Information: Uusi Teejiifoorumi osoitteessa: http://teejii.foorumi.eu
purrjo
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
purrjo
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: January 6th, 2006, 11:21 pm

November 6th, 2011, 6:42 pm #111

Kopioin tän tuolta lukitetusta BB topicista, tosin aika paljon tuli tungettua lisää tekstiä.

Tänä vuonna oon kattonut normaalia enemmän BB:tä kun oon päässy vahtaamaan kaksneljäseiskaa ilmaseks. : > Ja suurinta hupia on väitellä BB:n Facebook -sivuilla. : D Joka vuosi kuitenkin on tullut BB:tä katsottua, joskus enemmän, joskus vähemmän, mutta nyt vaan ekaa kertaa mahdollisuus katsoa 24/7 useamminkin kun kerran kuukaudessa. Koosteita koko kauden aikana olen katsonut korkeintaan kaksi ja ekstrojakin suunnilleen saman verran. Talk Show tulee kuitenkin joka viikko katsottua, vaikka en voi sietää juontaja Susannaa. Mielummin sitä katsoisi, jos Elina juontaisi yksin koko jutun.

Tää kausi on kyllä ollut vähän pettymys.. ihan surkeita viikkotehtäviä, mielummin kattosin jotain tehtäviä vanhoilta kausilta, kun näitä nykysiä. Alkaa näköjään ideat olla selvästi lopussa. Norjan talossa oli kyllä mahtava meininki ja sitä oli kiva kattoa! Tuntui siellä muutenkin olevan kaikki paremmin.. asukkaillakin hyvä yhteishenki. Norjan talo vaan kyllä oli ihan järkyttävän ruma.

Voittajaksi veikkaan ehkä Sebastiania, sillä tuntuu kovin olevan noita faneja ulkomaailmassa. Mun suosikki sieltä on tippunut (Minna :---D), mutta Janica on ihan kiva ja Tanjakin joskus. Mikael oli suosikki ennen kun se muuttu Annikan takia ja ennen kun se rupes ottaan Sebastiania loukkaavien vitsiensä kohteeks.

Annika taas on kaikkien aikojen inhokki.. miten jossakin ihmisessä voi olla niin paljon pahoja piirteitä? Se puhuu pahaa koko ajan tietyistä ihmisistä, tekonauraa, valittaa kuinka kaikki on epäreilua, muutti Mikaelista kusipään ja niin edelleen.. en vaan voi sietää, mutta tuntuu vähän siltä, että ei sitä tuolta talosta mitenkään pois saa. Tuotanto sitä kuitenkin siellä talossa pitää meidän kiusana, vaikka kyllähän sen huomaa nettikirjoituksen perusteella, että enitenhän sillä on vihaajia. Koosteen katsojat kyllä on useimmiten niitä, jotka siitä tykkää, koska tuotanto osaa valita just parhaimmat pätkät siitä. Onneksi näin ei kuitenkaan ole kaikkien koosteen katsojien kohdalla. Toinen tälläinen kaikkien aikojen inhokki oli lapsellinen Salar, joka onneksi jo tippui, vaikka välillä tuntu siltä, että ei siitä millään pääse eroon. En tajua miten joku voi olla niin lapsellinen ja ylimielinen. Sen asenne Sebastiania kohtaan oli jotain niin ärsyttävää.

Pitääpi vielä mainita, että tänä vuonna on tullut katsottua myös Suomen Huippumalli Haussa, vaikka ikinä ei ole jaksanut nuo mallikisat kiinnostaa. Toi on kuitenkin ihan kiva, vaikka aika mitäänsanomattomia henkilöitä siinä on tänä vuonna.. onhan siellä kuitenkin ärsyttävä ja ylimielinen Helen ja söpö ja ujo Anna-Sofia. : ) Heleniä en voi sietää, mutta Anna-Sofia on todella kaunis. Mun lemppari on kuitenkin Minna, vaikka sen kasvot onkin melko tylsät, mutta kuvista tulee kuitenkin aina mahtavia. Varmaankin Minna voittaa koko kisan.
Quote
Like
Share

Zervy
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Zervy
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: February 15th, 2006, 12:54 pm

November 11th, 2012, 7:07 pm #112

Big Brother 2012 päättyy kolmen viikon kuluttua ja nyt on tullut aika postata se perinteinen BB-postaus.

