Mencari Door Visor Eontech

Mencari barang-barang??? Beritahu kami disini untuk kemudahan anda...
------------------------------------------------------------
Pihak Pengurusan S.I.C TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB sekiranya berlaku sebarang permasalahan diantara penjual & pembeli semasa transaksi dilaksanakan.

Sekiranya transaksi yang dilaksanakan didapati bermasalah, penjual @ pembeli dinasihatkan agar merujuk kepada Polis DiRaja Malaysia (PDRM) & Kementerian Perdagangan Dalam Negeri & Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) untuk tindakan undang-undang selanjutnya.
-----------------------------------------------------------

Mencari Door Visor Eontech

Joined: 21 May 2008, 05:57

29 Mar 2011, 00:21 #1

salam rakan2 sahabat2..

saya disini hendak mencari door visor eon tech yg jenis selit punya..utk pintu belakang...

jenuh dh mencari dlm seksyen jual beli..

ada jumpa..tp dah jual..n ada yg dh di booking..

sy cuma memerlukan yg belakang sahaja..

depan dah ada..

kalau sesiapa yg ada simpan..or ada jalan2 kat hapkat terjumpa..


sila roger saya..samada pm..or kol..seperti no di tanda kaki..

tolong ye.
mIsTaKEN IdEnTiTy
012-7764460
din-amsterjr
SIC - 1942

Location: Putrajaya-Cyberjaya-Johor Bahru-Kota Tinggi

Offline Member

i'm hepi in dis club...



Reply
Like

Joined: 07 Oct 2007, 08:56

29 Mar 2011, 00:49 #2

kawan ada tp belakang jenis tampal dari luar depan jenis selit...
Reply
Like

Joined: 11 Jun 2008, 01:58

29 Mar 2011, 01:47 #3

cuba kol zam tnb rasa aku dia ado yang belakang punya... kol terus... :D
SIC 2102 @ WFB 967
012-3405685 / 019-3217917 - zam ciklie
"S.I.C KELAB YANG TERBAIK"
Subang Jaya-USJ-Langgar-Kota Sarang Semut
Barang2 keta tuk dijual :-
grill c12 paten jalur2 150nett
Side Mirror C11 RM180
lampu belakang c12 RM 250
Door visor plastik sepasang depan jer RM 120
desbot fiore kelabu RM 750
cermin tigasegi sepasang mmc putih 100nett
hapdet 3/4/2013
Reply
Like

Joined: 21 May 2008, 05:57

29 Mar 2011, 02:03 #4

ciklie4 @ Mar 29 2011, 09:47 AM wrote: cuba kol zam tnb rasa aku dia ado yang belakang punya... kol terus... :D
ciklie..ye ke..tp ada tgk thread zam tn...dh sold dah barang tuh...ke zam ada byk stok..huhu..
mIsTaKEN IdEnTiTy
012-7764460
din-amsterjr
SIC - 1942

Location: Putrajaya-Cyberjaya-Johor Bahru-Kota Tinggi

Offline Member

i'm hepi in dis club...



Reply
Like

Joined: 17 Apr 2010, 13:17

29 Mar 2011, 02:12 #5

tumpang thread ye tuan tnh.. ^_^
kawan ada tp belakang jenis tampal dari luar depan jenis selit...
kondisi ok x bro? sy pon mencari gak. x kisah selit or lekat.
area mana?




Proud 4G15P Owner
Reply
Like

Joined: 11 Jun 2008, 01:58

29 Mar 2011, 02:13 #6

amsterjr @ Mar 29 2011, 10:03 AM wrote: ciklie..ye ke..tp ada tgk thread zam tn...dh sold dah barang tuh...ke zam ada byk stok..huhu..
cuba la mana tau ado rezeki ko... klu takdop tungguuuuuuuuuuuuuuuu kawan yang lain offer plak.. hihhihi :lol:
SIC 2102 @ WFB 967
012-3405685 / 019-3217917 - zam ciklie
"S.I.C KELAB YANG TERBAIK"
Subang Jaya-USJ-Langgar-Kota Sarang Semut
Barang2 keta tuk dijual :-
grill c12 paten jalur2 150nett
Side Mirror C11 RM180
lampu belakang c12 RM 250
Door visor plastik sepasang depan jer RM 120
desbot fiore kelabu RM 750
cermin tigasegi sepasang mmc putih 100nett
hapdet 3/4/2013
Reply
Like

