Jatko-osa Roudan maalle

Wille
Shamaani
Wille
Shamaani
Joined: July 5th, 2004, 7:15 am

January 29th, 2005, 12:54 pm #1

Vähän yliampuva tuo otsikko. Kirjoitettua materiaalia on kovalevyllä nyt sen verran, että niistä saisi aikaiseksi tuollaisen tuhdin Maguksen mittaisen seikkailukirjan eli laajennuksen.

Sen ilmestyminen jää kuitenkin nähtäväksi. Saattaa olla, että saan aikaiseksi työstää materiaalista hyvin pienen ja rajoitetun painoksen ehkä jopa Ropeconiin 2005. Kysyntää on kuitenkaan tuskin enempää kuin korkeintaan 50 kpl, joten saattaa olla, että lisäosa ei ilmestykään (riippuu kustannuksista ja taiton vaatimasta ajasta). Jos näin käy, niin materiaalista tulee ehkä ilmaisjulkaisuja lisää nettiin.

Mitä sitten olisi luvassa? Valmis materiaali sisältää seuraavaa:

1) Kultaneidon runo: seikkailu Härkätiellä. Julkaistu Maguksessa #49. Sisältää tarkemmat kuvaukset Härkätien asutuksesta.

2) Kultaneidon runo -toinen laulu: taas metsästetään Kultaneitoa ja etsitään Ilmarisen hautaa. Aarteenetsintäseikkailu runomuotoisen kartan jäljillä. Sisältää maailmakuvausta Virolahden pohjoispuolelta.

3) Jättiläisten jalanjäljillä: suoraviivainen seikkailu Pohjanmaalla.

4) Syvähiekan hirviö: haltiakansa tarvitsee hahmojen apua. Tapiolan vesireiteillä hahmot kohtaavat painajaisen muinaisajoilta.

5) Hiidensalon tytär: seikkailu vapaasti luettavissa roolipelit.netin artikkelitietokannassa.

Viiden seikkailun lisäksi pakettiin kuuluisi seikkailupaikkoja. Nämä eivät sisällä varsinaista seikkailujuonta, vaan erikoisen paikan kuvauksen ja muutamia skenaarioita seikkailuiksi kyseisellä seudulla.

1) Solakan saari: kauhujen paikka
2) Limingan linna
3) Porvoon linnavuori (useine rakennusvaiheineen)
4) Runola (materiaalia on ollut netissä aikaisemmin)
5) Virolahti (esimerkkikylä, ollut netissä aikaisemmin)
6) Saivojärvi

Lopuksi pakettiin kuuluisi vielä lajitelma erikoiskohtaamisia tai miniseikkailuja erämaavaelluksen ratoksi.

Mutta joo, katsellaan kuinka käy. Osahan tästä on saatavilla jo muista lähteistä.
Roudan maa nyt myynnissä, hinta vain 15 rahaa.
Quote
Like
Share

Wille
Shamaani
Wille
Shamaani
Joined: July 5th, 2004, 7:15 am

June 12th, 2005, 7:27 am #2

Ei tule myyntiin vielä tänä vuonna. Roudan maalle on kyllä tulossa jatkoa, mutta se ei tule ilmestymään lehtimäisenä seikkailukirjana, vaan kouriintuntuvampana ja paksumpana pakettina.

Tuossa mainostamani valmis materiaali tulee ilmestymään osittain ilmaisjakeluna nettiin parhaita osioita lukuunottamatta, jotka sisällytän tulevaan julkaisuun. Sitä joutuu vielä todin odottelemaan, koska tarkoitus on tehdä parempaa jälkeä kuin viimeksi.

Odotellessa voi käydä vaikka roolipelit.netin seikkailukilpailuäänestyksessä tukemassa Roudan maa-seikkailuja. Jos ne menestyvät hyvin, niin tarjoan roolipelit.netille julkaisuoikeudet vielä Jättiläisten jalanjäljillä-seikkailuun.
Roudan maa nyt myynnissä, hinta vain 15 rahaa.
Quote
Like
Share

Wille
Shamaani
Wille
Shamaani
Joined: July 5th, 2004, 7:15 am

September 12th, 2017, 5:54 pm #3

https://mihku.fi/tuote/roudanmaa/

Seikkailukirja saattaa sittenkin olla vielä tulossa, mutta ennen sitä Roudan maasta puski ilmoille säännöillä varusteltu ja laajennettu laitos. Tämä on nyt ihan eri mittakaavassa kuin alkuperäisestä maailmasta julkaistut ensimmäinen ja toinen painos. Paikka on kuitenkin sama ja Mihkun kaupasta sitä saa tilata (Fantasiapelit myivät jo oman satsinsa loppuun).
Roudan maa nyt myynnissä, hinta vain 15 rahaa.
Quote
Like
Share

Confirmation of reply: