg mindenki a viselkedését, amióta elkezdett dolgozni, vagy épp irányítani akarják. Azt találja ki, hogy megmosta a fejét, mert nagyon fáradt, és fájni kezdett a feje. Lolát leginkább az zavarja az anyjában, hogy ő rá nem jut ideje. Carolina azt mondja, hogy ő itt van mellette, de Lola azt mondja, hogy már nincs problémája, nincs miről beszélnie az anyjával 
Carolina: Miért nem válaszolsz nekem?
Lola: Amikor csak beszélni akarok veled te nem vagy itt, vagy elfoglalt vagy.
Carolina: Szeretném tudni, hogy mi jár a fejedben.

Carolina otthagyja, találkozik Nicoval, és elmondja, hogy beszélt a nővérével, de magába zárkózott, Nico sem tud semmit, mi baja van. Carolina hibásnak érzi magát, de az ügyfelet nem hagyhatta ott. Niconak is azt mondja, hogy megmosta a fejét, azért vizes a haja.
 
Mia nem érti, hogy mi történik a nappaliban Raquel és Andres között, de inkább elmegy aludni. Raquel elküldi Andrest, aki azonban tudni akarja, hogy miért dugdossa a kishúgát. Andres nem zsarolni akarja, hanem nagylelkű lesz, ad neki pénzt is amennyire szüksége van. Andres közeledik a nőhöz, de Raquel nem akarja, hogy hozzáérjen. Damian ekkor nyit be, a munkahelyről jön, ahol Andresnek is lennie kell. Andres azt mondja, hogy kiugrott megnézni az unokahúgát és az unokaöccsét. Damian persze képtelen elhagyni az irodát ilyenek miatt Andres szerint. Damian nem szereti, hogy idemászkál az unokatestvére, Raquel megkérdezi, hogy csak nem féltékeny a férje? Damian a cégtől nem tudja kitenni a szűrét, és nap mint nap el kell viselnie a jelenlétét, de nem akarja, hogy a házába bejáratos legyen. Raquel taagadja, hogy molesztálta volna, és nem hajlandó a férjével vacsorázni továbbra sem. Ha enni akar, akkor egyedül fog enni.
 
Santiago tudni akarja, hogy van Carolina. Elmúlt a fejfájása. Carolina reméli, hogy Santiago nem okozott kárt a kirohanásával Damian felé, és megmaradt a munkája. Ha elveszti a munkáját, az szerinte Damian miatt lesz, mert neki másféle szándékai vannak. Carolina azt hiszi, hogy Santiago róla beszél, és biztosítja, hogy Damian nem néz rá olyan módon, hogy többet akarna tőle, de Santiago a másféle szándékot Lolára értette. Ő még csak kislány. Carolina meg akarja érteni, hogy mire gondol a férje, amikor Damiannak is hasonló korú lánya van, mint nekik Lola. Carolinát zavarják a férje képzelgései, aki inkább elmegy aludni külön magának.
Carolina: Mire gondolsz? Hogy minden férfi megőrül értem?
Santiago: Nem miattad mondtam, hanem Lola miatt. Damiannak másféle szándékai vannak.
Carolina: Ilyenre ne is gondolj! Hisz majdnem azonoskorú lánya van Lolával.
 
JELEN:
 
Santiago lefekteti Raquelt az ágyba, a fiatalok kimennek. Santiago készül elmenni, Raquel még egyszer bocsánatot kér. Amikor Santiago távozik, Fede és Mia az ajtóban vannak, azt mondja, hogy csak segített az anyjuknak. Semmi más nem történt.
 
Laura számonkéri Godoyt, miért nem mondta neki el, hogy Carolina el akarta vetetni a gyereket. Godoy nem érti, miért turkál a felesége feszt a holmijai között. Laura nem érti, hogy mire jók a hazugságok. Godoy szerint ez az egész csak munka, és semmi köze kettejükhöz. Laura odaadja neki a papírokat, de választ követel. Godoynak nem lehetne beszélnie ezekről a fejleményekről, mert még nem teljesen hivatalosak. Laura mindent tudni akar az abortusszal kapcsolatban. Godoy elkezd válaszolgatni, Benjamin akár lehet Damiané is. Godoy reméli, hogy a felesége ezt nem használja fel a munkája során. Laura megígéri egy feltétellel: Godoynak segítenie kell Lola problémáján. Godoy belemegy. Laura megköszöni, de még mindig van valami, Godoy már előre tart. Laurán egy felvetése: Patricia megerősítette, hogy Lolának az idősebb férfiak jöttek be, na most kapcsolatot létesített a testneveléstanárával, de akár ő is lefeküdhetett Damiannal.
 
Rafael kineveti Cynthia szándékát, mert szerinte nem állná meg, hogy ne fogyasszon a drogból, de Cynthia azt mondja, hogy tudja magát kontrollálni. Cynthiát csak a pénz érdekli. Rafa szerint kifizetődőbb lenne, ha a testét használná Cynthia, de ő inkább drogot árusítana. Rafael attól tart, hogy a nő fogja bajba keverni, és lebukik miatt, de végül kap egy lehetőséget tőle.
 
