What is your graphics card?

Got other things on your mind? Talk bout em here.

Moderators: Manmountain, VaiDuX461

What is your graphics card?

Adamodell
... as a Newt
Adamodell
... as a Newt
Joined: 29 Jul 2007, 22:29

22 Sep 2007, 11:44 #1

I'm kind of curious about this to see how out of date I am!

Geforce4 MX440
Reply
Like

Manmountain
... as a Newt
Manmountain
... as a Newt
Joined: 18 Jul 2004, 17:27

22 Sep 2007, 16:15 #2

Geforce FX 5200 128Mb
Reply
Like

Adamodell
... as a Newt
Adamodell
... as a Newt
Joined: 29 Jul 2007, 22:29

22 Sep 2007, 17:13 #3

Already beaten!
And where the hell is everybody?
It's the weekend!
(for me anyway)

Darn, thinking about getting a Geforce 7800.
No way in hell the game would lag then.

Aeon is always complaining about highpoly cars slowing the game down, but oddly enough, I was racing Museum 4 with a highpoly car, framerate consistency of 20, and then raced it again with a low poly (Ryuji) car, same exact framerate. (and this was with a 10000 poly car).
Reply
Like

re_volt
Alcoholic
re_volt
Alcoholic
Joined: 07 Aug 2006, 10:04

02 Oct 2007, 16:17 #4

ATI Radeon 8500 Series
Nature could survive without me, but i couldn,t survive without Nature.
Reply
Like

Adamodell
... as a Newt
Adamodell
... as a Newt
Joined: 29 Jul 2007, 22:29

14 Nov 2007, 23:59 #5

Anybody?
Reply
Like

Aeon
100% Proofer
Aeon
100% Proofer
Joined: 14 Nov 2006, 20:43

15 Nov 2007, 02:50 #6

NVIDIA GeForce FX 5200.

And its not a single high poly car that slows the game down, its many high poly cars.
Reply
Like

Adamodell
... as a Newt
Adamodell
... as a Newt
Joined: 29 Jul 2007, 22:29

15 Nov 2007, 03:07 #7

Aeon @ Nov 15 2007, 03:50 AM wrote: And its not a single high poly car that slows the game down, its many high poly cars.
I know, I know!

And your cars are on RVZT if you haven't already checked.
Reply
Like

Kaki
Regular
Kaki
Regular
Joined: 31 Oct 2006, 00:31

15 Nov 2007, 05:31 #8

GeForce MX 420 64Mb
Reply
Like

Skitch2
Everclear-Addict
Skitch2
Everclear-Addict
Joined: 15 Jun 2005, 16:10

15 Nov 2007, 21:35 #9

I run a lappy with a Nvidia 7600go
Reply
Like

BurnRubr
Alcoholic
BurnRubr
Alcoholic
Joined: 18 Jul 2004, 11:28

16 Nov 2007, 01:55 #10

GeForce 6600 GT 128 megs ram.

Conversion Pioneer
Reply
Like

VaiDuX461
Methanolic
VaiDuX461
Methanolic
Joined: 02 Jul 2011, 16:02

26 Dec 2012, 14:33 #11

Using NVIDIA GeForce FX 5600, 256Mb right now.
I still have oldy GeForce 100/200 MX 32mb (still works) in my drawer :lol:.
I also had S3 ViRGE 4mb!, tried to run re-volt on it, sadly no textures. Too bad, I broke it and put it to trash, I was stupid to broke a old piece of working hardware :(.

Does anyone here have older graphics card than mine? :rolleyes:
aka VaidX47, Vaid
--------------------
>[MediaFire Stuff]< | >[Steam Profile]<
Reply
Like

Dr.Pepper
Sober
Joined: 02 Jun 2010, 18:42

26 Dec 2012, 16:51 #12

Heh looking at these old posts, mine is a beast compared to everyone else! :P

NVIDIA Geforce GTS 450 1023 MB.
Revolter since 1999
Old School MSN Gaming Zone Racer

aka ridgeracerplayer14 & Racer X
Reply
Like

jigebren
... as a Newt
jigebren
... as a Newt
Joined: 05 Dec 2009, 23:38

26 Dec 2012, 18:21 #13

VaiDuX461 @ Dec 26 2012, 03:33 PM wrote:Does anyone here have older graphics card than mine? :rolleyes:
Yep, an NVIDIA GeForce FX 5500, which if we trust the number is 1.02 times worst than yours... ;)

This card can't even handle my 1920x1200 screen in DVI mode, I still have to use the VGA cable to run anything greater than 1600x1200, even though I tried an older ATI card that worked perfectly in DVI at 1920x1200 (but I couldn't keep it because of the horrible framerate).
Reply
Like

Phantom
100% Proofer
Phantom
100% Proofer
Joined: 21 Mar 2011, 16:01

26 Dec 2012, 22:54 #14

S3 Savage4 16MB. I have it since I started to play Re-Volt in 2000 with a Pentium III, and I still have it.
We don't stop playing because we get older, we get older because we stop playing.
Reply
Like

Cat
Methanolic
Cat
Methanolic
Joined: 21 Apr 2008, 12:15

26 Dec 2012, 23:39 #15

My previous P3 650 ATX had a Riva TNT2 M64, while my actual laptop has a Radeon HD4200 and VGA out only.

@VaiDuX: Possibly your S3 ViRGE wasn't compatible with 24-bit textures.
Reply
Like

aryo_adhi
Alcoholic
aryo_adhi
Alcoholic
Joined: 04 Oct 2012, 08:20

27 Dec 2012, 06:07 #16

Mine is Intel HD Graphics 3000, with 2GB ram.
EDIT: At notebook.
No, just no.
Reply
Like

Kenny
Methanolic
Kenny
Methanolic
Joined: 01 Jun 2010, 16:18

27 Dec 2012, 15:27 #17

On my main PC a Nvidia Geforce GTX 670 :P
On my 2nd PC a Geforce GTS 250 (I previously had a Geforce 8800 GTS which unfortunately fried while playing Far Cry (surprisingly it had no problems with Far Cry 2...))

On my 3rd PC which is meant to be a Retro PC a Voodoo 5 5500 AGP but I have yet to try out how well it works with Re-Volt ;)
Reply
Like

stoney1918
Regular
Joined: 25 Jun 2011, 02:54

29 Dec 2012, 22:19 #18

AMD Radeon HD 6450, 1GB DDR3
The end.
Reply
Like

Pyves
Regular
Pyves
Regular
Joined: 17 Jul 2011, 15:56

03 Jan 2013, 20:13 #19

ATI Radeon HD 4850, 512MB
Reply
Like

urnemanden
... as a Newt
urnemanden
... as a Newt
Joined: 21 Apr 2008, 17:03

03 Jan 2013, 22:54 #20

Intel Ironlake Graphics.

It's when you have nothing but that in 3 years that you suddenly get to love your laptop a lot for what it can do. I would never have thought I could use this thing to edit 1920x1080 video, do 3D animation and draw with good performance on digital 300ppi A4 pages. ^_^
Reply
Like

Skitch2
Everclear-Addict
Skitch2
Everclear-Addict
Joined: 15 Jun 2005, 16:10

06 Jan 2013, 15:18 #21

Pc Update! Running 2 x nvid GTX 680 4gb in sli
Reply
Like