Network Error After upgrading to Kunena 5 and Tapatalk plugin v2.0.3

Joined: November 30th, 2017, 9:29 am

November 30th, 2017, 9:34 am #1

Hello,

We used to have Tapatalk installed and working correctly with Kunena 4. 
We recently upgraded our forum to Kunena 5. We also removed the existing (old) plugin and upgraded to v2.0.3 (also removed and copied the new Mobiquo folder as instructed).

Now the forum is readable in Tapalk when you're not logged in. However once a user logs in he can't read or post anything in the forum anymore. The error is always "Network Error, please try again later"
The forum is from the site www.mvvfans.nl. Can you please assist? 
Quote
Like
Share

Joined: May 11th, 2015, 4:49 am

November 30th, 2017, 10:08 am #2

Looks like there is nothing wrong with your current Tapatalk Plugin set up. 
Does this happen on Android or iOS App? or perhaps both? 
Can you send me a test account that has this problem> 
Tapatalk Admin
(Please always include a link to your site when you report issues)

TTG Help: help-guide-tutorial-index-t38631.html
TTM Help: tutorials-f109/
Quote
Like
Share

Joined: November 30th, 2017, 9:29 am

November 30th, 2017, 11:17 am #3

Hello,

Thanks for your reply. Personally I use Android, but I think some of the other users use Iphone.
I just sent you the account details in a PM.
Quote
Like
Share

Joined: October 29th, 2012, 3:44 pm

November 30th, 2017, 11:31 am #4

Hi, can you please replace the file mobiquo/MbqAppEnv.php with attached one into the zip and tell us if that solve the problem?
MbqAppEnv.zip (1.44 KiB)
Quote
Like
Share

Joined: November 30th, 2017, 9:29 am

November 30th, 2017, 11:49 am #5

Yes that did the trick! Thanks!!
Quote
Like
Share

Joined: October 29th, 2012, 3:44 pm

November 30th, 2017, 12:07 pm #6

mvvfans wrote: Yes that did the trick! Thanks!!
cool. we will include that fix in upcoming plugin update
Quote
Like
Share