Windows terbaru - Windows 7

Ryan
Ryan

February 27th, 2009, 1:58 am #11

Sesiapa yang ingin mencuba Windows terbaru.. Windows 7 boleh lah email atau call saya 0168378378 untuk format pc atau laptop kamu..

Denga bayaran RM50, kamu akan dapat

Windows 7 Operating System (Lebih laju dan stabil berbanding Windows Vista)
MS Office 2003 Pro / MS Office 2007 Enterprise
Karpersky Anti Virus 2009
Microsoft Encarta 2009
O&O Power Defrag 11
Your Uninstaller 2008
Vista Manager / Win XP Manager
Adobe Master Collection CS3
Corel Draw X 4
Nero Burning Rom 9 Ultra
Cyberlink Power DVD 8 Ultra
Limewire Pro 5.0
Google Earth 5.0
Winamp 5.55 Pro
Freeware Utilities (Games, Codec, Internet & Multimedia)
3000 MP3s
20 Movie Popular dan terkini
FreeLots of Multimedia Stuffs

Yang penting PC atau Laptop kamu buli angkat la.. Sekurang2nya
RAM 1GB
HDD 80GB

Semua file kamu (dokumen dan sebagainya) akan saya backup untuk kamu.
Format pantas.. Cuma 3 jam saja.
Saya juga boleh service komputer onsite (kalau ada internet di rumah kamu)

Call 0168378378
Mell.. heheheh

kalau linux buat masa ni sia ada Ubuntu 8.10

Kalau Apple MacOSX for x486 Computer.. sia ada juga.. tapi biasanya sia setup untuk orang sebab running guna script bah.. lagipun ndak semua komputer buli pakai.. CPU mesti Intel Dual Core dan tgk chipset motherboard juga..

Kalau ko mo.. macam biasa.. RM10 satu cd..
Quote
Share

Joined: February 13th, 2009, 1:59 am

February 27th, 2009, 2:13 am #12

Sesiapa yang ingin mencuba Windows terbaru.. Windows 7 boleh lah email atau call saya 0168378378 untuk format pc atau laptop kamu..

Denga bayaran RM50, kamu akan dapat

Windows 7 Operating System (Lebih laju dan stabil berbanding Windows Vista)
MS Office 2003 Pro / MS Office 2007 Enterprise
Karpersky Anti Virus 2009
Microsoft Encarta 2009
O&O Power Defrag 11
Your Uninstaller 2008
Vista Manager / Win XP Manager
Adobe Master Collection CS3
Corel Draw X 4
Nero Burning Rom 9 Ultra
Cyberlink Power DVD 8 Ultra
Limewire Pro 5.0
Google Earth 5.0
Winamp 5.55 Pro
Freeware Utilities (Games, Codec, Internet & Multimedia)
3000 MP3s
20 Movie Popular dan terkini
FreeLots of Multimedia Stuffs

Yang penting PC atau Laptop kamu buli angkat la.. Sekurang2nya
RAM 1GB
HDD 80GB

Semua file kamu (dokumen dan sebagainya) akan saya backup untuk kamu.
Format pantas.. Cuma 3 jam saja.
Saya juga boleh service komputer onsite (kalau ada internet di rumah kamu)

Call 0168378378
x jd mslah 2 lau guna skrip jak sa tau setup juga yang penting suma blh pakai n not trial hehehe emm bila blh jumpa ko nie??? ka c rayner nie yang sa kenal kwn c dom hahaha
Quote
Like
Share

suzie
suzie

February 27th, 2009, 2:47 am #13

Sesiapa yang ingin mencuba Windows terbaru.. Windows 7 boleh lah email atau call saya 0168378378 untuk format pc atau laptop kamu..

Denga bayaran RM50, kamu akan dapat

Windows 7 Operating System (Lebih laju dan stabil berbanding Windows Vista)
MS Office 2003 Pro / MS Office 2007 Enterprise
Karpersky Anti Virus 2009
Microsoft Encarta 2009
O&O Power Defrag 11
Your Uninstaller 2008
Vista Manager / Win XP Manager
Adobe Master Collection CS3
Corel Draw X 4
Nero Burning Rom 9 Ultra
Cyberlink Power DVD 8 Ultra
Limewire Pro 5.0
Google Earth 5.0
Winamp 5.55 Pro
Freeware Utilities (Games, Codec, Internet & Multimedia)
3000 MP3s
20 Movie Popular dan terkini
FreeLots of Multimedia Stuffs

Yang penting PC atau Laptop kamu buli angkat la.. Sekurang2nya
RAM 1GB
HDD 80GB

Semua file kamu (dokumen dan sebagainya) akan saya backup untuk kamu.
Format pantas.. Cuma 3 jam saja.
Saya juga boleh service komputer onsite (kalau ada internet di rumah kamu)

Call 0168378378
mana ble jumpa ko nie?
Quote
Share

Ryan
Ryan

February 27th, 2009, 3:53 am #14

Sesiapa yang ingin mencuba Windows terbaru.. Windows 7 boleh lah email atau call saya 0168378378 untuk format pc atau laptop kamu..

