New Car Usb/sd Card Mp3/fm Radio Player

pemain DVD @ CD @ kaset, speakers, EQs, amplifiers, alat GPS untuk sistem audio visual kereta anda...
------------------------------------------------------------
Pihak Pengurusan S.I.C TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB sekiranya berlaku sebarang permasalahan diantara penjual & pembeli semasa transaksi dilaksanakan.

Sekiranya transaksi yang dilaksanakan didapati bermasalah, penjual @ pembeli dinasihatkan agar merujuk kepada Polis DiRaja Malaysia (PDRM) & Kementerian Perdagangan Dalam Negeri & Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) untuk tindakan undang-undang selanjutnya.
-----------------------------------------------------------

New Car Usb/sd Card Mp3/fm Radio Player

Joined: 01 May 2011, 10:52

22 Jan 2012, 11:14 #1






Price : RM 155

salam n hello sic

untuk dijual USB/SD CARD player (BARU) single din:

=====**PERHATIAN INI BUKAN CD/DVD PLAYER====

CONDITION=BARU SIAP KOTAK N MANUAL BOOK!!
model= 1218
format boleh main=mp3
remote control=ada
MAKSIMUM BOLEH MAIN PENDRIVE 8GB!!
RCA OUT ADA
BOLEH SAMBUNG 4 SPEAKERS!!45WATT X 4!
BASS/TREBLE/FADER/BALANCE ADA!!

radio fm frekuensi malaysia complete 87-108mhz
boleh set (save) 18 stesen radio.

**ada button LOUD..bunyi memang mantap!!

built in equalizer pun ada eg:jazz/rock/pop

SKRIN BESAR N LAMPU MASA MALAM CANTIK!

ADA JAM 12HOUR AM/PM!!!!

****ada RESET FUNCTION

pakai pendrive senang n jimat..nak manage pun senang..bunyi sama cam cd bahkan lebih baik..

10X LEBIH BAIK DARI PAKAI MODULATOR..

sesuai untuk semua kereta single din player eg:saga/iswara/kancil/wira/satria/unser/avanza/putra/kenari/kelisa/ford/mazda/honda n sbgnya

player ni takat ni yang dijual alhamdulillah takde problem..walaupun made in china tapi daripada manufacturer yg kualiti ok...bukan jenis murah yg pakai seminggu dah kong dah..lebih baik dari cd..takde mekanikal motor n etc..keta langgar lubang ...lagu tetap jalan.. takkan stop..

.

cod area=PUCHONG SAHAJA
boleh pos
GERENTI=1 BULAN

pemasangan boleh dibuat tambah RM 15 je

berminat sms/call 0123585098..adam..TQ ^_^
Reply
Like

Joined: 10 Aug 2009, 20:50

23 Jan 2012, 08:05 #2

adam ..
ko ada jual component set x?
aku ingat nak pasang kat door trim lmst aku tapi d.t blom tebuk lagi ..
leh x ko rekomen camno nak buek ... xpayah besar mid speaker tu .. dapat 5inci pun ok ..

Reply
Like

Joined: 01 May 2011, 10:52

24 Jan 2012, 00:48 #3

ekudz @ Jan 23 2012, 04:05 PM wrote: adam ..
ko ada jual component set x?
aku ingat nak pasang kat door trim lmst aku tapi d.t blom tebuk lagi ..
leh x ko rekomen camno nak buek ... xpayah besar mid speaker tu .. dapat 5inci pun ok ..
component set say takde....nak tebuk lubang kena beli speaker dulu baru tebuk..kan tebuk terlebih besar saiznya...susah....pilih dulu speaker..saiz apa yg suka..tebuk lubang tak mahal..
Reply
Like

Joined: 10 Aug 2009, 20:50

24 Jan 2012, 04:22 #4

adam80 @ Jan 24 2012, 08:48 AM wrote:
ekudz @ Jan 23 2012, 04:05 PM wrote: adam ..
ko ada jual component set x?
aku ingat nak pasang kat door trim lmst aku tapi d.t blom tebuk lagi ..
leh x ko rekomen camno nak buek ... xpayah besar mid speaker tu .. dapat 5inci pun ok ..
component set say takde....nak tebuk lubang kena beli speaker dulu baru tebuk..kan tebuk terlebih besar saiznya...susah....pilih dulu speaker..saiz apa yg suka..tebuk lubang tak mahal..
ala..xde ke.. huhu!! baru nak angkat dengan ko .. amek ngan geng SIC bagus..

Reply
Like

Joined: 09 Sep 2009, 06:21

06 Mar 2012, 01:41 #5

Pm best price siap shipping bro... :wub:
lempoyang78@yahoo.com

(017-6278427@019-6058958)
Reply
Like

Joined: 31 Dec 2009, 11:12

05 Aug 2012, 22:29 #6

puchong kat mana tuan?
Reply
Like

Joined: 21 Jul 2009, 16:24

02 Aug 2013, 05:10 #7

brg ada lg ke bro?
Reply
Like