Information: Uusi Teejiifoorumi osoitteessa: http://teejii.foorumi.eu
Saana
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Saana
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: March 17th, 2010, 1:58 pm

July 9th, 2012, 8:52 pm #11

Koska vanhan ketjun nosto lol. :3

Kattelin Death Noten loppuun ehkä pari viikkoa sitten, kun about vuosi sitten tuli katsottua kaksi ekaa jaksoa enkä koskaan sitä muistanu jatkaa. Ensimmäiset kymmenen jaksoa on jotain niin wow. Sarja vaikutti ihan mahtavalta, erilainen ja hieno. Kaiken kaikkiaan shinigamien ja muiden kanssa pelleilyt vaikutti jotenkin niin mystisenhienolta. D: Ja hahmot oli jotenkin mukaansatempaavia.

Raito ja L nyt pääasiassa herätti tunteita. Raito vaikuttaa päällepäin niin kunnolliselta, täydelliseltä ja elämäänsä tyytyväiseltä, mutta lopussa piileekin niitä sosiopaattisia piirteitä, mikä on aika hämmentävää. :D L on muuten vaan ihan tajuton ninja, jonka tunnemaailmasta on ihan tajuttoman hankala ottaa selvää, kun animessa ainakaan koko hahmosta ei saada tietää ulkonäön lisäksi juurikaan mitään. Ja jotenkin noiden kahden hahmon välinen suhde oli ihan tajuttoman mielenkiintoinen, kun molemmat tahtovat tietää toistensa henkilöllisyydet ja oikeat aikeet. Jännää.

Kymmenen jakson jälkeen sarja alkoi mennä turhan hifistelyksi, kun kaikki poliiseilu ja muu härpäke sotketaan mukaan. D: Tykkäsin tosta alkuvaiheen pienestä mysteeriydestä ja sellaisesta... Mutta sarja loppui kyllä oikein hyvin, siitä en valita, vaikka harmittaakin ihan hieman. D:
[size0]NEVER SAY NO TO PANDA.[/size]
"If that's just hungry, I don't want to see angry."
Quote
Like
Share

Garret
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Garret
Kirjoittajien aatelia
Kirjoittajien aatelia
Joined: May 7th, 2010, 2:00 pm

June 1st, 2014, 9:31 pm #12

*Nosto*

Sarja on tuttu itsellenikin ja olen aloittanut sen katselemisen noin kolmeen kertaan viimeisen kahden vuoden aikana, homma on kuitenkin aina jäänyt kesken joten loppuun en ole vieläkään päässyt :-D

Pidin juonesta todella paljon eivätkä hahmotkaan ole hassumpia. Hyvin erilainen sarja itselleni eroten suuresti niistä mitä yleensä katselen. Yleisesti ottaen listaisin sarjan kuitenkin omaan TOP 5. Suosikki animet listalleni ehkä numeroksi neljä. Täytyisi vain saada aikaiseksi katsoa se joku päivä loppuunkin..

"I failed. I won't put myself above you and tell you this and that, it's too late. So this time for once, let me tell you one small truth. It's all right if you never forgive me, but no matter what you become, I will always love you."

TJ-Awards 12' - "?ijin k?ytt?j?" Jaettu sija - Garret / Zervy .
TJ-Awards 13' - K?ytt?j?, joka sopisi Keski-Maahan
Quote
Like
Share