IP.Suite 4.2 and Tapatalk 1.4

director5
Joined: 27 Oct 2017, 20:56

28 Oct 2017, 17:59 #61

So after uploading the Tapatalk.xml file to the plugin which didn't work, I removed the plugin and tried again with PHP as the selection and got the same error message: 
tapatalk_screenshot_not_able_to_detect_plugin3.png
Reply

director5
Joined: 27 Oct 2017, 20:56

28 Oct 2017, 23:47 #62

MoleDJ wrote: Due your screenshot the error now is you have configured extension “none”. Set it as “php”
Are you still around?  Got any other ideas?
Reply

director5
Joined: 27 Oct 2017, 20:56

29 Oct 2017, 01:33 #63

Let me know when you guys at Tapatalk have all the bugs worked out with IP Suite v1.4.5.tar - we are not happy with the bugs. I sent in a support ticket as well. 
Reply

MoleDJ
Joined: 29 Oct 2012, 15:44

29 Oct 2017, 20:07 #64

I set the correct urls on you siteowners panel and your plugin is recognized and working fine now.
Reply

director5
Joined: 27 Oct 2017, 20:56

29 Oct 2017, 21:25 #65

Thank you very much. 
Reply

gallitin
Joined: 07 Nov 2017, 16:17

07 Nov 2017, 16:20 #66

I just upgraded to 4.2x and trying to upgrade Tapatalk.  I followed all instructions and removed old version then installed the application.  I log into Tapatalk and I don't see my property anywhere, looks as though I need to readd it.  When I try to readd it I receive the error:

This site url or its host address has been used, please try another one. If you believe the address of your forum's host is being used by others, pls. contact us.

https://forums.starcitizenbase.com/appl ... s/tapatalk
Reply

Namo
Joined: 22 May 2014, 14:29

20 Nov 2017, 02:24 #67

How to fix it?
Tapatalk access from your forum AdminCP.png
Reply