Aloitetaan vaikkapa sillä, että tämä tuotantokausi on kaikkien aikojen surkein Suomen BB-kausi. Siis niin tajutonta paskaa, että mitkään muut adjektiivit eivät pysty kuvaamaan kautta yhtä hyvin. Tästä huolimatta olen kuitenkin katsellut noin 60% päivittäisistä koosteista, 75% Extroista ja 100% sunnuntaisista Talk Show -lähetyksistä, mutta usein huomaan miettiväni kesken katselun, että miksi ihmeessä teen tätä, kun keksisin vaikka millä mitalla parempaakin tekemistä... Extrat paljastuivat pienen alkukankeuden jälkeen ihan ok-mukavaksi viihteeksi, eli kunhan vain ensin oppi tottumaan siihen uuteen juontajaan ja niitä seuraa paljon mieluummin kuin muita BB-lähetyksiä. Talk Show't ovat jatkaneet omaa surkeaa linjaansa ainaisella äänestystilanteiden näyttämisillä ja Elinastakin on tullut aivan mielettömän ärsyttävä juontaja, mutta ihan kivasti noissa Talk Show'n pätkissä kootaan edellisen viikon tapahtumat yhteen ja se on jees homma, jos ei ole seurannut menneellä viikolla ohjelmaa eikä joudu katsomaan samoja tapahtumia uudelleen. Plussaa uudistetusta studiosta ja sohvista, mutta eipä se paljoa auta, kun suurin osa Talk Show'sta on tasoltaan silti jotain aivan järkyttävää.

Joo elikäs, kausi on ollut melkoinen fiasko ja mitkään voimasanat eivät riitä kuvaamaan tätä pettymyksen ja tylsyyden määrää. Ihan jo säälittää, en tosin tiedä miksi ja kenen puolesta, mutta sääliksi käy kuitenkin. Katsominen on viikko viikolta tuskallisempaa ja kaikki aikeisemmat kaudet rökittävät tätä ihan sata nolla. Asukkaat ovat olleet toinen toistaan kaameampia ja esimerkiksi BBList-sivun päivittäminen tuntuu jatkuvasti olevan aivan mahdotonta, koska talossa on ollut jo viimeiset pari kuukautta vain 1-2 kohtalaisen mukavaa asukkia ja kaikki loput ovat sellaisia, joiden häätäminen ei liikuttaisi hetkeäkään. Voisinkin ruotia asukkaita seuraavaksi muutamalla sanalla, kun ei muutakaan tekemistä ole.

Suosikkini on siis tuo Iida, joka on ollut ykköspaikalla jo viimeiset kahdeksan viikkoa. Iida nyt vaan on ollut ainoa valopilkku tässä syntisen mustassa kaudessa, vaikka nyt viimeisen parin viikon aikana hänen hohtonsa on jostain syystä hitusen himmennyt ja hänkin on muuttunut melkoisen tylsäksi asukkaaksi, mutta on silti ihan omalla tasollaan verrattuna noihin muihin. Ei siis missään nimessä mikään kaikkien aikojen paras BB-asukas, mutta huonoista vaihtoehdoista selvästi paras. Pakolliset symppispisteet irtosivat aikoinaan myös siitä, kuinka tupakkarinki oli jatkuvasti läyhäämässä Iidasta ja kuinka Iida tuntui ärsyttävän koko taloa :D. Olen silti aivan satavarma, että myös Iidan kohdalla tullaan näkemään ennen finaalia joku vahinkohäätö ja voittoon en usko sekuntiakaan, vaikka sen hänelle mieluiten soisinkin. Seuraavana tulevat ehkä Markus, Tomi ja JonnA, jotka vaihtelevat keskenään jatkuvasti paikkoja. Yhdenkään häätäminen ei suuremmin liikuttaisi, mutta näiden edesottamuksia on silti ihan suht viihdyttävää seurata. Harmi vaan, kun JonnA on jo lipsunut tupakkaporukan pauloihin, mutta ei silti ole ihan niin ärsyttäviä läyhäämisillään kuin mitä niin moni muu on kauden aikana ollut. Tomi ärsyttää vaihtelevalla tasolla ainaisilla sähellyksineen, mutta ihan ok hänkin on. Markuksessa puolestaan puree tuollainen äijähuumori ja kjehkjeh-nauru, mutta harmi, kuinka hänen juttunsa ovat pyörineet nyt viimeaikoina pelkissä pervouksissa...

