Iswara 1.5 Manual

Jualan barang-barang automotif...kasi lelong disini!!!
------------------------------------------------------------
Pihak Pengurusan S.I.C TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB sekiranya berlaku sebarang permasalahan diantara penjual & pembeli semasa transaksi dilaksanakan.

Sekiranya transaksi yang dilaksanakan didapati bermasalah, penjual @ pembeli dinasihatkan agar merujuk kepada Polis DiRaja Malaysia (PDRM) & Kementerian Perdagangan Dalam Negeri & Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) untuk tindakan undang-undang selanjutnya.
-----------------------------------------------------------

Iswara 1.5 Manual

Joined: 15 May 2011, 06:26

17 Apr 2013, 04:19 #1

Saya ingin menjual iswara aeroback 1999 1.5 manual. Enjin di upgrade dari 1.3 tapi belum register lagi. Enjin lama pun ada lagi. Dalaman standard ada power steering. Menggunakan Powerzone Performance Cam dan Extractor. Brake servo & booster pakai nissan silvia dan menggunakan bendix brake depan dan belakang. Enjin beli recond jepun dan ada surat lengkap. Timing belt & clutch set juga baru. Laju = 180kmh+ kalau berani. pernah test sekali je.. Nak jual kerana nak kena pakai kereta auto sebab tangan kiri dah sakit, susah nak tukar gear manual. Harga ditawarkan RM 8500. Loan dan tukar nama kena buat sendiri. SMS saya 018-269 5212, insyaAllah saya akan cuba balas. Wassalam.
Reply
Like