Santiago Benjaminnal van, amikor kopognak. Raquel ez, már az ezredik bocsánatot kéri tőle a tegnap esti jelenetért. Szégyelli magát, de Santiago szerint nem történt semmi különös. Nem akar arról most beszélni, hogyan érez, inkább Santiagora kíváncsi, vele mi van. Santiago elmeséli Raquelnek Godoy látogatását, az abortuszt, és lehet, hogy Benjamin Damian gyermeke. DNS-tesztet kellene csinálni, de Santiago nem akar, meg van győződve róla, hogy Banjamin az ő kisfia.
Santiago: Idejött Godoy hozzám...és azt mondta, hogy....Carolina el akarta vetetni...és Damian kísérte el.
Raquel: Mit akarsz ezzel mondani?
Santiago: Előfordulhat, hogy Benja nem az én fiam.
 
Godoy megkeresi Juant Carolina és Lola miatt. Jobb, ha most beszél vele, mint a rendőrörsön. Juan nem akar beszélni vele, de Godoy közli vele, hogy utálja a nőverő férfiakat, és jobb ha most társalognak egy kicsit. Juan úgy dönt, beszáll Godoy kocsijába.
 
Fede a munka miatt a gyárba megy, Andres azt mondja neki, hogy alulról kell elkezdenie, ha szeretne dolgozni.
 
Benjamin elaludt, Santiago és Raquel kettesben maradnak. Raquel szeretné, ha kiderülne az igazság, de Santiago nem akarja megcsináltatni a tesztet. Santiago nem akarja, hogy elvegyék tőle a gyereket. Raquel megkéri, hogy ne kiabáljon. Santiago bocsánatot kér, tudja, hogy nem tökéletesek, és sok hibát követtek el ők is, és nem szereti a kialakult helyzetet, és inkább elmegy, ő most erről nem akar beszélni. Raquel ottmarad.
 
Godoy nemcsak kocsikázott Juannal, hanem bevitte a rendőrségre, Antonio nem érti, hogy miért tette ezt végzés nélkül. Godoy elmondja a motivációit, de Antonio szerint nincs bizonyítékk, feljelentésük. Godoy attól tart, hogy a férfi képes lenne megölni. Antonio majd foglalkozik Juannal.
 
Santiago a Becker céghez ment el, és ahogy Raquel megkérte előző este, bemos egyet Andresnak, és megfenyegeti, amiért zaklatta Raquelt.
Andres: Kihez jöttél könyörögni?
Santiago: Aki itt könyörögni fog az te leszel, te szemétláda!
Andres: Mit csinálsz, te idióta?
Santiago: Ha  még egyszer hozzáérsz Raquelhez vagy valamelyik családtagomhoz, megöllek.
 
MÚLT:
 
Lola észreveszi, hogy Santiago a kanapén alszik. Lola nem tudott aludni, kijött egy kis tejért. Lola úgy gondolja, hogy az ő munkája miatt veszekedtek a szülei, és azért alszik Santiago külön, de Santiago azt mondja nem erről van szó. Carolina eközben hallgatózik. Santiago úgy gondolja, hogy Carolinának igaza lehet abban, hogy túlságosan macsó jellem, és emiatt elveszíti olykor a fejét. Lola szerint ez nem így van, de Santiago szerint Lola ezt csak azért mondja, mert szereti. De majd rendezi ő a kapcsolatát az anyjával, most ő akarja tudni, hogy mi van a lányával. Lola furcsán érzi magát, Santiago kíváncsi, hogy miért. Netán pasid van? Lola nem tudja pontosan megmondani, hogy van barátja vagy sem. Santiago szól, hogy bizalommal lehet felé, de Lola inkább elmenne, ám Santiago marasztalja. Lola bevallja, hogy megvolt neki az első szex. Santiago átöleli, és itt van a lánya mellett, és nem kell félnie semmitől. Na ez volt az, amiről beszélni akart az anyjával. 
Santiago: Egy barát?
Lola: Nem tudom, hogy a barátom-e.
Santiago: Odaadtad neki magad?
Lola: Igen, megtörtént...Bocsáss meg.
Santiago: Ne kérj bocsánatot. Csak azt akarom, hogy szeressen, és hogy jól bánjon veled.

Reggel Santiago issza a kávéját, Nico a reggeli felől érdeklődik. Santiago azért elvárt volna egy köszönést, vagy mi a helyzet apa, ilyesmi. Az anyja még nem kelt fel. Santiago szerint nem történt semmi különös, ők meg induljanak a suliba, Lola ma nem megy, nem érzi jól magát. Nicoval pedig reggeliznek útközben. Carolina köszön egy jó reggeltet a férjének, aki kisvártva foghegyről dob neki szintén egy jó reggeltet. Carolina a mosdóba siet, rosszul érzi magát.

 
Raquel is szól a kölyköknek, hogy elkészülhetnének végre, hogy induljanak a suliba. Damian úgy dönt, hogy elviszi őket. Damian megpróbál közeledni a feleséget, de szerinte Damian az, aki távolságtartó. Damian szeretné, ha este vacsora mellett végre megbeszélnék a helyzetet.
 
Santiago megjelenik Damian irodájánál, beszélni akar vele. Santiago úgy érzi nincsen rendben minden, és bocsánatot szeretne kérni, de inkább Damian teszi ezt meg. Santiago úgy érzi, hogy ő is túlreagálta, és nem akadályozza meg, hogy Lola dolgozzon, nem pici lányka ő már, és teret kell hagyni neki, ha dolgozni szeretne, dolgozzon, de csak ha a sulival össze tudja egyeztetni.
 
Juan felbukkan Loláék házában, és a lány barátjaként mutatkozik be Carolinának. Lola nem érti, hogy mit keres ott, és nem barátságos a férfival. Lola elküldi Juant. Carolina szerint kissé durva volt a lánya, de Lola szerint az elfoglalt anyjának nem kell ezzel foglalkoznia. 
Carolina: Ki vagy te?
Juan: Juan vagyok, Lola barátja.
Carolina: Nem tudtam, hogy barátod van.
Lola: Erről szerettem volna beszélni, de nem volt időd rám.

