Mesin Atm Untuk Dijual

Jualan barang-barang bukan automotif...kasi lelong disini!!!
------------------------------------------------------------
Pihak Pengurusan S.I.C TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB sekiranya berlaku sebarang permasalahan diantara penjual & pembeli semasa transaksi dilaksanakan.

Sekiranya transaksi yang dilaksanakan didapati bermasalah, penjual @ pembeli dinasihatkan agar merujuk kepada Polis DiRaja Malaysia (PDRM) & Kementerian Perdagangan Dalam Negeri & Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) untuk tindakan undang-undang selanjutnya.
-----------------------------------------------------------

Mesin Atm Untuk Dijual

Joined: 16 Aug 2010, 05:25

29 Mar 2012, 03:08 #1

Salam rakan2 SIC..mesti ramai yg terkejut bila tgk iklan ni :lol: ..sebenarnye saya menjual TABUNG MESIN ATM,Fungsi seakan2 mesin ATM iaitu boleh tahu jumlah duit yg masuk dan keluar di Mesin..Sesuai sangat untuk kita menanam minat menyimpan duit pada anak kite..Jika berminat sila tgk gambar,fungsi dan pastu boleh menghubungi saya..

2 warna pilihan
1)Biru
2)Pink

Layan Gambar


Klik Video cara penggunaan mesin ATM

Tabung bentuk dan fungsinya sama seperti Mesin ATM sebenar. Ianya boleh mengira berapa jumlah wang yang dimasukkan dan dikeluarkan.

Diciptakan khas untuk permainan anak anda serta memberi peransang dan galakan kepada mereka untuk menabung dan menyimpan.

Anak anda pasti menyukainya...

Sedikit tentang ATM COIN bank ni..
1)Bila Masuk duit syiling,ATM akan kira sendiri secara automatik sebab benda ni dah disetkan dgn saiz syiling Malaysia..jd bila dah penuh kite just tekan button "total" untuk cek jumlah duit syiling..
2)Nak keluarkan duit,kena masukkan KAD KECIK(umpama ATM KAD) baru segala button nombor kat ATM tu berfungsi.Dah masukkan kad kena plak tekan pasword 4 digit..Laci ATM x boleh ditarik secara paksa kecuali selepas menekan pasword yg betul dan lampu merah akan menyala menunjukkan laci boleh dibuka..
3)selain Menjadi tabung,ATM ini boleh dijadikan jam dalam bilik dan dilengkapi dgn ALARM nak kejut bagun pagi..(sebijik mcm jam loceng kecik).Siap ada tarikh dan hari lagi..Kira mcm 3 in 1 la...

So x rugi kalau beli....

Product Features:
* 100 High quality
* Automatically identify coin value
* Exquisite design with LCD screen,ABS material
* Time / date settings, display
* Storage and drawing money
* Saving audio, error alarm function
* Calculator function to facilitate the calculation of your expenses, etc
* Savings, increased capacity, storage will be more savings target set
* Withdrawals with a led light display
* Alarm clock settings prompt function
* be balance inquiries, withdrawals
* Password function and always change your password, do not worry your password leak
* Help you to save money,avoiding waste,help you form good habits.
* with CE,Rohs,FCC,ect

Specifications:
Battery: 3pcs battery"AA"(tidak disertakan)
LCD size: 4.6 x 1.5cm
Body Size: 14x 13 x 17cm
Size Bekas coin : Lebar 3 1/2 inci panjang 3 1/2 inci tinggi 1 1/2 inci
Weight: 468g

P/S : Dicadangkan menyimpan syiling kerana mesin ini boleh membaca nilai syiling sahaja,untuk wang kertas perlu tekan sendiri jumlah yg hendak disimpan..

Harga : RM45
POS sem mysia : RM 5
COD : Tesco AMPANG @ Tesco Extra CHERAS
SMS 0172995557 (WAN)
Ampang(Kg Pandan) ~ Cheras(Taman Segar)~ Segamat(Gemereh)
Reply
Like

Joined: 09 Nov 2007, 02:44

29 Mar 2012, 03:25 #2

mmg terkejut..tp inovatif produk ni..
012-3290448
Keramat AU3,Putrajaya
Reply
Like

Joined: 16 Aug 2010, 05:25

29 Mar 2012, 03:36 #3

raptor-m14 @ Mar 29 2012, 11:25 AM wrote: mmg terkejut..tp inovatif produk ni..
Ni antara produk terlaris...sy dah jual borong banyak sekitar sabah / sarawak..siap repeat sale lagi... :)
Ampang(Kg Pandan) ~ Cheras(Taman Segar)~ Segamat(Gemereh)
Reply
Like

Joined: 19 Nov 2007, 05:12

29 Mar 2012, 04:19 #4

terbaikkkk toqq.....cuba bg no akaun ....bole transper duit
Puncak Alam-Batu Arang-Port Dickson
012 6713982