Joined: 21 May 2008, 05:57

29 Mar 2011, 03:06 #7

huhuhu..sebenar nye..yg belakang ada..tp x cukup..sebelah je yg ada..jd xkan nak cari sebelah je kan..
tu yg nak cari dua2 belah..

xpo2...kwn terai kontek zam tanya..
mIsTaKEN IdEnTiTy
012-7764460
din-amsterjr
SIC - 1942

Location: Putrajaya-Cyberjaya-Johor Bahru-Kota Tinggi

Offline Member

i'm hepi in dis club...



Reply
Like

Joined: 21 May 2008, 05:57

29 Mar 2011, 04:31 #8

masih mencari lagi...saper2 ader..roger2 la ye..
mIsTaKEN IdEnTiTy
012-7764460
din-amsterjr
SIC - 1942

Location: Putrajaya-Cyberjaya-Johor Bahru-Kota Tinggi

Offline Member

i'm hepi in dis club...



Reply
Like

Joined: 28 Jun 2008, 04:52

29 Mar 2011, 11:04 #9

tguuuuuuuuuuuuuuuuuu




P/s : UNTUK LOCK/UNLOCK @ JUAL/BELI/CARIAN SIC, SILA PM ATAU SMS ABAM B :

"Contact method/details"
================

H/set,Whatsapp :-> 019~3323439

~Add My Facebook~ :

https://www.facebook.com/borhan77
Reply
Like

Joined: 19 Jul 2009, 03:21

29 Mar 2011, 12:20 #10

kawan ade..nk ke?
FLY THE SKY
emeil:syam_mtc@yahoo.com
fb:tg badrul hisyam
THE RED WARRIOR
TEL:0139806456






slow2 sudah...
..................
NEW LOCATION-JITRA,KEDAH...
Reply
Like

Joined: 21 May 2008, 05:57

30 Mar 2011, 01:25 #11

bad_fiorare @ Mar 29 2011, 08:20 PM wrote: kawan ade..nk ke?
nak2...

:)
mIsTaKEN IdEnTiTy
012-7764460
din-amsterjr
SIC - 1942

Location: Putrajaya-Cyberjaya-Johor Bahru-Kota Tinggi

Offline Member

i'm hepi in dis club...



Reply
Like

Joined: 21 May 2008, 05:57

30 Mar 2011, 08:23 #12

bump masih mencari lagi..
mIsTaKEN IdEnTiTy
012-7764460
din-amsterjr
SIC - 1942

Location: Putrajaya-Cyberjaya-Johor Bahru-Kota Tinggi

Offline Member

i'm hepi in dis club...



Reply
Like

Joined: 21 May 2008, 05:57

31 Mar 2011, 05:58 #13

barang dh dpt..tq pd bad...

mod leh lock la topic sy ni..
mIsTaKEN IdEnTiTy
012-7764460
din-amsterjr
SIC - 1942

Location: Putrajaya-Cyberjaya-Johor Bahru-Kota Tinggi

Offline Member

i'm hepi in dis club...



Reply
Like

Joined: 11 Aug 2008, 18:02

20 Apr 2011, 08:22 #14

Salam, alang-alang dah ada orang bukak saya pun mencari gak tapi if boleh 1 set r...if ada stock or ada nak tolak leh sms ( dialukan ) or PM..Thanks... :)


Nick Name : Black_Armor ( Hafiz )
H/P : 017-3165729
Reply
Like

Joined: 04 May 2011, 13:51

23 Jan 2014, 11:48 #15

As salam .... Tuan tuan....
Tumpang thread...
Mencari door visor selit depan kiri kanan...
Kalau ade dalam simpanan... Mohon buat jualan amal pada sy... Sila watsup/sms/pm 0199661319 - amin

Macehhhhhhhh
Reply
Like