Jouko ja Tommi olivat aluksi ihan kelvollisia, mutta paljastuivat lopulta niin ällöttäviksi ihmisiksi, että morjens. Tuotanto on tainnut valita Joukon jo voittajaksi ja hyvinhän hän sopii sinne aikaisempien voittajien eli kaikenmaailman Hunks-miesten muottiin, mutta täytyy toivoa viimeiseen asti, että hänet saataisiin jollain ilveellä heivattua talosta pois. Inhokkeihin lukeutuvat myös Tea ja Teija, ja ovat olleet sitä jo pitkän aikaa. Edelleenkin repeilyttää se, kuinka Teija oli jossain vaiheessa melkein jo ykkössuosikkini, mutta juuri silloin Teija aloittikin läyhäämisensä tipahtaen kuin kivi listojen pohjalle :D. Enää Teija ei ole ärsyttänyt ihan niin paljon eikä tupakkaläyhäämistäkään tunnu olevan sillä mitalla kuin ennen, mutta silti on uskomatonta, että häntä ei vaan saada häätöäänestyksiin ja sitä kautta varmaan putoamiseen. Tea oli myös jossain välissä pitkänkin aikaa suosikkini, mutta liittyminen läyhääjiin tipautti hänetkin listan häntäpäähän ja tällä valitusten määrällä tulee pysymään siellä loppuun asti.

Sitten pudonneista. Jokainen häätö Johannaa lukuunottamatta on ollut todella tyydyttävä, sillä viikosta toiseen on käynyt niin mukavasti, että niitä suurimpia inhokkejani on heivattu talosta pois. Varsinkin Annen ja JonnIn häädöt olivat kuin suurempiakin juhlia konsanaan, sillä heistä molemmista alkoi kuoriutua kaikkien aikojen BB-inhokkeja. Jarno oli positiivisin ylläri näistä uusista miehistä ja niitä ainoita harvoja asukkaita, joilla tuntui olevan vielä jotain järkeä päässä ja hän olikin kovalla tahdilla nousemassa suosikikseni juuri ennen luovuttamistaa. Irina oli ylivoimaisesti tämän kauden värikkäin ja mielenkiintoisin persoona ja vaikka loppuaikanaan tipahtikin suosikin paikaltani, niin harmi, että hänen kohdallaan kävi miten kävi. Johannalle taasen kävi viime kauden Sebastianit, kuten osasin vähän jo pelätäkin, ja eiköhän tuotannolla ollut tässä häädössä jollakin tavalla näppinsä pelissä. Tämän myötä kaudesta jää suuhun entistä huonompi maku, jos moinen on enää edes mahdollista.

Siinäpä taas juttua kerrakseen. Toivottavasti siis Iida tai hätävaravaihtoehtona Markus voittaisi, vaikka samapa se nyt yhden BB-voittajan kanssa on. Kunhan vain kausi pääsisi vihdoinkin loppumaan, ei tässä mitään muuta osaa enää odottaa. Kuten jo Melumestassa kirjoittelin, toivon todella, että tämä kausi jää viimeiseksi tai ainakin pidettäisiin joku tauko, sillä ensi syksynä jo yhdeksäs peräkkäinen BB ei kiinnosta tippaakaan ja aivan varmasti jätän sellaisen katsomatta. Olen jo pitkään elätellyt toivetta jostain all-stars -kaudesta, jossa olisi vain niitä alkuaikojen hyviä asukkaita, mutta ei sellaistakaan jaksaisi katsella ilman parin vuoden taukoa tästä formaatista.
Quote
Like
Share

Munchy
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Munchy
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: July 24th, 2006, 5:42 pm

December 2nd, 2012, 9:50 pm #113

Nyt kun on tämän vuoden BB-kausi päättynyt, niin voisinpa jakaa omia mietteitäni kaudesta (kun viime vuodenkin kommenttini näkyy jääneen puolitiehensä). Omalla kohdallanihan tilanne oli se, että asukkaat astuivat taloon vain pari päivää ennen vaihtoonlähtöäni, joten ajattelin ensin, että plääh, en taida jaksaa seurata koko kautta, koska täällä ollessa se voisi olla hankalaa. Tästä syystä ensimmäiset pari viikkoa meni minulta täysin ohi, enkä esimerkiksi päässyt tutustumaan Piaan kunnolla, kun tämä oli jo häädetty. Mutta anyway, ei aikaakaan, kun hoksasin Big Brotherin nettisivuilla olevan vaikka minkänäköistä materiaalia, ja vieläpä jokailtaiset koosteet ja Extrat ja Talk Showt sun muut _ilmaiseksi_, joten eikös meikä ollut taas koukussa.