Carolinanak van ideje, hogy bármit elmondjon neki a lánya, és bocsánatot kér, de Lola már megbeszélt mindent az apjával, és látja, hogy ott a táska az anyja vállán, menjen csak oda, ahová készült éppen.
 
Raquelhez megérkeznek az új bútorok, ott az új ajtó is Raquel azt mondja Santiagonak, hogy elengedhetetlenné vált Santiago az életében.  Raquel úgy látja, hogy valami nyomasztja Santiagot, elmondja, hogy a lányának megvolt az első szexuális együttlét. Raquel meglepődik, hogy Lola az apjával beszélt erről, Santiago szerint azért volt, mert az utóbbi időben nem érti meg magát az anyjával. Otthon elég különös a helyzet náluk, Raquel ezt kávé mellett akarja megbeszélni.
 
Carolina gyógyszertárban van, terhességi tesztet vásárol. Damian telefonál, tudni akarja, hogy jól van-e. Nem volt könnyű estéje, ekkor megérkezik a gyógyszertáros nő a tesztekkel, és megkérdezi, hogy melyiket szeretné. Damian hallja a kérdést, Carolinának mindegy melyik. Carolina megkéri Damiant, hogy később beszéljenek. A terhességi tesztek rögtön szöget ütnek Damian fejébe. Azucena ekkor megy Damianho, hogy írjon alá néhány papírt, de most nincs olyan állapotban, hogy azokkal foglalkozzon. Carolina a terhességi tesztet nézegeti, Lolának sürgősen beszélnie kellene az anyjával. Bocsánatot kér a viselkedéséért, Carolina kinyitja az ajtót, de előtte eldugja a tesztet.
 
Fede és Nico a suliban beszélgetnek: Mia egy ál-profilról feltöltött egy képet arról, hogy mennyire összetörtén Joaquin apjának az autóját. Nico tudni akarja, hogy korábban Joaquin mire utalt, amikor azt mondta, hogy Mia saját magában tesz kárt. Fede tudja, hogy mi az, de nem mondhatja el a barátjának. Kezdetben azt hitte, hogy összeillik Mia Nicoval, most már nem így gondolja Fede, jobb ha elfelejti.
Nico: Már tudod, hogy mire utalt Joaquin, amikor azt mondta a szüleidnek, hogy Mia saját magában tesz kárt?
Fede: Igen, de...megígértem, hogy megőrzöm a titkát.
Nico: Most akkor azt mondod, hogy felejtsem el őt, ugye?
Fede: Felejtsd el Miát, a te érdekedben és az ő érdekében.
 
Carolina megnyílik az anyjának, tudni akarja, hogy zavarja-e hogy Juan idősebb. Carolinát nem zavarja, bár elmondja, hogy szerinte néha jó kivárni, kivel létesít kapcsolatot, amíg a lány az érzéseiben nem biztos. Lola emlékezteti az anyját, hogy ő fiatalon esett teherbe, és Carolina nem is bánta meg, de ha védekezett volna, akkor ma máshogy alakultak volna a dolgok. Megkérdezi a lányát, hogy védekezett-e, Lola bevallja, hogy nem. Ez nem tetszik Carolinának, mert elég egy alkalom is, az ő apjával is csak egy alkalom volt, és azt kéri, hogy legyen felelősségteljesebb, mert nemcsak gyerek lehet a végeredmény, de egy betegség is. Damian keresi Carolinát, de a nő kinyomja a telefont, az időt inkább a lányának szenteli.
 
Santiago elmeséli Raquelnek a Carolinával való megismerkedését, és már az első alkalom után terhes lett tőle Carolina. Raquel is mesél Santiagonak, nem sokkal azután vette el a férfi, hogy Raquel terhes lett az ikrekkel. Raquel úgy gondolja, hogy ők Santiagoval szerencsések, mert megtalálták az igazit.
 
Damian idegesen mászkál fel-alá az irodájában. Miriam tudni akarja, hogy mikor lesz már víz az épületben, és megkéri, hogy csináljon valamit. A telefont az asztalán hagyja.
 
Carolina a kezdeti időkről mesél a lányának, amikor Santiagoval megismerkedett. Pillangókat érzett a gyomrába, az érzelmek leírhatatlanok voltak. És most? Sok évet követően ez a szerelem átformálódott, valami sokkal nyugodtabbá és mélyebbé, igaz már nem olyan szenvedélyes. Lola megkérdezi, mi van, ha az apjában már valaki más kelt ilyen szenvedélyeket. Carolina azonban megbízik a férjében. Lola tudni akarja, ha Carolina életében Santiago volt az egyetlen, és az első férfi, akkor honnét tudta, hogy ő lesz az igazi a számára, honnan tudta, hogy szerelem, amit érez. Az egyetlen, amit akart, hogy együtt legyen Santiagoval, meghalt volna, ha el kell szakadnia tőle. Reméli Lola, hogy ő is megtalálja a szerelmet.
 
Nico hazaér, bemegy a mosdóba, és a törölköző alatt megtalálja a terhességi tesztet Magával viszi azt. És meghallja az anyja szavait, amint az ismét a védekezés fontosságáról beszél Lolának.
 
Raquel és Santiago a férfi életének mostani szakaszáról beszélgetnek, csodálja a férfit, hogy Carolina volt az egyetlen nő az életében. Először nem akarja neki elhinni, de Santiago még gondolatban sem csalta meg a feleségét.
 
