Plats för en gammal räv?

Global23
The watcher
Global23
The watcher
Joined: June 3rd, 2008, 9:57 am

August 17th, 2011, 5:59 pm #1

Tjena killar :) Skicka in en ansökan på mitt nya ingame namn Jazarel .... men det verkar va lite strul på min mail :/
Så skriver här istället.
Så ingame name Jazarel o nu e man snart 42 år :wacko: Tog upp BFBC2 för månad sen. Dom gamla spelen funkar inte riktigt med min nya dator :angry:

Hälsningar Patrik
Med ett schysst järnrör slår man världen med häpnad!!
Quote
Like
Share

chopper
True experience
chopper
True experience
Joined: February 11th, 2007, 7:00 pm

August 18th, 2011, 6:27 am #2

"Jazarel" Varför inte.. Ja är väl fortfarande chopper men spelar under BAD NOOB nicket. Jo det är bigboss RETROK som hanterar ansökningarna o han hör väl av sig så fort han hinner mellan jobb o blöjbyte.

Men som vanligt det är lagom spelande här o vi har en tidigare oHo spelare som hyr en server som vi försöker samlas på Lasse heter han o du hittar mer info under BFBC2 i forumet.
Tanken med servern förutom ha lite kul i BC2 är väl att när BF3 släpps så är tanken att det kommer o bli vår "hemma server" för clanen.

Vi kommer o dela på admin jobbet på servern o just nu är ja admin på BC2 servern.. crap va mycket konstiga fuskare det droppar in emellan åt. Så mesta jobbet är att rensa bort spelare som inte "passar in" på servern o jobba upp ett bra ryckte så servern blir känd som en kul o rättvis server.

I dag har vi ganska många danskar som spelar där, servern ligger i Danmark så de har ju bra ping för spel flyt o många är bra o duktiga spelare, några öst stat spelare brukar också dyka upp men dem har vi lite probs med då många av dem gillar fusk.
Men oftast så funkar det ok med spelet på servern o dungråttorna brukar dra när de vet att det finns admin på servern.

Synd bara att BC2CC admin programet är så dåligt tänker då på att få fatt på fuskare svårt o se nicken på de som ska varnas eller kickas. Tyvärr är man beroende av att någon spelare skriver i chatten tex att nu bacerapar ..... så det får vi admin gå på o de flesta är ärliga spelare så det funkar trotts allt.

Så ja hoppas vi ses! ... O vadå 42 snart.. Ja blev 55 för en månad sedan :hideout:
O man blir aldrig för gamal för dator spel.. Fast lite långsammare går det med åldern. :whistle: Det man inte har i snabbhet kompenserar man med erfarenhet.. Det hjälper ibland.. :lol:

PS. ganska nice "gocart"
Old gamer slow but dedly. Online 92 and still online..

<a href="http://bf3stats.com/stats_pc/chopperstop"><img src="http://g.bf3stats.com/pc/avIoIlIU/chopperstop.png" alt="BF3 Stats" /></a>
Quote
Like
Share