Tapatalk ID (Single Sign On to all Tapatalk Groups)

Andy03
Joined: 20 Jul 2017, 18:31

03 Oct 2017, 16:30 #51

Andy03 wrote: Speaking of the Global sign on, this is kind of a request in relation to the pop up every time I get when I sign in here.

tapatalkidpopup.JPG

I have repeatedly expressed that I do not intend to use the Global ID method. I function just fine without it. And it's getting kind of annoying that every time I log in somewhere with my forum ID and they have the Global ID option for logging in...that it gives me this pop up. I have to hit 'not now' every single time...

I would kindly request that instead of just "not now" that there's some option that says "do not ask me again". Be it a check box, a different button selection, whatever. If I don't want a Tapatalk ID for Global sign ons I shouldn't have to be constantly hounded to sign up for one.
The pop up I mentioned in my earlier post here is really starting to become intrusive. I logged in here, and it's asked me to upgrade to a Tapatalk ID every time I move to a different page even though I've selected 'not now'.

Can you please, add in a 'do not ask me again' check box option? Please?
Andy03 or Ashley | FreeForums user since 2010 | Previous FF Support Forum Post Total: 210
https://www.tapatalk.com/groups/galaxydesigns/index.php ~ For Pre-Made Designs & Tutorials ~ Now Open
Reply

winter
Joined: 08 Feb 2009, 10:12

03 Oct 2017, 18:25 #52

Andy03 wrote: The pop up I mentioned in my earlier post here is really starting to become intrusive. I logged in here, and it's asked me to upgrade to a Tapatalk ID every time I move to a different page even though I've selected 'not now'.

Can you please, add in a 'do not ask me again' check box option? Please?
We will take a look - please noted that it is currently still under beta testing ATM.
Reply

Andy03
Joined: 20 Jul 2017, 18:31

03 Oct 2017, 18:30 #53

Thank you @winter . I appreciate the pop up being looked at, even if it the id system is still in beta status.

Reason being is that each time I log in here, I get that pop up. I elect to use my forum ID to log in because that's what I want to log in with, so the upgrade pop up happening every time....it gets intrusive.

What has been particularly concerning is that earlier today, on this very support forum, that pop up kept popping up every time I moved through the forum for a good 15 minutes.

It finally stopped repeatedly popping up, but for that span of 15 minutes it popped back up at least 10 times.
Andy03 or Ashley | FreeForums user since 2010 | Previous FF Support Forum Post Total: 210
https://www.tapatalk.com/groups/galaxydesigns/index.php ~ For Pre-Made Designs & Tutorials ~ Now Open
Reply

Chrisw
Joined: 20 Apr 2017, 01:28

05 Oct 2017, 15:49 #54

Thanks for that extra info, Andy. The global login is only available on a handful of forums at the moment and will undergo some changes. Any feedback is much appreciated during this initial phase.
Reply

bazfalty
Joined: 29 Sep 2017, 12:54

06 Oct 2017, 11:58 #55

Hi,

I can login to my admin control panel on my forum, but i cannot access site owner console.  I try to register forum and it says domain already taken. how can i access my site owwner console.

https://www.tapatalk.com/groups/onlyoldskool/
Reply

Chrisw
Joined: 20 Apr 2017, 01:28

06 Oct 2017, 15:00 #56

Can you take a screen shot of that please?

Thanks
Reply

Hook
Joined: 20 Jul 2017, 18:49

12 Oct 2017, 20:06 #57

I can't even log into my ACP on one of my forums that apparently has that Global Login.
https://www.tapatalk.com/groups/forumdi ... /index.php
It gives me a blank white login page when I opt to log in with my forum credentials.
= Hook = | Member# 134575 | Member# 1657 at Old FF Support Forum :)
Reply

Sally
Joined: 31 Jul 2017, 12:34

12 Oct 2017, 20:19 #58

Second day I cannot access my ACP
Reply

Chrisw
Joined: 20 Apr 2017, 01:28

13 Oct 2017, 03:44 #59

Hook wrote: I can't even log into my ACP on one of my forums that apparently has that Global Login.
https://www.tapatalk.com/groups/forumdi ... /index.php
It gives me a blank white login page when I opt to log in with my forum credentials.
I registered as TTChris. Do you mind if I make myself admin temporarily to check this out? I can delete my account when done.
Reply

Chrisw
Joined: 20 Apr 2017, 01:28

13 Oct 2017, 03:49 #60

Sally wrote: Second day I cannot access my ACP
Can you give some more info here, Sally? What happens when you try to access the ACP?
Reply