Tuosta löydöstäni lähtien olen katsonut jokaikisen koosteen ja Talk Shown, sekä muutamat Extrat joihinkin väleihin. Näin ollen olen ollut aika hyvin mukana BB:n menossa, vaikka aluksi luulin olevani aivan pihalla koko hommasta. Zervyn tavoin minulla oli aluksi sellainen fiilis, että onpas surkea kausi, koska kukaan asukkaista ei herättänyt oikein minkäänlaisia fiiliksiä: ei positiivisia eikä negatiivisia. Mutta nyt loppuviikoilla kiinnostukseni vähitellen nousi ja huipentui sitten tämäniltaiseen finaaliin.

Voittajasta lisää myöhemmin, mutta aluksi voisin kertoa hieman mietteitäni osasta asukkaista. Olin hieman yllättynyt, kun Johanna oli niin suosittu ennen putoamistaan. Mielestäni hän ei tuonut taloon oikein mitään. Mutta toisaalta, eipä tuonut Katarinakaan, ja jostain syystä hän oli ehdoton suosikkini ja harmitti hirveästi, kun meni putoamaan!! Ehkä mä ajaudun aina olemaan tuollaisten "sorrettujen" kannattaja, kun hän tuntui saavan talon sisällä niin paljon negatiivisia kommentteja. Katarinan ohella Irina oli yksi suosikkini, vaikka välillä hänen käytöksensä menikin hieman outouden rajan yli... mutta ehkäpä se olikin juuri se juttu, joka kiinnosti. Harmi, että poistettiin talosta ilman varsinaista äänestystä. Tea oli alussa myös suosikkini, kunnes alkoi valittamaan niin paljon, että nousi miltei ykkösinhokikseni, hyh.

Inhokkeja olivat ehdottamasti Anne ja Jouko (ja loppuvaiheessa aiemmin mainittu Tea). Anne nyt oli kaikin puolin kammottava ihmisolento ja Jouko puolestaan liian "kliseinen" BB-kisaaja, joka olisi voinut voittaa pelkällä olemuksellaan (mikä onni, ettei näin käynyt). Muutoinhan jätkä oli äärimmäisen tylsä, joka välillä kohahdutti sekstailullaan tai nakupelleilyllään (jotka nekin alkoivat vaan rassata jossain vaiheessa). Loppuvaiheessa myös Markus alkoi viihtyä inhokkilistallani, koska jööteri-jutut sun muut alkoivat mennä ylitse. Ja ehkä tuollaista parisuhdesekoilua ei jaksa BB:ssä hirveästi seurata.

Kaikki muut asukkaat olivat sitten aika mitäänsanomattomia, jotka eivät herättäneet erikoisempia tunteita. Voiton olisin suonut joko Katarinalle tai Irinalle, mutta noista "mitäänsanomattomista" asukeista myös Tomille, Jonna A:lle, Jarnolle, Iidalle tai Teijalle. Ja mikä lykky, kaksi viimeisintä olivat kuin olivatkin finaalikaksikko, vaikkeivat mitään varsinaisia suosikkejani olleetkaan missään vaiheessa. Suhteeni näitä kahta asukasta kohtaan ovat vaihdelleet jatkuvasti, ja voisinkin sanoa kokeneeni jonkinlaista viha-rakkaus-suhdetta kummankin kanssa.

Ensin olin ehdottomasti Iidan kannattaja, koska hän oli "hyvis" ja Teijan puheet alkoivat mennä sen pisteen yli, etteivät olleet enää kohtuuden rajoissa. Loppuviikkoja kohden aloin huomata Iidassa ärsyttäviä piirteitä: jonkinlaista ylipirteyttä ja semmoista "elämä on ihanaa"-tyylistä esittämistä. Jos sillä olisi ollut edes välillä jonkinlaisia retkahduksia tai vihanpurkauksia, tuntisin ehkä toisin. Teija puolestaan rauhoittui puheidensa suhteen, mutta purki silti tuntojaan, ja joku tuossa lappalaisessa, vanhassa naikkosessa alkoi viihdyttää. Näin ollen loppua kohden olinkin enemmän Teijan, kuin Iidan puolella.

All in all, voittaja ei ole itselleni lainkaan pettymys, vaan oikeastaan ihan positiivinen juttu! Saatiinpa vähän erilainen voittaja, joka poikkeaa muista voittajista reippaasti. Kaudesta yleisesti sanottakoon, että varmaan aika basic-BB on ollut (viime vuonna oli varmaan samanlaiset fiilikset, mutta silti tuli katsottua koko kausi), mutta näihin loppuviikkoihin olin ihan tyytyväinen. Onnittelut vain Teijalle! Saapa nähdä, tuleeko ensi vuonna uutta kautta lainkaan. Itselleni ei ole niin väliksi, mitä tapahtuu.
Quote
Like
Share