Problems logging into AVS Forum

Problems logging into AVS Forum

Joined: May 25th, 2018, 8:08 pm

May 25th, 2018, 8:10 pm #1

for some reason, yesterday, Tapatalk booted me out of my account for AVS Forum.

i have tried to login several times (checking my password carefully and found that i can login just fine from a web browser)

i get an error:

Log In Failed
the Operation couldn't be completed (Forum SSO error 2)

anyone able to provide any help here?

thanks!
Quote
Like
Share

Joined: May 25th, 2018, 8:32 pm

May 25th, 2018, 8:34 pm #2

I have been having the same issue all day. I have not been able to see any threads and when clicking on the forum itself it wanted me to login but it is not working and I get back an error that is some long CSS html string.

Logging in via a browser is working fine.
Last edited by rsonnens on May 25th, 2018, 8:34 pm, edited 1 time in total.
Quote
Like
Share

Joined: May 25th, 2018, 8:08 pm

May 25th, 2018, 8:39 pm #3

rsonnens wrote: I have been having the same issue all day. I have not been able to see any threads and when clicking on the forum itself if wanted me top login but it is not working and I get back an error that is some long CSS html string.

Logging in via a browser is working fine.
thanks. misery loves company ... 

hope this gets resolved at some point
Quote
Like
Share

Joined: April 20th, 2017, 2:28 am

May 25th, 2018, 9:15 pm #4

What is the link to the forum please?
Quote
Like
Share

Joined: May 25th, 2018, 8:08 pm

May 25th, 2018, 11:07 pm #5

Chrisw wrote: What is the link to the forum please?
http://www.avsforum.com
Quote
Like
Share

Joined: May 26th, 2018, 3:51 am

May 26th, 2018, 3:52 am #6

This is happening for me, on AVSForum as well.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Quote
Like
Share

Joined: February 24th, 2018, 5:43 am

May 26th, 2018, 6:28 am #7

I hope this gets fixed. I enjoy using Tapatalk for AVS forum. Way easier than using my browser.
Quote
Like
Share

Joined: May 26th, 2018, 3:51 am

May 26th, 2018, 2:59 pm #8

subacabra wrote:I hope this gets fixed. I enjoy using Tapatalk for AVS forum. Way easier than using my browser.
Agreed.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Quote
Like
Share

Joined: May 26th, 2018, 7:31 pm

May 26th, 2018, 7:31 pm #9

Same problem here.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote
Like
Share

Joined: May 26th, 2018, 8:04 pm

May 26th, 2018, 8:06 pm #10

C4forums.com started having the same issue towards the beginning of last week. Then towards the end of the week Avs forum.com stopped working as well.

I wonder if folks are updating forum software for the new European privacy laws and it’s breaking tapatalk...
Quote
Like
Share