Information: Uusi Teejiifoorumi osoitteessa: http://teejii.foorumi.eu
Avri
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: October 29th, 2006, 2:40 pm

May 27th, 2010, 4:11 pm #41

Zervy!!!! Vähän enemmän sisältöä viestiin!!!1 >:(

Meikän uusi koukutuksen kohde ja täten lempisarjani on... Lemmen viemää. Voi luoja. Olen seurannut sitä lähes päivittäin noin kuukauden ajan. Tämä alkoi aika salakavalasti, kun ennen kouluun lähtöäni vilkuilin jotain suurin piirtein katsottavaa ohjelmaa tuossa aamulla ja silloinhan Subilta tulee uusintana edellisen päivän Lemmen viemää-jakso. Pikkuhiljaa siitä katselusta alkoi muodostua tapa ja nykyään se on ihan pakko katsoa joka päivä! Tänäänkin huomasin tuossa kello 14 maissa oikein odottavani, milloin kello lyö jo viisi yli kuusi niin, että tulee Lemmen viemään uusi jakso. Koko ohjelma on ihan hirvittävän ärsyttävän rasittavan kamala, mutta silti niin paras! Charlotte on ärsyttävä, samaten Samia, André, Werner, Simon, Victoria... ainut kiva ja sympatiat puolelleen vetävä hahmo on Jana.
->UUSIN POSTAUS 7.8.! : Alolan parhaat: Startterit
Quote
Like
Share

Shoolis
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: May 2nd, 2010, 3:48 pm

May 29th, 2010, 1:46 pm #42

Katson TV:tä pääosin iltaisin, koska päivisin ei tule mitään itseäni kiinnostavaa. Poikkeuksena viikonloput, jolloin tulee elokuvia ja muuta kivaa.

House
En yleensä tykkää sairaalasarjoista, mutta tähän koukutuin jo heti alussa. Hahmot ja näyttelijät ovat hyviä ja käsikirjoitus on ensiluokkainen. Ekat kolme tuotantokautta olivat melko samanlaisia, mutta neljännellä tuottarilla tri. Housen tiimi hajosi ja hän joutui rakentamaan uuden tilalle, mikä toi vähän vaihtelua siihen perus tapaus–ongelma–ratkaiseminen–toivottomuus–viime hetken pelastus -kaavaan.

Myytinmurtajat
Kerrankin jokin tiedeohjelma, jossa ei lähestytä asioita niin korkealentoisella tavalla. Innostukseni johtuu varmaan siitä, että lähes kaikki tiedeohjelmat (luontodokumentteja lukuun ottamatta), joita olen katsonut, ovat olleet koulun umpitylsiä opetusvideoita... tiedätte varmaan, mitä tarkoitan. Tykkään erityisesti ohjelman viihteellisyydestä, jota usein kuulee haukuttavan. Omasta mielestäni olisi paljon tylsempää katsella tätä ohjelmaa, jos esim. putoavassa hississä hyppäämistä koskevan teorian testaus suoritettaisiin siten, että ensin mitataan hissin putoamisvauhti törmäyshetkellä ja sen jälkeen kaikki hyppisivät hallin lattialla ja mitattaisiin vertikaalista nopeutta. Ohjelmassa käsiteltävät myytit ovat melkein aina sellaisia, jotka saavat minut kiinnostumaan, ja oikein toteutettuna myös astetta tylsemmätkin myytit muuttuvat äkkiä kiehtoviksi.

Uutisvuoto
Mielestäni tämä on yksi parhaista taikalaatikossa pyörivistä viihdeohjelmista. Ohjelmassa on aivan mahtava idea ja kapteenit on valittu hyvin. Yksi parhaista ohjelman aloituksista on se, kun Paavo Lipposen ja Päivi Hertzbergin häiden aikoihin Peter Nyman onnitteli silloista pääministeriä avioliiton auvoisaan satamaan rantautumisesta. Ruutuun tuli pian pätkä jossa pyylevä herra jostain 40- tai 50-luvulta lausui runoa: "Hullu otti akan, suuren akan. Surkeasti suuttui, kotirauha puuttui". Ohjelman ainoa varjopuoli on joskus vähän... hmm... huonot vierasvalinnat, esimerkiksi joskus ammoisina aikoina ex-peruspalveluministeri Liisa Hyssälä kiehahti totaalisesti lähetyksessä jostain häneen kohdistuneesta pilkanteosta.

