Gps 5 Inch High Quality From China Germany

pemain DVD @ CD @ kaset, speakers, EQs, amplifiers, alat GPS untuk sistem audio visual kereta anda...
------------------------------------------------------------
Pihak Pengurusan S.I.C TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB sekiranya berlaku sebarang permasalahan diantara penjual & pembeli semasa transaksi dilaksanakan.

Sekiranya transaksi yang dilaksanakan didapati bermasalah, penjual @ pembeli dinasihatkan agar merujuk kepada Polis DiRaja Malaysia (PDRM) & Kementerian Perdagangan Dalam Negeri & Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) untuk tindakan undang-undang selanjutnya.
-----------------------------------------------------------
Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Sep 29 2011, 04:05 AM #101

blink @ Sep 28 2011, 12:08 PM wrote: cer pm las rege nak buat hantaran hehehe
hihi..buat hantaran ek,,ok,check pm :)
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Oct 3 2011, 04:16 AM #102

bump untuk pagi ni,,,,,:)
Quote
Like
Share

Joined: Feb 25 2008, 04:43 PM

Oct 3 2011, 06:37 AM #103

sms x reply pun...
Quote
Like
Share

Joined: Dec 27 2010, 09:10 AM

Oct 4 2011, 12:49 AM #104

pm best price ngan cara2 gunanyer...
Pekan....Shah Alam....Taiping

012-2625081
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Oct 6 2011, 02:41 AM #105

genggone @ Oct 3 2011, 02:37 PM wrote: sms x reply pun...
hihi,,bkn tknk reply bro,,aku guna maxis hot tiket,,sms yg ko antar tu aku tk blh reply guna maxis hot ticket sebab number tu number lain sikit,,

sms aku guna num hp yg normal blh tk bro,,senang nk reply,,

:)
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Oct 11 2011, 05:59 AM #106

bumpppp!! thanks to wisah club,,order 10 unit semalam :)
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Oct 12 2011, 08:09 AM #107

bump!!!!
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Oct 13 2011, 09:01 AM #108

bump untuk arinniii
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Oct 18 2011, 09:29 AM #109

bump ariniiii
Quote
Like
Share

Joined: Aug 24 2008, 08:22 AM

Oct 18 2011, 08:55 PM #110

garmin xde ek gps ni?
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Oct 18 2011, 11:05 PM #111

Gasak Sampai Rosak @ Oct 19 2011, 04:55 AM wrote: garmin xde ek gps ni?
salam,,garmin ada..tp tk stable sgt..

ada 5 software map dlm gps ni,,papago x8,garmin, igo, mapking dan powermap

kalau nk ikutkan,,papago lagi best,,ada 3d..ada real junction..

:)
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Oct 21 2011, 09:37 AM #112

bump ariniiii
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Nov 1 2011, 02:36 AM #113

bumpp pagi niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Quote
Like
Share

Joined: Nov 19 2007, 05:12 AM

Nov 1 2011, 08:35 AM #114

ptg ni amik brg....lalalalala...tokey dia ckp kalu tgk klip 3gp ....sampai pelakon bole kuar
Puncak Alam-Batu Arang-Port Dickson
012 6713982





KERETAku JENAMA PROTON HANDALAN
Quote
Like
Share

Joined: Nov 19 2007, 05:12 AM

Nov 2 2011, 02:39 AM #115

ready to go....
Puncak Alam-Batu Arang-Port Dickson
012 6713982





KERETAku JENAMA PROTON HANDALAN
Quote
Like
Share

Joined: Jun 3 2011, 09:17 PM

Jan 15 2012, 05:50 PM #116

thundercats75 @ Apr 29 2011, 11:59 AM wrote:
dayne2418 @ Apr 29 2011, 11:04 AM wrote: sekadar membantu... ^_^  ^_^  ^_^














BUMP!!!!!!!!!  ;)  ;)  ;)
bro,,thanks a lot,,10% untuk tuan penasihat,,hihihi
B) ...nak oder satu .....
comfirm ny.....
>hhtp://www.awangspanar11@yahoo.com
>hhtp://www.facebook@awangspana11.com
>019-322 5101 - awangspanar
>KUALA LUMPUR->SUNWAY->DUNGUN,TRENGGANU..
>hak cipta terpelihara....
Quote
Like
Share

Joined: Apr 28 2011, 06:31 PM

Jan 23 2012, 11:48 PM #117

PM best price siap sent ke karak...


