Mana satu suasana paling romantik?

Mana satu suasana paling romantik?

Gontulak
Gontulak

November 29th, 2008, 9:08 am #1

1.Dating di puncak tinggi (cth: puncak gunung kinabalu) sambil tengok matahari terbit?

2.Dating di tepi pantai sambil tengok matahari terbenam?

Pilih sama ada no.1 atau no.2

TQ. Hehehhe...
Quote
Share

gobloak
gobloak

November 30th, 2008, 2:39 am #2

bagih sa ken dating di topi pantai yg sa rasah romantik skali
Quote
Share

romantik
romantik

December 12th, 2008, 11:34 am #3

1.Dating di puncak tinggi (cth: puncak gunung kinabalu) sambil tengok matahari terbit?

2.Dating di tepi pantai sambil tengok matahari terbenam?

Pilih sama ada no.1 atau no.2

TQ. Hehehhe...
kalau sy, paling romantik di atas gunung..kenapa? sbb..yala...atas gunung kan sejuk so boleh peluk2 la....
Quote
Share

joan
joan

December 12th, 2008, 12:29 pm #4

1.Dating di puncak tinggi (cth: puncak gunung kinabalu) sambil tengok matahari terbit?

2.Dating di tepi pantai sambil tengok matahari terbenam?

Pilih sama ada no.1 atau no.2

TQ. Hehehhe...
uisehman tu mcm kah romantik..bole peluk2 jan lebih2 ar nti ada org marah hehehehe
Quote
Share

romantik
romantik

December 12th, 2008, 1:22 pm #5

1.Dating di puncak tinggi (cth: puncak gunung kinabalu) sambil tengok matahari terbit?

2.Dating di tepi pantai sambil tengok matahari terbenam?

Pilih sama ada no.1 atau no.2

TQ. Hehehhe...
uii joan tiada yg marah bah..itu sumandak suka lagi sbb dia kan kesejukan..kita kasi panas2 la...
Quote
Share

gerigitan
gerigitan

December 13th, 2008, 6:09 am #6

1.Dating di puncak tinggi (cth: puncak gunung kinabalu) sambil tengok matahari terbit?

2.Dating di tepi pantai sambil tengok matahari terbenam?

Pilih sama ada no.1 atau no.2

TQ. Hehehhe...
hahaha.....jaga2 ada tu yg kita x nampak marah nti klu buat bgitu d puncak Gunung Kinabalu......jgn lebih2 sja la......

Gontulak......yg susah dan jarang dirasai yg lebih bagus bagi sia.......best sikit kali kalau d puncak Kinabalu tapi skejap sja la d sana.....mana ramai org lagi yg sama2 sampai d puncak......d pantai pun ok jg cuma ni tempat tlmpau besa jadi tmpt dating......lain dari yg lain buli bagi suasana n feeling yg lebih romantik......

ko mau melamar gelfren ko ka ni? hehehe......gudlak ah.....
Quote
Share

gontulak
gontulak

December 13th, 2008, 6:44 am #7

1.Dating di puncak tinggi (cth: puncak gunung kinabalu) sambil tengok matahari terbit?

2.Dating di tepi pantai sambil tengok matahari terbenam?

Pilih sama ada no.1 atau no.2

TQ. Hehehhe...
puncak gunung-2, pantai-1


alallal.....sy bnya GF besar ba..inda dpt naik gunung kali 2...hahhaha....di pantai dia bilang mesti pakai pakaian mandi..inda sah kalau x pakai tapi dia ckp malu sbb badan dia putungan dorom....wakakkaka.....

Quote
Share

Bangaron
Bangaron

December 13th, 2008, 1:53 pm #8

1.Dating di puncak tinggi (cth: puncak gunung kinabalu) sambil tengok matahari terbit?

2.Dating di tepi pantai sambil tengok matahari terbenam?

Pilih sama ada no.1 atau no.2

TQ. Hehehhe...
Tepi pantailah yang paling romantik... tapi di tempat yang sunyi sikitlah...di bawah lembayung senja... awas.. ringan..ringan bolehlah.. biasa la kan...

Quote
Share

joan
joan

December 16th, 2008, 12:53 am #9

1.Dating di puncak tinggi (cth: puncak gunung kinabalu) sambil tengok matahari terbit?

2.Dating di tepi pantai sambil tengok matahari terbenam?

Pilih sama ada no.1 atau no.2

TQ. Hehehhe...
yabah ringan2 jek bah jan berat2 tau...klu berat2 tu mo kna jmpa makbpa dia tu kekekeke
Quote
Share

gerigitan
gerigitan

December 26th, 2008, 1:27 pm #10

1.Dating di puncak tinggi (cth: puncak gunung kinabalu) sambil tengok matahari terbit?

2.Dating di tepi pantai sambil tengok matahari terbenam?

Pilih sama ada no.1 atau no.2

TQ. Hehehhe...
hahaha Gontulak....lucu.....x apa la gf besar......itu x penting....yg penting hati dia baik....

klu bgitu ko pilih d pantai sja........sia tgk d pantai x smua pun pakai bj mandi......kalau ko mau d gunung jg, d kaki gunung sja la.....
Quote
Share