Ekzos Mivec

enjin, halfcuts, ekzos, penapis udara, minyak enjin, kotak gear, dll...
------------------------------------------------------------
Pihak Pengurusan S.I.C TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB sekiranya berlaku sebarang permasalahan diantara penjual & pembeli semasa transaksi dilaksanakan.

Sekiranya transaksi yang dilaksanakan didapati bermasalah, penjual @ pembeli dinasihatkan agar merujuk kepada Polis DiRaja Malaysia (PDRM) & Kementerian Perdagangan Dalam Negeri & Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) untuk tindakan undang-undang selanjutnya.
-----------------------------------------------------------

Ekzos Mivec

Joined: 10 Nov 2010, 20:01

11 Nov 2010, 06:51 #1

aku ader 1ekzos mivec nak dijual,cuma rm240shj... :lol: :rolleyes: :D :rolleyes: :D :P
Like

Joined: 02 Apr 2010, 13:56

11 Nov 2010, 07:47 #2

gambor mn y0b?sebagai pelariss... :ph43r: :ph43r: :ph43r: :ph43r: :ph43r: :ph43r:
N0mb0r F0n : 017-5756723

Area : Al0Q StaQ <--> Transkrian/Nib0ng Tebal/Parit Buntar <--> Taiping/Kamunting

MukaBuku : Dayne Saga - s0hc

Jualan:

1. barang2 engine 1.5 dr kreta saga

*kalau nak barang2 fiore atau saga iswara bleh roger...

Like

Joined: 10 Nov 2010, 20:01

11 Nov 2010, 07:55 #3

tak retile nak upload gambar,saya dak baru nk bljr,ekzos twintip mivec
Like

Joined: 19 Nov 2007, 05:12

11 Nov 2010, 07:58 #4

ada gmbr senang nak

'anda tentukan'
senang nak jual...serius ...percayalah
Puncak Alam-Batu Arang-Port Dickson
012 6713982





KERETAku JENAMA PROTON HANDALAN
Like

Joined: 11 Jun 2008, 01:58

11 Nov 2010, 08:00 #5

Gambo...
Kondisi barang,
lokasi,
yang penting no. telipon ko... :D
SIC 2102 @ WFB 967
012-3405685 / 019-3217917 - zam ciklie
"S.I.C KELAB YANG TERBAIK"
Subang Jaya-USJ-Langgar-Kota Sarang Semut
Barang2 keta tuk dijual :-
grill c12 paten jalur2 150nett
Side Mirror C11 RM180
lampu belakang c12 RM 250
Door visor plastik sepasang depan jer RM 120
desbot fiore kelabu RM 750
cermin tigasegi sepasang mmc putih 100nett
hapdet 3/4/2013
Like

Joined: 19 Nov 2007, 05:12

11 Nov 2010, 08:01 #6

ciklie4 @ Nov 11 2010, 04:00 PM wrote: Gambo...
Kondisi barang,
lokasi,
yang penting no. telipon ko... :D
no hp u i ada....
ada tak brg i order tadi
Puncak Alam-Batu Arang-Port Dickson
012 6713982





KERETAku JENAMA PROTON HANDALAN
Like

Joined: 10 Nov 2010, 20:01

11 Nov 2010, 08:49 #7

nie no saya 0132026410 sms sahaja coz spearker hp saya ada ckit prob, ekzos ader kt mem saya,saya xreti nk upload gmbr,saya dak bru nk blajar
Like

Joined: 13 Nov 2008, 05:39

11 Nov 2010, 09:03 #8

meh email gambar kat aku...aku try post kan.... pataliputra_09@yahoo.com
Like

Joined: 20 Jun 2010, 15:38

12 Nov 2010, 01:15 #9

nak gambar...nak gambar... :P :P :P


budak baru belajar...
feet3 ipoh-parit raja-jb
013-5180889
Like

Joined: 19 Nov 2007, 05:12

12 Nov 2010, 01:41 #10

mms kat aku...aku tulun ko....


aku minat enjoss mibek ni
Puncak Alam-Batu Arang-Port Dickson
012 6713982





KERETAku JENAMA PROTON HANDALAN
Like

Joined: 10 Nov 2010, 20:01

12 Nov 2010, 06:27 #11

nti aku g ambil gmbr,ekzos ader kt member aku kt johor,nti aku lik raya aji aku g ambil gmbr, :rolleyes: B)
Like

Joined: 04 Jan 2008, 08:48

25 Nov 2010, 08:39 #12

adeiihhh...

ini step cara upload gambar yg simple..

1- bukak website "www.freeimagehosting.net"....pastu klik "Choose File"....



2- pilih gambar mana yg kita nak upload...pastu klik "Open"...



3- pastu klik butang "Upload"...pastu tunggu gambar tu tgh uploading...



4- hightlight link URL image spt yg ditunjukkan dibawah...pastu copy (Ctrl+C) link tu...



5- pastu gi forum SIC yg kita nak post gambar yg pd butang "Quick Reply"...taip kurungan bubuh img kat dpn pastu paste (Ctrl+V) link gambar tadi dan bubuh kurungan penutup..tgk cth gambar..



byk lagi website upload gambar yg ada mcm http://tinypic.com/ (free upload) atau http://www.photobucket.com/ (kena register) atau http://imageshack.us/ (free upload) atau http://www.flickr.com/ (guna akaun email Yahoo) atau http://www.picasaweb.com/ (guna akaun email Gmail) dan byk lagi..hanya malas n rajin jer nak belajar cara menggunakannya..anda tentukan...

[http://www.facebook.com/mivecturbo84]
Contact Phone : 0163646100 ~ E-mail : os_manz84@yahoo.com
Like