Users getting bumped out of login screen

Moderators: N54 Volunteer Moderator, Network54 Employee

Users getting bumped out of login screen

Joined: July 10th, 2004, 4:52 pm

February 11th, 2011, 12:46 am #1

Anyone have this problem? users that are trying to login and that are using IE or Google Chrome are getting bumped out. They can access fine with Mozilla.

Anyone have this problem?
Quote
Like
Share

Joined: April 25th, 2002, 12:58 am

February 11th, 2011, 1:10 am #2

<p>I use IE and I don't have the problem. I can't make it happen, sorry....</p><p> </p>



Ripper


Network54 Forum Tech Tips
Airbrush and Paint Tech Forums
Quote
Like
Share

Joined: July 10th, 2004, 4:52 pm

February 11th, 2011, 8:40 pm #3

If you go to www.sanjosekenpo.com  and click on Discussion forum , try logging in, to post a comment, and see if you get an error page.

Any help would be great thanks!

Tom
Last edited by ripperproductions on February 12th, 2011, 3:39 pm, edited 1 time in total.
Quote
Like
Share

Joined: April 25th, 2002, 12:58 am

February 12th, 2011, 3:43 pm #4

<p>The problem isn't Network54. You have something on your forum that redirects to your website every time I try to post. That does not happen anywhere else but your forum. The posting page will stay up as long as I don't try to type anything. As soon as I attempt to add a posting title, the page redirects.</p><p>Check your scripts. You have a ton of them on there. One of them is screwing up.</p>



Ripper


Network54 Forum Tech Tips
Airbrush and Paint Tech Forums
Quote
Like
Share


Confirmation of reply: