Power Amp Usa Turbo

pemain DVD @ CD @ kaset, speakers, EQs, amplifiers, alat GPS untuk sistem audio visual kereta anda...
------------------------------------------------------------
Pihak Pengurusan S.I.C TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB sekiranya berlaku sebarang permasalahan diantara penjual & pembeli semasa transaksi dilaksanakan.

Sekiranya transaksi yang dilaksanakan didapati bermasalah, penjual @ pembeli dinasihatkan agar merujuk kepada Polis DiRaja Malaysia (PDRM) & Kementerian Perdagangan Dalam Negeri & Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) untuk tindakan undang-undang selanjutnya.
-----------------------------------------------------------

Power Amp Usa Turbo

NGV
Joined: Sep 16 2008, 01:34 AM

May 7 2012, 08:51 AM #1

Salam,hamba nak let go power amp hamba ni...
nak let go sebab tak leh masuk kat keta Isteri hamba..besar sgt nak letak bawah seat...38.5cm X 22.5cm x 6cm korang ukur la sendiri

power amp ni masih berfungsi dgn cemerlang...
brand dia:

USA turbo AU-3000 Mosfet Power Amplifier.




mempunyai ciri2 seperti corssover controller bg sesiapa nak main single woofer, input protection utk semua channel,dan juga mempunyai high input channel (soket dah hilang la)


power amp ni pakai 2 fius berbanding dgn power amp yg lain...double protection kata kan...tp hamba saran kan pakai fius 30amp tu amp ni...

amp ni hamba nak lepaskan dgn rm150...tp leh nego agi...
lokasi hamba seperti biasa zoo negara....
hp hamba 0196683423...
sekian....
Penapis Air Bertaraf Dunia halal...1 jenama diAsia yang mendapat MOHOR EMAS Water Quality S-300 dr WQA
PENAPIS AIR RO

Ingin order cupcakes...klik sini CUPCAKES
Like
Share

NGV
Joined: Sep 16 2008, 01:34 AM

May 8 2012, 12:49 AM #2

bump..harga leh nego agi....korang pm harga dan tinggalkan no hp korang mana aku berkenanan hamba call sendiri....skrg ni bz sikit..ptg karang baro on9...
Penapis Air Bertaraf Dunia halal...1 jenama diAsia yang mendapat MOHOR EMAS Water Quality S-300 dr WQA
PENAPIS AIR RO

Ingin order cupcakes...klik sini CUPCAKES
Like
Share

Joined: Oct 21 2009, 10:21 AM

Jun 2 2012, 12:01 AM #3

bang,ni 2 ke 4 channel?

ai nubisss.......
/// PRESIDEN SIC DAMANSARA CREW ///

>-RALLIART SAGA-<
-LONE RANGER RALLY-
- DAMANSARA CREW 37
- LAST CAR 1
- SIC ART-ABL
- PRADAS-SDQ



- CONTACT: 017-6590153
Like
Share

Joined: Jun 3 2008, 02:38 PM

Jun 2 2012, 10:01 PM #4

Barang baik 2..tapi jauh lak nk ambik..pos xleh ker??
Like
Share

Joined: Oct 10 2010, 06:21 PM

Jul 28 2012, 11:57 PM #5

bang..brang ada lg x??bape chanel ni bang??bape watt???sorry bnayk tny...kubis...hahah
saya budak baru belajar,klu salah tolong ajarkan..

FACEBOOK:asyrafz_88@yahoo.com

NO.FON:017-4242191(UNT PENGGUNA MAXIS)
019-4487390(UNT PENGGUNA CELCOM)

pandan indah-ampang.......tanah merah-kelantan
..................................QM2610...............................................
Like
Share

NGV
Joined: Sep 16 2008, 01:34 AM

Aug 8 2012, 12:58 AM #6

item sold...tq buyer...

MOD tolong lock...
Penapis Air Bertaraf Dunia halal...1 jenama diAsia yang mendapat MOHOR EMAS Water Quality S-300 dr WQA
PENAPIS AIR RO

Ingin order cupcakes...klik sini CUPCAKES
Like
Share