WHO KNOW ME PLS VIEW ME!!!FIND OLD FREN AND OLD CLASSMATE

WHO KNOW ME PLS VIEW ME!!!FIND OLD FREN AND OLD CLASSMATE

Joined: January 9th, 2009, 3:35 pm

January 9th, 2009, 5:23 pm #1

mencari kawan lama /classmate dari 1992-1996 dari SMK GUNSANAD1

elow...siapa siapa yang kenal saya dan pernah bersekolah di SMK Gunsanad((original)pls beri saya alamat atau contact yang boleh saya hubungi...tak lupa dengan kawan2x rapat saya seperti florence/florine junas,rafidah,melda dan yang lain.tak ingat dah sebab saya tak ada sudah di sabah.saya nak balik keningau laaaa rindu sangat keningauT_T.

Anda boleh hubungi saya melalui FRIENDSTER saya.....jnet_sweet79@yahoo.com.
Add me or tinggalkan pesan.... atau melalui YAHOO MESSENGER saya....jnet_79@yahoo.com


TERIMA KASIH banyak2x

Quote
Like
Share

Goku
Goku

January 10th, 2009, 6:55 am #2

u sekarang kat mana
Quote
Share

Goku
Goku

January 10th, 2009, 6:55 am #3

mencari kawan lama /classmate dari 1992-1996 dari SMK GUNSANAD1

elow...siapa siapa yang kenal saya dan pernah bersekolah di SMK Gunsanad((original)pls beri saya alamat atau contact yang boleh saya hubungi...tak lupa dengan kawan2x rapat saya seperti florence/florine junas,rafidah,melda dan yang lain.tak ingat dah sebab saya tak ada sudah di sabah.saya nak balik keningau laaaa rindu sangat keningauT_T.

Anda boleh hubungi saya melalui FRIENDSTER saya.....jnet_sweet79@yahoo.com.
Add me or tinggalkan pesan.... atau melalui YAHOO MESSENGER saya....jnet_79@yahoo.com


TERIMA KASIH banyak2x
u sekarang kat mana
Quote
Share

Joined: January 9th, 2009, 3:35 pm

January 10th, 2009, 11:50 am #4

mencari kawan lama /classmate dari 1992-1996 dari SMK GUNSANAD1

elow...siapa siapa yang kenal saya dan pernah bersekolah di SMK Gunsanad((original)pls beri saya alamat atau contact yang boleh saya hubungi...tak lupa dengan kawan2x rapat saya seperti florence/florine junas,rafidah,melda dan yang lain.tak ingat dah sebab saya tak ada sudah di sabah.saya nak balik keningau laaaa rindu sangat keningauT_T.

Anda boleh hubungi saya melalui FRIENDSTER saya.....jnet_sweet79@yahoo.com.
Add me or tinggalkan pesan.... atau melalui YAHOO MESSENGER saya....jnet_79@yahoo.com


TERIMA KASIH banyak2x
saya sekarang ada di pilipin.keluarga saya dah pindah disini.saya bercadang nak balik keningau...masalah nya mana i nak tinggal?lost contact dah saya dengan kawan2x lama kat keningau.u siapa?boleh saya tau?
Quote
Like
Share

Sinua man
Sinua man

January 10th, 2009, 12:34 pm #5

mencari kawan lama /classmate dari 1992-1996 dari SMK GUNSANAD1

elow...siapa siapa yang kenal saya dan pernah bersekolah di SMK Gunsanad((original)pls beri saya alamat atau contact yang boleh saya hubungi...tak lupa dengan kawan2x rapat saya seperti florence/florine junas,rafidah,melda dan yang lain.tak ingat dah sebab saya tak ada sudah di sabah.saya nak balik keningau laaaa rindu sangat keningauT_T.

Anda boleh hubungi saya melalui FRIENDSTER saya.....jnet_sweet79@yahoo.com.
Add me or tinggalkan pesan.... atau melalui YAHOO MESSENGER saya....jnet_79@yahoo.com


TERIMA KASIH banyak2x
Pilipin,

Kenapa endak terus tinggal di pilipin,

Apa taraf kewarganegaraan kau?
Quote
Share

waterlily
waterlily

January 11th, 2009, 9:21 am #6

mencari kawan lama /classmate dari 1992-1996 dari SMK GUNSANAD1

elow...siapa siapa yang kenal saya dan pernah bersekolah di SMK Gunsanad((original)pls beri saya alamat atau contact yang boleh saya hubungi...tak lupa dengan kawan2x rapat saya seperti florence/florine junas,rafidah,melda dan yang lain.tak ingat dah sebab saya tak ada sudah di sabah.saya nak balik keningau laaaa rindu sangat keningauT_T.

