adding ships from one mod to another

Talk about mods, general game play, whatever.

adding ships from one mod to another

Maximus123456
New member
Maximus123456
New member
Joined: 19 Jun 2008, 11:42

27 Jun 2008, 12:32 #1

um i got 2 mods that i like n when i put one mod on so i can play it, it deletes the other mod so i was wordering if someone could tell me how i could add the some of the ships from one mod to the other so i can play them without having to re-install it over n over again....................thanks guys


Maximus
Reply
Like

Epytron_Omega
One of the Finest Members
Epytron_Omega
One of the Finest Members
Joined: 25 Jan 2008, 06:17

27 Jun 2008, 14:22 #2

what you have to do is copy all the files from the one mod and put it into the other mods directory. Unfortunitly, if any of those files have been changed from the first mod that are in the second mod, it will overwrite the ones where you are dropping them
Founder of Beyond the Invasion Forums.
[youtube=py4RmuKlx3o]

Epytron Omega's Deviant Art Page

EpytronOmega's Livestream

My Models for sale
Omega Productions
Reply
Like

Maximus123456
New member
Maximus123456
New member
Joined: 19 Jun 2008, 11:42

28 Jun 2008, 03:16 #3

i got the ships into the other mod but when ever i put the mouse over the icon to build it the game freezes
Reply
Like

derbal213
New member
derbal213
New member
Joined: 09 Apr 2008, 16:20

29 Jun 2008, 17:26 #4

you need to textures that include the icons for the ships..I'm not quite sure what the name is. Something like ShipIcons or along those lines..
Reply
Like

byi2003
New member
byi2003
New member
Joined: 04 Oct 2009, 19:38

10 Aug 2010, 09:09 #5

i have been trying to put your BC 304 mod on Diplomacy the Bc 304 shows up but no weapons only stock railgun . Plus i want to add the 302 to the game ,well u please walk me through it.
Reply
Like

BlueSkull
New member
BlueSkull
New member
Joined: 01 May 2011, 04:03

01 May 2011, 04:30 #6

I've recently started modding myself (just for peronal use) and I wanted to place your atlantis in my mod (I have no idea how to create a 3d model :) ). Ingame everything works fine, the moddel looks correct,.. However the textures seem, well verry wrong. It's basicaly a shiny blue hull with some sort of icon of a flower placed at random spots.

Thanks in advance.

EDIT: I also tried to add the Aurora, same result.

Atlantis:


Aurora:
Reply
Like