Joined: February 8th, 2009, 10:12 am

May 17th, 2018, 11:19 pm #111

Szogyenyi wrote: Hi, after I changed my e-mail address and login to Community Owner section, I have no owner right for my sites. My username is mobilissimo. Can you figured out whats happened?
Are you able to access it from your forum, there is a "Manage Settings" at the top navigation bar next to your forum name, then click "Tapatalk Console"
Quote
Like
Share

Joined: August 3rd, 2017, 7:07 pm

May 24th, 2018, 9:36 pm #112

Last edited by misslinda531 on August 13th, 2018, 1:12 am, edited 1 time in total.
Quote
Like
Share

Joined: October 20th, 2015, 6:10 pm

May 30th, 2018, 2:47 pm #113

Hi, can you please delete the forum: www.pcgamingforum.net/forum
I want to create the same, but with another user (dochub)

Thank you
Quote
Like
Share

Joined: June 3rd, 2018, 7:43 am

August 8th, 2018, 5:20 pm #114

I'm sure things will turn out ok.
but, at the moment new members show
up to join but for some reason they
fail to join. Things are in a state of flux
and I know everyone is busy.
I had 3 or 4 friends to check it out and they
have the same brick wall result.
I am pleased that I am still on the wagon.
My only concern is to get the forum at
https://www.tapatalk.com/groups/hamchatforum
back on track.
Quote
Like
Share

Joined: July 29th, 2017, 11:02 am

August 9th, 2018, 8:28 am #115

Can you please explain HOW I upgrade my id to a TT ID?

When I click on Manage Settings, then Tapatalk Console, I get the pop-up and click on UPGRADE
Screenshot - TT upgrade.png

Then I get the screen to enter my username / email and password.

If I type in my username it comes back with
Screenshot_2018-08-09 Log in with Tapatalk ID.png If I type in my email address I get
Screenshot_2018-08-09 Log in with Tapatalk ID email.png

If I try to register it says my username already exists.

PLEASE HELP!!!!
Quote
Like
Share

Joined: July 29th, 2017, 11:02 am

August 9th, 2018, 12:25 pm #116

Somehow I have managed to associate my board usernames with my Tapatalk ID but when I go to the Tapatalk Console it says I "follow" 3 boards, but only "manage" 2 of them. I actually manage all 3 of them so how do I get this changed please - I need to be able to manage the settings on World of Crafters?
Screenshot_2018-08-09 Tapatalk - Home 2.png
Quote
Like
Share

Joined: August 4th, 2018, 4:20 pm

August 11th, 2018, 7:20 am #117

Hi I have the same problem as WOCModerator.  My Tapatalk ID was linked to https://www.tapatalk.com/groups/sussex_ ... /index.php but then I wanted to work on my second forum, ivecoforums.com.  In the end I agreed to switch my Tapatalk ID/site owner to Ivecoforums, but I cannot get both sites working at the same time.  In the site owner console it shows ivecoforums.com and when I try to add Sussex Muddyarse it states 'This site url or its host address has been used, please try another one. If you believe the address of your forum's host is being used by others, pls. contact us.'
Quote
Like
Share

Joined: July 29th, 2017, 11:02 am

August 13th, 2018, 11:34 am #118

Can someone answer this please?
tapatalk-id-single-sign-on-to-all-tapat ... ml#p209852

I NEED to be able to manage the settings on the World of Crafters board as I am the only one on the admin team who even vaguely knows what to do.
Quote
Like
Share

Joined: July 29th, 2017, 11:02 am

August 14th, 2018, 1:05 pm #119

HELLO - this is important (to me anyway) so can someone PLEASE help me to sort it out?
Quote
Like
Share

Joined: May 11th, 2015, 4:49 am

August 14th, 2018, 4:35 pm #120

@Spooky_b329
How are you adding Sussex Muddyarse to your Tapatalk ID. 
Please log into the forum using your admin access. Click tapatalk console in Manage Settings. The system should prompt you to connect your forum account with a Tapatalk ID. Use the same Tapatalk ID you used for ivecoforums.com. Then Sussex Muddyarse would be added to your Tapatalk Console automatically. 

Here is a Tapatalk Console Tutorial: I hope it helps. 
Quote
Like
Share