cari jodoh di internet vs alam nyata

cari jodoh di internet vs alam nyata

Joined: January 22nd, 2009, 4:18 am

February 2nd, 2009, 2:01 pm #1

korang rasa mana lg bagus,cari jodoh di internet ka atau di alam nyata..maksud aku,terjumpa di tepi jalan ka,di kedai kopi ka,di shoppping complex ka..atau di mana2 saja yg sewaktu dgnnnya..sila2 komen
Quote
Like
Share

Joined: July 26th, 2008, 4:45 pm

February 3rd, 2009, 12:14 pm #2

harap sama cinta pandang pertama sja la klu susah2......d intnet slalu main2 sja....gambar dia kunun padahal gmbr org lain.....
Quote
Like
Share

Joined: January 8th, 2009, 3:20 pm

February 4th, 2009, 2:21 pm #3

korang rasa mana lg bagus,cari jodoh di internet ka atau di alam nyata..maksud aku,terjumpa di tepi jalan ka,di kedai kopi ka,di shoppping complex ka..atau di mana2 saja yg sewaktu dgnnnya..sila2 komen
org bila kalo cari jodoh d internet desprate mo dpt pasangan.. btl ka? hehe
tp jodoh sapa yg tau kn..
Quote
Like
Share

Joined: July 26th, 2008, 4:45 pm

February 4th, 2009, 2:26 pm #4

korang rasa mana lg bagus,cari jodoh di internet ka atau di alam nyata..maksud aku,terjumpa di tepi jalan ka,di kedai kopi ka,di shoppping complex ka..atau di mana2 saja yg sewaktu dgnnnya..sila2 komen
kwn sia jmp boipren dia dari intnet.....dia urang Sarawak...boipren dia org KK......7 tahun suda stat dari durg form 6 smpai skrg.......

kwn sia lg saturang pun dari intnet jg.....kenal suda 5 tahun baru2 ni durg tunang.....

mula2 kenal2 sja tp lama2 suka pla....
Quote
Like
Share

Joined: February 4th, 2009, 9:13 am

February 4th, 2009, 3:51 pm #5

korang rasa mana lg bagus,cari jodoh di internet ka atau di alam nyata..maksud aku,terjumpa di tepi jalan ka,di kedai kopi ka,di shoppping complex ka..atau di mana2 saja yg sewaktu dgnnnya..sila2 komen
bg sia la kn skrg,,dua2 pn ok.....

cuba kita tnya orang2 tua skrg @ pn makbpa ktorg yg lahir THn 40,50,70-an.....smua dpt jodoh dmna?????
1-internt

2-HP.....bkn kn
Quote
Like
Share

Joined: September 24th, 2008, 2:32 am

February 4th, 2009, 4:04 pm #6

korang rasa mana lg bagus,cari jodoh di internet ka atau di alam nyata..maksud aku,terjumpa di tepi jalan ka,di kedai kopi ka,di shoppping complex ka..atau di mana2 saja yg sewaktu dgnnnya..sila2 komen
in my opinion... mana2 pun ok... yg penting suka sama suka.
Quote
Like
Share

Joined: February 4th, 2009, 9:13 am

February 4th, 2009, 4:24 pm #7

korang rasa mana lg bagus,cari jodoh di internet ka atau di alam nyata..maksud aku,terjumpa di tepi jalan ka,di kedai kopi ka,di shoppping complex ka..atau di mana2 saja yg sewaktu dgnnnya..sila2 komen
300%-respons
Quote
Like
Share

Joined: September 24th, 2008, 2:32 am

February 5th, 2009, 1:04 am #8

korang rasa mana lg bagus,cari jodoh di internet ka atau di alam nyata..maksud aku,terjumpa di tepi jalan ka,di kedai kopi ka,di shoppping complex ka..atau di mana2 saja yg sewaktu dgnnnya..sila2 komen
ya respon adalh penting..
Quote
Like
Share

Joined: January 22nd, 2009, 4:18 am

February 5th, 2009, 4:02 am #9

harap sama cinta pandang pertama sja la klu susah2......d intnet slalu main2 sja....gambar dia kunun padahal gmbr org lain.....
gerigitan..btl2.aku sokong ko..kt internet mmg slalu main2 jer.
kt internet tgk pic muka mcm christiano ronaldo or cm erra pajira..tp kt reality muka cm muka org pecah masuk rumah jer..
Quote
Like
Share

Joined: January 22nd, 2009, 4:18 am

February 5th, 2009, 4:09 am #10

org bila kalo cari jodoh d internet desprate mo dpt pasangan.. btl ka? hehe
tp jodoh sapa yg tau kn..
hehe..okbalaukao.tau xpe..kadang2 juga mcmtu tp better cari jodoh kt yg kita bleh nmpk..i mean kt alam nyata punye la..aku byk baca paper or magazine, kebanyakan kt internet ni kecoh jer lebih..habuknya tarak.
Quote
Like
Share