Information: Uusi Teejiifoorumi osoitteessa: http://teejii.foorumi.eu

Minkä elokuvan näit viimeksi?

AoiNeko
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
AoiNeko
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: December 21st, 2005, 9:30 pm

March 24th, 2009, 9:36 pm #1


Hyvin yksinkertaista. Monet varmaan otsikosta ymmärtävät ketjun idean - minkä katsoitte, miksi, missä, milloin, oliko hyvä ja vielä kerran miksi? Sehän on elämän peruskysymyksiä. Ei minulla muuta, aloitellaan vain. Kertokaa mitä haluatte.

Itse katselin viime perjantaina Scary Movien. Voi hitsi oli niin älytön kuin aina nuo elokuvat ovat - hauska, mutta liian usein nähty harmikseni. Muistin sen aivan täysin ulkoa. Kuitenkin jaksoin parille kohtaa nauraa ihan täysillä. Perjantaisin on kiva istua voin sohvalla ja katsella elokuvaa mahdollisesti mussuttaen jotain ja nämä elokuvat ovat parasta sille. Onneksi nytkin perjantaina tulee Scary movieta, yayz.
R O A R
Quote
Like
Share

Cabal
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Cabal
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: November 27th, 2006, 8:15 am

March 25th, 2009, 8:00 pm #2

Viimeksi tuli katsottua uusittu versio tuosta Pearl Harborista.
Erinomainen leffa vaikkakin en pahemmin piittaa siitä romantiikka puolesta pahemmin. Toiminta puoli sen sijaan on vertaansa vailla. Älyttömän hyvin kuvattu elokuva. Loppu puoli tosin on aika fiktiivinen jos mun kaltainen asiaan tutustunut henkilö rupeaa vähän tarkemmin miettimään mahdollisuuksia tuollaisen vaihtoehdon kannalta mitä Jenkit päättävät tuon leffan lopussa tehdä.
Quote
Like
Share

KingSweet
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
KingSweet
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: December 21st, 2007, 5:29 pm

March 29th, 2009, 8:57 am #3

Eilen illalla katsoin Puhelu kuolemalta (One Missed Call) nimisen kauhuleffan. Aluksi oli aika perus kamaa, mutta mitä pidemälle mentiin, sitä parempi oli. Varmaan paras kauhuleffa 2000-luvulla. Pitää katsoa toisenkin kerran !
Long live the king of mercy

Quote
Like
Share

Avri
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: October 29th, 2006, 2:40 pm

March 29th, 2009, 11:06 am #4

Eilen tuli katsottua Maikkarilta 14:45 alkanutta Barbie ja Pegasoksen taika-elokuvaa. Ja kokonaan sen katsoinkin. Heh. Elokuvassa oli suorastaan hävettävän huono 3D-animaatio ja yleinen visuaalinen ilme oli tosi halpa, minkä nyt voi arvatakin.

Juoni oli aika jännittävä ja arvattava. Barbien kuningasvanhemmat kohtelivat tätä naurettavan ylisuojelevasti ja Barbie karkasi luistelujuhlaan vanhemmilta salaa. Sitten tulee ilkeä mies joka vaatii Barbieta vaimokseen ja kivettää Barbien vanhemmat ja kylän asukkaat. Barbien pelastaa Pegasos, joka kertoo olevansa "vanha ystävä" eli Barbien salattu sisko, jonka samainen ilkeä mies taikoi Pegasokseksi, kun tämä ei suostunut miehen vaimoksi. Barbiella ja tämän siskoponilla on aikaa kolme päivää purkaa ilkeän miehen langettama kivetysloitsu, muuten loitsusta tulee ikuinen. Että tällä tavalla.

Elokuvan hauskin kohta oli, kun komea Ken-poitsu käyttäytyy ensin tosi halveksivasti Barbieta ja tätä siskoponia kohtaan ja Barbie on ihan vihoissaan tälle. Sitten Barbien sisko, tämä kiva lentävä poni, sanoo "Mutta hän on kyllä aika komea!" ja Barbie tähän "En huomannutkaan..." Tämän jälkeen Barbie ja Ken ovat tosi best friends, vaikka ensin ne olivat ihan arch enemies, mutta sitten yhtäkkiä tapahtui tällainen kiva puolenvaihto ja tämän Kenin luonne muuttui tyystin.

Suosittelen muillekin.
->UUSIN POSTAUS 7.8.! : Alolan parhaat: Startterit
Quote
Like
Share

purrjo
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
purrjo
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: January 6th, 2006, 11:21 pm

March 29th, 2009, 12:02 pm #5

Eilen illalla katsoin loppuun Disaster movien, jonka alotin joskus pari viikkoa sitten, mutta en jaksanu kattoo :P. Se oli ihan järjettömän huono, paljon huonompi, kun mikään Scary Movieista. Olin ihan tylsistynyt koko leffan ajan, mut jaksoin kuitenkin kattoo. Oli siinä pari ihan hauskaakin kohtaa, mut ei sitä oikeen jaksanu. Varsinkin ne pari "taistelukohtausta" oli järjettömän tylsiä.