Selviytyjät
Seurasin tätä kisailuohjelmaa ensimmäiset seitsemän tuotantokautta, jonka jälkeen katseluintoni lopahti pikkuhiljaa. Tiedä sitten oliko syynä kilpailussa pyöritettävä samanlainen kaava, mutta aloitin kuitenkin ohjelman seuraamisen uudelleen 15. tuotantokaudella, jolloin kilpailijat selviytyivät Kiinassa. Ohjelma tuo ainakin minulle jonkinlaisen kesäfiiliksen, ja siksi tykkään katsella sitä etenkin talvisin.

Amazing Race
Vähän erilaisempi kilpailu kuin Selviytyjät, mutta ei yhtään huonompi. Sisältää vähemmän juonittelua ja selkään puukottamista ja keskittyy enemmän kilpailijoiden suorituksiin. Suurena plussana voisin mainita maailman kiertelyn, nimittäin aika monta mielenkiintoisen oloista paikkaa olen bongannut tätä seuratessa. Jostain syystä en ole koskaan kyllästynyt tähän ohjelmaan, vaikka se toistaa itseään enemmän kuin Selviytyjät.

Ja mikä näitä kaikkia ohjelmia yhdistää? Ne ovat tauolla!

Tuli tuosta Avrin Lemmen viemää -vuodatuksesta mieleen erään ystäväni kurja mutta väistämätön kohtalo. Hänen äitinsä joutuu reissaamaan työssään melko paljon, joten häneltä jää usein väliin Emmerdale sekä Kauniit ja rohkeat, joita hän vahtaa varsin ahnaasti. Noh, eihän siinä mitään ongelmaa muuten olisi, mutta heidän digiboksinsa ei nauhoita ohjelmia jonkun merkillisyyden takia. Tuotantokausibokseja ei tietenkään voida hankkia, joten ystäväni äiti ei näe väliin jääneitä jaksoja todennäköisesti koskaan. Mutta hän keksi varmaan maailman parhaan ratkaisun pulmaansa: hänhän voisi pakottaa 17-vuotiaan poikansa, joka inhoaa ja halveksuu saippuasarjoja yli kaiken, katsomaan Kauniita ja rohkeita sekä Emmerdalea hänen puolestaan. Sitten kun hän palaisi kotiin, ystäväni voisi kertoa hänelle yksityiskohtaisesti, kenen kanssa Brooke onkaan lyönyt hynttyyt yhteen viimetteeksi ja kuka sai mustan silmän kapakkatappelussa. En tiedä, onko ystäväni suostunut tuohon, mutta voin vain sanoa, että sääliksi käy jos niin tapahtuu.
Quote
Like
Share

Azurill
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: November 27th, 2004, 3:17 pm

June 19th, 2010, 8:54 am #43

Päivitystä kaipailee tämäkin~. Tavallaan listaan kuuluisivat kaikki ne animetkin, joista kerron täällä, mutta olisi tyhmää laittaa ne uusiksi.


Pokémon
Lue perustelut tuolta linkitetystä topicista~

Pasila
Kyllä! Koukkuun olen jäänyt kuin kala (joka söi lääkkeet). Suomalaiseksi sarjaksi jotain ihan uskomatonta. Itse asiassa olen sitä mieltä, että Pasila on parempi ja hauskempi kuin yksikään noista jenkkipiirrossatiireista, ohittaa jopa Simpsonit ja Futuraman. Kauhea jännitys kolmannen ja neljännen tuottisten suhteen, että onko taso pysynyt vieläkin samana, vai onko sitä jopa onnistuttu parantamaan. Vielä seitsemän kuukautta kolmanteen kauteen... Ei luulisi Atelta ainakaan ideoiden loppuneen, kun päätti kaksi uutta kautta tehdä yhden sijaan.

Salatut elämät
Edelleen, edelleen. Melkein kaikki tähän mennessä tulleet 1945 jaksoa on tullut katsottua, vain pari jaksoa on jäänyt välistä, mistä viimeksikin kerroin. Huonompaahan suuntaan tämä on jatkuvasti menossa, mutta ei auta, katsottava on, vaikka sitten hammasta purren, hahaa. No ei ny, kyllä mää niistä jaksoista suurimmalta osin vieläkin tykkään. Saisivat nyt vaan houkuteltua vanhoja näyttelijöitä takaisin, niin voisi muuttua taas paremmaksi. Ullan comebackikin kesti laittoman vähän aikaa :(


Joo-o, ei niitä enempää sitten olekaan. Mitään muita sarjoja ei ole niin pakko nähdä kuin nuo. Ei edes Keisarin uusi koulu ole listalla enää, kun vähän alkoi mennä maku siitä, vaikka vieläkin on ihan kiva ja katsottava, jos sattuu tulemaan, muttei niin kiva kuin silloin joskus. Simpsoneita ja Futuramaa seuraan edelleen satunnaisesti.
Quote
Like
Share

Imaranx
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Imaranx
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: March 2nd, 2007, 3:21 pm

June 29th, 2011, 9:31 am #44

My Little Pony Friendship is magic, Happy Tree Friends....en oikein tiedä onko nyt mitään kunnon fanitusta muille sarjoille. :blink:
♥ ♥ ♥ ♥ Click here to see my art!♥ ♥ ♥ ♥

Quote
Like
Share

Dukitte
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Dukitte
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: February 20th, 2007, 10:12 am

November 5th, 2011, 10:07 pm #45

Minun kaikkien aikojen lemppari tv-sarjan paikkani on vienyt yksi ja ainoa sarja, jonka vertaista en ole toista tavannut eikä sen laista toista koskaan tulekaan vastaan. Kyseisessä sarjassa on lähes tulkoon kaikkea mitä aina olen pitänyt hyvän sarjan tai elokuvan perustana, ja asiaa vain parantaa se ettei sarjan laatu juurikaan kärsinyt sen edetessä. Sarja osattiin lopettaa ajoissa.
Tämä sarja on nimeltään OZ, Suomessa esitetty nimellä Kylmä Rinki ja pyöri Nelosella joitakin vuosia sitten. Tällä hetkellä pyörii taas Nelosella uusintana. Itse tutustuin sarjaan sen ensimmäisellä esityskerralla Suomessa eli toisinsanoen vuonna 1998 tai 1999, ja siitä asti se on ollut lempisarjani. Vahvasti epäilen ettei se enää vaihdu pois kultasijaltaan ellei jotakin järisyttävää tapahdu.

Jo ensimmäisestä katselukerrasta lähtien olin koukussa tähän mestariteokseen ja se piti minut otteessaan aina alusta loppuun. Jokainen sarjan jakso kestää noin 55 minuuttia ja jaksoja on yhteensä 56. Joku matikkanero voi siitä sitten laskeskella, että montako päivää koko sarjan yhtäsoittoiseen katsomiseen kuluu. Oma veikkaukseni on hiukan yli kaksi päivää, sillä jotenkin tuohon suuntaan se meni kun itse katselin koko homman putkessa saatuani nuo ihanaiset DVD-boksit meren takaa.

OZ:ssa on hahmoja vaikka muille jakaa sillä yhdessä jaksossa voidaan esitellä uusi hahmo, joka kuolee jo myöhemmin samassa jaksossa. Jokaisella hahmolla kuitenkin on tarkoituksensa, eikä sarjassa esiinnykään semmoisia ”hei olen ruudun täytettä”-tyyppejä juuri ollenkaan. Ehkä silloin tällöin joku turha naama saattaa paikalle astella, mutta se on harvinaista. Suuren hahmokaartin ansiosta on vaikea muistaa kaikkia ellei todella tarkoin seuraa tapahtumia. Sarjassa on myös runsas joukko päähenkilöitä, joista osa kohtaa loppunsa sarjan edetessä. Ei ole siis päivän selvää, että päähenkilö selviää aina. Tästäkin syystä sarja oli loistava.

Pidän myös erityisesti kuinka hahmojen väliset suhteet ja niiden muutokset on esitetty. On hienoa katsoa ihmisten muuttumista ja erityisesti sitä juonittelua mitä vankilaympäristössä tapahtuu. Näin kattavasta ja loisteliaasta hahmokaartista on hyvin, hyvin vaikea valita suosikkiaan sillä pidän suuresta osasta hahmoista paljon.

Pitkin pohdintojen ja monien uudelleen katselujen jälkeen päädyin kuitenkin valitsemaan sen lempihahmon noiden lukuisten muiden joukosta. Kyseinen hahmo on nimeltään Ryan O'Reily, irlantilainen ja oikea kettu luonteeltaan. Kaikesta manipuloimisestaan huolimatta hän ei kuitenkaan ole paha mies, eikä halua turhan takia kenellekään harmia ja hän myös pitää ystävistään huolta. Huolehtivainen puoli tulee hänessä vielä voimakkaammin esiin kun Cyril-veli saapuu kuvioihin, ja noiden kahden veljesten välinen side olikin todella sydäntä lämmittävää katseltavaa.