Nico megmutatja a terhességi tesztet Lolának, és számon kéri rajta. Azt hiszi, hogy Lola terhes. Carolina elkezdi keresni a tesztet, az viszont sehol sincsen. Ideges lesz. Damiannak ír, hogy azonnal hívja fel. Az üzenetet azonban Azucena veszi észre Damian helyett elsőnek.
 
Damian szól Nachonak és Agustinnak, hogy jó lenne ha ismét lenne víz az épületben. A munkások vállalják, hogy este megoldják a problémát, hogy ne zavarjanak senkit sem. Azucena elviszi Damiannak a telefonját. Visszahívja Carolinát, és beszámol neki az eltűnt terhességi tesztről, és retteg, hogy a gyerekek megtalálták. Damian azt akarja, hogy menjenek el egy laboratóriumba, ám Carolina nem akarja, hogy együtt lássák őket.
 
JELEN:
 
Raquel Benjaminnal játszadozik. Santiago hazaérkezik. Lehet hogy fájdalmas a dolog, de kell az a DNS-teszt. Santiago azt kérdezi tőle, hogy már te is el akarod venni tőlem a gyereket?
 
Antonio és Godoy Juant faggatják, merre járt tegnap este. Antonio azt mondta, hogy nyomoztak a férfi viselkedése után, különösen azután, hogy viselkedett a diáklányaival. Na mi van, Juan? Félsz? Félsz, hogy találunk valamit. Netán a börtöntől fél, ahol az ilyen nyomorultaknak biztosan rossz helye van. Antonio figyelmezteti, ha egy ujjal is Lolához ér, vele kell szembenéznie. Antonionak ekkor szólnak, hogy megszerezték a segélykérőnek a hangüzeneteit, melyen a következő hallható: a baleset napján Damian segítséget kért, miután lesodródtak az útról Carolinával. Carolina eszméletlenül feküdt mellette, Damian nem tudta meghatározni, hogy hol vannak éppen. Attól rettegett, hogy meghal Carolina mellette. Ennyi van összesen. Tehát Carolina életben volt, az a nagy kérdés, hogy mi történt a balesetet követően még.
Damian: Kérem! Egy személy megsebesült. Segítségre van szüksége.
Diszpécser: Nyugodjon meg, mondja el, hogy hol vannak.
Damian: Nem tudom hol vagyok. Az út mentén. Kérem, meg fog halni.

Rendőr: Ez minden. Itt lett vége.
Antonio: Életben volt. Carolina életben volt.
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 21st, 2017, 12:00 am #55

Két képecske még estére az összefoglalót követően:

1, Mit szólnátok egy swinger partihoz?2, Igaz barát az, aki előtt hangosan gondolkodhatom
Quote
Like
Share

Joined: July 11th, 2015, 6:45 pm

October 21st, 2017, 12:30 am #56

Silvia és Carlos élő bejelentkezése nagyon feldobta a napomat! :D Az összefoglalóid még mindig "életmentőek", hatalmas segítség, köszönet a munkádért! (Ezt szerintem párszor még le fogom írni.) A sorozat pedig már eleve zseniálisan indult, de egyre jobb és jobb lesz! Az argentin változatnál is ezt éreztem, és bár eddig mindkettőt egyformán imádtam, de picit kezd billenni a mérleg a Caer en tentación oldalára! <3
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 21st, 2017, 5:27 pm #57

Lady Kelly wrote: Silvia és Carlos élő bejelentkezése nagyon feldobta a napomat! :D Az összefoglalóid még mindig "életmentőek", hatalmas segítség, köszönet a munkádért! (Ezt szerintem párszor még le fogom írni.) A sorozat pedig már eleve zseniálisan indult, de egyre jobb és jobb lesz! Az argentin változatnál is ezt éreztem, és bár eddig mindkettőt egyformán imádtam, de picit kezd billenni a mérleg a Caer en tentación oldalára! <3
Szívesen. 

Én nem nézem az argentint, de baráti körömben párhuzamosan követik a két sorozatot.
A napokban már tényleg elmondom az összefoglalók mellett a véleményemet is a sorozattal kapcsolatban. Nekem általában 20 rész szokott lenni a vízválasztó, hogy elég jó-e egy sorozat, hogy tovább folytassam. Ezt tervezem folytatni kérdés nélkül.

Amíg érkezik a 21, addig egy kis felcsigázó:


Raquel: Mert a te feleségeddel volt, ez már világos.
Santiago: Tudod mit, ezt nem hallgatom.
Raquel: "Mert mindig találunk egy helyet, ahol boldogok lehetünk..."
Santiago: Elhallgatnál, ha megkérlek?
Raquel: "Meglátod, hogy a szerelmünk legyőz minden akadályt."
Santiago: Fogd már be!

Az idézőjeles szövegeknél Raquel Damian mondatait idézi fel. 
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 22nd, 2017, 1:55 am #58

21.

