Information: Uusi Teejiifoorumi osoitteessa: http://teejii.foorumi.eu

Steven Universe

Azurill
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: November 27th, 2004, 3:17 pm

December 31st, 2015, 9:09 am #1

Järkeä tehdä topic kun en tiedä koko sarjasta yhtään mitään :D. Mutta se tässä onkin pointtina että joku kertoisi kannattaako edes harkita katsomista (onko millään lailla azumainen sarja). Ainakin alkutunnari kuulostaa kivalta ja muutamat musiikit joihin törmäsin.

Tässä vielä joukko tuntemattomuuksia:

Quote
Like
Share

Kurye
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Kurye
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: December 28th, 2008, 4:49 pm

December 31st, 2015, 11:46 am #2

Itse rupesin ekaa kertaa katsomaan tuossa viime keväänä ja pakko sanoa että on aika hyvä sarja, suosittelen lämpimästi. Sarjassa on kivalla tavalla olennaista hahmojen väliset suhteet ja hahmot itsekin aika syvällisiä. Plus taustajuoni on aika mukaansatempaava, koko ajan tekee mieli katsoa mitä seuraavaksi tapahtuu. Kieltämättä tässä on otettu vähän vaikutteita takatyttösarjoista, Digimonista ja Dragon Ballista, plus kaikenlasia popkulttuuriviittauksia on aika paljon.

Lempihahmoa on vaikea sanoa mutta tykkään ainakin päähahmoista ja on myös Lapis ja Peridot kivoja. Tykkään todella miten taustat on piirretty, ja onhan piirostyyli ja väritys muutenkin nannaa silmille. Musiikit ja laulut on tosi ihanaa kuunneltavaa myös, lemppareitani ovat ainakin itse alkutunnari, Stronger Than You sekä What Can I Do For You?
Did I eat my drink?
Quote
Like
Share