Kol Number 0126087971 KaRaK - BeNtOnG
Quote
Like
Share

Joined: Nov 1 2010, 10:35 AM

Jan 24 2012, 07:12 AM #118

Bro, gaji ni nak order lagi....

rege mcm biasa... Skrg suda pindah Damansara,

nak promote area ni lak... rege bagi yg terbaik.

:lol:
<blink> Rawang/Bangsar/Parit Yusuff/Muar.. ABK6999.. Call/Mesej : 0143306488 </blink>
Quote
Like
Share

Joined: Jan 3 2011, 06:15 AM

Jan 29 2012, 08:00 AM #119

Beli kat seller ni wei, seller pantas ni, smlm order arini da smpai.
Thanks bro. BUMP skali!
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Jan 30 2012, 05:43 AM #120

azwan_pkn @ Jan 24 2012, 03:12 PM wrote: Bro, gaji ni nak order lagi....

rege mcm biasa... Skrg suda pindah Damansara,

nak promote area ni lak... rege bagi yg terbaik.

:lol:
salam bro..dah pm bro dah :)
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Jan 30 2012, 05:43 AM #121

thundercats75 @ Jan 30 2012, 01:43 PM wrote:
azwan_pkn @ Jan 24 2012, 03:12 PM wrote: Bro, gaji ni nak order lagi....

rege mcm biasa... Skrg suda pindah Damansara,

nak promote area ni lak... rege bagi yg terbaik.&nbsp;

:lol:
salam bro..dah pm bro dah :)
tq bro..service kena terbaek bro...

stok sentiasa berlambak lembak :)..hhuhuuhu
Quote
Like
Share

Joined: Jan 3 2011, 06:15 AM

Jan 30 2012, 07:02 AM #122

Bro, nak tanya, papago saya x kua pun 3D cm gmabr nombor dua tu?
Atau 3D hanya untuk map tertentu sahaja?
Quote
Like
Share

Joined: Sep 12 2007, 07:30 PM

Jan 30 2012, 07:07 AM #123

aku suka gambar terakhir tu.... muahahaha
!!!^Ap@i~*~Sp!DeR^!!!
Call : 019-7345704
emel : jimb_it@yahoo.com
Putrajaya, Jln Semarak, Batu Pahat

Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Jan 31 2012, 05:48 AM #124

Bein Saga @ Jan 24 2012, 07:48 AM wrote: PM best price siap sent ke karak...
salam bro,,dah pm bro :)
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Jan 31 2012, 05:50 AM #125

rizalsarip @ Jan 30 2012, 03:02 PM wrote: Bro, nak tanya, papago saya x kua pun 3D cm gmabr nombor dua tu?
Atau 3D hanya untuk map tertentu sahaja?
bro..kena phm konsep 3d tu cmaner..

gps ni mmg 2d..tapi kena tgk area gak,,

kalau kt kl tu..mmg nampak picture bangunan bangunan..tapi kalau bkn area kl,,ada gak keluar pic 3d..tapi kena tgk kaasan

yg pasti,,gps ni mmg 3d..cuba bro click option untuk 2d..bro blh nampak beza 3d and 2d

option 2d ada kt gps tu kalau bro dpt cari :)
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Jan 31 2012, 05:53 AM #126

bump untuk arini..

gps ni dah terjual beratus ratus unit dah..tk pernah ada customer komplain ttg performance gps ni,,

customer repeat order utnuk gps ni mmg sgt banyak..

gps ni jensi branded brand dr china..mmg terbaik punya..

