Phpbb affiliate links not working

Phpbb affiliate links not working

Joined: May 17th, 2013, 7:47 am

January 17th, 2018, 6:27 am #1

I am using the latest plugin with phpbb 3.2.2

In the site owner dashboard I have skimlinks affiliate links enabled with our site key.

When I use the skimlinks test, it shows that it is not working.

Regards
Paul

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Quote
Like
Share

Joined: May 11th, 2015, 4:49 am

January 17th, 2018, 8:37 am #2

Can you please send us your forum URL and how it was tested and what result did you get to show it didn't work.
Quote
Like
Share

Joined: May 17th, 2013, 7:47 am

January 17th, 2018, 8:51 am #3

Hi

Thanks for your help

I have put a test post here

https://www.ssvc.org.uk/phpbb/viewtopic ... 4&t=121005

If I click the skimlinks test via a web browser it is fine. Using Tapatalk it says the affiliate link has failed

Regard
Paul

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Quote
Like
Share

Joined: May 11th, 2015, 4:49 am

January 17th, 2018, 9:36 am #4

paulf wrote: Hi

Thanks for your help

I have put a test post here

https://www.ssvc.org.uk/phpbb/viewtopic ... 4&t=121005

If I click the skimlinks test via a web browser it is fine.  Using Tapatalk it says the affiliate link has failed

Regard
Paul

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Thanks. 
I tested this on iOS, the test went through Ok. Not on Android though. I'll have a developer to look into it. 
Quote
Like
Share

Joined: May 17th, 2013, 7:47 am

January 17th, 2018, 9:38 am #5

Thank you very much

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Quote
Like
Share

Joined: May 11th, 2015, 4:49 am

January 18th, 2018, 7:49 am #6

paulf wrote: Thank you very much

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
You are welcome. 
The next Android App update will include the fix. 
Quote
Like
Share

Joined: September 22nd, 2015, 8:20 am

May 24th, 2018, 8:05 pm #7

Was this fix ever included? Tested on my site and not working, it fails.
Quote
Like
Share

Joined: May 11th, 2015, 4:49 am

May 29th, 2018, 7:26 am #8

I7T7S wrote: Was this fix ever included? Tested on my site and not working, it fails.
Hi, 
the fix was not included in the most recent update but will be in the next update. 
Quote
Like
Share