Search function

Moderators: N54 Volunteer Moderator, Network54 Employee

Search function

Joined: 07 Mar 2011, 21:52

22 Sep 2017, 22:24 #1

The search feature on Network54 forums has been on and off several times lately. When do you expect to have this fixed?
Reply
Like

Joined: 23 Sep 2017, 00:06

23 Sep 2017, 00:06 #2

Same issue, the search function hasn't worked at all the last few days, I'm getting a lot of complaints. When will this be fixed?
Reply
Like

Joined: 30 Oct 2002, 18:21

25 Sep 2017, 18:30 #3

I need the search function back, please.
Reply
Like

Joined: 02 Jan 2007, 01:45

26 Sep 2017, 19:26 #4

This place seems to be floundering...............

Same search issue............

http://www.network54.com/Forum/526604
Reply
Like

Joined: 20 May 2015, 02:36

26 Sep 2017, 22:41 #5

Same issue, the search function hasn't worked at all the last few days, I'm getting a lot of complaints. When will this be fixed?
Up and running but without the date sorting. Will this be the new norm?
Reply
Like

Joined: 02 Jan 2007, 01:45

28 Sep 2017, 14:21 #6

Still not working in my forum............getting frustrated.
Reply
Like

Joined: 30 Oct 2002, 18:21

01 Oct 2017, 21:18 #7

Up and running but without the date sorting. Will this be the new norm?
Search function still gone. It's an important part of my forum, so please get it back online. Almost as bad as that is the disinclination for whatever reason of the administrator(s) to either address the problem or respond to complaints. (Funny, there haven't been any glitches preventing them from processing my monthly payments for the last 15 years!)
Reply
Like

Joined: 02 Jan 2007, 01:45

02 Oct 2017, 13:03 #8

Touche on the payment thing.

Search is back on my forum but does nothing. I searched for an obvious term used there daily for the last 10 years and it doesn't find it. So.....still not working. How something as basic as search can get jacked up is beyond my comprehension.

Reply
Like

Eric
Posts 0
Eric

09 Nov 2017, 06:31 #9

The search quit working on my forum for about a month, then finally started working.

Now it has disappeared completely (no search button at all) and I have had no help at all from the customer support email.

Was it resolved for you yet?
Reply

Joined: 25 Apr 2002, 00:58

13 Nov 2017, 19:08 #10

All you need to do, if you don't see a search button, is to add "/search" at the end of your forum's URL.
Reply
Like