iOS Beta Testing Feedback Thread

Ledsteplin
Joined: 21 Nov 2013, 18:24

03 Nov 2017, 18:27 #3311

simon_lefisch wrote: Bump. Anyone else have this issue?
Have you tried in other forums? Is it just xda?
Sent from my ancient but trustworthy iPhone 5
Reply

lbastelli
Joined: 04 May 2013, 13:59

08 Nov 2017, 10:49 #3312

Hi, I would like to become Tapatalk beta tester. I wrote you several times in private but I did not have a response .... Is it feasible? Thanks so much


Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Reply

GongSha
Joined: 25 Nov 2015, 03:43

09 Nov 2017, 07:12 #3313

lbastelli wrote: Hi, I would like to become Tapatalk beta tester. I wrote you several times in private but I did not have a response .... Is it feasible? Thanks so much


Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Can you provide your email address?
Reply

lbastelli
Joined: 04 May 2013, 13:59

09 Nov 2017, 07:39 #3314

lucabastelli@gmail.com


Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Reply

atapadude
Joined: 09 Nov 2017, 08:01

09 Nov 2017, 08:06 #3315

How do I become a beta tester?
Reply

jfim88
Joined: 27 Nov 2013, 18:51

09 Nov 2017, 15:03 #3316

I can Beta test Tapatalk also. I have iPhone X.


Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Pro
Reply

eyesi
Joined: 30 Dec 2014, 00:08

10 Nov 2017, 20:34 #3317

Just upgraded to an iPhone X everything works fine but a tweak to take care of the new screen size would be of benefit.
Reply

maxmillian
Joined: 29 Dec 2014, 22:21

12 Nov 2017, 17:30 #3318

Just found something fishy...

When I am trying to open the links from this forum post:

https://r.tapatalk.com/shareLink?share_ ... are_type=t

The links wont open because I am blocking ads and tapatalk is redirecting the links via Ad sites!

This is the forum:

Image

This is where the link should go:

Image

This is where I am redirected instead!

Image

This is imho absolutely horrible way to make money on us. Not to mention i have paid for the VIP without Ads!
Reply

Morac
Joined: 22 May 2013, 14:51

13 Nov 2017, 15:07 #3319

I keep running into a cosmetic bug when I quote posts where the quoted post has a random image shoved into it that has nothing to do with the post I’m quoting.

It only shows up right after I post and only I can see it. If I refresh the page, it goes away.

Here’s an example.

Image

Image
Reply

Menel
Joined: 29 Mar 2012, 13:47

14 Nov 2017, 13:44 #3320

Super glitchy at the bottom with tabs, and home slider inside reply field.

Image
Image

Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply