Joined: May 1st, 2018, 6:52 pm

May 28th, 2018, 11:27 pm #31

Tapatalk is not usable for us openmediavault forum users at the moment. I get the same issues @ellnic already described.

Please help us.

Thanks and regards Hoppel
Quote
Like
Share

Joined: May 11th, 2015, 4:49 am

May 29th, 2018, 8:25 am #32

Hi @hoppel118 and @ellnic
We were able to recreate this issue. Looks like the forum admin has done something to the latest plugin set up when the App tries to get topic from the forum, the forum's server throws back a 500 internal error. 
I'll send a note to the forum admin to see if anything has been done recently. I'll ask if they could send us any error log there may be associated with Tapatalk usage. PHP, web service and the application log. See if you could request the same. Thanks. 
Tapatalk Admin
(Please always include a link to your site when you report issues)

TTG Help: help-guide-tutorial-index-t38631.html
TTM Help: tutorials-f109/
Quote
Like
Share

Joined: April 23rd, 2018, 8:45 pm

May 29th, 2018, 8:59 am #33

@Howdy thanks for looking into this. I will drop a message over at the forum when I am back home later. I would imagine that nothing has been done to the plugin per se, but that it’s something to do with the forums anti spam again. Hopefully the logs will help.

May I just ask: are you any closer to solving the double posting issue?

Thanks




Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote
Like
Share

Joined: April 23rd, 2018, 8:45 pm

June 6th, 2018, 12:41 am #34

Just to keep you in the loop: I haven't forgotten about this - I am just waiting on the logs that you requested. I will get them to you as soon as I have them. 

Thanks.
Quote
Like
Share

Joined: May 11th, 2015, 4:49 am

June 6th, 2018, 9:52 am #35

ellnic wrote: Just to keep you in the loop: I haven't forgotten about this - I am just waiting on the logs that you requested. I will get them to you as soon as I have them. 

Thanks.
Thanks. 
The site admin has replied that he has no access to the server log.... 
We are a bit stuck here. 
Tapatalk Admin
(Please always include a link to your site when you report issues)

TTG Help: help-guide-tutorial-index-t38631.html
TTM Help: tutorials-f109/
Quote
Like
Share

Joined: April 23rd, 2018, 8:45 pm

June 6th, 2018, 1:20 pm #36

Oh... this isn’t what I expected. When did this happen? On May 29th, he said he would “collect the logs asap”.

We are definitely talking to the same person? Votdev?

Was it before or after May 29th that he said this?

Thanks



Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote
Like
Share

Joined: April 23rd, 2018, 8:45 pm

August 24th, 2018, 1:40 pm #37

@Howdy I am very pleased to report that a PHP update has fixed the 500 error, so we are back up and running. 

Are you able to continue your testing?
Quote
Like
Share

Joined: May 11th, 2015, 4:49 am

August 27th, 2018, 3:30 am #38

Thanks for the update. 
Let us know if you come across any issues again. 
Tapatalk Admin
(Please always include a link to your site when you report issues)

TTG Help: help-guide-tutorial-index-t38631.html
TTM Help: tutorials-f109/
Quote
Like
Share

Joined: April 23rd, 2018, 8:45 pm

August 27th, 2018, 6:02 am #39

Howdy wrote:Thanks for the update. 
Let us know if you come across any issues again. 
The double posting issue in just the iOS app still exists.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote
Like
Share

Joined: May 11th, 2015, 4:49 am

August 27th, 2018, 11:16 am #40

ellnic wrote: The double posting issue in just the iOS app still exists.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Apologize for the misunderstanding. We'll continue to run some more tests. 
Tapatalk Admin
(Please always include a link to your site when you report issues)

TTG Help: help-guide-tutorial-index-t38631.html
TTM Help: tutorials-f109/
Quote
Like
Share