MÚLT:
 
Nico tudni akarja, hogy Lola lefeküdt-e Juannal, majd követeli, hogy magyarázza meg a talált terhességi tesztet. Lola megkéri, hogy csillapodjon le, és nem az övé. Lola megkeresi az anyját, aki kétségbeesetten álldogál a fürdőben. Carolina bevallja, hogy övé a teszt. Damian is tűkön ülve várja a fejleményeket. A teszt negatív. Lola megkönnyebbül, hogy nem lesz testvére. Carolina megkapja Damian üzenetét, azt mondja a lányának, hogy az apja kereste, de nem kíván neki a tesztről beszélni, nem akar a semmiből nagy ügyet csinálnia. Lola azt nem érti, hogy van az, hogy az anyja őt kérte meg arra, legyen nagyon óvatos, és ha szeretkezésre kerül sor, akkor védekezzen, ugyanakkor az anyja az, aki majdnem bekapta a legyet. Carolina azzal jön, hogy a kettejük helyzete között azért elég nagy különbség van, ő házas, felnőtt, családja van, de Lola még nem elég érett. Lola azzal vág vissza, hogy ők meg már nagyok Nicoval, hogy kistestvérük legyen, és szerinte nincs elég pénz egy harmadik gyereknek. Na ezért nem akarja Carolina sem, hogy az apjuk tudjon erről a terhességi tesztről. Lola megígéri, hogy nem beszél róla az apjának, csak Niconak magyarázza el, hogy nem a Loláé volt a teszt. Carolina felhívja Damiant, hogy nem terhes, de történt valami: Nico megtalálta, és Lolán kérte számon. Most óvatosnak kell lennie, nem beszélhetnek róla Santiagonak, és erre megvan a nyomós oka.
 
Raquel és Santiago egymásba karolva mászkálnak, Raquel biztos, hogy el lesz bűvölve a végeredménytől. Raquelnek hiányozni fog a barátja, Santiago, ha befejeződik a munka, hát kivel fog olyan jókat beszélgetni. Santiago azt mondja, hogy Raquel is hiányozni fog neki, és megköszöni a tanácsokat, amit adott neki Carolinával kapcsolatban,  Raquel pedig Santiago tanácait köszöni meg Damiannal kapcsolatban. Santiago azt mondja, hogy ő nem mondott semmit sem, de Raquel megértette félszavakból is a férfit. Raquelnek köszönhetően javult Santiagoék anyagi helyzete, és már van egy következő munkája is. Raquel megkérdezi, hogy a Toledo családnál? Santiago: te ajánlottál ugye? Raquel azt mondja, hogy átjöttek hozzájuk, és elbűvölte őket Santiagoék munkája. Raquel készülődni megy a közös vacsorára a férjével.
 
JELEN:
 
Antonioéknak otthagyják a hanganyagot. Na most, ha Damian tudatánál volt, és nem volt mindvégig olyan állapotban, mint amikor rátaláltak, Damiannak tudnia kell, hogy ki volt Carolina gyilkosa. 
Antonio: Életben volt. Carolina életben volt.
Godoy: Ez megváltoztat mindent. Azt jelenti,hogy Damian tudatánál volt.
Antonio: Damiannak tudnia kell, hogy ki a gyilkos.

Godoy szerint biztos az ismerősi köréből kellett a gyilkosnak lennie valakinek, mert nem volt semmiféle zsarolás a férfi irányába semerről, az egyetlen dolog, amivel meg lehetett sebezni, az a szeretője, Carolina volt. Antonio szerint DNS-mintára lenne szükség a családtagoktól is, Godoy szerint intelligensebben kellene végezni a munkájukat, egy lépéssel előttük kell járni, és szerinte a gyilkost a két családban kell keresni.
 
Santiago nem engedi, hogy elvegyék tőle a kisfiút. Raquel nem akarja tőle elvenni, mindössze az igazságra kíváncsi. Santiago nem érti, hogy milyen igazságra: Benjamin az ő fia és kész. Raquel úgy érzi, hogy sok csontváz van még a szekrényben, de Santiagonak elég az, amit eddig tud, ő már másra nem is kíváncsi. Ragaszkodik ahhoz, hogy megtagadja a tesztet, de Raquel úgy érzi, hogy itt nem csak Santiago életéről van szó.
 
Mia tudni akarja, hogy merre járt Cynthia, és megkérdezi, hogy Raquel tud-e róla. Cynthia nem szereti, hogy Mia kémked utána, a lány a képébe vágja, hogy tudja, hogy drogfüggő volt a nénikéje.  Cynthia tudni akarja, hogy kitől tudja ezt, de elszalad előle.  Fede megkérdezi, mi volt ez a vita, de Cynthia szerint szóra sem érdemes. Fede megosztja vele, hogy a gyárban fog dolgozni ezentúl, segíteni akar az anyjának. Cynthia örül neki. Fede szerint a mamája, és a bácsikája mindent el akarnak venni tőlük, de ő ezt nem fogja megengedni nekik.
 
Lola hívást kap, Juan az. Juan nagyon mérges, amiért a rendőrségen volt jelenése. Megvádolja, hogy Lola szólt a rendőröknek, holott ő csak meg akarta védeni, de Lola elárulta. Bárcsak meghalna Lola is, mint Patricia. Lola ijedten leteszi a telefont.
 
Raquel bemegy Damianhoz a kórházba. Elmondja a férjének, hogy Carolina meghalt, és abban is biztos, hogy Benjamin Damian fia. És visszaemlékszik az egyik estén lezajlott beszélgetésükre.
 
MÚLT:
 
Raquel és Damian arról beszélgettek az ágyban, hogyha Fede és Mia kirepülnek a családi házból, akkor már csak ketten maradnak egymásnak. Raquel szerint nem feltétlen kell ennek így lennie, mert akár szülhetne még egy gyereket Damiannak. Raquel kineveti az ötletét, Damian szerint ők már közelebb vannak a nagyszülőséghez, mint ahhoz, hogy legyen még egy pólyás gyerekük. Raquel azonban még huszonévesek energiáival rendelkezik.  Csókolózni kezdenek.
 
Carolina magányosan üldögél a hálóban. Megkérdezi a férjét: megint a nappaliban fog aludni? Carolina szeretné megbeszélni a problémát, amely kettejük között feszül, nem akar háborúzni. Santiago úgy érzi, hogy bármit is mond a feleségének, Carolina mindentől ingerült lesz. Carolina nem rejt el semmit Santiago elől többé, csak bocsásson meg neki. 
Carolina: Santiago...béküljünk ki.
Santiago: Soha nem szerettem ha veszekedünk. Csak az van, hogy....
Carolina: Már tudom, és soha többé nem titkolok el előled semmit. Gyere kérlek....ne vitatkozzunk többet. Bocsáss meg, szerelmem.

Megcsókolja a férjét, Santiago szeretkezni akar, láthatóan Carolinának nem esnek olyan jól az érintései, és a csókjai, mint a Damiané. Amikor vége a szeretkezésnek, Santiago már alszik, de Carolina a kanapén kuporog. Damiantól üzenet érkezik: szerette volna, ha Carolina a gyermekét várta volna. Carolina úgy gondolja, hogy Damian megőrült. Damian és Raquel is szeretkeztek, ahol Raquel szintén elaludt. Carolina és Damian megbolondulnak egymásért. Carolina a kanapén sírdogál.
 
Patricia és Lola egymást figyelik a suliban, de Patricia nem keresi Lola társaságát. Juan telepedik le Lola mellé, tudni akarja, hogy dühös-e rá. Lola kíváncsi, hogy milyen véleménnyel volt róla. Juan szerint teljesen normális volt a reakciója. Juan azt mondja, hogy a barátnőjeként mesélt róla az anyjának. Ráadásul emlékezteti, hogy felkereste Carolinát is, láthatja, hogy komolyak a szándékai, és megkéri, hogy ne viselkedjen így vele.
 
Andres azt szeretné, hogy Raquel és Carolina üzlethelyiségébe kamerát szereljenek be, de Damian erről nem szerezhet tudomást. Éjjel kell megcsinálnia, mikor nem látja, és odaadja neki a kulcsokat, amivel bejut majd az épületbe.
Andres: Azt akarom, hogy szereljetek kamerát Raquel üzlethelyiségébe is.
Fickó: De Damian úr ezt nem rendelte el. Ráadásul ez a vállalat területén kívül esik. 

Nico és Mia együtt sétálnak, lógnak az iskolából. Nico élvezi, hogy a lány társaságában van.  Mia szerint kettejük között semmi nem fog történni. Nico azonban szeretné, ha felmennének hozzájuk, nincs otthon úgysem senki. Nico csak Miával szeretne lenni, Mia végül igent mond. Nico megcsókolja, Mia üzenetet kap. Joaquintól jött: te halott vagy, Mia. Tudom, hogy te tetted tönkre az autót. Nico meg akarja védeni Miát tőle.
 
Carolina és Damian csókolóznak. Carolinának a terhességi teszt jár az agyában, és Damian reakciója teljesen összezavarta. Először azt mondja, hogy szereti Raquelt, és nem akarja tönkre tenni a két családot, utána meg azt mondja, hogy gyereket szeretne tőle? Szörnyűek lenne, ha a két család darabjaira hullana, ugyanakkor ez az egész sokkal bonyolultabb Damian szerint. Carolina tudni akarja, hogy a férfi szereti-e. Damian: Szeretlek. Megcsókolja Carolinát, és az asztalra ülteti.
Damian: Szerelek Carolina. Szeretlek tiszta szívemből, nem tudok nélküled létezni. Raquelt is szeretem, de nekem te vagy az igazi.
Carolina: Nem lehetséges, hogy gyereket szüljek neked Damian. Az súlyos hiba lenne.
 
JELEN:
 
Laura Loláéknál van. A rendőrségre bevitték a férfit, és még őrültebb, mint eddig volt. Lola nagyon ideges, hogy Laura beszélt róla Godoynak, és ez lett a következménye, ő megbízott a riporternőben. Laura közli, hogy nem hozta le a Patriciás cikket, az apja semmit nem tud annak a tartalmáról, de nem engedheti, hogy Juan bántalmazza. Laura azért viseli ennyire a szívén Lola sorsát, mert ő már átélte ezt a kálváriát egy brutális férfi mellett, eleinte ő is ugyanígy védte azt a görényt, mint Lola. Laura tudni akarja, hogy meddig tartott a kapcsolatuk, és miért kötött ki újból Juan mellett. Arra biztatja, hogy tegye meg a feljelentést.
 
Antonio ki akarja vallatni Vicentét, mert szerinte ő az első számú gyanúsított, ő az, aki netán zsarolhatta Carolinát is, és úgy gondolja, hogy Lisa is tudhat többet annál, mint amit eddig elmondott. A bíró hívja ekkor Antoniot. Elrendelték a DNS-teszt elvégzését Benjaminon.
 
