Penapis Air Bio Aura Murah (rm 550)

Jualan barang-barang bukan automotif...kasi lelong disini!!!
------------------------------------------------------------
Pihak Pengurusan S.I.C TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB sekiranya berlaku sebarang permasalahan diantara penjual & pembeli semasa transaksi dilaksanakan.

Sekiranya transaksi yang dilaksanakan didapati bermasalah, penjual @ pembeli dinasihatkan agar merujuk kepada Polis DiRaja Malaysia (PDRM) & Kementerian Perdagangan Dalam Negeri & Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) untuk tindakan undang-undang selanjutnya.
-----------------------------------------------------------
Joined: 24 Oct 2011, 18:17

02 Feb 2012, 02:21 #51

up ckitt lagi harga murah rm550
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

03 Feb 2012, 17:30 #52

harga ttp menarik utk anda
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

04 Feb 2012, 14:31 #53

dapatkannya ekarang dgn harga menarik
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

07 Feb 2012, 12:55 #54

stok baru
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

10 Feb 2012, 13:01 #55

skrg semua org mampu memiliki bio aura krn harga sy jual murah sahaja
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

14 Feb 2012, 14:38 #56

harga menarik utk anda
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

18 Feb 2012, 04:13 #57

up ckitt lagi utk bio aura murah ni
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

24 Feb 2012, 12:23 #58

warranty 1 tahun drp hai-o
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

29 Feb 2012, 15:10 #59

stok ready jer ni
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

03 Mar 2012, 11:30 #60

stok ready dan brg baru untuk anda
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

08 Mar 2012, 15:08 #61

stok ready dan harga ttp murah untuk anda
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

12 Mar 2012, 16:23 #62

harga ttp menarik untuk anda
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

21 Mar 2012, 00:20 #63

stok ready dan harga ttp menarik untuk anda
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

23 Mar 2012, 15:25 #64

stok amsih ada update
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

01 Apr 2012, 13:51 #65

harga masih murah utk anda
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

06 Apr 2012, 15:21 #66

stok masih ada untuk anda
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

12 Apr 2012, 15:53 #67

harga ttp menarik jer untuk anda
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

16 Apr 2012, 04:14 #68

stok terus dari stokis untuk anda
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

01 May 2012, 05:08 #69

stok masih ada untuk anda
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

05 May 2012, 00:48 #70

dapatkannya skrg hari ini
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

08 May 2012, 14:49 #71

harga ttp menrik ni
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

15 May 2012, 14:29 #72

stok ready jer ni
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

26 May 2012, 15:19 #73

anjang1 @ Oct 25 2011, 02:29 AM wrote: salam...

saya ada byk unit Penapis Air Bio Aura spt iklan kat TV3 nak jual segera.JUal murah ni sbb perlukan duit segera dan terkena masuk MLM.Masuk bisnes Hai-O tp takde downline

Harga RM 550 shj

harga biasa RM 2080


Berminat call/sms 019-4728996 (anjang)

*Brg baru full box dan original
*Warranty 1 tahun drp Hai-O Marketing (ada warranty card)
*Penghantaran dan pemasangan percuma
*Boleh lihat brg dulu puas hati baru beli

**Barang baru ambil drp stokis**
**Saya adalah ahli berdaftar Hai-O (ada kad ahli)







brg 100% baru dari stokis
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

07 Jun 2012, 09:23 #74

stok terus dari stokis untuk adna
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

10 Jun 2012, 06:31 #75

harga ttp menarik dan byk
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

11 Jun 2012, 15:45 #76

brg baru dan terbaik ni
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

16 Jun 2012, 08:25 #77

brg baru dari stokis ya
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

23 Jun 2012, 11:37 #78

harga ttp menarik jer ni
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

26 Jun 2012, 04:18 #79

harga ttp menarik utk brg baru
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

01 Jul 2012, 16:28 #80

anjang1 @ Oct 25 2011, 02:29 AM wrote: salam...

saya ada byk unit Penapis Air Bio Aura spt iklan kat TV3 nak jual segera.JUal murah ni sbb perlukan duit segera dan terkena masuk MLM.Masuk bisnes Hai-O tp takde downline

Harga RM 550 shj

harga biasa RM 2080


Berminat call/sms 019-4728996 (anjang)

*Brg baru full box dan original
*Warranty 1 tahun drp Hai-O Marketing (ada warranty card)
*Penghantaran dan pemasangan percuma
*Boleh lihat brg dulu puas hati baru beli

**Barang baru ambil drp stokis**
**Saya adalah ahli berdaftar Hai-O (ada kad ahli)







stok masih ada untuk anda
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

06 Jul 2012, 04:03 #81

stok masih ada utk anda
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

09 Jul 2012, 16:22 #82

stok masih ada
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

14 Jul 2012, 09:21 #83

stok baru dari stokis ya
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

23 Jul 2012, 11:12 #84

stok masih ada
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

02 Aug 2012, 11:21 #85

NEW stok ya
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

09 Aug 2012, 22:02 #86

harga terbaik utk anda
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

15 Aug 2012, 10:22 #87

harga terbaik anda
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

26 Aug 2012, 15:31 #88

harga terbaik anda
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

31 Aug 2012, 13:56 #89

rm500 sahaja utk anda
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

08 Sep 2012, 10:54 #90

stok masih ada utk anda
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

10 Sep 2012, 03:45 #91

NEW stok dari stokis hai-o
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

17 Sep 2012, 02:02 #92

stok masih ada utk anda semua
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

19 Sep 2012, 11:04 #93

harga ttp murah jer utk anda
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

27 Sep 2012, 04:03 #94

NEW stok masih ada utk anda
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

04 Oct 2012, 04:02 #95

bio aura menghasilkan air beralkali utk anda.baik utk kesihatan
Reply
Like

Joined: 09 May 2008, 01:11

04 Oct 2012, 04:31 #96

kaiten @ Nov 23 2011, 05:47 AM wrote: salam.. mungkin soalan bodoh.. tapi, knp murah ye? :)
mohon topic owner jawab soalan di atas ... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
- 900mhz : 019.369.7676
- just call me [N]akamura or [A]skwhat
- 9W2WAD | SIC-WN
- wharishu.nakamura@yahoo.com
- monitoring on silent MODE
~ RARE is the union of beauty and purity ~
-------------------------------------------------

Reply
Like

Joined: 14 Mar 2009, 10:12

07 Oct 2012, 15:38 #97

kalo dari penang nak beli mcm mana? ada dealer sini x? set filter dia sokni nak tukaq berapa rm plak? tq
012 577 3010 area Penang
(Sms 24jam, CALL hanya SELEPAS waktu pejabat sahaja)
Reply
Like

NGV
Joined: 16 Sep 2008, 01:34

08 Oct 2012, 04:29 #98

wharishu_nakamura @ Oct 4 2012, 12:31 PM wrote: mohon topic owner jawab soalan di atas ... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
jawapan Owner topic ini ada kat page pertama sekali...harap maklum... :D
Penapis Air Bertaraf Dunia halal...1 jenama diAsia yang mendapat MOHOR EMAS Water Quality S-300 dr WQA
PENAPIS AIR RO

Ingin order cupcakes...klik sini CUPCAKES
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

09 Oct 2012, 03:55 #99

wharishu_nakamura @ Oct 4 2012, 12:31 PM wrote: mohon topic owner jawab soalan di atas ... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
nak clear stok berenti buat MLM sbb tu jual murah.biasa la brg MLM .nak jual harga biasa ssh laku
Reply
Like

Joined: 24 Oct 2011, 18:17

09 Oct 2012, 03:57 #100

AmirulB8 @ Oct 7 2012, 11:38 PM wrote: kalo dari penang nak beli mcm mana? ada dealer sini x? set filter dia sokni nak tukaq berapa rm plak? tq
pos laju jer blh
filter rm72
Reply
Like