CONFIRM PUAS HATI,,tu je saya blh bgtau :)
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Feb 1 2012, 10:34 AM #127

bump untuk arini :)..

update sales:-

semalam poslaju 2 unit ke kota bharu dan melaka..COD 1 unit kt shell mentari sunway :)

arini poslaju 1 unit ke Sarawak

Tq bro bro semua :)
Quote
Like
Share

Joined: Jan 3 2011, 06:15 AM

Feb 5 2012, 10:50 AM #128

Dah try gps ni dari kota bharu-ipoh-penang, memang superb.
Nice gps!!!

p/s: Kalau charger rosak ke, usb cable ilang ke, kat mane nk beli? Lagi satu ada x jual gps shade, yg mcm awning psg kt gps tu? thanks!
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Feb 8 2012, 12:04 AM #129

rizalsarip @ Feb 5 2012, 06:50 PM wrote: Dah try gps ni dari kota bharu-ipoh-penang, memang superb.
Nice gps!!!

p/s: Kalau charger rosak ke, usb cable ilang ke, kat mane nk beli? Lagi satu ada x jual gps shade, yg mcm awning psg kt gps tu? thanks!
salam bro..tq atas comment bro :)

kalau charger rosak, or usb cable hilang or home charger nk beli lg satu ke..nk beli screen protector ke..semua saya ada jual..

cuma gps shade je saya tk jual,,huhu

:)
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Feb 8 2012, 12:33 PM #130

bump malam niii
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Feb 11 2012, 02:43 PM #131

salam semua..

bump malam minggu...

minggu ni dah cod 6 unit gps..1 unit poslaju ke ipoh :)
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Feb 13 2012, 10:03 AM #132

bump untuk ptg ni,,,

cod kt putrajaya 2 unit semalam :)
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Feb 15 2012, 10:19 AM #133

bump ptg ni,,tadi cod dgn abang pos malaysia kt konica pj..thanks untuk pembelian kali ke2 :)

semalam poslaju 1 unit ke cheras :)
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Feb 16 2012, 07:35 AM #134

bump ptg ni..ptg ni ada 1 unit cod pas keje :)
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Feb 17 2012, 06:07 AM #135

salam semua...bump untuk ari jumaat ni..

semalam cod kt shah alam 1 unit :)
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Feb 20 2012, 06:15 AM #136

bump ari isnin..last week cod 3 unit ...

tq geng geng semua :)
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Feb 22 2012, 08:57 AM #137

BUMP PTG NI..

malam td cod kt hospital putrajaya 1 unit ..tq bro shafiq :)
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Feb 23 2012, 07:15 AM #138

bump ptg ni...

update sales:_

semalam cod 1 unit kt hospital serdang :)
Quote
Like
Share

Joined: Apr 26 2011, 02:14 AM

Feb 24 2012, 07:37 AM #139

selamat pth jumaat semua:

update sales semalam:_

COD 1 unit kt presint 9 putrajaya tadi tghari

COD 1 unit kt hopsital putrajaya tadi kul 8pm

Poslaju 1 unit ke Perlis esok (repeat order atas recommendation )

Poslaju ke Kelantan esok untuk gps 4.3inch..Tq sitiahmad

tq kawan kawan semua
Quote
Like
Share

Joined: Mar 26 2009, 04:28 AM

Mar 23 2012, 05:03 PM #140

salam bos...mintak pm harga terbaik siap pos jb...gps ni siap image 3d tu ke?...cana nak tau cara guna dia nie? kawan kat jb...awak nun di sinun..tak boleh nak ajar..
Quote
Like
Share

Joined: Sep 30 2008, 02:57 AM

Apr 8 2012, 04:23 AM #141

thundercat75 kene taip care pengunaan ni..care paling mudah nk paham...print atas kertas.. pos sekali barang..apekater??
untuk dijual..
servo brek iswara 1.5...rm50
lower arm ori(2nd)...rm80
air cleaner racing....rm30
spoiler stendet sagawara nyut2..rm70
stering sub sagawara rm50

0129467132
Quote
Like
Share

Joined: Sep 12 2008, 12:58 AM

Oct 29 2012, 01:42 AM #142

ade jual lg x gps ni..pm best price bro..
Super Limited 2248
Quote
Like
Share

Joined: Jan 24 2010, 06:44 AM

Dec 25 2012, 04:57 AM #143

bro, brg ade lg x?...
Quote
Like
Share