Turkish Character (fonts)

Moderators: N54 Volunteer Moderator, Network54 Employee

Turkish Character (fonts)

Joined: October 1st, 2008, 1:52 pm

May 21st, 2009, 10:51 am #1

Our Index http://www.network54.com/Index/94345 is ok with Turkish Characters but not the Forums.

Once you go in to any of the 18 Forums at above index given (19 including chat) we need to set our browsers IE or Mozilla Firefox to Turkish (Windows-1254) from View/Character Encoding for every Thread or Page to read in Turkish properly.

Is it not posibble for you to set them up for Turkish aswell?


Regards
Admin
alternatiforum@hotmail.com
http://www.network54.com/Index/94345

Quote
Like
Share

Joined: October 1st, 2008, 1:52 pm

May 23rd, 2009, 2:55 pm #2

No reply? nt
Quote
Like
Share

Joined: January 12th, 2000, 11:57 pm

May 27th, 2009, 12:49 am #3

I'll setup your forums to use Turkish encoding. We did change how we've done encoding several months ago, so that shouldn't be a problem.

Chris Moser
network54.com
Quote
Like
Share

Joined: January 12th, 2000, 11:57 pm

May 27th, 2009, 12:52 am #4

I did move one of your forums over to Turkish encoding. It will affect your forum description - seehttp://www.network54.com/forum/112172 - and I just want to make you aware of that before I start moving the other ones over.

Chris Moser
network54.com
Quote
Like
Share

Joined: October 1st, 2008, 1:52 pm

May 27th, 2009, 4:40 am #5

I am aware and everything is fine you can do all and start moving the other ones over aswell including Chat

Regards
Admin
alternatiforum@hotmail.com
http://www.network54.com/Index/94345
Quote
Like
Share

Joined: October 1st, 2008, 1:52 pm

June 3rd, 2009, 11:49 am #6

I did move one of your forums over to Turkish encoding. It will affect your forum description - seehttp://www.network54.com/forum/112172 - and I just want to make you aware of that before I start moving the other ones over.

Chris Moser
network54.com
Arabic fonts are a problem?

On OLD threads or messages BOTH Turkish & Arabic Characters (fonts) are all ok and they show together with no problem and nothing is wrong with them.

Here is a link to an OLD example message thread to show you exactly what I mean at:http://www.network54.com/Forum/163534/t ... /ESRARNAME

But when I try to send a NEW message even though there is no problem with the Turkish Character fonts. The Arabic Character fonts are a problem and they don't show at all or things come up such as this:


: : :
. "" ( ).
"" " " . "" . .
"". . . . .


Can we fix it so that BOTH fonts do show like on old threads & messages I gave as an example above?

PS: (At bottom of the thread & the last message is a copy of first message athttp://www.network54.com/Forum/163534/t ... /ESRARNAME was re-sent today again just to show you that Arabic Character fonts are a problem and they don't show at all)

Regards
Admin
alternatiforum@hotmail.com
http://www.network54.com/Index/94345




Quote
Like
Share

Joined: October 1st, 2008, 1:52 pm

June 6th, 2009, 5:59 am #7

Quote
Like
Share

Joined: October 1st, 2008, 1:52 pm

June 16th, 2009, 5:50 am #8

I did move one of your forums over to Turkish encoding. It will affect your forum description - seehttp://www.network54.com/forum/112172 - and I just want to make you aware of that before I start moving the other ones over.

Chris Moser
network54.com
About the other matter (Arabic fonts)

Regards
Admin
alternatiforum@hotmail.com
http://www.network54.com/Index/94345
Quote
Like
Share

Joined: October 1st, 2008, 1:52 pm

June 22nd, 2009, 5:19 am #9

I did move one of your forums over to Turkish encoding. It will affect your forum description - seehttp://www.network54.com/forum/112172 - and I just want to make you aware of that before I start moving the other ones over.

Chris Moser
network54.com
Turkish Character (fonts) RESOLVED but now Arabic fonts are a problem?

On OLD threads or messages BOTH Turkish & Arabic Characters (fonts) are all ok and they show together with no problem and nothing is wrong with them.

Here is a link to an OLD example message thread to show you exactly what I mean athttp://www.network54.com/Forum/163534/t ... /ESRARNAME

But when I try to send a NEW message even though there is no problem with the Turkish Character fonts. The Arabic Character fonts are a problem and they don't show at all or things come up such as this:


: : :
. "" ( ).
"" " " . "" . .
"". . . . .


Can we fix it so that BOTH fonts do show like on old threads & messages I gave as an example above?

PS: (At bottom of the thread & the last message is a copy of first message ahttp://www.network54.com/Forum/163534/t ... /ESRARNAME was re-sent today again just to show you that Arabic Character fonts are a problem and they don't show at all)

Regards
Admin
alternatiforum@hotmail.com
http://www.network54.com/Index/94345


Quote
Like
Share

Joined: October 1st, 2008, 1:52 pm

July 14th, 2009, 1:06 pm #10

I did move one of your forums over to Turkish encoding. It will affect your forum description - seehttp://www.network54.com/forum/112172 - and I just want to make you aware of that before I start moving the other ones over.

Chris Moser
network54.com
Hello

Well isn't there any answer to my problem I asked about 3 weeks ago..? Here --> http://www.network54.com/Forum/44985/me ... my+problem..-


Regards
Admin
alternatiforum@hotmail.com
http://www.network54.com/Index/94345



Quote
Like
Share


Confirmation of reply: