Minner om forumreglene

Camilla Venger
Grand Champion
Camilla Venger
Grand Champion
Tilmeldt: 1:37 PM - mar 22, 2005

7:21 PM - maj 02, 2013 #1

Jeg vil minne spesielt om at alle henvendelser når det gjelder både annonser og konkurranseinnbydelser, skal taes på PM, ikke i den aktuelle tråden.

Det er arrangør sitt ansvar å se til at all nødvendig informasjon i forbindelse med en konkurranse ligger ute. Skulle det være noe man lurer på ellers i forbindelse med en konkurranse, sender man en PM til arrangør. Skulle det da dreie seg om noe som er nyttig for andre å vite, kan heller arrangør selv legge det til i konkurranseinnbydelsen etterpå.

På salgsannonser har jeg også sett at noen har kommet med spørsmål eller kommentarer om feks. hvor søt kaninen(e) er. Har man spørsmål om noe i annonsen, kontakter man vedkommede på PM. Det er kun den som har lagt ut annonsen som skal poste i tråden, feks. med oppdateringer osv. Det er også viktig at man passer på å legge ut all nødvendig informasjon når man lager en annonse. Dreier det seg om en kanin som skal selges, er det lurt å få med info om kaninen, evt. bilde, pris, sted og kontaktinformasjon.

Jeg har allerede måttet slette en del unødvendige innlegg, og kommer til å fortsette å følge med på det.

Camilla Larsen Venger
Citat
Like
Share