On kummallista kuinka niin suuresta hahmokaartista ei löydy kuin muutama todella inhottava hahmo, joita ei kestä katsellakaan. Ja vaikka nyt leimasin Ryan O'Reilyn lempihahmon virkaan, on tuo vain pelkkä titteli sillä sarjassa on myös muita hahmoja jotka ovat ihan yhtä korkeassa asemassa kuin hän. En vain lähde nyt listaamaan kaikkia sillä saisin istua koko yön selittämässä jokaisen fantastisuutta. Voin taas ensi viikolla nimetä ihan eri tyypin siihen Suosikki Hahmon virkaan, sillä mainious(onko tuo edes sana) on niin monimuotoista.

Lopetan siis nyt hehkutukseni ennen kuin menee liiallisuuksiin, ei kukaan kuitenkaan jaksaisi lukea mitään metritolkulla sepotusta tuosta. Jos sattumoisin jotakuta kiinnostaisi, niin minun blogistani sitä saakin lukea. Tai ehkäpä innostun ensi vuoden talkoihin löpisemään enemmänkin tästä, silloin voin muutenkin huoletta puhua sarjasta ilman että spoilailisin älyttömästi.
Paras sarja, nyt ja todennäköisesti aina tulee olemaan.
Quote
Like
Share

Avri
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: October 29th, 2006, 2:40 pm

February 13th, 2012, 7:55 pm #46

Ajattelin taas tulla esittelemään perinpohjin kammottavaa tv-sarjamieltymystäni, jottei kukaan kanssafoorumilainen vain häpeäisi omia mieltymyksen kohteitaan. Koska minun lempi tv-sarjani ovat oikeasti aivan kammottavia :-D.

Lemmen viemää
Vuosisadan saippuasarja, aivan mahtavaa. Lemmen viemäälle mikään sarjakiemura ei ole mahdoton, mutta silti Lemmen viemää toteutetaan paremmalla laadulla kuin Kauniit ja rohkeat (joka sekin omalla tavalla on aivan mahtava). Lemmen viemäässä oikeasti tapahtuu jatkuvasti erilaisia asioita, kun taas todella monissa saippuasarjoissa näyttelijät vain keskustelevat (Kaunarit edelleen paras esimerkki, jakso on 20 minuuttia Ridgen toimistossa rupattelua). Tässä sarjassa ihan oikeasti sattuu ja tapahtuu! Eikä koskaan voi täysin tietää, mitä helvadaa nyt seuraavaksi oikein käy.

Nuorennuskilpailu
Todella kiehtova sarja! On mielenkiintoista nähdä, miten ihmiset näkevät muut ja kuinka vanhaksi naisia ja miehiä arvostellaan milloin minkäkin syyn perusteella. Paras jakso, jonka olen nähnyt, oli ehdottomasti sellainen, missä osallistujina oli 65-vuotias ja 73-vuotias nainen. Sitä 73-vuotiasta taidettiin luulla melkein 80-vuotiaaksi, mutta nuorennusoperaation jälkeen hänen iäkseen epäiltiin 56 vuotta. Cool! Tämäkin on tällainen arvostelu ohjelma, koska osasta kilpailijoista tulee tietysti ihan karmivan näköisiä.

Häähullut
Voi luoja :-DDDDD. Tämä ohjelma todellakin HERÄTTÄÄ TUNTEITA! Ei ole mahdollista katsoa edes puolikasta jaksoa täysin neutraalein mielin ja erityisesti hyvässä seurassa tunteet kuohuavat, kun päivitellään ja ihmetellään näiden ihmisten käsittämättömyyttä. Katsokaa joskus, ei ole mahdollista, miten inhottavia ihmisiä tässä sarjassa osaakaan olla ja kuinka uskomattomia jotkut morsiammet ovat. Vielä uskomattomampaa on tosin, että joku haluaa mennä naimisiin näiden hirviöiden kanssa. Just huvittavaa.