KERETAku JENAMA PROTON HANDALAN
Reply
Like

Joined: 08 Nov 2011, 04:05

29 Mar 2012, 04:23 #5

best gak brg ni :wub:
daerah sabak bernam(pasir panjang)-johan setia(klang)
talian berbayar-0176813806(emy)
Reply
Like

Joined: 26 Feb 2010, 12:56

29 Mar 2012, 04:27 #6

agak2 nya besar x ruang penyimpanan mesin atm ni.. minat la pulop..
KONTEKI NO : zero one six nine one two four one nine eight

Barang utk di let go :

1. fuel pump merc = rm150 nego[/b]
2. fuel pump external unisia jecs = rm220 nego
3..AIRCOND FILTER VIVA N MYVI TYPE 3M NEW PLUS POSTAGE : RM 20.00
4..AIRCOND FILTER ALZA TYPE 3M NEW PLUS POSTAGE : RM 25.00
Reply
Like

Joined: 16 Aug 2010, 05:25

29 Mar 2012, 04:34 #7

5064 @ Mar 29 2012, 12:27 PM wrote: agak2 nya besar x ruang penyimpanan mesin atm ni.. minat la pulop..
bolehla untuk anak2 belajar menyimpan..banyak jugak saya rasa bila tgk saiz laci nye ni..saiz lebar 3 1/2 inci,tinggi 1 1/2 inci panjang 3 1/2 inci (saiz laci..)
Ampang(Kg Pandan) ~ Cheras(Taman Segar)~ Segamat(Gemereh)
Reply
Like

Joined: 16 Aug 2010, 05:25

29 Mar 2012, 04:36 #8

zaxx @ Mar 29 2012, 12:19 PM wrote: terbaikkkk toqq.....cuba bg no akaun ....bole transper duit
PM sent!!!
Ampang(Kg Pandan) ~ Cheras(Taman Segar)~ Segamat(Gemereh)
Reply
Like

Joined: 16 Aug 2010, 05:25

29 Mar 2012, 06:58 #9

Bump!!!..
B)...boleh klik video untuk tgk cara menggunakan tabung ini diatas...
Ampang(Kg Pandan) ~ Cheras(Taman Segar)~ Segamat(Gemereh)
Reply
Like

WND
Joined: 01 Jun 2007, 18:56

29 Mar 2012, 12:00 #10

ampang dokek dah ni..cod bole?
WHO WILL RISE?

Reply
Like

Joined: 16 Aug 2010, 05:25

29 Mar 2012, 12:42 #11

WND @ Mar 29 2012, 08:00 PM wrote: ampang dokek dah ni..cod bole?
boleh aje...tesco ampang..tp kena deal betul2..sy bz sikit sekarang..
Ampang(Kg Pandan) ~ Cheras(Taman Segar)~ Segamat(Gemereh)
Reply
Like

Joined: 06 Sep 2008, 05:42

29 Mar 2012, 14:06 #12

mantoppp gituuu............................bumppp
FOR SALE...

konteki...0124533667
fuhhh....mantoppp...tip topppp...hip hoppp serta pastinya ngetopppp....
KITA BAKOO AJE...
Reply
Like

Joined: 16 Aug 2010, 05:25

29 Mar 2012, 14:23 #13

raimyyy @ Mar 29 2012, 10:06 PM wrote: mantoppp gituuu............................bumppp
TQ..
Ampang(Kg Pandan) ~ Cheras(Taman Segar)~ Segamat(Gemereh)
Reply
Like

Joined: 31 Oct 2008, 10:10

29 Mar 2012, 14:42 #14

simpan skali,tgk jumlah berkali2..

cukup bulan,keluar dialog ni

"abah pinjam duit ye nak,nk bayo sewa umah n bil letrik".....

miahahaha..

sori bang bkn kondem,saje wat selingan.any way mmg produk super b utk ajar anak2 menabung.den tak bleh bli sbb den antara pengguna dialog di atas.

miahahaha..

BUMP utk produk my friend..



JOM BERJIMAT =>> http://aebubblesoft.blogspot.com


.....newBIZ 4evER.....

                         mohammad erMAN
                             0163424450
                   erman_ae@yahoo.com.my
Reply
Like

Joined: 16 Aug 2010, 05:25

30 Mar 2012, 00:53 #15

erman @ Mar 29 2012, 10:42 PM wrote: simpan skali,tgk jumlah berkali2..

cukup bulan,keluar dialog ni

"abah pinjam duit ye nak,nk bayo sewa umah n bil letrik".....

miahahaha..

sori bang bkn kondem,saje wat selingan.any way mmg produk super b utk ajar anak2 menabung.den tak bleh bli sbb den antara pengguna dialog di atas.

miahahaha..

