Lmst Door Trim

tempat duduk, papan pemuka, tombol gear, karpet, dll...
------------------------------------------------------------
Pihak Pengurusan S.I.C TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB sekiranya berlaku sebarang permasalahan diantara penjual & pembeli semasa transaksi dilaksanakan.

Sekiranya transaksi yang dilaksanakan didapati bermasalah, penjual @ pembeli dinasihatkan agar merujuk kepada Polis DiRaja Malaysia (PDRM) & Kementerian Perdagangan Dalam Negeri & Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) untuk tindakan undang-undang selanjutnya.
-----------------------------------------------------------

Lmst Door Trim

Joined: 29 Dec 2010, 09:11

24 Jan 2011, 01:40 #1

Salam Warga2 SIC semua.

LMST Door trim untuk dijual.
complete set termasuk
handle,
cover handle,
pin lock,
pull cup &
bracket

price rm 400 complete set.. plug n play je.

sesiapa berminat untuk tempah akhir bulan ni boleh pm saya..

barang semua baru & original

barang dah terhad..
tq :)



@ call saya 0136064188

bump
Reply
Like

Joined: 10 Aug 2009, 20:50

24 Jan 2011, 12:27 #2

aik.. apsal post sama? thread lama da close ke?

Reply
Like

Joined: 03 Aug 2008, 05:09

25 Jan 2011, 02:04 #3

Bro, nak tanye sikit.

Door trim yang ko jual ni jenis yang panjang handel dia ke yang jenis pendek ???



Panjang .





Pendek .

Reply
Like

Joined: 10 Aug 2009, 20:50

25 Jan 2011, 02:08 #4

dalam gambo dia pendek.. apsal bro?

Reply
Like

Joined: 03 Aug 2008, 05:09

25 Jan 2011, 02:36 #5

ekudz @ Jan 25 2011, 11:08 AM wrote: dalam gambo dia pendek.. apsal bro?
yg gambor punya belakang . hhehe

Aku nak cari yang handel panjang.
Reply
Like

Joined: 29 Dec 2010, 09:11

25 Jan 2011, 06:49 #6

ekudz @ Jan 24 2011, 08:27 PM wrote: aik.. apsal post sama? thread lama da close ke?
belum lagi bro... nak delate bro.. just update price. <_<
Reply
Like

Joined: 10 Aug 2009, 20:50

25 Jan 2011, 06:53 #7

turun harga.. nice!! tapi ble je edit dekat 1st post ko tu.. xpayah bukak baru..
kalau da turun.. offer aku yang dulu turun x?

Reply
Like

Joined: 29 Dec 2010, 09:11

25 Jan 2011, 06:54 #8

SKYTECH @ Jan 25 2011, 10:04 AM wrote: Bro, nak tanye sikit.

Door trim yang ko jual ni jenis yang panjang handel dia ke yang jenis pendek ???



Panjang .





Pendek .

nanti kawe check yg panjang ada tak stock.
kalau ada nanti kawe letak pic.. tq :D
Reply
Like

Joined: 29 Dec 2010, 09:11

25 Jan 2011, 06:56 #9

ekudz @ Jan 25 2011, 02:53 PM wrote: turun harga.. nice!! tapi ble je edit dekat 1st post ko tu.. xpayah bukak baru..
kalau da turun.. offer aku yang dulu turun x?
sorry bro tak pandai sgt.. hehehehe... harga turun rm350... tu lah nak ambil order sama yg nak pakai sebelum raya cina ni... yg lama pun turun gak ler bro.bro punya pasal takde masalah boleh deal lagi..hehehehe ;)
Reply
Like

Joined: 10 Aug 2009, 20:50

25 Jan 2011, 07:28 #10

abdullah @ Jan 25 2011, 02:56 PM wrote:
ekudz @ Jan 25 2011, 02:53 PM wrote: turun harga.. nice!! tapi ble je edit dekat 1st post ko tu.. xpayah bukak baru..
kalau da turun.. offer aku yang dulu turun x?
sorry bro tak pandai sgt.. hehehehe... harga turun rm350... tu lah nak ambil order sama yg nak pakai sebelum raya cina ni... yg lama pun turun gak ler bro.bro punya pasal takde masalah boleh deal lagi..hehehehe ;)
pm rege k ...

