IP.Suite 4.2 and Tapatalk 1.4

Joined: October 27th, 2017, 9:56 pm

October 28th, 2017, 6:59 pm #61

So after uploading the Tapatalk.xml file to the plugin which didn't work, I removed the plugin and tried again with PHP as the selection and got the same error message: 
tapatalk_screenshot_not_able_to_detect_plugin3.png
Quote
Like
Share

Joined: October 27th, 2017, 9:56 pm

October 29th, 2017, 12:47 am #62

MoleDJ wrote: Due your screenshot the error now is you have configured extension “none”. Set it as “php”
Are you still around?  Got any other ideas?
Quote
Like
Share

Joined: October 27th, 2017, 9:56 pm

October 29th, 2017, 1:33 am #63

Let me know when you guys at Tapatalk have all the bugs worked out with IP Suite v1.4.5.tar - we are not happy with the bugs. I sent in a support ticket as well. 
Quote
Like
Share

Joined: October 29th, 2012, 3:44 pm

October 29th, 2017, 8:07 pm #64

I set the correct urls on you siteowners panel and your plugin is recognized and working fine now.
Quote
Like
Share

Joined: October 27th, 2017, 9:56 pm

October 29th, 2017, 9:25 pm #65

Thank you very much. 
Quote
Like
Share

Joined: November 7th, 2017, 4:17 pm

November 7th, 2017, 4:20 pm #66

I just upgraded to 4.2x and trying to upgrade Tapatalk.  I followed all instructions and removed old version then installed the application.  I log into Tapatalk and I don't see my property anywhere, looks as though I need to readd it.  When I try to readd it I receive the error:

This site url or its host address has been used, please try another one. If you believe the address of your forum's host is being used by others, pls. contact us.

https://forums.starcitizenbase.com/appl ... s/tapatalk
Quote
Like
Share

Joined: May 22nd, 2014, 3:29 pm

November 20th, 2017, 2:24 am #67

How to fix it?
Tapatalk access from your forum AdminCP.png
Quote
Like
Share