Attached images broken

Joined: May 11th, 2015, 4:49 am

September 25th, 2017, 11:43 am #11

7.0 was submitted to App store for release way before you reported this issue. So it's safe to say, it'll be the next update after 7.0
Quote
Like
Share

amb
Joined: August 7th, 2012, 9:09 am

November 3rd, 2017, 1:59 am #12

We’re now at iOS app 7.0.2 and the problem persists. When will this be fixed?
Quote
Like
Share

Joined: May 11th, 2015, 4:49 am

November 6th, 2017, 3:45 am #13

Hi 
This issue has something to do with the old iOS platform. It's not an easy fix. We'll try to tackle it in 7.1
Quote
Like
Share

amb
Joined: August 7th, 2012, 9:09 am

November 6th, 2017, 3:47 am #14

Btw I’m running the latest iOS 11.1.
Quote
Like
Share

Joined: July 7th, 2009, 3:50 pm

November 10th, 2017, 9:57 am #15

Will fix this in next release:

Simulator Screen Shot - iPhone 6s Plus - 2017-11-10 at 17.53.36.png
Sent from my simple little tiny brain.
Quote
Like
Share

amb
Joined: August 7th, 2012, 9:09 am

November 10th, 2017, 10:26 am #16

Great!
Quote
Like
Share

amb
Joined: August 7th, 2012, 9:09 am

November 10th, 2017, 8:04 pm #17

I found another (possibly related) image problem. See the following post. If viewed on a web browser the images display fine. But on the iOS Tapatalk app, they show as “broken image”. These are not attachments, they are with the ”img” tags.

http://www.audizine.com/forum/showthrea ... st12781066
Quote
Like
Share

amb
Joined: August 7th, 2012, 9:09 am

November 15th, 2017, 11:48 am #18

Quote
Like
Share

amb
Joined: August 7th, 2012, 9:09 am

December 14th, 2017, 3:17 pm #19

Now running Tapatalk iOS app 7.1.0 and this problem persists.
Quote
Like
Share

amb
Joined: August 7th, 2012, 9:09 am

February 13th, 2018, 8:30 am #20

Now running Tapatalk iOS app 7.1.5 and rhe problem persists. It’s been 5 months since my initial report. When will it ever be fixed?
Quote
Like
Share