Reply
Like

Joined: 03 Aug 2008, 05:09

25 Jan 2011, 07:41 #11

kALAU ada yang panjang , simpan satu complete set bagi i . k. Pm i terus kalau ada stock panjang. TQ .
Reply
Like

Joined: 29 Dec 2010, 09:11

25 Jan 2011, 08:16 #12

SKYTECH @ Jan 25 2011, 03:41 PM wrote: kALAU ada yang panjang , simpan satu complete set bagi i . k. Pm i terus kalau ada stock panjang. TQ .
oriat bro...
Reply
Like

Joined: 10 Aug 2008, 09:48

25 Jan 2011, 12:15 #13

kalau ade yang panjang, kasi simpan satu complete set gaks...kasi pm ai skali..hehe
Reply
Like

Joined: 10 Aug 2009, 20:50

25 Jan 2011, 13:30 #14

masyukkkk !!! :lol:

Reply
Like

Joined: 29 Dec 2010, 09:11

26 Jan 2011, 09:29 #15

ekudz @ Jan 25 2011, 09:30 PM wrote: masyukkkk !!! :lol:
bump...
Reply
Like

Joined: 03 Aug 2008, 05:09

05 Feb 2011, 05:03 #16

kALAU ada yang panjang , simpan satu complete set bagi i . k. Pm i terus kalau ada stock panjang. TQ .
Reply
Like

Joined: 18 Oct 2008, 18:33

11 Feb 2011, 02:36 #17

slm..door trim ada lg x?berminat ni, kalau siap pos ke johor brp rm?
jcv 5522
maszjemilz@hotmail.com
019-7225663
Reply
Like

Joined: 09 Sep 2011, 19:38

09 Sep 2011, 19:40 #18

door trim lmst sedang dicari.....ada sila PM-019-6929577......segera
Reply
Like

Joined: 30 Aug 2007, 05:46

10 Oct 2011, 07:23 #19

nak beli door trim pintu blkg je, kiri & kanan..PM price.. tQ :D
~nizam : 016 - 3673674~

Disc brake depan Mirage/Perdana, diperlukan...juga door trim LMST utk pintu blkg, kiri & kanan.
Reply
Like

Joined: 18 Sep 2007, 22:04

19 Oct 2011, 04:01 #20

bro nk bli bukak pintu pintu belah driver jer..

bleh??
- Syahrur Radzy
012-7624678
Kerinchi --> Pt. Raja --> Kerinchi
Reply
Like

Joined: 31 Aug 2009, 05:58

17 Nov 2011, 02:52 #21

boleh masok saga iswara lame x bro ?
kalau boleh, pnp or kene mod ?
Reply
Like

Joined: 04 Mar 2010, 14:24

20 Nov 2011, 02:42 #22

omarozani @ Nov 17 2011, 10:52 AM wrote: boleh masok saga iswara lame x bro ?
kalau boleh, pnp or kene mod ?
plug n play.
Reply
Like

Joined: 13 Dec 2011, 18:15

13 Dec 2011, 19:33 #23

salam. bro saya berminat nak beli door trim ni :)
adal lagi tak? saya dduk kat area ampang.
kalau ada lagi abg bgtau ya nanti saya call kita deal.
thankss :)
Assalamualaikum.
Contact Number : 0173083840
Pemilik tetap saga magma MU1181 ;)
Masih newbies dalam hal2 kereta nih.
Harap otai2 semua dapat membantu. Thanksss :)
Reply
Like

Joined: 29 Dec 2010, 09:11

22 Dec 2011, 08:31 #24

nazhrin @ Dec 14 2011, 03:33 AM wrote: salam. bro saya berminat nak beli door trim ni :)
adal lagi tak? saya dduk kat area ampang.
kalau ada lagi abg bgtau ya nanti saya call kita deal.
thankss :)
Salam Warga SIC

Sekarang Stock untuk LMST door trim sudah kembali..
Hanye ada beberapa set sahaja.
Sesiapa berminat boleh SMS@ call saya untuk deal
0176210620
Tentang price ada naik sedikit coz barang dapat mahal..
Condition barang semua barang baru & original complete dengan inside handle,cover
inside handle,buttom lock & box pull cup... PLUG n PLAY je..

