are moeilijkheden doorstaan ?in hun thui

Joined: August 15th, 2017, 5:58 am

September 10th, 2018, 3:12 am #1

Op een dag dat bijna-vrieskou, rijwind en windvlagen de fysieke en mentale kracht Nike Air Huarache Femmetestten van 's werelds beste marathonlopers, kwam Desiree Linden - met 5 foot-1 en 97 pounds - naar voren als de vrouwenwinnaar van de Boston Marathon. De overwinning, die na de finish van de 4e plaats eindigde en de tweede plaats eindigde in 2011, liet de in Adidas ZX 850 Womens Californi? geboren Linden als de eerste Amerikaanse vrouw achter om de race in 33 jaar te winnen. Het hielp ook Brooks Sports Inc., een in Seattle gevestigd hardloopschoenenmerk, Adidas ZX 850 Dames in de schijnwerpers te zetten op een dag die typisch gedomineerd werd door atletische marketingbeesten Nike en Adidas. Like Linden zelf, Brooks 'overwinning op het grootste podium van het lopen is een overwinning voor de underdog. Alles wat je hoefde te doen was kijken naar de voeten van Nike Air VaporMax Dames degenen die verzameld waren in de startende corral gereserveerd voor elite lopers. Adidas, dat als hoofdsponsor van de marathon fungeert en zijn logo op de racesslab van elke hardloper zet, had ook zijn schoenen bij de meerderheid van de elite-lopers. Adidas 'grootste concurrent, Nike, sponsort veel van de marathonlopers van de sport, waaronder de regerende New York Nike Air Max 2017 Damen City-vrouwswinnaar Shalane Flanagan (7e plaats in Boston), verdedigend kampioen Geoffrey Kirui (2e) en de Nike Air Max 270 Femme Amerikaanse hoopvolle Galen Rupp, die laattijdig afhaakte de race.Nike Air Max 2017 Femme

Linden, 34, runt het Hansons-Brooks Original Distance Project in de voorstad Detroit van Rochester Hills, Michigan. Het team wordt gesponsord door Brooks, een volledige dochteronderneming van Warren Buffet's Berkshire Hathaway Inc. en Hansons Running Shop, een onafhankelijke lokale detailhandelaar met Nike Air Force 1 Damen slechts vier winkels in Michigan. Omdat ze in de winter in Michigan heeft getraind, leek Linden de moeilijke test in Boston te omarmen. "Ik ben enthousiast," zei Linden, gewikkeld in dekens en rillend tijdens een interview na de race. "Het zou moeilijk zijn." Anderen leken niet te delen in Linden's schijnbare liefde voor de omstandigheden. Flanagan, een viervoudig Olympi?r die vijf maanden geleden de eerste Amerikaanse vrouw werd die in 1977 won in New York, beschreef het weer als de moeilijkste die ze ooit heeft meegemaakt. In Nike Air Max 270 Dames totaal werden 81 hardlopers, waaronder 25 elites, naar lokale ziekenhuizen gebracht. De meerderheid leed onder hypothermie. We werden ge?nformeerd door leiders en liepen over de McAllen-Hidalgo-Reynosa International Bridge tussen Mexico en de VS Vanaf de brug konden we een groot kruis zien dat al diegenen herdenken die het niet veilig over de grens bereikten.

Brooks verspilde niet veel tijd met het vieren van de overwinning van Linden. Nike Air Presto Femme Maandagavond had de Amerikaanse website van het bedrijf een foto van een met regen doordrenkte Linden - gekleed in een hardloopjas met capuchon, handschoenen en een hoofdband met oren - met links om haar "go-to-gear" te kopen. Het bedrijf Nike Air Max 90 Womens moedigde haar ook aan om het te vieren met een biertje na de race. Ik heb meer dan twee decennia in de journalistiek doorgebracht en werkte voornamelijk voor 's Nike Air Zoom Spiridon Mujer werelds op een na grootste nieuwspaaldienst, Bloomberg News. Ik heb een breed scala aan sporten behandeld, voornamelijk gericht op de business achter de scores. Mijn opdrachten hebben me van de hockeyarena gehaald ..Nike Dunk Sky High Dames. MEER In juli reisde Unicef ??VS President en CEO Caryl M. Stern naar de grens tussen de VS en Adidas ZX 750 Womens Mexico met UNICEF-collega's en leden van de American Academy of Pediatrics om zelf de situatie te zien terrein en om te bepalen waar UNICEF zijn wereldwijde expertise zou kunnen uitlenen. Migrantenkinderen en gezinnen aan de grens hebben onvoorstelbare moeilijkheden doorstaan ??in hun thuisland en tijdens hun reizen. Ze komen naar de Verenigde Staten omdat ze vinden Nike Air Pegasus 83 Damen dat ze geen andere keuze hebben.
Quote
Like
Share