Pinjaman Peribadi Maybank Untuk Semua!

Jualan barang-barang bukan automotif...kasi lelong disini!!!
------------------------------------------------------------
Pihak Pengurusan S.I.C TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB sekiranya berlaku sebarang permasalahan diantara penjual & pembeli semasa transaksi dilaksanakan.

Sekiranya transaksi yang dilaksanakan didapati bermasalah, penjual @ pembeli dinasihatkan agar merujuk kepada Polis DiRaja Malaysia (PDRM) & Kementerian Perdagangan Dalam Negeri & Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) untuk tindakan undang-undang selanjutnya.
-----------------------------------------------------------

Pinjaman Peribadi Maybank Untuk Semua!

Joined: 01 Feb 2010, 02:19

18 Dec 2010, 14:09 #1

Salam semua,minta MOD LOCK topik nie,berkenaan pinjaman peribadi sila hubungi pihak maybank terdekat,sekian terima kasih.
be smart & stylo bro

012-7342620 PM me...
Reply
Like

Joined: 05 Jul 2007, 07:44

18 Dec 2010, 14:30 #2

gaji minima swasta layak memohon?
Reply
Like

Joined: 18 Dec 2008, 04:47

18 Dec 2010, 15:30 #3

macam best jer nie...
bole buat loan kawen ni...
...BCS MELAKA--
- 0126522848
,,,,,,CUKUP SAMPAI DISINI.......
Reply
Like

Joined: 28 Jun 2008, 04:52

18 Dec 2010, 15:30 #4

3 User(s) are reading this topic (0 Guests and 12 Anonymous Users)
2 Members: BCS MELAKA, sonick88


apa lagi bob... :D :D




P/s : UNTUK LOCK/UNLOCK @ JUAL/BELI/CARIAN SIC, SILA PM ATAU SMS ABAM B :

"Contact method/details"
================

H/set,Whatsapp :-> 019~3323439

~Add My Facebook~ :

https://www.facebook.com/borhan77
Reply
Like

Joined: 01 Feb 2010, 02:19

18 Dec 2010, 15:35 #5

kepada kawan2 yang berminat,boleh terus msg atau hubungi saya yea,kepada yang berniaga juga layak memohon.
be smart & stylo bro

012-7342620 PM me...
Reply
Like

Joined: 25 Jul 2007, 02:41

22 Dec 2010, 14:34 #6

kalau yang senaraihitam boleh memohon gak ke? saye ada sms.. n kalau payment kurang cantik leh memohon tak? <_<
BIG CAR=SMALL BRAIN
Reply
Like

Joined: 12 Nov 2007, 02:14

22 Dec 2010, 14:37 #7

mbb bese nk basic kasar...
cm x caye la plak kalo senang2 mbb wat loan cmni..
wahai jiwa2 yg tenang jgn sekali2 kamu..mencuba jd tuhan dgn mengadili dan menghakimi..bahawasanya kamu mmg x punya daya dan upaya..serta kekuatan utk menentukan kebenaran yg sejati...-ahmad dhani-

Reply
Like

Joined: 01 Feb 2010, 02:19

24 Dec 2010, 01:17 #8

Din's FUN CLUB @ Dec 22 2010, 10:37 PM wrote: mbb bese nk basic kasar...
cm x caye la plak kalo senang2 mbb wat loan cmni..
cam tak percaya kan,tapi itulah hakikatnya,mbb memang nak gaji kasar,kalau ada part time or side income lain boleh campurkan sekali.
be smart & stylo bro

012-7342620 PM me...
Reply
Like

tet
Joined: 21 Nov 2008, 06:49

24 Dec 2010, 02:21 #9

yg paling penting nak tanya: brapa interest rate?
Reply
Like

Joined: 10 Aug 2009, 20:50

24 Dec 2010, 13:22 #10

bird.. u ni keje maybank ke atau tolong keje maybank ..
ni promotion mbb baru ke?

Reply
Like

Joined: 01 Apr 2009, 04:04

26 Dec 2010, 13:52 #11

aku pun takut gak nie.nak buat tapi takut...mmmm.
yuzycun@yahoo.com

HP: 019-2062126 (NO BARU AKU)
SIC PUNCAK PERDANA, KILANG VELLE...