Tq
SIC :D :D :D :D
Reply
Like

Joined: 12 Sep 2007, 19:30

22 Dec 2011, 08:57 #25

lokasi mana?

PM price aku 1 set.

lokasi KL
!!!^Ap@i~*~Sp!DeR^!!!
Call : 019-7345704
emel : jimb_it@yahoo.com
Putrajaya, Jln Semarak, Batu Pahat

Reply
Like

Joined: 03 Aug 2008, 05:09

22 Dec 2011, 09:07 #26

siegehart @ Dec 22 2011, 05:57 PM wrote: lokasi mana?

PM price aku 1 set.

lokasi KL
Ko call terus je, bos ni jarang online, area shah alam kot kalau x silap.
Reply
Like

Joined: 29 Dec 2010, 09:11

22 Dec 2011, 12:00 #27

siegehart @ Dec 22 2011, 04:57 PM wrote: lokasi mana?

PM price aku 1 set.

lokasi KL
SAYA HANTAR KL PUN TAKPE BRO.. BILA LEH JUMPA BRO :D
Reply
Like

Joined: 29 Dec 2010, 09:11

22 Dec 2011, 12:02 #28

SKYTECH @ Dec 22 2011, 05:07 PM wrote:
siegehart @ Dec 22 2011, 05:57 PM wrote: lokasi mana?

PM price aku 1 set.

lokasi KL
Ko call terus je, bos ni jarang online, area shah alam kot kalau x silap.
YE BRO BRO SKYTECH... TQ BRO.. SESIAPA BERMINAT BOLEH DEAL TERUS COZ BARANG PUN TAK BYK..TQ
Reply
Like

Joined: 29 Dec 2010, 09:11

23 Dec 2011, 01:34 #29

abdullah @ Dec 22 2011, 08:02 PM wrote:
SKYTECH @ Dec 22 2011, 05:07 PM wrote:
siegehart @ Dec 22 2011, 05:57 PM wrote: lokasi mana?

PM price aku 1 set.

lokasi KL
Ko call terus je, bos ni jarang online, area shah alam kot kalau x silap.
YE BRO BRO SKYTECH... TQ BRO.. SESIAPA BERMINAT BOLEH DEAL TERUS COZ BARANG PUN TAK BYK..TQ
bump... :D :D :D :D
Reply
Like

Joined: 29 Dec 2010, 09:11

26 Dec 2011, 07:31 #30

abdullah @ Jan 24 2011, 09:40 AM wrote: Salam Warga2 SIC semua.

LMST Door trim untuk dijual.
complete set termasuk
handle,
cover handle,
pin lock,
pull cup &
bracket

price rm 350 complete set.. plug n play je.

sesiapa berminat untuk tempah akhir bulan ni boleh pm saya..

barang semua baru & original

barang dah terhad..
tq :)



@ call saya 0136064188
bump :D :D :D
Reply
Like

Joined: 10 Aug 2009, 20:50

26 Dec 2011, 14:40 #31

muncul pun .. lama gila aku tunggu .. camne bos .. deal cam dulu? aku nak depan je boleh? cod area umah kita je seksyen 19 .. leh lepak kedai acc baru dekat seks20 tu ..

Reply
Like

Joined: 29 Dec 2010, 09:11

26 Dec 2011, 17:42 #32

ekudz @ Dec 26 2011, 10:40 PM wrote: muncul pun .. lama gila aku tunggu .. camne bos .. deal cam dulu? aku nak depan je boleh? cod area umah kita je seksyen 19 .. leh lepak kedai acc baru dekat seks20 tu ..
hahahaah... bagi no.phone bro.. nanti kawe call..... ;) ;)
Reply
Like

Joined: 10 Aug 2009, 20:50

26 Dec 2011, 17:47 #33

abdullah @ Dec 27 2011, 01:42 AM wrote: hahahaah... bagi no.phone bro.. nanti kawe call..... ;) ;)
huhu.. hilang da phone number aku .. huhu!!~

epul@0123647255

Kalau xdapat call .. sms jek .. takut aku tido .. biasala keje shift

Reply
Like

Joined: 29 Dec 2010, 09:11

29 Dec 2011, 09:33 #34

abdullah @ Dec 26 2011, 03:31 PM wrote:
abdullah @ Jan 24 2011, 09:40 AM wrote: Salam Warga2 SIC semua.