Raquel és Santiago visszamennek a pihenőházhoz. Raquel megjegyzi, hogy Santiago egész úton egy szót nem szólt. Dühös? Santiago nem szeret ide visszajönni, rossz gondolatokat kelt benne, és nem akar inkább róluk tudni. Raquel: de akkor mégis miért jöttél ide velem? Santiago: mert te kértél rá. Santiago szerint előre kellene tekinteniük a jövőbe, és nem a múltat még fájdalmasabbá tenni. Santiago szerint valami hasznosat kellene tenniük, mert ez nem viszi őket előre, Raquel úgy érzi, hogy ezzel azt mondta neki, hogy a  nő semmi hasznosat nem tesz, holott erről incs szó Santiago szerint, nézzék csak meg az alapítványi tevékenységét a nőnek, vagy ott van a közös vállalkozás Carolinával. Raquel azt mondja, hogy Carolina nélkül az nem lett volna sikeres, az alapítványi munkája meg semmit sem ért volna Damian adakozásai nélkül. Santiago úgy gondolja, hogy Raquel most túl negatív, és ha nem akarja máshogy látni a világot, akkor ő nem fog erőltetni semmit. Raquel nem akarja, hogy ő legyen a téma, őt inkább Carolina és Damian kapcsolata érdekli. Santiago nem szereti, ha ők ketten vitatkoznak, eljött ide, hogy támogassa a barátját, akkor mi legyen. Raquel szól, hogy menjenek be.
 
Fede izgatott az első munkanapja, de természetese a melő miatt az iskolát sem hagyja abba, de muszáj csinálnia valamit, mert a nagyanyja zárolta Raquel összes pénzszerzési formáját. Tudni akarja, hogy mire van szüksége Niconak. Nico elmondja, hogy találkozója lesz egy ügyvédnővel, és egy öltönyt szeretne kölcsönkérni. Fede tudni akarja, hogy mibe keveredett Nico, de semmi baj, egy barátjának, Bebonak viszi az egyik peres ügyét, és az ügyvédnő asszisztenst keres maga mellé. Nico pedig úgy gondolta, hogy ez az asszisztensi pozíció megfelelő lenne neki, egy próbát megér. Fede szól, hogy menjen fel a szobájába és válasszon, mert neki mennie kell az éjszakás műszakra.
 
Raquel azt nézegeti, hogy a pihenőházban mindenből kettő van, majd egy borosüvegbe palackozva talál egy fényképet.
 
MÚLT:
 
Carolina és Damian boroznak. Carolina egy fénykép hátuljára így üzenetet Damiannak, és megkéri, hogy olvassa el. Damian azt mondja, hogy hangosan kell felolvasni, hogy valósággá váljanak a vágyaik.
 
JELEN:
 
Santiago a szekrények tartalmát nézegeti.
 
MÚLT:
 
A fényképre azt írta Carolina, hogy a szerelmük Damiannal legyőz mindenféle akadályt. Damian is ír rá valamit.
 
JELEN:
 
Santiago tovább nézegeti a ruhákat, amikor üvegcsörömpölést hall. Leszalad a lépcsőn. Raquel törte szét a borosüveget, hogy megszerezze a tartalmát.
Raquel: Találtam egy üres borospalckot, ez volt benne. Szét kellett törnöm. Nézd!
 
MÚLT:
 
Damian szövege: Mindig ez a hely lesz a boldogságuknak a színtere. Szeretlek.
 Carolina: Ez a szerelem legyőz mindenféle akadályt.
Damian: Mindig ez a hely lesz a boldogságunk színtere.

JELEN:
 
Santiago és Raquel elolvassák az üzenetet a fénykép hátulján.
 
MÚLT:
 
Damian belehelyezi a fényképet a palackba, és szerelmet vall neki. Érte mindenre képes lenne. Carolina a pillanatot akarja megélni, és Damian is, élvezni, hogy csak ketten vannak és senki más.
 
JELEN:
 
Raquel soha nem gondolta volna, hogy a férje boldogtalan volt mellette, amikor azon volt mindig, hogy mindent megadjon a számára, amire szüksége volt. Raquelt nagyon megviseli. Santiago azt mondja, hogy nem az ő hibája. 
Raquel: Ennyire boldogtalan volt? Mi másért tette volna ezt velem?
Santiago: Nem a te hibád, Raquel. 

Raquel tudni akarja, hogy ez mikor íródott. 3 évvel ezelőtt, nem sokkal a megismerkedésük után. Carolina már terhes volt, amikor ezt írták erre a fotóra. Santiagoban most már felmerül a gyanú, hogy Benjamint lehet tényleg Damian kisfia.
 
Mia Fedét keresi, és rányit Nicora, amint épp ruhákat próbálgat. Mia megkérdezi, hogy maradjon vagy menjen ki. Mia úgy dönt, hogy marad. Megkérdezi emlékszik-e arra, amikor elhívta a lakásukba.
Mia: Vegyél le mindent.
Nico: Mia...
Mia: Ugyanúgy, mint amikor nálatok voltam.
Nico: Tudod, hogy nem....
 
MÚLT:
 
Mia nem akar Nicoéknél kajálni, az érdekli, hogy mit szeretne a fiú csinálni. Az a lényeg, hogy kettesben legyenek.  Nico megcsókolná, de Mia eltolja. Azt mondtad, hogy nem ezért hozol fel. Mia úgy gondolja, hogy nem állatok, hogy egyből egymásnak essenek. Nico nem érti, hogy miért akad ki egyetlen csók miatt. Erre Mia rántja magához és csókolja meg. Következő jelenetnél Nico félmeztelen, Mia az ölében ül a kanapén, és nem engedi, hogy a fiú a combjához érjen. Akarja a lány is, de Nico ott ne érjen hozzá. Arra kéri, hogy csukja be a fiú a szemeit, Nico kezei ismét közelítenek. Lola ekkor zuhan be csókolózva a lakásba Juannal. Nico és Mia rögtön abbahagyják az előjátékot, Nico esküszik, hogy nem tudott róla, hogy az idióta nővére be fog állítani. Mia be akar menni a fürdőbe.
 
