Moderators: King Aquamentus, Junglelady, Roam

Missing Pics

Joined: October 9th, 2010, 8:36 pm

January 3rd, 2011, 9:24 pm #1

Ever since that winter theme for the forums (now gone) was acitivated, some pics have failed to load. Now were back to normal and still they don't come up. It could just be my puny dial-up connection. XoX

Is anyone else noticing this?

It happens with those "award" icons on members' info.
Raphael you fool,
Whom shall you blame?
Your daughter is lost,
Your Soul is in shame!

Talk all you like,
Twist me in a vine,
I will not change,
Amy is MINE!!!
Quote
Like
Share

Lady Juliet
Legendary Hero
Legendary Hero
Joined: July 24th, 2004, 3:20 pm

January 4th, 2011, 9:50 pm #2

It's somethnig to do with botu - a lot of stuff is hosted there and it isn't working at present - no idea why as NC and ELOZE both work fine and are hosted on the same domain. I'll try and figure it out :error:
Quote
Like
Share

FireHawk
Legendary Hero
Legendary Hero
Joined: December 11th, 2004, 10:41 am

January 5th, 2011, 1:07 pm #3

Thank god it's not just me. I'd noticed the same thing but didn't dare say anything in case it was just me experiencing this. However, I feel I ought to add that not only are the BOTU-hosted pics not loading, they've caught the attention of my anti-virus program as well (this is pretty much the reason why I haven't been as active here lately... Can't be doing with my anti-virus telling me it's picked up those things as possible threats every time I load a page here).
My Arty Goodness!
My Youtube Goodness!
My Retro Gaming Goodness!
My VG Merch Goodness!

You know it's gotta be awesome when you're flying a jeep through space going apes**t with Nintendo controllers - Angry Video Game Nerd
Quote
Like
Share

Joined: October 9th, 2010, 8:36 pm

January 8th, 2011, 8:38 pm #4

Looks like it's fixed now. ;)

Some missing avitars are also working again. :^: Lovely.
Raphael you fool,
Whom shall you blame?
Your daughter is lost,
Your Soul is in shame!

Talk all you like,
Twist me in a vine,
I will not change,
Amy is MINE!!!
Quote
Like
Share

FireHawk
Legendary Hero
Legendary Hero
Joined: December 11th, 2004, 10:41 am

January 8th, 2011, 8:55 pm #5

So it is. Brilliant! Many thanks to whoever fixed the problem. Now things are working again, methinks I have some catching up to do here.

Thanks again. :^:
My Arty Goodness!
My Youtube Goodness!
My Retro Gaming Goodness!
My VG Merch Goodness!

You know it's gotta be awesome when you're flying a jeep through space going apes**t with Nintendo controllers - Angry Video Game Nerd
Quote
Like
Share

Lady Juliet
Legendary Hero
Legendary Hero
Joined: July 24th, 2004, 3:20 pm

January 9th, 2011, 4:50 pm #6

It was Kirsty. I isolated the error on the cpanel - looks like some code had been injected into the directory so it affected all files within Botu itself - we've now remidied it so all *should* be better now :D
Quote
Like
Share

Joined: October 9th, 2010, 8:36 pm

January 13th, 2011, 3:16 am #7

Dang it!!! XoX

It messed up again!!! ^_^

Now what??? :'(
Raphael you fool,
Whom shall you blame?
Your daughter is lost,
Your Soul is in shame!

Talk all you like,
Twist me in a vine,
I will not change,
Amy is MINE!!!
Quote
Like
Share

xingqukd
Peasant
Peasant
Joined: February 23rd, 2018, 7:36 am

February 23rd, 2018, 8:21 am #8

Looks like it's fixed now. :D
fraise dentaire
Quote
Like
Share