LMST Door trim untuk dijual.
complete set termasuk
handle,
cover handle,
pin lock,
pull cup &
bracket

price rm 350 complete set.. plug n play je.

sesiapa berminat untuk tempah akhir bulan ni boleh pm saya..

barang semua baru & original

barang dah terhad..
tq&nbsp; :)



@ call saya 0136064188
bump :D :D :D
bump :D :D :D
Reply
Like

Joined: 10 Aug 2009, 20:50

29 Dec 2011, 11:20 #35

ekudz @ Dec 27 2011, 01:47 AM wrote: huhu.. hilang da phone number aku .. huhu!!~

epul@0123647255

Kalau xdapat call .. sms jek .. takut aku tido .. biasala keje shift
xcol@sms pun :P

Reply
Like

Joined: 29 Dec 2010, 09:11

30 Dec 2011, 00:56 #36

ekudz @ Dec 29 2011, 07:20 PM wrote:
ekudz @ Dec 27 2011, 01:47 AM wrote: huhu.. hilang da phone number aku .. huhu!!~

epul@0123647255

Kalau xdapat call .. sms jek .. takut aku tido .. biasala keje shift
xcol@sms pun :P
ada.. nanti saya call -_- -_-
Reply
Like

Joined: 29 Dec 2010, 09:11

03 Jan 2012, 02:19 #37

abdullah @ Jan 24 2011, 09:40 AM wrote: Salam Warga2 SIC semua.

LMST Door trim untuk dijual.
complete set termasuk
handle,
cover handle,
pin lock,
pull cup &
bracket

price rm 350 complete set.. plug n play je.

sesiapa berminat untuk tempah akhir bulan ni boleh pm saya..

barang semua baru & original

barang dah terhad..
tq :)



@ call saya 0136064188
bump :D :D
Reply
Like

Joined: 15 Apr 2011, 06:41

03 Jan 2012, 03:17 #38

abdullah @ Jan 24 2011, 09:40 AM wrote: Salam Warga2 SIC semua.

LMST Door trim untuk dijual.
complete set termasuk
handle,
cover handle,
pin lock,
pull cup &
bracket

price rm 350 complete set.. plug n play je.

sesiapa berminat untuk tempah akhir bulan ni boleh pm saya..

barang semua baru & original

barang dah terhad..
tq :)



@ call saya 0136064188
salam.. bro..item ade lagi tak klu pos baper lak kos dia... lokasi pos jerteh.. mmg lame dh cari nie..

nie phone aku.. 019-2352554=dino
Reply
Like

Joined: 29 Dec 2010, 09:11

05 Jan 2012, 08:52 #39

Fiore Merah @ Jan 3 2012, 11:17 AM wrote:
abdullah @ Jan 24 2011, 09:40 AM wrote: Salam Warga2 SIC semua.

LMST Door trim untuk dijual.
complete set termasuk
handle,
cover handle,
pin lock,
pull cup &
bracket

price rm 350 complete set.. plug n play je.

sesiapa berminat untuk tempah akhir bulan ni boleh pm saya..

barang semua baru & original

barang dah terhad..
tq&nbsp; :)



@ call saya 0136064188
salam.. bro..item ade lagi tak klu pos baper lak kos dia... lokasi pos jerteh.. mmg lame dh cari nie..

nie phone aku.. 019-2352554=dino
saya call bro..tq :D :D :D
Reply
Like

Joined: 10 Aug 2009, 20:50

05 Jan 2012, 10:22 #40

thx to seller ... barang terbaekkk.. siap leh buat sales dekat kedai acc.. wakaka!!~

Reply
Like

Joined: 29 Dec 2010, 09:11

06 Jan 2012, 03:59 #41

ekudz @ Jan 5 2012, 06:22 PM wrote: thx to seller ... barang terbaekkk.. siap leh buat sales dekat kedai acc.. wakaka!!~
thanks pol..hahahahah
kat ACC aku tak bagi price mcm aku bagi kat SIC lah...huhuhuh
:P :P :P :P
Reply
Like

Joined: 29 Dec 2010, 09:11

08 Jan 2012, 15:49 #42

abdullah @ Jan 24 2011, 09:40 AM wrote: Salam Warga2 SIC semua.

