Proton Saga Power First Model Untuk Dijual ;)

untuk dijual, untuk ditender, dll...
------------------------------------------------------------
Pihak Pengurusan S.I.C TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB sekiranya berlaku sebarang permasalahan diantara penjual & pembeli semasa transaksi dilaksanakan.

Sekiranya transaksi yang dilaksanakan didapati bermasalah, penjual @ pembeli dinasihatkan agar merujuk kepada Polis DiRaja Malaysia (PDRM) & Kementerian Perdagangan Dalam Negeri & Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) untuk tindakan undang-undang selanjutnya.
-----------------------------------------------------------

Proton Saga Power First Model Untuk Dijual ;)

Joined: 19 Sep 2013, 09:56

19 Sep 2013, 10:11 #1

Salam semua WARGA SIC.... First of All, saya nak mohon ampun maaf kalau post ni menlanggar undang2 sic ni..hehehe..OK direct to the poin..

Saya ada kereta PROTON SAGA first MODEL tahun 1989 untuk di jual...boleh tengok gambar condition kereta.. Saya ringkaskan pasal kereta ini ya


model - Proton SAGA
cc - 1.5
warna - biru kelisa/subaru
condition - 6/10
trasnimision - Manual
air cond - still sejokk gile...
enjin - stil boleh bwak 120-140 tapi bergegar...
tayar - 2 still ok 2 sudah botak..

Harga Buka - rm6999 (nego sampai dapat) leh tgk kereta dan nego harga paling menarik...ye nego sampai dapat n puas hati semua pihak..siapa cepat die dapat..harga tukar nama semua buyer tanggung ye ;)

sebab nak jual - cukup sudah berbakti kepada keluarga kami..n sudah beli kereta baru..

Khas untuk peminat kereta proton saga lama saja. sebab jujur banyak nak kena buat kat kereta ini. Khas untuk yang sangup melabur untuk menambah baik.

Saya memohon ampun kalau iklan ni salah..n kepada yang berminat..boleh2 lah sms/whasap ke..call ke..sebab memang nak letgo kereta ini cepat2 n pada masa yg sama value for both side...dan memerlukan duit juga untuk pembelanjaan lagin..

so boleh lah contact saya

012 6188542 idin
prefer wasap or sms..call takut terlepas nak angkat..

p/s - harga mungkin macam tak masuk akal..tapi khas untuk peminat SAGA lama yang sangup melabur and ada duit lebih..saya juga perlukan duit untuk kegunaan lain..hope kita leh nego until both side happy..harga di atas harga buka saja ;)

p/s/s - sy jarang masuk forum..jadi trus lah sms ke whasap ke ye...maaf n terima kasih SIC..









Reply
Like

Joined: 06 Sep 2008, 05:42

24 Sep 2013, 13:26 #2

moved ke jualbeli-kereta.....kereta mantoppp...sama usia ngan keta den..tp keto den tak mantoppp.....bumppp
FOR SALE...

konteki...0124533667
fuhhh....mantoppp...tip topppp...hip hoppp serta pastinya ngetopppp....
KITA BAKOO AJE...
Reply
Like