Äääälkää kattoko :D.
Quote
Like
Share

pakke
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
pakke
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: November 21st, 2008, 3:14 pm

April 1st, 2009, 6:54 pm #6

Katoin eilen sellasen anime leffan kun paprika. Ainoat jutut mitkä siinä oli huonoa olivat:
1. Englannin kieli (en voinut vaihtaa, koska veli on kadottanut kaukkiksen)
2. En tajunnut mitään koska olin koko leffan puoli unessa, kuunteluksi meni.. (Sitä se teettää kun kello siirrettiin, ja aikasempana viikonloppuna olin valvonut ensiksi kolmeen, jonka jälkeen neljään..) Katsoin leffan tiistaina klo.14.00...
3. Vähän outoja ne lelut...

Jooh... Eli en suisittele väsyneenä katsomaan.. Mutaa oisin muutenkin nukahtanut, vaikken tuota leffaa olisi katsonutkaan!
V?sytt???h....
Quote
Like
Share

Avri
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: October 29th, 2006, 2:40 pm

April 15th, 2009, 7:01 am #7

Tättärädäädää! Olikos se nyt maanantaina, kun tuli aamulla tämä joku Bratz Rock Angelz-elokuva :D? Voi kyllä, se tuli katsottua. En tämän topicin perusteella tunnu katstovan muuta kuin jotain tämmöisiä.

Jos pari viestiä sitten mainitsemani Barbie ja Pegasoksen taika-elokuva oli halpa, niin tämän Bratz-elokuvan myötä koko sana, halpa, saa ihan uuden merkityksen. Se animaatio! En ole oikeasti nähnyt mitään niin kamalaa, hahmot keikkuivat todella omituisesti, hiukset oli isketty jälkikäteen hahmojen animaation päälle ja ja ja ja. Ei sitä vaan pysty selittämään :D.

Animaatiossa oli hauskaa se, että lopputekstit paljastivat, että hahmojen animoinnissa on valtaisia tiimi, mutta hahmojen hiuksien animoinnissa on ihan oma valtava tiiminsä.

Hauskaa oli koko elokuvan arvomaailma. En tiedä kumpi oli pahempaa, nämä Bratzit vai tämä heidän "vihollislehden" jäsenet. Nämä kilpailijat oli tehty elokuvassa, kuten myös siinä Bratz-animaatiosarjassa, ihan uskomattoman tyhmiksi. Ei niissä ollut muuta vikaa, mutta ne oli vaan ihan älyttömän tyhmiä. Bratzit oli tietty muuten fiksumpia, mutta tyttöjen välittämä arvomaailma sitten taas paljon pahemmin pielessä kuin heidän kilpailijoittensa :D. Elokuvassa Bratzit lähtevät kilpailijoilta varastetuilla lipuilla Lontooseen jonkun klubin avajaisiin ja hyväntekeväisyyskonserttiin keräämään juttuaineistoa Bratzien uuden muotilehden ensimmäiseen numeroon. Ööh. Bratzit innostuvat Lontoossa punkista ja käyvät shoppailemassa punk-vaatteita huippuglamour-liikkeistä (:D) ja perustavat rock-bändin, Bratz Rock Angelzin. Bratzit saavat Lontoosta paljon juttua kokoon ja heistä tulee supersuosittuja. Jee. Barbie-leffaa nyt pystyi suosittelemaan vielä lapsille sekä nuorille, mutta ei tätä D: "IhQ!"

Bratz Rock Angelz-bändin ensimmäinen biisi elokuvassa näin loppukevennyksenä!
->UUSIN POSTAUS 7.8.! : Alolan parhaat: Startterit
Quote
Like
Share

Munchy
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Munchy
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: July 24th, 2006, 5:42 pm

April 15th, 2009, 8:29 pm #8

En oo piiitkäään aikaan katsonut TV:stä mitään leffoja, mutta teatterissa kyllä. Viimeisin leffa jonka kävin katsomassa oli Oscar-pystejäkin napannut Slummien miljonääri.

Juoni meni kutakuinkin niin, että nuori intialainen mies osallistuu sikäläiseen Haluatko miljonääriksi -ohjelmaan ja voittaa pääpotin, jolloin häntä syytetään huijauksesta. Tässä kuulustelussa käy ilmi, että tämän miehen (nimeä en muista, ärh) elämän vaiheista löytyy vastaukset kaikkiin kysymyksiin.

Elokuva oli mun mielestä aivan loistava, Oscarit meni siis oikeaan osoitteeseen. Juoni tuntuu näin kirjoitettuna aika hölmöltä, mutta siihen oli osattu loistavasti yhdistää tämän pojan elämän vaiheet (lapsuus, teini-ikä, aikuisuus), ja vastaukset miljoonakysymyksiin löytyi ihan pienistä jutuista, pienistä teoista miehen elämässä. Elokuva oli tavallaan myös aika koskettava, koska siinä näki konkreettisesti millaista elämää Intiassa voi olla. Suosittelen ehdottomasti, täytynee ihan itselle hankkia sitten DVD:nä jahka ilmestyy.