Damoan és Carolina szeretkezés után vannak. Carolina azon aggódik, hogy Raquel bármelyik percben beállíthat, nem elég óvatosak. Damian ismét meg akar lógni egy hétvégére. Carolina azonban szeretné helyrehozni a kapcsolatát Santiagoval. Damian tudni akarja, hogy ismét lefekszik-e a férjével, nem illene megkérdezni, de kíváncsi. Most akkor Carolina is kérdezze meg, hogy Damian mit csinál Raquellel? Damian szerint csak egy kérdés volt, de Carolina nem szereti ezt a kérdést, mert arra emlékezteti, hogy ő egy … (könnyűvérű nő). Damian bocsánatot kér. Carolinának most mennie kell, de mindent megtesz, hogy a hétvégéje szabad legyen.
 
Lola megkéri Juant menjen el Nico miatt. Juan szerint nem kell Lolának szégyellnie magát miatta. Lolának is joga van, hogy legyen valakije. Lola ad egy csókot neki, és elküldi a tesitanárt. Lola visszamegy a házba, és tudni akarja, hogy hol van Mia. A fürdőben, de Nico szerint Lola full idióta, amiért hazahozza a tanárát a lakásukba. Lola emlékezteti Nicot, hogy ő mit csinált éppen. Nico megkéri a testvérét, hogy menjen be a hálószobájába. Mia a fürdőben a pengéjével akar vágásokat okozni magának, amikor Nico kopog, Mia szól, hogy nem sokára végez.

 
JELEN:
 
Nico és Mia szeretkeznek vagy legalábbis ahhoz készülődnek Fede szobájában, Cynthia pedig beles az ajtón, hogy mit csinálnak.
 
Raquel azt mondja Santiagonak, hogy Carolina gyermeke a második közös családi utazásukon fogant meg. Santiago nem érti, honnan szed ilyeneket Raquel. Damian azon a kiránduláson nem ért egy ujjal sem Raquelhez. És Carolina Santiagohoz? Santiago nem emlékszik ilyenekre. Akkor Raquel elmagyarázza. Ők ott és akkor szeretkezek az orruk előtt, a gyermekeik előtt, és nem érdekelte őket senki sem, és azért nem nyúlt hozzá, mert Carolinát kényeztette helyette. És akkor Raquel elkezdi ismételni a szöveget, miszerint Damianék mindig találnak egy helyet, ahol boldogok lehetnek, a szerelmük legyőz minden akadályt. Santiago nem bírja hallgatni, Raquel előhozza az állatot belőle, és dühében összetör egy széket. Raquel elsorolja, hogy kik jelentették az akadályokat, mégha fáj is Santiagonak, azon az úton esett teherbe Carolina. Santiago nem akarja elhinni Raquelnek. Santiago azt mondja, hogy szeretkeztek akkor Carolinával.
 
Laura megkéri Lolát, jelentse fel Juant. Lola azt mondja, átgondolja, de Laura szerint ezen nincs mit átgondolni. Lola először az apjával akar beszélni róla. Beszéljen, de ígérje meg Laurának a feljelentést. Lola gyengén bólogat, és megköszöni Laurának a látogatását. Juan eközben Lola háza körül leskelődik.
 
Santiago el szeretne menni a pihenőházból. Raquel azonban maradni akar. Valamit meg szeretne tenni, és megkéri Santiagot menjen vele. Az ittas Vicente ezalatt ismét a pihenőháznál jár. Benéz a függönyön keresztül. Raquel elkezd vetkőzni Santiago előtt, felülről teljesen meztelenre vetkőzik. Santiago nem akarja, hogy a nő folytassa, de Raquel nem áll meg. Vicente mindent lát. 
Képkivágás.PNG
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 22nd, 2017, 3:09 am #59

22. rész előzetes: DE MOST KOMOLYAN!!!! Van szívük ilyen előzetest kiadni úgy, hogy a két rész között van egy hétvége? Még ha valami kevésbé felcsigázóbb lenne, de ilyet?!- Szeretek veled lenni.
- Nézz rám! Nekünk nincs jogunk azt tenni, amit ők tettek velünk? Azt akarom, hogy érezze azt, amit én.
- Rájuk találtam a pihenőházban. Ő tervezett el mindent. Ő ölte meg a testvérem.
Quote
Like
Share

Joined: May 12th, 2014, 8:45 pm

October 23rd, 2017, 12:43 am #60

Egy twitterrel rendelkező sorozatrajongó NoveleraDeCorazon idézetekkel látta el a sorozat néhány jelenetét, ezt szeretném most veletek megosztani. Nekem nagyon tetszettek.

Megtaláltam a mennyországot itt a földön, melletted.

Egyetlen pillantásodtól legyőzhetetlenné válok.

Ha a világ két nap múlva elpusztul, csak egy dolgot kérek, hogy veled tölthessem azt a két napot.

A tekintetek beszélnek, amikor az ajkak hallgatnak.

Egy mosoly egy fénysugár az arcon.

Időrablóvá válok, hogy még több időt tölthessek melletted.

Egy világ születik meg, amikor két ember csókban forr össze.

Hibáztam, mert öleltelek, hibáztam, mert neked adtam magam, hibáztam, mert beleszerettem egy gyáva férfiba. 

Azzal kezdted, hogy elraboltad egy mosolyom, és azzal végezted, hogy elraboltad a szívem.

Egyetlen őszinte csók elég ahhoz, hogy létrehozza a legcsodásabb kapcsolatot két ember között.
Quote
Like
Share