Tapatalk for WoltLab Suite 3.0 and Forum 5.0 issues

Tapatalk for WoltLab Suite 3.0 and Forum 5.0 issues

Joined: 04 Dec 2017, 11:44

06 Feb 2018, 12:27 #1

According to this post
tapatalk-for-woltlab-plugin-release-ann ... 0-s20.html
"- This version is the first version that supports Wotlab Suite Core 3.0 and WBB 5. Fell free to report us any bug you find."
It's supposed to be compatible with WBB 5.0 but YouTube shows only the url and images from whatever source aren't showing at all.
I haven't yet upgraded to WSC3.1 or WBB 5.1 and won't be for a while, so I'd like to know why this plugin isn't working with forum v5.0.
Many thanks
Reply
Like

Joined: 11 May 2015, 03:49

07 Feb 2018, 02:54 #2

Would you please link us to a thread that has the reported issue? And a few screenshots to demonstrate the problem would be nice too. Thank you. 
Reply
Like

Joined: 04 Dec 2017, 11:44

07 Feb 2018, 02:56 #3

Howdy wrote:Would you please link us to a thread that has the reported issue? And a few screenshots to demonstrate the problem would be nice too. Thank you. 
Will do tomorrow thanks.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Reply
Like

Joined: 10 Jul 2017, 08:40

07 Feb 2018, 10:19 #4

There are many more errors with tapatalk and wbb5, i´ve reportet them a while ago (mostly with summer from tapatalk) and waiting for a forum plugin upate 
Reply
Like

Joined: 11 May 2015, 03:49

07 Feb 2018, 11:12 #5

MeisterGigi wrote: There are many more errors with tapatalk and wbb5, i´ve reportet them a while ago (mostly with summer from tapatalk) and waiting for a forum plugin upate 
Hi
Thanks for the update. Summer is our support staff at the support desk. I'll try to get more detail from her too. 
Reply
Like

Joined: 04 Dec 2017, 11:44

07 Feb 2018, 11:50 #6

Here's a thread where only the YouTube URL appears in the app.
https://www.argentinaexpats.org/forum/i ... 7#post2267
This one with an uploaded image that doesn't appear in the app
https://www.argentinaexpats.org/forum/i ... 6#post2276
Google Maps won't show as a map in the app either.

I've attached a couple of screenshots from my mobile phone for you to see what I mean.
Screenshot_20180207-064326.jpg Screenshot_20180207-064428.jpg Screenshot_20180207-064251.jpg
Reply
Like

Joined: 11 May 2015, 03:49

08 Feb 2018, 04:15 #7

Marc_Thomas wrote: Here's a thread where only the YouTube URL appears in the app.
https://www.argentinaexpats.org/forum/i ... 7#post2267
This one with an uploaded image that doesn't appear in the app
https://www.argentinaexpats.org/forum/i ... 6#post2276
Google Maps won't show as a map in the app either.

I've attached a couple of screenshots from my mobile phone for you to see what I mean.
Screenshot_20180207-064326.jpgScreenshot_20180207-064428.jpgScreenshot_20180207-064251.jpg
Thank you! We'll look into it. 
Reply
Like

Joined: 08 Feb 2009, 10:12

08 Feb 2018, 07:51 #8

Marc_Thomas wrote: Here's a thread where only the YouTube URL appears in the app.
https://www.argentinaexpats.org/forum/i ... 7#post2267
This one with an uploaded image that doesn't appear in the app
https://www.argentinaexpats.org/forum/i ... 6#post2276
Google Maps won't show as a map in the app either.

I've attached a couple of screenshots from my mobile phone for you to see what I mean.
Screenshot_20180207-064326.jpgScreenshot_20180207-064428.jpgScreenshot_20180207-064251.jpg
Hi, your ticket 14982 is being processed by the support staff. The issue has been confirmed, we'll need to release a plugin update to address this problem. Stay tuned. 
Reply
Like

Joined: 04 Dec 2017, 11:44

08 Feb 2018, 10:38 #9

Many thanks!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Reply
Like

Joined: 08 Feb 2009, 10:12

08 Feb 2018, 20:32 #10

Plugin update has been released

Sent from my Pixel using Tapatalk

Reply
Like