Seuraava leffa jonka todennäköisesti katson on tuo pari päivää sitten telkusta tullut Pingviinien matka. Laitoin sen tallennukselle ja kunhan on aikaa niin sen katson. Oon hirmunen luontodokkareiden fani, ja varsinkin tälläinen "elokuvamainen" tuotos on varmasti mieleeni.
Quote
Like
Share

Avri
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: October 29th, 2006, 2:40 pm

April 21st, 2009, 7:26 pm #9

Hey taas ihmiset. Tänään kävin pitkästä aikaa ihan kunnolla elokuvissa katsomassa tuon Möröt vastaan muukalaiset-leffan pikkusiskoni kanssa. Ei muuta kuin 3D-lasit päähän.

Eli joo. Varmaan pääasiana elokuvasta jäi käteen se 3D-lasien käyttö ja se, että se oli visuaalisesti 3D:n myötä aika erilainen tietokoneanimaatio moniin muihin verrattuna. Sitä 3D:tä on tosi vaikea selittää, mutta jokin ulottuvuus oli ihan erilaista esim. johonkin vanhaan Shrekiin sun muihin tietokoneanimaatioleffoihin verrattuna. Ero oli tavallaan aika suuri, mutta sitä eroavaisuutta on vaikea selittää.. Kuulostaako lupaavalta? Heh. No sanotaan nyt vaikka niin, että kun elokuvassa esim. jotain kuvattiin läheltä, niin se oikeasti näytti olevan lähellä, siis ihan oikeasti. Esimerkiksi jos elokuvassa olisi heitetty superpallo katsojia "päin", niin se tosiaan olisi näyttänyt siltä, että se ihanihan oikeasti lentää sieltä naamaan.

Lähdin katsomaan tuota elokuvaa vähän laimein ajatuksin, mainokset kun olivat aika halvan näköiset. Yllätyin kyllä kovasti, elokuva oli oikein rattoisa ja möröt olivat kivoja persoonia. Lempihahmoni oli Ötökkäsaurus, eli jättiläisötökkä, wiih. Elokuvassa oli noin muuten aika kieroa huumoria, jälleen jotenkin tuntui, että ne 7-9-vuotiaat lapset nauroivat ihan eri asioille kuin minä tai siskoni, tai jotkut lasten huoltajista. Hah, edustettiin elokuvasalin vanhinta porukkaa. Tuossa elokuvassa oli kyllä muutamia pieniä humoristisia seksistä vihjailevia pätkiä, mitä en olisi itse halunnut näyttää jollekin 7-vuotiaalle, jos olisin äiti. Mutta njaa, vähänb vanhempaan makuun nuo huumoripätkät sopi (plus elokuvassa oli pikkukieroa politiikkaan liittyvää huumoria), oikein mainio ja ylitti odotukset :). Kannattaa käydä ihmeessä katsomassa tuo ja kokemassa tuo 3D-kokemus ihan itse.

Niin, ja suomidubit oli oikein mainiot.
->UUSIN POSTAUS 7.8.! : Alolan parhaat: Startterit
Quote
Like
Share

Heiccu
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Heiccu
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: April 26th, 2008, 12:42 pm

May 3rd, 2009, 2:42 pm #10

Katoinpa eilen Canalin puolelta Superhero movie nimisen elokuvan. Elokuva on mielenkiintoinen Scary Movie tapainen parodia feat. Scary Movie-elokuvista tuttuja näyttelijöitä. Ja nimensä mukaisesti elokuva pyörii supersankariteeman ympärillä. Leffaan oli ovelasti upotettu kaikenlaisia aineksia kaikille tutuista supersankarileffoista/tarinoista, niin Spider mania, Batmania kuin Fantastic Fouriakin. Pääasiassa juoni painottu kuitenkin ensimmäisen Spider Man- elokuvan kulkuun.

Juoni? No, jos on nähnyt Spider manin niin osaa suurin piirtein arvata, mitä tässä oikein tapahtuu. Nuori opiskelija Rick saa koulun retkellä sudenkorennon pureman ja saa tästä supervoimat. Tämmöisissä elokuvissa on aina pahis, eikä sitä tästäkään puutu. Pahiksen nimi on Tiimalasi, en muista enää mistä se nimi oikein tulee mutta joo. Elokuvassa oli ainakin vähän sitä, mistä minä elokuvissa tykkään: toimintaa ja komediaa. Toisaalta, huumori oli jossain vaiheissa aika tökeröä, mitä nyt arvata saattoi. Irstaat vanhukset, sairaat vitsit ynnä muut eivät koko aikaa jaksa kiehtoa. Ihan katsottava elokuva silti


3DS Friend Code: 5386 - 8476 - 5068
Quote
Like
Share