Denga bayaran RM50, kamu akan dapat

Windows 7 Operating System (Lebih laju dan stabil berbanding Windows Vista)
MS Office 2003 Pro / MS Office 2007 Enterprise
Karpersky Anti Virus 2009
Microsoft Encarta 2009
O&O Power Defrag 11
Your Uninstaller 2008
Vista Manager / Win XP Manager
Adobe Master Collection CS3
Corel Draw X 4
Nero Burning Rom 9 Ultra
Cyberlink Power DVD 8 Ultra
Limewire Pro 5.0
Google Earth 5.0
Winamp 5.55 Pro
Freeware Utilities (Games, Codec, Internet & Multimedia)
3000 MP3s
20 Movie Popular dan terkini
FreeLots of Multimedia Stuffs

Yang penting PC atau Laptop kamu buli angkat la.. Sekurang2nya
RAM 1GB
HDD 80GB

Semua file kamu (dokumen dan sebagainya) akan saya backup untuk kamu.
Format pantas.. Cuma 3 jam saja.
Saya juga boleh service komputer onsite (kalau ada internet di rumah kamu)

Call 0168378378
Apa apa hal.. mo jumpa ka.. runding ka.. hehehe.. call saja sia.. 0168378378.. sia dekat area pekan keningau juga ni.. call saja.. kita arrange tempat jumpa.. hehehehehe
Quote
Share

Joined: February 13th, 2009, 1:59 am

February 27th, 2009, 6:19 am #15

Sesiapa yang ingin mencuba Windows terbaru.. Windows 7 boleh lah email atau call saya 0168378378 untuk format pc atau laptop kamu..

Denga bayaran RM50, kamu akan dapat

Windows 7 Operating System (Lebih laju dan stabil berbanding Windows Vista)
MS Office 2003 Pro / MS Office 2007 Enterprise
Karpersky Anti Virus 2009
Microsoft Encarta 2009
O&O Power Defrag 11
Your Uninstaller 2008
Vista Manager / Win XP Manager
Adobe Master Collection CS3
Corel Draw X 4
Nero Burning Rom 9 Ultra
Cyberlink Power DVD 8 Ultra
Limewire Pro 5.0
Google Earth 5.0
Winamp 5.55 Pro
Freeware Utilities (Games, Codec, Internet & Multimedia)
3000 MP3s
20 Movie Popular dan terkini
FreeLots of Multimedia Stuffs

Yang penting PC atau Laptop kamu buli angkat la.. Sekurang2nya
RAM 1GB
HDD 80GB

Semua file kamu (dokumen dan sebagainya) akan saya backup untuk kamu.
Format pantas.. Cuma 3 jam saja.
Saya juga boleh service komputer onsite (kalau ada internet di rumah kamu)

Call 0168378378
sa suda dapat windows 7 tp lum g try la install huhu
Quote
Like
Share

Ryan
Ryan

February 27th, 2009, 6:23 am #16

Sesiapa yang ingin mencuba Windows terbaru.. Windows 7 boleh lah email atau call saya 0168378378 untuk format pc atau laptop kamu..

Denga bayaran RM50, kamu akan dapat

Windows 7 Operating System (Lebih laju dan stabil berbanding Windows Vista)
MS Office 2003 Pro / MS Office 2007 Enterprise
Karpersky Anti Virus 2009
Microsoft Encarta 2009
O&O Power Defrag 11
Your Uninstaller 2008
Vista Manager / Win XP Manager
Adobe Master Collection CS3
Corel Draw X 4
Nero Burning Rom 9 Ultra
Cyberlink Power DVD 8 Ultra
Limewire Pro 5.0
Google Earth 5.0
Winamp 5.55 Pro
Freeware Utilities (Games, Codec, Internet & Multimedia)
3000 MP3s
20 Movie Popular dan terkini
FreeLots of Multimedia Stuffs

Yang penting PC atau Laptop kamu buli angkat la.. Sekurang2nya
RAM 1GB
HDD 80GB

Semua file kamu (dokumen dan sebagainya) akan saya backup untuk kamu.
Format pantas.. Cuma 3 jam saja.
Saya juga boleh service komputer onsite (kalau ada internet di rumah kamu)

Call 0168378378
Heheh ko install cam biasa ja.. driver untuk hardware ko mesti guna vista 34bit punya driver.. heheheh
Quote
Share

Joined: February 13th, 2009, 1:59 am

February 27th, 2009, 6:49 am #17

Sesiapa yang ingin mencuba Windows terbaru.. Windows 7 boleh lah email atau call saya 0168378378 untuk format pc atau laptop kamu..

Denga bayaran RM50, kamu akan dapat

Windows 7 Operating System (Lebih laju dan stabil berbanding Windows Vista)
MS Office 2003 Pro / MS Office 2007 Enterprise
Karpersky Anti Virus 2009
Microsoft Encarta 2009
O&O Power Defrag 11
Your Uninstaller 2008
Vista Manager / Win XP Manager
Adobe Master Collection CS3
Corel Draw X 4
Nero Burning Rom 9 Ultra
Cyberlink Power DVD 8 Ultra
Limewire Pro 5.0
Google Earth 5.0
Winamp 5.55 Pro
Freeware Utilities (Games, Codec, Internet & Multimedia)
3000 MP3s
20 Movie Popular dan terkini
FreeLots of Multimedia Stuffs

Yang penting PC atau Laptop kamu buli angkat la.. Sekurang2nya
RAM 1GB
HDD 80GB

Semua file kamu (dokumen dan sebagainya) akan saya backup untuk kamu.
Format pantas.. Cuma 3 jam saja.
Saya juga boleh service komputer onsite (kalau ada internet di rumah kamu)

Call 0168378378
34 bit atau 32 bit 2???
Quote
Like
Share

Ryan
Ryan

February 27th, 2009, 6:52 am #18

Sesiapa yang ingin mencuba Windows terbaru.. Windows 7 boleh lah email atau call saya 0168378378 untuk format pc atau laptop kamu..

Denga bayaran RM50, kamu akan dapat

Windows 7 Operating System (Lebih laju dan stabil berbanding Windows Vista)
MS Office 2003 Pro / MS Office 2007 Enterprise
Karpersky Anti Virus 2009
Microsoft Encarta 2009
O&O Power Defrag 11
Your Uninstaller 2008
Vista Manager / Win XP Manager
Adobe Master Collection CS3
Corel Draw X 4
Nero Burning Rom 9 Ultra
Cyberlink Power DVD 8 Ultra
Limewire Pro 5.0
Google Earth 5.0
Winamp 5.55 Pro
Freeware Utilities (Games, Codec, Internet & Multimedia)
3000 MP3s
20 Movie Popular dan terkini
FreeLots of Multimedia Stuffs

Yang penting PC atau Laptop kamu buli angkat la.. Sekurang2nya
RAM 1GB
HDD 80GB

Semua file kamu (dokumen dan sebagainya) akan saya backup untuk kamu.
Format pantas.. Cuma 3 jam saja.
Saya juga boleh service komputer onsite (kalau ada internet di rumah kamu)

Call 0168378378
Sorry.. 32 bit.. muhahahaha selalu ingat 64 bit bah.. hehehehehe
Quote
Share

Joined: February 13th, 2009, 1:59 am

February 27th, 2009, 7:20 am #19

Sesiapa yang ingin mencuba Windows terbaru.. Windows 7 boleh lah email atau call saya 0168378378 untuk format pc atau laptop kamu..

Denga bayaran RM50, kamu akan dapat

Windows 7 Operating System (Lebih laju dan stabil berbanding Windows Vista)
MS Office 2003 Pro / MS Office 2007 Enterprise
Karpersky Anti Virus 2009
Microsoft Encarta 2009
O&O Power Defrag 11
Your Uninstaller 2008
Vista Manager / Win XP Manager
Adobe Master Collection CS3
Corel Draw X 4
Nero Burning Rom 9 Ultra
Cyberlink Power DVD 8 Ultra
Limewire Pro 5.0
Google Earth 5.0
Winamp 5.55 Pro
Freeware Utilities (Games, Codec, Internet & Multimedia)
3000 MP3s
20 Movie Popular dan terkini
FreeLots of Multimedia Stuffs

Yang penting PC atau Laptop kamu buli angkat la.. Sekurang2nya
RAM 1GB
HDD 80GB

Semua file kamu (dokumen dan sebagainya) akan saya backup untuk kamu.
Format pantas.. Cuma 3 jam saja.
Saya juga boleh service komputer onsite (kalau ada internet di rumah kamu)

Call 0168378378
huhu emm ko ada juga kan bah cd yg 64 bit sa ada mo buat komp kat cni nak jadi server huhu
Quote
Like
Share

Ryan
Ryan

February 28th, 2009, 7:11 am #20

Sesiapa yang ingin mencuba Windows terbaru.. Windows 7 boleh lah email atau call saya 0168378378 untuk format pc atau laptop kamu..

Denga bayaran RM50, kamu akan dapat

Windows 7 Operating System (Lebih laju dan stabil berbanding Windows Vista)
MS Office 2003 Pro / MS Office 2007 Enterprise
Karpersky Anti Virus 2009
Microsoft Encarta 2009
O&O Power Defrag 11
Your Uninstaller 2008
Vista Manager / Win XP Manager
Adobe Master Collection CS3
Corel Draw X 4
Nero Burning Rom 9 Ultra
Cyberlink Power DVD 8 Ultra
Limewire Pro 5.0
Google Earth 5.0
Winamp 5.55 Pro
Freeware Utilities (Games, Codec, Internet & Multimedia)
3000 MP3s
20 Movie Popular dan terkini
FreeLots of Multimedia Stuffs

Yang penting PC atau Laptop kamu buli angkat la.. Sekurang2nya
RAM 1GB
HDD 80GB

Semua file kamu (dokumen dan sebagainya) akan saya backup untuk kamu.
Format pantas.. Cuma 3 jam saja.
Saya juga boleh service komputer onsite (kalau ada internet di rumah kamu)

Call 0168378378
Aiyoo.. Windows 7 sia teda 64 bit ooo.. Tapi kalau ko mo.. sia ada Vista Ultimate 64 bit la..
Quote
Share