BUMP utk produk my friend..
Hahaha..kalau anak abg beli ni compom xleh pinjam lagi sebab anak x bagi pasword,xlehla buka laci tu hehehehe... :lol:..TQ sbb sudi melihat iklan ni.. :)
Ampang(Kg Pandan) ~ Cheras(Taman Segar)~ Segamat(Gemereh)
Reply
Like

Joined: 10 Nov 2010, 20:01

30 Mar 2012, 03:26 #16

bro brg ader lgi x?agak berminat..
Reply
Like

Joined: 16 Aug 2010, 05:25

30 Mar 2012, 03:41 #17

apexi_5957 @ Mar 30 2012, 11:26 AM wrote: bro brg ader lgi x?agak berminat..
ada...sila sms
Ampang(Kg Pandan) ~ Cheras(Taman Segar)~ Segamat(Gemereh)
Reply
Like

Joined: 16 Feb 2009, 04:19

30 Mar 2012, 09:07 #18

time raya elok gak buat bg hadiah
Lidah orang yang berakal terletak di belakang hatinya.
Hati orang yang bodoh terletak di belakang lidahnya
COMPUTER GENERATED,NO SIGNATURE IS REQUIRED
Reply
Like

Joined: 04 Mar 2008, 15:14

30 Mar 2012, 12:11 #19

wauuuuuu....wauuuuuuu...!!!! bulan depan haku hangkat..
<center>
No. Telefon : 019-7512221
Email Rasmi : cikgubob@sagaiswaraclub.com
Facebook: Al-Bukhari Ibnu Al-Razi
Lokasi : Batu Pahat - Parit Raja - Air Hitam




</a></center>
Reply
Like

Joined: 16 Aug 2010, 05:25

31 Mar 2012, 00:27 #20

Cikgu Bob @ Mar 30 2012, 08:11 PM wrote: wauuuuuu....wauuuuuuu...!!!! bulan depan haku hangkat..
Bulan depan tu hari ahad ni la cikgu bob..hehehe.. :)
Ampang(Kg Pandan) ~ Cheras(Taman Segar)~ Segamat(Gemereh)
Reply
Like

Joined: 27 Nov 2008, 07:20

02 Apr 2012, 05:48 #21

kalu syiling baru boleh ker???


BRo...aYaT Tu KaLau BoLeH JaNGaN MaCaM DRaMa PeTaNG2...Gua TaK BoLeH BLaH La...TaK BoLeH TeRiMa BRo


kEmbAlI mEnjAdI stUdEnt
Reply
Like

Joined: 24 Jun 2008, 08:39

02 Apr 2012, 07:55 #22

menarik! aku ingat dier jual ATM yang besar tu! huhahuahuhuahauaha...

bump utk item yang amat menarik dan murah!

IswaraKITT, a project that will revive the once known legend: Proton KNIGHT



Contact: +6017-3371601
email : shah_ada@yahoo.com
locations: DBKL Tower 3/ Bandar Tun Razak KL
Amateur Callsign = 9W2-NRT
Commercial Callsign = PR-KIT
SIC Callsign= SIC KIT
SIC-2,197


beberapa items nk diletgo:
1. Spoiler Iswara Aeroback Original (hijau gelap) RM 65
2. Grill Iswara original (ijau gelap) RM 35
3. Grill iswara LMSS itam rm 35
4. Ekzos sensor Proton Wira (VDO), BLM, Waja RM 150


MyRide Knight Industries Ten Thousand (KITT)

Check site nie utk items aku Items selling in Autoworld.com.my
Reply
Like

Joined: 16 Aug 2010, 05:25

02 Apr 2012, 13:10 #23

IswaraKITT @ Apr 2 2012, 03:55 PM wrote: menarik! aku ingat dier jual ATM yang besar tu! huhahuahuhuahauaha...

bump utk item yang amat menarik dan murah!
hahahaha.... :lol:
Ampang(Kg Pandan) ~ Cheras(Taman Segar)~ Segamat(Gemereh)
Reply
Like

Joined: 16 Aug 2010, 05:25

26 Apr 2012, 01:23 #24

BUMP STOK BARU SAMPAI..
Ampang(Kg Pandan) ~ Cheras(Taman Segar)~ Segamat(Gemereh)
Reply
Like

Joined: 16 Aug 2010, 05:25

09 May 2012, 01:01 #25

Bump barang banyak stok baru sampai..masih ada yg berminat ke ???... :lol: :lol:
Ampang(Kg Pandan) ~ Cheras(Taman Segar)~ Segamat(Gemereh)
Reply
Like

Joined: 16 Aug 2010, 05:25

25 May 2012, 02:34 #26

BUMP STOK tinggal warna biru....
Ampang(Kg Pandan) ~ Cheras(Taman Segar)~ Segamat(Gemereh)
Reply
Like