Call SIGN
-----------
YUZ
SD-MSF
9W2XSF
Reply
Like

Joined: 16 Apr 2010, 05:22

31 Dec 2010, 09:01 #12

yuzycun @ Dec 26 2010, 09:52 PM wrote: aku pun takut gak nie.nak buat tapi takut...mmmm.
kalau blacklist camner???boleh ke??? :rolleyes:
[/IMG]
no. konteki: 017 3467991
ampang..kelantan..hutan melintang,,
Reply
Like

Joined: 01 Feb 2010, 02:19

02 Jan 2011, 04:30 #13

ekudz @ Dec 24 2010, 09:22 PM wrote: bird.. u ni keje maybank ke atau tolong keje maybank ..
ni promotion mbb baru ke?
salam semua,sori saya minggu lepas sgt buzy,tak sempat bukak internet pon,saya memang keje maybank,n nie memang promosi terbaru maybank untuk personal loan,boleh tengok dekat maybank2u jugak,samua proses hanya melalui email dan fax sahaja,untuk semua pertanyaan lanjut boleh hubungi atau sms saya,thanx yaa ;)
be smart & stylo bro

012-7342620 PM me...
Reply
Like

Joined: 25 Jul 2007, 02:41

05 Jan 2011, 01:35 #14

bro, if adik umur 19, keje dgn econsave (basic rendah je) nama clear, leh wat loan?
BIG CAR=SMALL BRAIN
Reply
Like

Joined: 10 Jul 2008, 14:47

05 Jan 2011, 11:53 #15

mcm CIMB jugak ni,,,,, :rolleyes: untk yg gaji bwah 1000
emil:zulhairime@yahoo.com.my


zulhairime86 0179675987
BANDAR JENGKA PAHANG
Reply
Like

Joined: 21 Dec 2010, 05:36

05 Jan 2011, 12:33 #16

minimum gaji 2.5k daaa..... huhuhu.. cimb wat 1.5k jer..
Reply
Like

Joined: 10 Jul 2008, 14:47

05 Jan 2011, 14:35 #17

acesecure @ Jan 5 2011, 08:33 PM wrote: minimum gaji 2.5k daaa..... huhuhu.. cimb wat 1.5k jer..
CIMB 800 boleh dh pinjam
emil:zulhairime@yahoo.com.my


zulhairime86 0179675987
BANDAR JENGKA PAHANG
Reply
Like

Joined: 21 Dec 2010, 05:36

05 Jan 2011, 15:58 #18

800 biasenyer ntuk pekerja tetap@kerajaan. kalau swasta@GLC paling kurang 1.5k dan keje kena setahun@lebih la.. kalau tak mmg tak yah mimpi lulus laa.. aku dah try 2 kali kat CIMB mmg rejek walau mintak tlg membe kat bank. huhuhuuu.. mane ku mau cr duit yer... RHB Easy lg best, sbb nama aku clear dari loan trus ddiorang rejek. ade ke patut...
Reply
Like

Joined: 18 Aug 2008, 09:35

06 Jan 2011, 00:33 #19

salam tuan tanah....

cuba letakkan syarat² untuk nak wat loan ni.....
senang skit kita semua nak rancang dulu....
apa dokumen yang diperlukan....
apa² lagi info yang lebih berkaitan ngan loan ni.....



p/s : mcm berminat jer....
email : hermanb@proton.com
no fon aku:-hubungi 017-5060019...edy gurrero

Barang untuk dijual/lego.....

Computer Box FIORE MMC Code 9919 = RM350negoss
Panel Meter Iswara = RM30
Fly Wheel VR4 9inci skim = RM250
Clutch Plate 9 inci 90% baru = RM250 nego
Fius Box Iswara = RM50
Relay P/Window Auto UP/Down = RM50/pcs
Hose A/cond Compressor Denso = RM130
Exhaust Manifold 4G67 standed = RM100
Reply
Like

Joined: 22 Feb 2008, 02:18

07 Jan 2011, 08:51 #20

aku tolong tuan tanah la...boleh yer.. nie aku copy dari maybank2u je...x ubah ape2

Maybank Personal Loan
Live a Brighter Life with Maybank Personal Loan. A Personal Loan that earns you TreatsPoints with every Ringgit approved!

• Hassle Free
• No Guarantor or Collaterals required

Features

* Fixed monthly instalment
* Loan Amount:
• Minimum loan amount RM5,000
• Maximum loan amount RM100,000
* Tenure:
• Minimum tenure 1 year
• Maximum tenure 6 years
* Interest Rates:
• Loan amount RM5,000 to RM20,000 (11% per annum fixed rate)
• Loan amount RM20,001 to RM50,000 (10% per annum fixed rate)
• Loan amount RM50,001 to RM100,000 (9% per annum fixed rate)

Benefits

* Monthly repayment as low as RM115.28* per month
* Earn TreatsPoints for every Ringgit Approved
* No documents stamping
* No processing fee
* Fast Approval

View the Maybank Personal Loan monthly repayment table
Who can apply?