LMST Door trim untuk dijual.
complete set termasuk
handle,
cover handle,
pin lock,
pull cup &
bracket

price rm 420 complete set.. plug n play je.

sesiapa berminat untuk tempah akhir bulan ni boleh pm saya..

barang semua baru & original

barang dah terhad..
tq :)



@ call saya 0136064188
bump... brg ada lagi.. ada sesiapa berminat terus call @ sms je sebelum terlambat..heheheheh :) :)
Reply
Like

Joined: 04 Aug 2010, 18:06

08 Jan 2012, 16:16 #43

Masyuuuuuuuk laah!!!!!
Reply
Like

Joined: 21 Jun 2011, 18:11

10 Jan 2012, 06:32 #44

pm yg panjang punye. pnp kat iswara lama je kan
Reply
Like

Joined: 29 Dec 2010, 09:11

12 Jan 2012, 17:46 #45

thoy4 @ Jan 10 2012, 02:32 PM wrote: pm yg panjang punye. pnp kat iswara lama je kan
handle saya panjang dah lama takde bro..saya ada yg design baru je handle pendek je.. kalau sesiapa berminat call @ sms brg dah hampir surut dah..hehehehe
Reply
Like

Joined: 29 Dec 2010, 09:11

16 Jan 2012, 08:22 #46

abdullah @ Jan 8 2012, 11:49 PM wrote:
abdullah @ Jan 24 2011, 09:40 AM wrote: Salam Warga2 SIC semua.

LMST Door trim untuk dijual.
complete set termasuk
handle,
cover handle,
pin lock,
pull cup &
bracket

price rm 420 complete set.. plug n play je.

sesiapa berminat untuk tempah akhir bulan ni boleh pm saya..

barang semua baru & original

barang dah terhad..
tq&nbsp; :)



@ call saya 0136064188
bump... brg ada lagi.. ada sesiapa berminat terus call @ sms je sebelum terlambat..heheheheh :) :)
bump.. ada sape2 lagi berminat..... sempena tahun baru cina ni.. hehehehe :D :D
Reply
Like

Joined: 29 Nov 2009, 14:08

17 Jan 2012, 11:57 #47

abdullah @ Jan 16 2012, 04:22 PM wrote:
abdullah @ Jan 8 2012, 11:49 PM wrote:
abdullah @ Jan 24 2011, 09:40 AM wrote: Salam Warga2 SIC semua.

LMST Door trim untuk dijual.
complete set termasuk
handle,
cover handle,
pin lock,
pull cup &
bracket

price rm 420 complete set.. plug n play je.

sesiapa berminat untuk tempah akhir bulan ni boleh pm saya..

barang semua baru & original

barang dah terhad..
tq  :)



@ call saya 0136064188
bump... brg ada lagi.. ada sesiapa berminat terus call @ sms je sebelum terlambat..heheheheh :) :)
bump.. ada sape2 lagi berminat..... sempena tahun baru cina ni.. hehehehe :D :D
dia punye handle jenis pendek ke panjang?
kalau ade yg panjang booked tuk aku satu set
Reply
Like

Joined: 10 Aug 2009, 20:50

17 Jan 2012, 12:29 #48

iswara_typeR @ Jan 17 2012, 07:57 PM wrote:
abdullah @ Jan 16 2012, 04:22 PM wrote:
abdullah @ Jan 8 2012, 11:49 PM wrote: bump... brg ada lagi.. ada sesiapa berminat terus call @ sms je sebelum terlambat..heheheheh :) :)
bump.. ada sape2 lagi berminat..... sempena tahun baru cina ni.. hehehehe :D :D
dia punye handle jenis pendek ke panjang?
kalau ade yg panjang booked tuk aku satu set
aku jawabkan .. jenis pendek .. panjang da jadi rare ..

Reply
Like

Joined: 03 Jan 2012, 20:37

24 Jan 2012, 22:19 #49

pm harga pling meyesal...dpn kiri kanan...
Reply
Like

Joined: 29 Dec 2010, 09:11

26 Jan 2012, 08:02 #50

maillmstkebal @ Jan 25 2012, 06:19 AM wrote: pm harga pling meyesal...dpn kiri kanan...
bro boleh nak beli yg depan.. kena tunggu ada org tak nak beli yg belakang.. kalau ada kita on bro..hehehehe :D :D
Reply
Like