Huippumalli haussa
Ei ole niin väliä, mikä maa on kyseessä, tässä on silti sitä tyyliä. Tosin Tyra Banksin karisma ja Amerikan suurempi budjetti tekee totta kai juuri America's Next Top Modelista sen parhaimman version. Miksi tykkään tästä? No tämä on puhdasta visuaalista hyväilyä silmille, pelkkää ulkonäkökeskeistä kanailua, mitä nyt välillä täytyy seurata niitä naisten välisiä draamoja. Mutta on ihanaa nähdä kuvauksia, on kiva nähdä erilaisia tyylejä ja vaatteita mallien päällä, sekä tietysti arvostella kovasanaisesti kilpailijoita ja heidän kuviaan. Inspiroiva sarja. Ehdottomasti asiallisin ja ymmärrettävin näistä lempiohjelmistani.

Myös kaikenmaailman Vauvan tarina, Hurja remontti, Supernanny, Koirakuiskaajat ja eri näköiset hömppääkin hömppämäisemmät sisustus- ja muotiohjelmat ovat mieleeni. Jees, Liv (ja Nelosen aamu) on oikea unelmakanava tämänlaatuisen hömpän harrastamiseen.

+ Pokémon, mutta sitä ei nyt lasketa.
->UUSIN POSTAUS 7.8.! : Alolan parhaat: Startterit
Quote
Like
Share

purrjo
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
purrjo
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: January 6th, 2006, 11:21 pm

April 2nd, 2012, 7:10 am #47

Taitaa olla aika kirjottaa tänne ihan uusi viesti. :D

Seuraan ehkä turhan montaa sarjaa, kun aikaa ei riitä todellakaan kaikille. Mutta kun menee jenkkien tahtiin, ei tarvii olla tiettyyn aikaan telkkarin ääressä, niin se jo helpottaa kummasti. En kyllä osaa sanoa, että mikä näistä on se suurin lemppari, kun riippuu aina päivästä mikä iskee eniten. :D

Greyn Anatomia
Oi että, kausi nro 8 meneillään ja edelleen odotan jaksoja innolla. Tähän sarjaan ei vaan voi kyllästyä, vaikka hahmot on vaihtunut ja monia on kuollut pois. En ehkä ihan heti sillon kun tätä alettiin näyttään niin vielä katsonut, mutta se on korvattu sillä, että alkupään jaksot on tullu katottua monesti. Rakastan Greyn Anatomiaa, koska ei tää oo mikään tavallinen sairaalasarja. Keskitytään enemmänkin potilaiden ja lääkäreiden elämään. Toinen mikä tekee Greyn Anatomiasta mahtavan, on toi tunteellisuus. Lähes jokaikinen jakso saa mut tirauttaan muutaman kyyneleen. Ehkä oon vaan jotenkin yliherkkä, mutta jaksoissa keskitytään, ainakin mun mielestä, tosi koskettaviin aiheisiin. :D Vieläkin kun katson tiettyjä lempijaksoja niin itken ihan yhtä paljon, ellen jopa enemmänkin, kun sillon ko näin kyseisen jakson ensimmäistä kertaa. :| Niin ja hahmot on tottakai mahtavia. 8) Harmi vaan, että mun lemppari ei oo enää sarjassa mukana. :<

Voisi kyllä sanoa, että ehkäpä Greyn Anatomia kuitenkin vie sen lempparisarja -tittelin. En mitään muuta sarjaa oo jaksanut katsoa näin monta vuotta, kyllästymättä ja niin, että odotan vieläkin jaksoja innolla. :-)

Pretty Little Liars
Melko uus tuttavuus, taisin kesällä 2011 sukeltaa Pretty Little Liarsin pariin. Kolme kautta siis on tullut, viimeinen jakso tuli tossa muutama viikko sitten. Rakastuin kyllä heti ensimmäisellä silmäyksellä. Perustuu siis kirjaan, mutta eroaa ilmeisesti paljon kirjasta. Kirjaa en vielä oo lukenut, enkä viitsikkään, jos loppuratkaisu sattuukin olemaan sama, niin en ainakaan spoilaannu. :) Sarjassa koukuttaa juonenkäänteet. Neljää tyttöä vainoava salaperäinen A keksii aina kaikkea jännittävää ja on aina hirveä oottaa uutta jaksoa, kun edelliset loppuu aina johonkin ekstrajännään kohtaan.. Näyttelijät on valittu hyvin ja oonpas tän sarjan kautta löytäny muutaman uuden lempinäyttelijänkin. Ei saa unohtaa sitä, että sarjassa on hirrrveen paljon komeita miehiä. ;)

