Cloudflare errors

Joined: July 21st, 2017, 1:43 am

September 11th, 2018, 3:20 pm #1

Hi,
there is code information on the zetaboard support page that we still need access to,but I get cloudflare errors.

is it possible to rectify this?

https://support.zathyus.com/zetaboards-resources-f64/
If you need help with skins click the critters
https://www.tapatalk.com/groups/ching
Quote
Like
Share

Joined: May 11th, 2015, 4:49 am

September 11th, 2018, 4:10 pm #2

Skwerl wrote: Hi,
there is code information on the zetaboard support page that we still need access to,but I get cloudflare errors.

is it possible to rectify this?

https://support.zathyus.com/zetaboards-resources-f64/
I was able to get in the first time. Now it's constant 502. I'll ask a developer to look into this. 
Tapatalk Admin
(Please always include a link to your site when you report issues)

TTG Help: help-guide-tutorial-index-t38631.html
TTM Help: tutorials-f109/
Quote
Like
Share

Joined: May 14th, 2018, 8:07 am

September 11th, 2018, 5:36 pm #3

Ever since the migration the ZetaBoards support forum is near unusable due to nonstop 502 errors.
I had mentioned it previously here but the thread was removed and the forum was soon placed into read-only mode.

Perhaps it relates to the two failed attempts to switch it over?
Quote
Like
Share

Joined: July 21st, 2017, 1:43 am

September 12th, 2018, 4:25 pm #4

Thanks Howdy, it's back online now.
If you need help with skins click the critters
https://www.tapatalk.com/groups/ching
Quote
Like
Share

Joined: May 14th, 2018, 8:07 am

September 14th, 2018, 9:29 am #5

Just got it again tonight so whatever is causing it has resurfaced.
Quote
Like
Share

Joined: July 21st, 2017, 1:43 am

September 14th, 2018, 4:02 pm #6

yes, me too.
If you need help with skins click the critters
https://www.tapatalk.com/groups/ching
Quote
Like
Share

Joined: September 13th, 2018, 9:06 am

September 14th, 2018, 10:26 pm #7

Yeah, we've had relentless 502 errors over the past few hours.  A few members complaining that the board was almost unusable at times. 

I've never used Tapatalk before; is this normal, or is it a symptom of the forum migrations?
Quote
Like
Share

Joined: May 14th, 2018, 8:07 am

September 15th, 2018, 3:36 am #8

I can't say. I do know when the ZetaBoards transfers were first announced and some of us registered here to get answers to questions Brandon ignored we were getting 502s here which gave us worry about server stability. These ones were usually short lived, but an unacknowledged outage had a two or three hour downtime.

Things seemed to smooth out for a short time and now we're back to 502 error hell and it's super frequent on the archived ZB support forum for whatever reason.
Quote
Like
Share

Em.
Joined: July 6th, 2018, 10:36 pm

September 15th, 2018, 8:08 am #9

My users and myself run into 502 errors also. It has gotten better the further we go from migration but still annoying.
Quote
Like
Share