*
Individual Malaysian Citizen aged between 21 to 60 years old
*
Minimum income of RM30,000 per annum

Documents Required

* Application form together with:
Copy of NRIC (both sides)
Latest BE form with official tax receipt
Latest 2 months' salary slips
Latest 3 months' savings account activity/current account statements
* If you are self-employed:
Copies of Business Registration
Latest 3 months' Bank Statements

Fees & Charges

* No processing Fees or stamping fees
* Late payment Charges:- 1%p.a on the amount in arrears, calculated from overdue date till date of full monthly payment
* Early settlement fees:- RM200 or a sum equivalent to 3% of the outstanding balance of the loan whichever is higher, only is settled within first half of the tenure
Same same la kite menjadi tokei prepaid......
99% dari pendapatan kite adalah dari perniagaan
jom joint ==> HUBUNGI SAYA...pendaftaran serendah RM20..
Celcom 2611837 deniyelhusin@yahoo.com
Reply
Like

Joined: 28 Jun 2008, 07:12

09 Jan 2011, 05:26 #21

interest 10%.....
0177816900
ampang here
Reply
Like

Joined: 16 Oct 2008, 11:26

09 Jan 2011, 10:22 #22

zhar @ Jan 9 2011, 01:26 PM wrote: interest 10%.....
tinggi tol interest... kalau cimb 8% kan.. bank rakyat murah skit.
Minyak Hitam En0es, Torco dan Q8

Minyak Gear Eneos dan Q8

Showa Japan Coolant dan Minyak Brake Showa Japan Dot 4

<iframe class="IframeBox" frameborder="0" border="0" width="235" height="180" align="top" scrolling="no" src="http://www.mudah.my/store_box.htm?ca=9_ ... "></iframe>

konteki = 012-2939821
KL- USJ - PD - MELAKA
Reply
Like

Joined: 10 Jul 2008, 14:47

09 Jan 2011, 12:07 #23

acesecure @ Jan 5 2011, 11:58 PM wrote: 800 biasenyer ntuk pekerja tetap@kerajaan. kalau swasta@GLC paling kurang 1.5k dan keje kena setahun@lebih la.. kalau tak mmg tak yah mimpi lulus laa.. aku dah try 2 kali kat CIMB mmg rejek walau mintak tlg membe kat bank. huhuhuuu.. mane ku mau cr duit yer... RHB Easy lg best, sbb nama aku clear dari loan trus ddiorang rejek. ade ke patut...
sayer keja pakgat jer,gaji dlm1000 kasar la,alhmdulilah lulus jer CIMB,

syrat dia 3 buln slp gaji,pnyata kwsp tu jer,,,mugkin rezeki kot,,kelulusan 4 hari,lepas 15 hari dh mula kena bayar huhuhuh
emil:zulhairime@yahoo.com.my


zulhairime86 0179675987
BANDAR JENGKA PAHANG
Reply
Like

Joined: 14 Jul 2008, 16:22

09 Jan 2011, 12:24 #24

rhb brapa persen? rhb easy tu..


No Konteki : 017-6819931 (maxis) , 011-19144800 (celcom)

Yahoo Messenger : shukzzr
E-Mail : shukzzr@gmail.com
Amateur Radio Callsign: 9W2MSX
Lokasi: Muar atau Batu Pahat, Johor.
(tak boleh berada di kedua-dua tempat pada satu masa ok, ilmu di dada lum cukup. Hehehe)
Reply
Like

Joined: 19 Jun 2007, 01:13

10 Jan 2011, 05:59 #25

Pergh...Maybank Pun Dah Buat Personal Loan...

Phewiitttt...

Dulu Susah Woo Nak Masuk Maybank...Nak Buka Akaun Pun Rumit...

Hehehehehe...

Syabas Maybank...Hari2mau...

Aummm...

:D :D :D
<center>





S.I.C 128 -> Sejak 190607 Sampai Sekarang!!!
S.I.C Official Register - 0021 - Waghih NS-003
Central Member -> Waghih N9 - Emirates Stadium
Contact Number -> 019-3358225
Location -> Bongek - Senawang - Nilai
Reply
Like

Joined: 21 Dec 2010, 05:36

10 Jan 2011, 08:01 #26

Aku rs nk lulus loan pon sbb nasib je kot. Aku tanya manager CIMB( kwn aku) nape loan tak lulus. Dia cakap dia pon tak tau. Skang nie HQ yg uruskan sume so dia tak bleh nak campur tangan laa... pe leh wat..
Reply
Like

Joined: 12 Nov 2007, 04:33

13 Jan 2011, 06:49 #27

ah nama busuk dalam CCRISS takleh wat la camni..
Reply
Like

Joined: 13 Jul 2007, 02:09

14 Feb 2011, 01:24 #28

wawi @ Jan 13 2011, 02:49 PM wrote: ah nama busuk dalam CCRISS takleh wat la camni..
mana hang tau nama aku dalam CCRIS? adeh....
ABAM BUTTAKS KER ADIKS BUTTAK???
Reply
Like