Täydelliset Naiset
Tätä on tullut Greyn Anatomian tavoin katsottua monta vuotta ja alusta asti. Ei kuitenkaan koukuta ihan niin pahasti kun Greyn Anatomia, mutta lasken silti mukaan lempisarjoihin. :-) Innolla edelleen odotan jaksoja, mutta sarja on tullut tiensä päähän. :< Vähän haikeeltahan se tuntuu, mutta onhan kaiken loputtava joskus. Ja kyllähän sen huomaa, että ideat alkaa oleen lopussa ja toistoa on liikaa. Kunhan jonkun kivan loppuhuipennuksen keksii niin sitten oon tyytyväinen. :-) Tässäkin sarjassa koukuttaa just juonenkäänteet ja sitten toi huumori mitä tässä on. :D Sähläävät hahmot on jotain niin hauskaa ja joka jaksossa on vakavien kohtauksien rinnalla hirveen monta hauskaa kohtausta. :) Jaksot jaksaa kattella uudestaan ja uudestaan ja hahmoihin ei kyllästy.

Glee
Kaksi ensimmäistä kautta katoin aikamoisella vauhdilla, koska sarja oli alussa niin koukuttava. Rohmusin molemmat noin viikon aikana ja samantien alotin uusintakierroksen. :D Oi sitä aikaa.. koukutti kyllä ja pahasti. Soitinkin oli täynnä Glee biisejä ja kuuntelin niitä koko kesän. Sitten kolmoskauden alussa innostus latistu, kun kolmoskausi on jotenkin niin paljon huonompi kun aikasemmat. :| Mutta kyllä edelleen sarjasta tykkään ja voihan olla, että kausi on jossain vaiheessa parantunut, kun oon kattonu vasta pari ensimmäistä jaksoa. Mutta Gleessä on mahtavaa se huumori ja Glee on paljon erilaisempi kun muut sarjat mitä oon kattonut. Tykkään hahmoista, vaikka kaikista löytyy jotenkin erityisen paljon ärsyttäviä piirteitä. Sarjassa esitetään yllättävän paljon hyviä biisejä ja niitä jaksaa kuunnella päivästä toiseen. :D Masentavastakin biisistä saadaan vähän mieluisempi kuunnella ja pystyy kuunteleen sellasiakin biisejä joiden alkuperänen esittäjä ei kiinnosta pätkääkään. :> Glee. ♥ Kaipaan kyllä vähän sitä fiilistä, mikä mulla oli kun ensimmäisiä kertoja katoin kahta ensimmäistä kautta läpi.

Siinä tais sitten olla ne suurimmat lempparit. Toki tulee monia muitakin sarjoja katottua, kun esimerkiks Salatut Elämät, jota on tosiaan tullut katsottua siitä vuodesta 1999 asti. 8) Eikä vieläkään kyllästymisen merkkejä, eka 40 jakson boksikin katottu muutaman kerran läpi sen lisäks, että jokanen jakso tulee katottua ennakkoon. Sitten seuraan Idolsia, MasterChefiä (Suomen versiota enimmäkseen), The Voice of Finlandia.. Gossip Girliä, True Bloodia ja The Vampire Diariesia (jonka kanssa on kyllä käynyt vähän sama kun Gleen kanssa.. eli ensimmäiset kaudet koukutti pahasti ja kolmannen alussa lässähti. Voi tosin johtua ihan mustakin. Elättelen toivetta, että vielä innostun tosta uusimmastakin kaudesta). Ja sitten todella satunnaisesti subin komediasarjoja. :D Eniten niistä kiinnostaa Tyhjätaskut, mutta kyllä paremman puutteessa menee myös Rillit huurussa, Miehen puolikkaat ja frendit. :>

Liian paljon hyviä sarjoja, liian vähän aikaa!
Quote
Like
Share

Mewtwolover
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Mewtwolover
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: November 29th, 2006, 11:25 pm

November 10th, 2012, 1:07 pm #48

Myytinmurtajat
Eeppinen sarja, tätä tulee katsottuna uusintoinakin.

South Park
Hauska sarja, huumori on ensiluokkaista, samoin hahmot. Cartman on suosikkihahmoni, hänellä kun on usein hauskoja juonia.

Duudsonit
Pohjalaista hulluutta on kiva katsoa ja hämmästellä. Suosikkejani ovat ne ihan ensimmäiset jaksot.
Teejii Awards 2010, 2011, 2012: - Pervoin k?ytt?j? (miespuolisista)
Teejii Awards 2012: - Vuoden datis
Quote
Like
Share