Anda boleh hubungi saya melalui FRIENDSTER saya.....jnet_sweet79@yahoo.com.
Add me or tinggalkan pesan.... atau melalui YAHOO MESSENGER saya....jnet_79@yahoo.com


TERIMA KASIH banyak2x
sa skul smkg dulu.. tp sa masuk taun 96..sa ada senior nama janet..pengawas N Pelipin..ko kaitu? sa tia brapa ingat tapi paling sa ingat masa camping pengawas seluruh tingkatan di taman tindien apin-apin,group siurang ARAWANA. kemah siurang kana umban group lain..trus kana teriak bising hahaha abis c janet balik2 menyanyi tengah malam noh siurang 1 kem suka dingar dia nyanyi satu lagu melayu..lupa apa tajuk lagu tuh...manalah tau itu ko..
Quote
Share

TungauHensem
TungauHensem

January 12th, 2009, 12:22 am #7

mencari kawan lama /classmate dari 1992-1996 dari SMK GUNSANAD1

elow...siapa siapa yang kenal saya dan pernah bersekolah di SMK Gunsanad((original)pls beri saya alamat atau contact yang boleh saya hubungi...tak lupa dengan kawan2x rapat saya seperti florence/florine junas,rafidah,melda dan yang lain.tak ingat dah sebab saya tak ada sudah di sabah.saya nak balik keningau laaaa rindu sangat keningauT_T.

Anda boleh hubungi saya melalui FRIENDSTER saya.....jnet_sweet79@yahoo.com.
Add me or tinggalkan pesan.... atau melalui YAHOO MESSENGER saya....jnet_79@yahoo.com


TERIMA KASIH banyak2x
haii water lily ko kerja di keningau.
Quote
Share

waterlily
waterlily

January 12th, 2009, 6:13 am #8

mencari kawan lama /classmate dari 1992-1996 dari SMK GUNSANAD1

elow...siapa siapa yang kenal saya dan pernah bersekolah di SMK Gunsanad((original)pls beri saya alamat atau contact yang boleh saya hubungi...tak lupa dengan kawan2x rapat saya seperti florence/florine junas,rafidah,melda dan yang lain.tak ingat dah sebab saya tak ada sudah di sabah.saya nak balik keningau laaaa rindu sangat keningauT_T.

Anda boleh hubungi saya melalui FRIENDSTER saya.....jnet_sweet79@yahoo.com.
Add me or tinggalkan pesan.... atau melalui YAHOO MESSENGER saya....jnet_79@yahoo.com


TERIMA KASIH banyak2x
i ensem..dulu sa keja kgu tp skg x nodi...
sa pun mo cari kwn2 skolah juga beini tp sa malu pla bila ingat2 semua kawan skul tinggi n sa tecicir..lalalala...
Quote
Share

Joined: January 9th, 2009, 3:35 pm

January 16th, 2009, 12:51 pm #9

mencari kawan lama /classmate dari 1992-1996 dari SMK GUNSANAD1

elow...siapa siapa yang kenal saya dan pernah bersekolah di SMK Gunsanad((original)pls beri saya alamat atau contact yang boleh saya hubungi...tak lupa dengan kawan2x rapat saya seperti florence/florine junas,rafidah,melda dan yang lain.tak ingat dah sebab saya tak ada sudah di sabah.saya nak balik keningau laaaa rindu sangat keningauT_T.

Anda boleh hubungi saya melalui FRIENDSTER saya.....jnet_sweet79@yahoo.com.
Add me or tinggalkan pesan.... atau melalui YAHOO MESSENGER saya....jnet_79@yahoo.com


TERIMA KASIH banyak2x
la yang u tanya kewarganegara saya kenapa?topik saya ialah saya nak cari kawan lama or yang kenal saya je.supaya bila saya balik kat keningau saya jumpa terus dengan mereka.kalau boleh korang upload kasi saya gambar terbaru bandar keningau or sekolah SMK GUNSANAD 1...saya belum lagi tengok GUNSANAD 2...maju sudah GUNSANAD ye....saya pun pernah jadi pengawas di gunsanad kalau tak silap saya tahun 1996......saya berada dalam tingkatan 5.....






PLEASEEEEEE LA KASI SAYA GAMBAR TERBARU BANDAR KENINGAU OR APA2X YANG BARU KAT KENINGAU....
MISS KENINGAU A LOT
Quote
Like
Share